TALK: Mooie make-up verpakkingen!

Een blush komt niet in mijn beautywoordenschat voor, of het komt er wel voor, maar ik pas het nauwelijks, tot niet toe. Eigenlijk gebruik ik het nooit, tenzij ik een Meets Cynthia namaak, die echt een blush nodig heeft, maar over de top blush, you know! Maar wat ik mij eigenlijk afvraag? Zijn er meerdere producten die wij wel kennen, maar toch niet gebruiken of willen gaan gebruiken, maar wel op kwijlen?! YES!

make-up verpakkingen

De blush, ik steek het niet onder stoelen of banken, maar ik ben een bronzerkid. Al hoewel, ik kwijl bij het zien van een gorgeous blush van Chanel, vooral de nieuwste, smelt.. Het gekke is dat ik ze op zich wel in bezit zou willen hebben, maar ik weet dat ik ze niet gebruik. Herken je dat hebberige gevoel, omdat een product er gewoon té mooi bij ligt?

Vooral als ze erop gedoft bij liggen, in een hoesje, mooi geseald met een fluweel zakje, wachtend tot ze in jouw winkelmandje belanden. Of de shimmers die je roepen, maar ergens weet je dat je hem niet mag kopen? Even aanraken? Stiekem swatchen, kwijl..

make-up verpakkingen

Een uiterlijk van een beauty product is echt vaak killing voor mij, zo mooi uitstallen op je make-up tafel, iedereen die vraagt wanneer je die bende eens opruimt, terwijl jij nog steeds in trans er naar aan het kijken bent. Herken jij jezelf al? Of ben ik nog steeds de zielige sucker voor goddelijke producten die er goed uitzien?

Oogschaduws in rijen naast elkaar, allemaal open, waar de pigmentatie in je oogbol springt, de kleur je netvlies blootlegt en gewoon te mooi is om te beschrijven. Zo gorgeous dat je een driftaanval krijgt, omdat je het niet kan verwoorden? Nog steeds niets?

make-up verpakkingen

Highlighters met prachtige shimmers, zowel voor op je oogleden, onder je wenkbrauw of op je jukbeenderen? Ze zijn prachtig! Gek genoeg heb ik nog steeds geen highlighter gevonden die ik op mijn jukbeenderen gebruik, ergens wacht ik tot ik de juiste tegen kom, de ware highlighter.

Mijn liefde voor make-up is heel groot, ik word vrolijk van bepaalde producten, maar ben ik de enige? Loop jij ook warm voor een product? Of als je net lekker en goed zit voor je spiegel terwijl je dat product bent vergeten? Ga je hem pakken? Of laat je hem liggen op de plek waar hij hoort? IK STA OP! En als ik blij zitten, ben ik hem zeker nog aan het bewonderen..

Herken jij jezelf in het artikel? Hoe groot is jouw liefde voor een product? En welk product heeft jouw hart veroverd?


39 Comments

 • Lisa

  07/03/2012

  Oh, ik vind blushes zo mooi :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/03/2012

  Ik word altijd erg bij als ik een Inglot winkel binnenstap. Uren kan ik kijken naar al die kleurtjes ! :)

  Reply
 • Polish and Passion

  07/03/2012

  Oh helemaal! Alles wat glittert/shimmert vind ik te gek!

  Reply
 • Emma

  07/03/2012

  Haha inderdaad ik heb echt een zwak voor mooie (beauty)spulletjes en dat uit te stallen. &nd ik ben het helemaal met je eens: ik koop vaak blush, omdat het er zo mooi uitziet, maar vervolgens gebruik ik het gewoon niet (a)

  Reply
 • Marijke

  07/03/2012

  Ohja! Zeker herkenbaar hahahaha.

  Mooie verpakkingen, mooie glinstertjes, mooie kleuren….I like!!! sterker nog… I love :-)

  Reply
 • springvibes

  07/03/2012

  Jaaa haha, heel herkenbaar ;p Ik kan zo lang in een high end makeup winkel kijken! En als ik niks koop, ben ik alsnog blij ;p
  x SpringVibes

  Reply
 • teddlicious

  07/03/2012

  Erg herkenbaar, ik kan helemaal verliefd worden op een product

  Reply
 • Amanda

  07/03/2012

  Ik heb een zwak voor baked producten, zien er altijd zo mooi uit!

  Reply
 • Laralaurentia

  07/03/2012

  Ik ben gek op mijn Inglot palettes, ik kan er alle kanten mee op. Ook op mijn Inglot bronzer, maar die vind ik te mooi om te gebruiken!

  Reply
 • victoryvanilla

  07/03/2012

  Oh, het ziet er zo mooi uit! :D

  Reply
 • Saskia

  07/03/2012

  Oh dat ziet er zeker wel mooi uit!

  Reply
 • Louna Beauty

  07/03/2012

  Jaaa ik herken mezelf. haha!
  Ik word zeker verliefd op mooie producten. :)

  Maar ook op schoenen, kleding en tassen etc. Dus jaaaaaaaaaaaaaaa..

  waar is die geldboom ?:)

  -x-

  Reply
  • Beauty Koning

   07/03/2012

   Hahaha, inderdaad! WIE HEEFT HEM?! We gaan hem roven. :’)

   Reply
 • beautiesatwork

  07/03/2012

  that’s me xD

  Reply
 • Laura

  07/03/2012

  Ik zou echt nooit zonder blush kunnen. Met blush ziet mijn huid er veel gezonder en mooier uit. Het ziet er echt wel leuk uit!

