FOTD: Copperdigger.

De vragen waar ik mijn inspiratie vandaan haal, vliegen om mijn oren! Ik vraag het mijzelf grotendeels ook af, maar zodra ik even heerlijk ga zitten voor een footballwedstrijd, word ik gemotiveerd. De passie die zij hebben voor football, heb ik voor make-up. Soms popt er een idee in mijn hoofd, schrijf hem snel op en vervolgens kwam er een mind-blowing look uit!

koper make-up look

Een notitie vertelde mij nog dat ik een look moest combineren met bruine en koperen tinten,gelukkig had ik de namen erbij geschreven en vond ik de oogschaduws makkelijk terug in mijn stash! Dat herken je vast wel, notitieplakkers met aanwijzingen, onduidelijk handschrift en vage woorden? Me too! Meteor, Gosh Copper, donkerbruin en de plekken waar de tinten moesten komen, thank god, had ik dat er nog wel bij vermeld.

koper make-up look

Blauw en koper samen is gewoon AMAZING. Wow, nieuwe look? Hold it, even opschrijven. Nadat ik de oogschaduws had verzameld nam ik plaats achter mijn make-up tafel, snel nog swatchen, wauw. En ik begon met de look!

koper make-up look

De oogschaduwbasis van Too Faced is ook echt niet meer uit mijn stash te denken, no way! Ik bracht hem aan vanaf mijn wimperrand tot onder mijn wenkbrauw, niet too much, dat is nooit goed. In mijn ooghoek bracht ik geen witte shimmery highlighter aan, maar Meteor van de Make Up Store. De oogschaduw is vrij crèmekleurig, tegen de oranje kant aan, maar de shimmers zijn werkelijk incredible!

koper make-up look

De knallende kleur op mijn ooglid is de Copper van GOSH! Dit was één van mijn eerste oogschaduws van GOSH, samen met nog goudkleurige tint. De pigmentatie was echt mind-blowing, meteen laadde ik hem in en rekende hem af bij de kassa… ik weet het nog zo goed. Hij springt er nu al aardig goed uit, misschien breng ik hem de volgende keer nat aan, BOOOM!

koper make-up look

In mijn arcadeboog bracht ik als eerst Sexpresso aan uit mijn Too Faced Palette, ik gebruik te vaak hetzelfde product. Met een pencil brush blendde ik hem deels naar binnen toe, maar om hem helemaal mooi smooth te krijgen, of course heb ik de blendtruc toegepast ook wel de crèmekleurige oogschaduw, heb ik hem geblend met een blending brush.

koper make-up look

Ik wilde mijn arcadeboog nog intensiever maken, aangezien de Copper al veel aandacht trok, hiervoor gebruikte ik de Matte 327 van Inglot. Weer de pencil brush erbij en hiermee heb ik mijn buitenste ooghoek mee aangezet. Ik wilde de look wel shimmery houden, vandaar dat ik I Do Declare van Everyday Minerals daar overheen aanbracht. Ondertussen blendde ik I Do Declare ook onder mijn oog. Om het smooth in elkaar te laten overlopen bracht ik Meteor nog iets verder naar de buitenkant toe.

Een winged eyeliner maakte de look compleet, no wit oogpotlood, maar een zwarte gelliner kwam daar voor in de plaats! Ook gebruikte ik een wimperkruller om mijn lashes van een mooie krul te voorzien en ze goed zwart te maken met een mascara!

koper make-up look

Bij de comments werd een vraag gesteld of ik eens foto’s wilde maken met mijn ogen dicht, misschien niet met mijn ogen dicht, maar wel naar beneden kijken, zo krijg je ook een idee van de look! Hopelijk kan je hem nu beter zien en hem maybe makkelijker namaken.

koper make-up look

Soms heb je iets in je make-up routine waar je ineens helemaal weg van bent, right? Dat heb ik op dit moment met de lipliner van de Make Up Store, mijn liplijn is verdwaald door de allergieën etc, hier komt nog een update van, maar licht teken ik hem bij. Blend hem even met mijn vinger, breng de lipstick van Catrice daar overheen, Be Natural en de lipgloss van NYX in de kleur Frosted Beige, ya done!

