Megan Fox Meets Cynthia.

Transformers is toch wel een gouden filmreeks, de acties daarin, special effects, de auto’s, love them! Maar natuurlijk ook de babes van Sam, aka Shia, geef mij Shia LaBeouf maar. Rosie Huntington-Whiteley werd de vervanger, plotseling verscheen de actrice Fox niet meer op het doek en verdween deels uit beeld. Vandaag is ze voor een dagje terug in de Megan Fox Meets Cynthia!

Megan Fox make-up

Toevallig hing ik rond op Tumblr verscheen er op mijn dashboard een foto van Megan Fox in beeld. Haar make-up, wauw! Soms voel je ineens de inspiratie opbloeien en wist dat het een look moest worden voor een Meets Cynthia. Zo gezegd, zo gedaan! Een paarse kleur trok mijn aandacht, zo te zien was dat de lipstick die Fox droeg, gorgeous! Helaas is mijn versie een tikkeltje lichter met een paar shimmers meer. Dat maakt niet uit, ik geef vaak mijn eigen draai eraan, laten we beginnen met de look! Cynth, hoe heb je het gedaan?! Nou..

Megan Fox make-up

Haar oogmake-up was vrij moeilijk om na te maken, geen goede foto, maar ik wilde hem perse creëren. Na wat bruine oogschaduws te hebben geswatched, wat vergeleken en geprobeerd kwam ik uit op Mocha van NYX! Ik moet echt een tweede oogschaduw gaan aanschaffen, hij is almost empty.

Megan Fox make-up

Na mijn oogschaduwbasis, besloot ik Mocha op mijn ooglid aan te brengen. Het is een donkere oogschaduw, tussen bruin en roze in. De kleur is makkelijk op te bouwen en hiermee kan je goed diepte in je ogen creëren. In mijn arcadeboog bracht ik Sexpresso uit mijn Too Faced palette aan, de oogschaduw blendde ik licht.

Megan Fox make-up

Onder mijn oog bracht ik ook Mocha aan, Mocha all over the place! In mijn binnenste ooghoek bracht ik net zoals Megan een highlighter aan, dat gold ook voor onder mijn wenkbrauw. Een mooie shine, voor tha huge eyes. De highlighter heb ik weer licht geblend met de Mocha. No winged eyeliner, stiekem mis ik die, maar heb ik wel met een zwart oogpotlood tussen mijn wimpers geschetst, ook wel tightlining genoemd. Op mijn waterlijn bracht ik hem heel licht aan, puur voor het verkleinen van mijn ogen. De look was compleet met het krullen van mijn wimpers en een laagje mascara!

Megan Fox make-up

Haar oogmake-up was eigenlijk een bijzaak, het ging mij voornamelijk om de gave kleur die Megan Fox droeg! De paarse kleur knalde van haar lippen af en inspireerde mij op een look. Op zoek in mijn stash kwam ik nog een paarse lipstick van de Hema tegen, die ik voorheen vertrouwd vaak droeg, inmiddels ligt hij weg te rotten, maar vandaag pakte ik hem er maar weer eens bij. Met een kwastje bracht ik de lipstick van Miss Hellen in de kleur 192 aan op mijn lippen.

Megan Fox make-up

Tijdens mijn zoektocht naar meerdere looks van Megan, kwam ik een paar gorgeous ones tegen, die ik ook zeker een keer wil nabootsen. Dus jullie zijn nog niet van haar af! De lippen vind ik leuk, dagelijks gebruik? No! Iets in de lipkleur trekt mij niet, raar, maar waar. Misschien te licht? Verkeerde look? Ik ga er nog even over nadenken, maar Megan Fox will be continued..

Maak jij wel eens gebruik van een paarse lipstick?


29 Comments

 • Vera

  03/03/2012

  Wat een mooie look weer! Echt super zeg :) Die kleur op je lippen staat je erg mooi :)

  Reply
 • Ruth

  03/03/2012

  Gorgeous look weer :-) Ik vind het potlood op je onderste waterlijn heel mooi staan! Kan je goed hebben met je huge eyes.

  Reply
 • Bellachique

  03/03/2012

  Ik vind je lipkleur juist wel heel mooi! Ik ben er alvast fan van! :)

  Reply
 • Lisa

  03/03/2012

  Prachtige nude-look!

  Reply
 • Jorinde

  03/03/2012

  Oh, die kleur lipstick staat je heel goed!

  Reply
 • Beauty Treasures

  03/03/2012

  Staat je goed die felle lipstick

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/03/2012

  Die kleur lipstick staat je nochtans erg mooi hoor !

  Reply
 • Polish and Passion

  03/03/2012

  Alweer zo’n mooie look! Staat je weer eens top :)!

  Reply
 • deijsprinses

  03/03/2012

  Dat is echt een prachtige look!

  Reply
 • Nicole

  03/03/2012

  Staat je weer geweldig. Ik vind je lipstick erg mooi!

  Reply
 • beautiesatwork

  03/03/2012

  ik draag nooit paarse lipstick :)

  Reply
 • Amanda

  03/03/2012

  Die lippenstift staat je erg goed!

  Reply
 • Senne

  03/03/2012

  Wauw, volgens mij staat alle make up jou goed!

  Reply
 • Panajotta

  03/03/2012

  Echt een hele mooi look! Het staat je ook echt heel goed!

  Reply
 • Judith

  03/03/2012

  Staat je erg goed, mooie look weer!

  Reply
 • Angelique

  03/03/2012

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Lisanne

  03/03/2012

  Wat staat die kleur lipstick jou ontzettend mooi zeg!!

  Reply
 • Katy

  03/03/2012

  Leuk en wow die lipstick =]! Mooi gedaan ^^!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • springvibes

  03/03/2012

  Supermooie look!
  x Springvibes

  Reply
 • Gerrianne

  03/03/2012

  Je wenkbrauwen zijn echt prachtig! Dat moest gezegd geworden!
  Dit is echt een look, die me heel erg aanspreekt & het staat je super Cyntia!

  Reply
 • Nicole

  03/03/2012

  hele mooie look1 de lipkleur vind ik ook echt heel mooi!

  Reply
 • Hanna

  03/03/2012

  wauw! ik had vandaag ook een ooglook gemaakt, en ik vond hem best ok gelukt, maar nu voel ik me weer een dummie hahaha.
  liefs!

  Reply
 • nailcrush

  03/03/2012

  Mooi!

  Reply
 • Shirley

  03/03/2012

  Die lippenstift…… gaaf!

  Reply
 • Deb

  04/03/2012

  Super pretty!! Een blonde versie van Megan.. hot! Die lipstick staat je prachtig (laat niet meer verwaarlozen die lipstick maar dragen!!) en de laatste tijd ben je helemaal into Mocha hé. Door jou ben ik ém ook weer gaan gebruiken!
  Zelf gebuik ik heel af en toe een paarse lipgloss van MNY.

  Reply
 • Emma

  06/03/2012

  wat een mooie look!!! Ik heb een paarsige lipgloss van catrice die ik nog wel gebruik, maar kies toch eerder voor roze.. Maar die lipstick staat je echt geweldig!!!

  Reply
 • Lisa

  07/03/2012

  Mooie look weer, die lipstick is ook mooi, staat je zeer goed :D

  Reply
 • Kimberley

  08/03/2012

  Oh wauw! De lipstick staat je goed zeg!

  Reply

Geef een reactie