Sandra Bullock Meets Cynthia.

Na in meer dan dertig films en series te hebben gespeeld, is ze van het witte doek verdwenen. Ze nam na de scheiding met haar cheatende ex-man de adoptie voogdij helemaal op zich en verdween uit beeld. Op de Grammy’s verscheen ze stralend in een prachtige jurk met een make-up look waar ik jaloers op werd. Natuurlijk moest ik de visagiste van haar uitnodigen voor een gezellig gesprekje, wat tips los peuteren en zo kwam ik aan bij de Sandra Bullock Meets Cynthia!

Vaak hebben celebs prachtige ooglooks, ik ben nog steeds op zoek naar de juiste bruintinten, of de amazing crèmekleurige tint die zij op het ooglid gebruiken. It’s absolutely gorgeous! De looks van de Grammy’s kwamen voorbij en niet alleen Kelly Rowland inspireerde mij, maar Sandra Bullock kon er ook wat van! Een mooie elegante look die echt overal bij past, bij elke outfit, elke kleur, echt een multifunctionele look! De laatste tijd zie ik hem steeds vaker verschijnen en heb er een missie opgezet, it’s gorgeous!

De belangrijkste truc weer, oogschaduwbasis en de blendtrick! Hierdoor breng ik een crèmekleurige tint aan onder mijn wenkbrauw, deels in mijn arcadeboog, net op de rand waar ik wil gaan blenden. Dit keer begon ik in mijn arcadeboog, waar ik Sexpresso uit mijn Too Faced Palette gebruikte, goed aanzetten, wel opbouwen en vervolgens blendenblendenblenden en nog eens blenden!

Ik heb ervoor gezorgd dat hij goed naar binnen toe liep, Sandra heeft dit namelijk zelf ook. Vervolgens bracht ik hem ook onder mijn oog aan, nog steeds geen oogschaduw op mijn ooglid. Ook dit blend je weer. Mijn binnenste ooghoek heb ik voorzien van een donkerbruine tint, namelijk de Matte 327 van Inglot! Ook blendde ik hem deels naar beneden, zodat het een mooie egale overloop werd.

Voor op mijn ooglid heb ik een zachtroze tint gebruikt. Als eerst bracht ik een Jumbo Pencil aan in de kleur Milk, perfect om de oogschaduw met een mini glitter op zijn plek te houden. Over de Milk bracht ik de oogschaduw van Inglot aan, Eye Shadow D.S. 467. Deze bracht ik ook in mijn binnenste ooghoeken aan, no highlighter, alleen de oogschaduw,

Ik heb geen shimmery highlighters toegevoegd, aangezien Sandra Bullock dat zelf ook niet droeg. Het geeft de look toch weer een totaal andere blik, gewoon wat strakker. Om hem compleet te maken, bracht ik een winged eyeliner aan, krulde ik mijn lashes en maakte ik mijn wimpers goed zwart door een mascara. Geen gelliner en no wit oogpotlood op mijn waterlijn!

Nude lips zijn op dit moment echt mijn favorieten kleur lippen, wie had dat nou ooit gedacht? Het stond mij totaal niet, misschien was het wel de verkeerde tint? Inmiddels kan ik er niet meer mee stoppen om toch voor mijn lipliner van de Make Up Store te gaan + de lipstick van Catrice, Be Natural en daar over heen de lipgloss van NYX, namelijk Frosted Beige! Gelukkig droeg Sandra Bullock ook amazing nude lips!

Inmiddels heb ik een aantal films bekeken waar Sandra Bullock een hoofdrol inspeelde, wat kan ze trouwens goed acteren, maar haar looks, incredible! Aardetinten vallen bij mij altijd in de smaak, maar zij draagt ze echt met classic! Eren prachtige vrouw met een geweldige visagiste, she is amazing!

Wat is jouw favoriete lipgloss?


36 Comments

 • Bellachique

  10/03/2012

  Hele mooie kleuren heb je gebruikt, vooral de lichte kleur op je oog is heel mooi! Alles ziet er weer perfect ut en je lipkleur is supermooi! Normaal hou ik niet zo van nudekleuren, maar deze is zeker niet te nude en staat je echt heel goed!

  Reply
 • mysupersweetlife

  10/03/2012

  Wauw mooi, vooral je ogen!

  Liefs

  Reply
 • Jorinde

  10/03/2012

  Dat heb je prachtig gedaan. Momenteel is mijn favoriete lipgloss NYC – Brighton Beach Peach!

