Bellápierre On The Go Trio Lip Gloss.

Bellápierre, de naam die ik zo leuk vind om uit te spreken! Net zoals J’adore, maar laten we het bij Bellápierre Cosmetics houden, want vandaag review ik daar enkele producten van. Het natuurlijke merk wat niet op dieren test, maar met een oh zo goede kwaliteit!

Niet alleen de naam klinkt heel chic, maar de verpakking oogt ook erg luxe. Alles zit netjes in kartonnen doosjes verpakt, altijd leuk om je producten thuis weer opnieuw uit te pakken, genieten! Mooie versierde doosjes, speciaal laten inpakken voor jezelf. Is het een cadeautje? Eh, eh? Ja? Vriendin is jarig.. Ha, gniffel!

Bellápierre Cosmetics bestaat voornamelijk uit veilige natuurlijke producten, 100% mineralen en nog eens dierproefvrij. Tegenwoordig wordt men zich daar steeds bewuster van, misschien vind ik het daarom wel extra belangrijk om te melden dat het merk niet op dieren test. Gebruik je daarom een product met een gerust hart? Ik in ieder geval wel.

De lipgloss, On The Go Lip Gloss Trio, van Bellápierre Cosmetics was een complete verrassing toen ik hem opende, er kwam niet één maar liefst drie lipglosses uit de verpakking. De kleuren zijn incredible, heel shimmery, maar niet over done.

De lipgloss set bevat een heel handig systeem, je kan de lipgloss ver uitrekken, maar ze kunnen er officieel niet uit. Hierdoor blijven ze in de omhulsel zitten en vallen ze er niet uit. Zo heb je zo ook altijd bij elkaar en niet door je hele tas als je ze onderweg mee neemt.

De On The Go Lip Gloss Trio bevat drie kleine lipglosses van 10,5 ML, small, maar goed gevuld. Door ze omhoog te duwen, komen ze uit de verpakking, love it! Doordat je ze omhoog duwt, heb je al snel door dat hij niet verder kan, en kan je hem opendraaien voor gebruik.

Vanille Sunset is een donkerrode tint die naar de bruine kant neigt, iets wat mij wel trekt. Een donkere lipstick kan je heel streng laten overkomen, bij een lipgloss is dat totaal niet zo. Althans, niet bij deze. Door de hoeveelheid shimmers in de gloss, geeft het weer een zacht randje. Super goed gepigmenteerd, alleen blijft hij niet lang zitten, de mooie shimmers wel, maar de glos vervaagd na minimaal twee uur. Alle drie de lipglosses worden voorzien met een schuine applicator die zeer fijn werkt.

Sweet Rose, de middelste lipgloss in dit geval, is een kersenrode gloss. Waar ook weer de prachtige shimmers erin uit knallen met een geweldige blauwe ondertoon, een goed teken, hierdoor lijken je tanden witter. De lipglosses ruikt apart, maar niet vervelend, ergens krijg ik een vleugje kokos in mijn neus, niet erg aanwezig.

Nude tinten komen als geroepen, ineens heb ik de kolder in mijn kop gekregen en ben ik er helemaal idolaat van geworden. De lipgloss Champagne bevat een subtiele glans, ook deze heeft weer een goede pigmentatie en wat mij opvalt aan de glossen is dat ze niet erg plakken. Heel licht, maar dat hindert je niet tijdens het praten.

De rest van de producten, de oogschaduw Jadoo etc, komen volgende keer aan de beurt, het wordt namelijk nogal een groot artikel en niet iedereen vind dat fijn, stiekem is dit een cliffhanger. De On The Go Lip Gloss Trio is zeker goed in de smaak gevallen, de applicators werken fijn, ze lijken mijn lippen te verzorgen,  de shimmers zijn drop dead gorgeous en de tinten zijn heerlijk warm en kunnen je look echt een classy stempel geven

De Bellápierre On The Go Trio Lip Gloss is online verkrijgbaar bij LatinBeauty.nl voor €29,95.

