How To: Jadoo It.

Ideeën voor looks poppen op de raarste momenten in mijn hoofd, tijdens het gamen, het swatchen, opmaken of als ik een artikel aan het schrijven ben. Ik gaf een tip voor moeilijke oogschaduws of om gewoon om minder gepigmenteerde oogschaduws weer in leven te brengen. Door het artikel, het swatchen, kwam ik op de volgende look uit. Jadoo it is!

Toevallig bevat de look ook één van mijn moeilijke oogschaduws, how funny! Silk Teddy heb ik samen met Jadoo gecombineerd tot een zachte, zowel draagbare look voor overal als avond. Amazing right? Wil je weten hoe ik het heb gedaan? Dan ga zal ik eerst even uitleggen waar de oogschaduws vandaan komen, haaaa just joking! Let’s get started.

Oogschaduwbasis + blendtruc, crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw = ready to go. Ik bracht als eerste een basis aan, in mijn arcadeboog, met Push Up uit mijn Too Faced Natural Eye Palette, die ik echt overal bij gebruik. 

Vervolgens heb ik de oogschaduw geblend, zo kon ik kijken waar ik Jadoo van het merk Bellápierre Cosmetics moest aanbrengen.

Over naar de donkere tint in mijn arcadeboog, Jadoo!

Ook blend ik deze weer omhoog, dit verloopt soepeler door de blendtrick.

Over naar de lastige klus, het aanbrengen van Silk Teddy. Hiervoor heb ik de Milktrick! Op mijn ooglid heb ik een Jumbo Pencil van NYX aangebracht in de kleur Milk. Dit heb ik voorzichtig met mijn vingers blend, pas op dat je niet Jadoo per ongeluk meeneemt.

Deppend met mijn vinger heb ik Silk Teddy aangebracht. 

Mijn buitenste ooghoek + onder mijn oog zet ik aan met Jadoo.

Met mijn blending brush heb ik Silk Teddy met de rest laten connecten. Een winged eyeliner maakt de look compleet, natuurlijk heb ik ook mijn wimpers gekruld en ze voorzien van een laagje mascara. Don’t forget tha huge eyez, dat wordt ook wel een wit oogpotlood genoemd.

Een klassieke combinatie wat samen echt heel mooi tot zijn recht komt, helaas blijft Silk Teddy niet mijn oogschaduw, het botert niet tussen ons. Too bad, cuz it’s an amazing eyeshadow! Jadoo blijft wel mijn favoriet op dit moment, toch een losse oogschaduw, dangerous, maar ook fijn. I know, I know, ik speel heel safe de laatste tijd. De roze tinten staan misschien nog in je geheugen gegrift, binnenkort zal ik weer eens flink uitpakken, en nee, dat heeft niks met de foto op Facebook te maken. Of misschien wel? Nee. Ja? Weet jij het? No, ik weet het niet!

Gebruik jij losse oogschaduws? En wat is jouw favoriet?

Morgen komt een hele gave DIY online, stay tuned!

49 Comments

 • Bellachique

  11/03/2012

  Ik ben echt fan van deze look, de kleuren zijn weer helemaal mijn ding. Je bent echt de queen of blending voor mij ;).

  Reply
 • Nicole

  11/03/2012

  Oke, dit vind ik je mooiste look ooit!

  Reply
 • Jorinde

  11/03/2012

  Ik gebruik niet zo vaak losse oogschaduws. Silk teddy staat je trouwens prachtig!

  Reply
 • WeLoveImperfection

  11/03/2012

  Echt prachtig!
  xoxo

  Reply
 • Nicole

  11/03/2012

  Bij de 1e foto dacht ik.. niet veel bijzonders. Maar op de foto waarop je de ogen dicht hebt zodat je het goed ziet.. WAUW!
  Heel mooi weer….

  Ik ben zelf enorm slecht in dingen “nadoen” als ik het lees.
  Ik heb dus meer aan filmpjes zodat ik precies zie wat je bedoeld en doet..
  Dus daarom zal ik meer aan youtube hebben dan aan jouw mooie blogs.
  Maar dat betekent niet dat ik hier niet kom voor inspiratie… Blijf t mooi vinden!

  Reply
 • springvibes

  11/03/2012

  Jij maakt altijd van die mooie looks!
  x SpringVibes

  Reply
 • ceautycakes

  11/03/2012

  Zo mooi!! Perfect draagbaar, maar volgens mij niet zo makkelijk om na te maken ;) Je bent echt een talent!

  Reply
 • Esmay

  11/03/2012

  Fijn uitgelegd Cynthia :D

  Reply
 • tamsje

  11/03/2012

  Prachtig! En wat ben je een mooie meid!