  Reply
 • ValleyDollEva

  10/03/2012

  I love your big eyes ! Mooie look zoals altijd ;-) Sandra Bullock vind ik ook zo’n prachtige vrouw.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  10/03/2012

  Mooi gedaan ! Ik vind het erg leuk dat je er nu ook telkens een foto bijplaats waarop je naar beneden kijkt zodat de look goed zichtbaar is.

  Reply
  • Beauty Koning

   10/03/2012

   Dank je wel Jill! :D Fijn dat het wordt gewaardeerd, dankzij een tip van een bezoekster, nu probeer ik hem er steeds bij te voegen. :)

   Reply
 • deijsprinses

  10/03/2012

  I love this, wat doe je dat goed!

  Reply
 • Amanda

  10/03/2012

  Mooie nude look, zo iets zou ik zelf ook dragen :D

  Reply
 • beautiesatwork

  10/03/2012

  mijn favoriet is cherry kiss van essence :)

  Reply
 • dieuwzz

  10/03/2012

  Mijn vader is helemaal fan van haar :) Ik vind dat ze wel in vette films speelt, trouwens. Jammer dat ze niet zo vaak meer te zien is… En een mooie, draagbare look!

  xx

  Reply
 • Esmay

  10/03/2012

  Mooie look Cynthia :D

  Reply
 • senne

  10/03/2012

  Ik vind het echt prachtig!Liefs

  Reply
 • MooiBlog

  10/03/2012

  Mooi! Welke kleur lipstick van Catrice draag je?

  Reply
 • Nicole

  10/03/2012

  Die wimpers van jou ook; ongelooflijk! Zo mooi krullend en lang. Echt, de enige dag dat ik zo mooi mijn make-up zal dragen is 15 juni, haha.

  Mijn favoriete lipgloss is gewoon transparante shiny lipgloss.

  Reply
  • Beauty Koning

   10/03/2012

   Dank je wel! Ik ben benieuwd naar je make-up, wel foto’s maken hoor! :D

   Reply
 • teddlicious

  10/03/2012

  Wauw, een hele mooie look! Vooral de oogschaduw op het bewegend ooglid vind ik erg geslaagd!

  Reply
 • miss073

  10/03/2012

  Wauw!! <3 it!! ps ik hoop je snel een keer te spreken ^^

  Reply
  • Beauty Koning

   10/03/2012

   Dank je! Ik heb nogal moeite met inloggen etc, niet handig met computers. xD

   Reply
   • miss073

    11/03/2012

    ow, hmm vandeweek even kijken dan?

    Reply
 • Savine

  10/03/2012

  Vind het echt een prachtige look die je wederom (as always) very pretty staat!
  Alleen vind hem niet zo heel erg op de look van Sandra lijken… maarja hij is en blijft mooi! :D

  Reply
 • Samantha

  10/03/2012

  Echt prachtig!

  Reply
 • nicole

  10/03/2012

  I love Sandra en I love the look!!
  Zoiets zou ik ook voor mezelf willen…

  Reply
  • Beauty Koning

   10/03/2012

   Dank je wel Nicole! Gewoon oefenen, oefenen en nog eens oefenen. :)

   Reply
 • Lotte

  10/03/2012

  Mooie look!

  Reply
 • Hanna

  10/03/2012

  wauw, ik vind hem bij jou nog mooier dan bij sandra! liefs.

  Reply
 • Laura Louise

  10/03/2012

  Erg mooi gedaan!

  Reply
 • Angelique

  10/03/2012

  Heel mooi!

  Reply
 • Monique

  10/03/2012

  Echt weer een prachtige look!

  Reply
 • nailcrush

  10/03/2012

  Mooie look!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  10/03/2012

  Wauwhieeee!! mooie look!! prachtige kleuren zegg!

  Reply
 • axelleeee

  10/03/2012

  waaauw geweldige look !

  Reply
 • germa

  11/03/2012

  Prachtige look. Mijn favo lipgloss?… hmmm moeilijk… Het varieert tegenwoordig veel… Op dit moment zou ik Tread Gentle lipbalm van MAC zeggen… okee niet echt een lipgloss, maar ook weer wel vanwege de glans. ;-)

  Reply
 • Deb

  15/03/2012

  Sandra Bullock is echt een beauty! Mooie look heb je daar weer gemaakt, girl! Mijn favo lipgloss.. moeilijk.. ik heb veel favorieten. Op dit moment grijp ik weer veel naar Ballerina Pink van NYX.

  Reply

Geef een reactie