Kon jij het merk al? Of ben je al in het bezit van een Bellápierre product?


30 Comments

 • Ruth

  28/02/2012

  Wat een handig systeem! Mooie kleuren ook en chique verpakking. Ik ken het merk nog niet, behalve uit je filmpje ;-) maar ziet er goed uit, ook qua ingrediënten.

  Reply
 • Bellachique

  28/02/2012

  Ik ken het merk nog niet :). De kleuren zijn wel heel mooi en het klinkt idd als een fijn merk!

  Reply
 • Emma

  28/02/2012

  Topsysteem! Ik ken het merk nog niet, maar het klinkt wel heel mooi & de swatches zien er goed uit!

  Reply
 • Desiree

  28/02/2012

  Mooie glossjes.

  Reply
  • Amanda

   28/02/2012

   Ben ik het helemaal mee eens!

   Reply
 • shannara

  28/02/2012

  ken het niet, ziet er wel heel gaaf uit

  Reply
 • Jorinde

  28/02/2012

  Ik ken het merk zelf niet, maar de kleurtjes zien er mooi uit en fijn dat ze niet zo erg plakken.

  Reply
 • deijsprinses

  28/02/2012

  Handig systeem! Eindelijk die handtas niet meer moeten uitkieperen op tafel ;)

  Reply
 • Deb

  28/02/2012

  Prachtige kleurtjes! Ik kende dit merk en de webshop nog niet. leuk!

  Reply
 • Yara

  28/02/2012

  Gave producten!

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/02/2012

  Kende dit merk niet maar ziet er goed uit! Mooie kleurtjes en een heel erg handig systeem.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  28/02/2012

  Mooi product zegg! Enn mooie kleurtjes!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/02/2012

  Wat een handig systeem ! En de kleuren zien er erg mooi uit.

  Reply
 • Marloes

  28/02/2012

  Wat een mooie glosjes! Vind de kersenrode kleur en nude kleur erg mooi!

  Reply
 • beautiesatwork

  28/02/2012

  Inderdaad een zeer mooie naam :)

  Reply
 • Judith

  28/02/2012

  Ik kende het merk nog niet maar het ziet er mooi uit :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  28/02/2012

  De kleuren zijn mijn ding niet maar wel superschattig zo als trio. Het merk kende ik ook nog niet.

  Reply
 • Kayla

  28/02/2012

  Ik kende dit merk nog niet, ziet er wel erg goed uit!

  Reply
 • Darcy

  28/02/2012

  Ziet er super mooi uit ! Het merk kende ik nog niet ! Maar de kleuren verbazen me echt !

  Reply
 • Vera

  28/02/2012

  Dit merk kende ik nog niet, maar het lijkt me een fijn product!

  Reply
 • lindemarrit

  28/02/2012

  Ziet er mooi uit! Vooral sweet rose is erg pretty!

  Reply
 • jessy

  28/02/2012

  wauw ziet er prachtig uit!

  Reply
 • Angelique

  28/02/2012

  Ziet er mooi uit!

  Reply
 • melissa

  28/02/2012

  Want handig die glossjes bij elkaar.

  Reply
 • Sophie

  28/02/2012

  Ziet er mooi uit, Bellapierre is een fijn merk ik heb er ook wat make up van =)

  Reply
 • Hanna

  28/02/2012

  wauw, het ziet er echt goed uit! liefs.

  Reply
 • germa

  28/02/2012

  Grappig systeem!

  Reply
 • Ik ken dit merk niet, het ziet er goed uit, de swatch bedoel ik. Btw, mooie nieuwe layout!

  Reply
 • Shirley

  01/03/2012

  Nieuwe layout! Wennen, maar mooi.

  Oeh dat systeem kan heel handig zijn voor de lipgloss liefhebber. De kleurtjes zien er inderdaad mooi uit. Met name de middelste. :D

  Reply

Geef een reactie