Wat is jouw mening over koper en blauw bij elkaar?


51 Comments

 • Liliane

  05/03/2012

  Blauw en koper is zeker wel te doen samen!
  Dat laat jij zien, mooi!

  Reply
 • Bellachique

  05/03/2012

  Is er een look die je niet kunt doen? Je doet het echt allemaal zo goed! Je blauwe ogen knallen er echt zo uit door de koperkleur, en de kleuren zijn weer helemaal perfect gewoon! Je moet echt eens een look doen die zogezegd onmogelijk is te maken, want zelfs dat kan je aan!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/03/2012

   Haha, thanks Bellachique! Mh, ik ga er eens over nadenken, een onmogelijke look mogelijk maken? UITDAGING! Word even een hersenkraker, workin on it!

   Reply
 • redhotjillypeppers

  05/03/2012

  Wauw, die koperkleur is echt prachtig ! Hele mooie look !

  Reply
 • Esmay

  05/03/2012

  Wauw, prachtig! Staat ook mooi bij je blauwe ogen!

  Reply
 • miss073

  05/03/2012

  Super mooi!!!

  Reply
 • Nicole

  05/03/2012

  Mooie kleuren. Je ogen spreken! Ik blijf het ongelooflijk vinden zoals jij je opmaakt.

  Reply
 • jlovesbeauty

  05/03/2012

  Prachtig!

  Reply
 • Polish and Passion

  05/03/2012

  Heel mooi, ik houd wel van die kleuren!

  Reply
 • debby

  05/03/2012

  Wauw wat een super mooie ooglook zeg…..

  Reply
 • Amanda

  05/03/2012

  Weer erg mooi. Koper is echt wauw! Ik herken dat ook wel dat ik in ene inspiratie krijg en denk oke nu snel opschrijven haha. Heb dan ook in mijn hoofd met welke oogschaduws haha

  Reply
 • Deze look vind ik erg mooi bij jou staan, het past bij je! Nu nog wat blush :)

  Reply
 • victoryvanilla

  05/03/2012

  Wat een prachtige look! Echt… ik word er stil van. :) Je foto’s zijn echt geweldig! Mag ik vragen welke camera je gebruikt? ^_^

  Reply
  • Beauty Koning

   08/03/2012

   Wauw, dank je wel! Ik gebruik de Canon Digital Ixus 980 IS. :D

   Reply
 • beautiesatwork

  05/03/2012

  dat koper past ook heel goed bij je haarkleur :)

  Reply
 • Nicole

  05/03/2012

  hele mooi look weer! De kleuren staan ook heel mooi bij je oog en haarkleur :)

  Reply
 • Nicole

  05/03/2012

  Gosh ik ben helemaal weg van deze look!!
  Had ik nu maar materialen om het mee te maken..
  Nee ik begin vrijwel met nul komma nul dus zal alles moeten aanschaffen..
  Beetje duur grapje!!

  Misschien binnenkort toch maar keer ergens mee beginnen want wauw wauw wauw!

  Reply
 • deijsprinses

  05/03/2012

  Wauw!

  Reply
 • Marloes

  05/03/2012

  Haha van die notities kom ik ook wel eens tegen en dan denk ik, waarom heb ik het ook alweer opgeschreven :P Vaak belanden ze in de papierbak. Weer een mooie look, ik vind die koper en bruine kleuren echt mooi!

  Reply
 • ValleyDollEva

  05/03/2012

  Gorgeouuuuuuus !

  Reply
 • EmmaWessels

  05/03/2012

  Echt mooi zeg! Erg leuke site heb je ook!

  Reply
 • nailcrush

  05/03/2012

  WAUWW!