  Reply
 • beautiesatwork

  11/03/2012

  heel mooi :) je zou echt visagiste moeten worden

  Reply
  • Beauty Koning

   11/03/2012

   Wauw, wat een lieve complimentjes vandaag weer! Dank je wel Beautiesatwork. :D

   Reply
 • Els & Liesbeth

  11/03/2012

  Supermooi! (as usual) :-)
  En bedankt voor de tricks, ik moét dat potlood hebben :-D
  Liesbeth

  Reply
 • redhotjillypeppers

  11/03/2012

  Wat een mooie look weer ! Knap hoe je ze blijft verzinnen :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  11/03/2012

  Wat wat een mooie ooglook! Heel mooi geblend en staat je goed :)

  Reply
 • deijsprinses

  11/03/2012

  Wow, prachtig. Zoals gewoonlijk ;)

  Reply
 • Charlotte

  11/03/2012

  Als ik ooit ga trouwen, dan weet ik wel wie mijn bruidsmake-up mag doen :D

  Reply
 • Kayla

  11/03/2012

  Prachtige look weer!

  Reply
 • Amanda

  11/03/2012

  Silk Teddy is echt een prachtige kleur!

  Reply
 • Lotte

  11/03/2012

  Mooie look! goed gedaan!:d

  Reply
 • Judith

  11/03/2012

  Supermooie look weer!

  Reply
 • Nicole

  11/03/2012

  heel mooi!
  zelf gebruik ik eignelijk nooit losse oogschaduws, vind het toch neit zo handig werken..

  Reply
 • ValleyDoll

  11/03/2012

  Oh wauw, zo mooi die kleuren allemaal samen ! Losse oogschaduw gebruik ik nooit, daar ben ik te clumsy voor.

  Reply
 • miss073

  11/03/2012

  <3!!

  Reply
 • Maaike

  11/03/2012

  Wauw, echt super mooi en het staat je heel goed ! :)

  Reply
 • happyannanas

  11/03/2012

  Echt mooi! Je hebt echt ABE (Amazing Blue Eyes) op die eerste foto! Niet normaal echt, ik ben jaloers.. xx

  Reply
 • melissa

  11/03/2012

  Ik gebruik eigenlijk nooit losse oogschaduw heb er zelfs geloof ik nog nooit een gehad. Je look is weer erg mooi!

  Reply
 • Leonie

  11/03/2012

  Oh wauw, echt prachtig.
  Wil je hier een tutorial van maken?=D
  Je kan het zo goed!

  Reply
 • Deb

  11/03/2012

  Amazing! Echt heel mooi gedaan! Je ziet er echt uit als een klassieke schoonheid met deze look! Die kleuren staan je geweldig! Zo’n wit potlood wil ik ook nog eens scoren!

  Reply
 • Savine

  11/03/2012

  Wow, prachtig!!! :D ga ik zeker namaken, alleen heb Jadoo niet, dat wordt dus ff mn stash doorzoeken naar een vergelijkbare kleur :)

  Reply
  • Beauty Koning

   11/03/2012

   YEA! Zo wil ik het horen, gewoon op zoek gaan naar een alternatief! :D Dan kan je echt elke look namaken, je hoeft niet perse dezelfde oogschaduw te hebben.

   Reply
 • petracupcake

  11/03/2012

  Waaauw, echt supermooi!!
  Ik zou niet weten hoe ik eraan zou moeten beginnen, maar je hebt het echt heel erg mooi gedaan!

  Reply
 • Hanna

  11/03/2012

  zo mooi! ook echt fijn dat er nu ‘ogen-dicht’ foto’s bijstaan (:
  liefs!

  Reply
 • Jaimie

  11/03/2012

  Wauw deze look is echt heeeel mooi! Zo mooi die kleurenovergang, het staat je echt prachtig. Sprakeloos.. :) Liefs

  Reply
 • Rachella

  11/03/2012

  Prachtig! X

  Reply
 • emmaly

  11/03/2012

  hallo cynthia,
  ik ga nu iets zeggen , en niet boos worden,
  je gezicht is soms een beetje eng, op foto’s. je hebt een heel mooi gezicht, en je make-up doe je echt super goed! maar toen ik er wat langer naar keek wist ik wat het was, je wenkbrauwen, ze zijn te donker en een beetje een rare vorm.
  het is gwn een feed-back, voorderest vind ik alles leuk op je site!

  xxx

  Reply
  • Beauty Koning

   11/03/2012

   ARCH, gonne be so mad! Haha, no just joking. :’) Dat klopt, mijn wenkbrauwen zijn donker. Op dit moment ben ik in de “lichte wenkbrauwmood” en op zoek naar een goede oogschaduw die mijn haarkleur heeft, helaas moet ik mijn zoektocht voort zetten. Bedankt voor je feedback.

   Reply
 • Vera

  11/03/2012

  Woww. wat mooi zeg!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  12/03/2012

  Prachtige look! Mooie kleuren bij elkaar!!

  Reply
 • Samantha

  12/03/2012

  Echt prachtig, meid! :)

  Reply
 • Polish and Passion

  12/03/2012

  Geweldige look weer!

  Reply
 • Daphne

  12/03/2012

  Wauwie, super mooi! Zou willen dat ik zo mooi kon blenden.

  Reply
 • Kimberley

  13/03/2012

  En weer heb je een mooie look gemaakt! :)

  Reply
 • Gerrianne

  13/03/2012

  Wat een geweldige oog-look!
  Echt prachtig weer, je blijft me verrassen! xx

  Reply

Geef een reactie