  Reply
 • inikkens

  07/03/2012

  Ik kan zelfs geobsedeerd raken door een product, haha. En als ik echt helemaal hotel-de-botel ben van een product, dan ben ik ook niet meer te houden. Ik ben dan echt erg ongeduldig, en ik MOET het meteen hebben. Ja, soms is dat wel vervelend, aangezien ik vaak de pech heb dat betreffende product uitverkocht is, een lange levertijd heeft en ga zo maar door, haha.

  Reply
 • Marloes

  07/03/2012

  Ik herken het heel goed, maar kan me gelukkig goed inhouden! Ik vind oogschaduws altijd heel erg mooi in de winkel, maar ik weet van mezelf dat ik ze niet gebruik dus koop ik ze niet. Ik heb het meer met mascara, die koop ik echt te veel!

  Reply
 • Judith

  07/03/2012

  Erg herkenbaar! Vooral High End make-up vind ik er vaak supermooi uitzien :)

  Reply
 • debby

  07/03/2012

  ik heb een zwak voor alle mooie make upjes. Ik ben alleen niet zo fan van nagellak. Ik draag het wel eens, maar niet zo vaak :)

  Reply
 • melissa

  07/03/2012

  Ik heb een op dit moment een zwak voor douchegels (raar maar waar) haha en verder eigenlijk met alles ahum* ik heb dan een product in mijn hoofd en dan blijf ik er aan denken tot ik het heb… best erg

  Reply
 • melissa

  07/03/2012

  Ik kan ook al niet meer typen…

  Reply
 • Esmay

  07/03/2012

  Jaaa, blushes stelen ook mijn hartje <3 En mooie oogschaduws én mooie lippies en … eigenlijk bijna alle make-up. *bloost*

  Reply
 • Kayla

  07/03/2012

  Mooie producten, ze zien er allemaal prachtig uit! Vooral de producten van Chanel

  Reply
 • dieuwzz

  07/03/2012

  Ik kwijl altijd als ik het kruidvat binnen ga en die lakjes zie staan! Dan zou ik ze het liefste allemaal willen hebben net als de oogschaduws van Catrice. Eigenlijk alles wel! xx

  Reply
 • Jorinde

  07/03/2012

  oh, dit herken ik wel. Sommige producten gebruik ik bijna niet eens, maar vind het prachtig om naar te kijken!

  Reply
 • Laura

  07/03/2012

  super leuk artikeltje! xx

  Reply
 • Angelique

  07/03/2012

  Ziet er goed uit!!

  Reply
 • *zucht* Ook ik ben echt heel erg. Make-up, huidverzorging,…ik wil het allemaal. Ook de blush :)

  Reply
 • nailcrush

  07/03/2012

  Elk lakje die ik tegen kom moet ik altijd even onderwerpen aan een inspectie hahaa!

  Reply
 • Bellachique

  07/03/2012

  Ik heb dit absoluut met lipsticks!

  Reply
 • Hanna

  07/03/2012

  haha, ik koop steeds nagellak die ik niet nodig heb. slechte gewoonte! liefs.

  Reply
 • Malou

  07/03/2012

  Oh wauw, heel mooi!

  Reply
 • DashicaShirley

  08/03/2012

  Ziet er goed uit, die baked oogschaduw trekt mijn aandacht enorm haha.

  Reply
 • Ik ben een super fan van oogschaduw al die kleurtjes. Ik heb vooral veel bruine kleuren want die trekken altijd mijn aandacht, en ik kan er natuurlijk dubbel ban genieten als het in een mooie verpakking zit :) Leuk artikel, héél herkenbaar :)
  xxx ProjectBeautyFashion

  Reply
 • happyannanas

  08/03/2012

  Wauw, de ultieme meisjesdroom is volgens mij zo’n winkel.. Echt geweldig, al die mooie make-upjes.. Helaas kan ik zulke dure dingen niet betalen, dus voorlopig moet ik tevreden zijn met Catrice en Essence.. Vind ik ook eigenlijk wel goed :-D

  Reply
 • Gerrianne

  08/03/2012

  Likeee it ! Meer kan ik volgens mij niet zeggen , hihi!

  Reply
 • Madelaine

  08/03/2012

  Ik ben een sucker voor blushes, als k er geen op doe voelt mn hoofd juist heel erg leeg op een of andere manier. Verder ben ik nogsteeds, na een nude stash waar je u tegen zegt, op zoek de perfecte matte nude kleur voor op mn oogleden =Nja Grain van MAC is wel n heule mooie=. En natuurlijk de perfecte highlighter die ik in mn makeup jaren nog niet voorbij heb zien lopen. Meh, blijven kopen it is!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  10/03/2012

  Leuk geschrevenn.. Ik kwijl weg bij de producten van Inglot.. ik moet alleen nog steeds wat aanschaffen ghehe

  Reply

Geef een reactie