  Reply
 • Judith

  05/03/2012

  Deze is echt super, mooie foto’s ook!

  Reply
 • Bows are cute

  05/03/2012

  Heel mooi! Helemaal mijn ding!

  Reply
 • melissa

  05/03/2012

  Wauw mooi, ik was nog op zoek naar een mooie koperkleurige oogschaduw want dat staat goed bij blauwen ogen.

  Reply
 • springvibes

  05/03/2012

  Wauw, een hele mooie look! Staat ook mooi bij je ogen!
  x SpringVibes

  Reply
 • Maya

  05/03/2012

  Alweer zo´n prachtige look! mooi :D

  Reply
 • Anne vdh

  05/03/2012

  Die kleur van GOSH op je ooglid is echt PRACH-TIG!

  Reply
 • milou

  05/03/2012

  Mooi! Vind je meteor kleurtje echt super mooi, zoek zelf nog een mooie innercorner highlighter.

  Reply
 • Diana

  05/03/2012

  Wat een leuke blog heb je zeg! Ik heb m vorige week pas ontdekt en ik ben gelijk al fan van je! Prachtige looks maak je, keep up the good work!!

  Reply
 • Jorinde

  05/03/2012

  Prachtige look. Mooie koperkleur op je oog !

  Reply
 • Laralaurentia

  05/03/2012

  echt prachtig, deze ga ik zeker een keer na maken!

  Reply
 • Hanna

  05/03/2012

  wauw! je weet me steeds weer te verbazen! verzoekje: een cursus blenden zou ik echt heelheelheel erg op prijs stellen! liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/03/2012

   Woop, wat een complimentjes ineens vandaag! Dank je wel Hana! Ik ga er nog een keer een filmpje of een artikel aanwijden. :)

   Reply
 • Darcy

  05/03/2012

  gewoon wauw ! Keer op keer valt mijn mond open van jou looks !

  Reply
 • Daphne

  05/03/2012

  Wauw! Erg mooi. Ben erg jaloers op jouw skills ;)

  Reply
 • Diana

  05/03/2012

  Graag gedaan hoor! Er zijn mega veel beautyblogs maar er zijn maar een paar die echt fijn zijn, waaronder dus de jouwe!Je hebt een fijne schrijfstijl dus het leest lekker weg. Zo, dit waren weer heel wat veren maar ik meen het wel hoor!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/03/2012

   Ah, Diana! Dat is echt heel fijn om te horen, geeft mij echt een happy feeling! :) Haha, bedankt!

   Reply
 • Ruth

  05/03/2012

  Leuke titel ;-) En wat een prachtige look, je blauwe ogen komen zo mooi uit zo! Zoals jij het gecombineerd hebt vind ik blauw en bruin zeker een mooie combi.

  Reply
 • Shirley

  05/03/2012

  Je kan de warme kopertonen goed hebben.

  Reply
 • WeLoveImperfection

  06/03/2012

  Supermooie look!
  xoxo

  Reply
 • Deb

  06/03/2012

  Woohoo dit is weer een geweldige look zoals alleen Cynthia die kan maken! Gorgeous die copper op je ooglid. Zelf gebruik ik regelmatig een koperkleurig pigment dat knalt helemaal. Ik zou hier wel eens een filmpje van willen zien (hint hint ;-) )

  Reply
  • Beauty Koning

   07/03/2012

   Dank je wel Deb! WAUW, toevallig heb ik hem gisteren opgenomen, maar er ging nogal veel mis. Ik heb hem nog niet bekeken en anders maak ik hem opnieuw. :) Bedankt voor de hint!

   Reply
 • Sharon

  07/03/2012

  Super mooi ! Zoals altijd weer netjes, en zoals altijd wil ik mijn gelliner zoals jou kunnen zetten haha

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  10/03/2012

  Deze look is echt heeeel tof!! staat je ook mooi!

  Reply

Geef een reactie