Looks from the runway.

Geef mij een modemagazine, vol met prachtige tassen en gave outfits, maar mijn aandacht gaat naar de make-up. Wat dragen de modellen bij de outfits? Past het bij elkaar? Gaan ze insane? Pakken ze groot uit? Hell Yea! Still the runwaaaay. Rond hobbelend op Pinterest ging ik op zoek naar een aantal gave looks van de catwalk.

Op Facebook postte ik de picture, kijk mij even social media’en! Stiekem loop ik jullie alvast op te warmen voor de looks die gaan verschijnen. De catwalks staan er namelijk om bekend dat zij nou eenmaal een hoog daredevil gehalte hebben. I LIKE!

De paillettes waren bij de Dior show niet te missen, eigenlijk was dit een trend. Ze werden niet alleen bij Dior gespot, ook MAC ging met de mooie glimmers ervan door. De glitters die samen met de paillettes in de make-up looks werden verwerkt, maken het toch net weer af.

Helaas weet ik niet van elk model bij welk merk of campagne ze hoort. In ieder geval smolt ik letterlijk bij haar make-up, die van haar ook zo te zien. Het lijkt gewoon op een pop, de glans, de prachtige lippen en de uitstraling die ze heeft aangenomen maakt het plaatje helemaal compleet. Het gouden randje om haar cupidoboog, de gloss, gewoon gorgeous.

Het maakt niet uit, maar smokey eyes kunnen altijd! Een kerstfeest? Smokey eyes. Oudejaarsavond? Smokay ayas. Avondje uit? Smokie eyez. Verjaardag? Smokuuuu eyes. Een perfecte look voor elke timing, no matter what. Chanel dacht namelijk precies hetzelfde en ging voor de chique, maar vooral vaseline achtige smokey eyes.

Just Cavalli ging wel voor de klassieke smokey eyes. Het lijkt net alsof de matte smokey eyes, harder ogen. Ondanks dat hij prachtig is geblend, het een ander model is, gaat mijn voorkeur toch naar de smokey eyes van Chanel uit! Het oogt voor mij wat vriendelijker, misschien komt dat wel door de schattige roze lipgloss erbij.

Een gezonde glow is wat we willen, het geeft je gezicht een mooie open blik, of juist net die verfrissende look. Louis Vuitton bracht een geweldige highlighter aan op de jukbeenderen van het model. Ik wil ook een incredible highlighter! Haar make-up is heel natuurlijk gebleven, mooie fake eyelashes, maar toch nog heel sprankelend door de shimmers aan de zijkant van haar gezicht.

Volgens mij is het al een oude foto, maar elke keer als ik hem zie sta ik weer versteld. Hoe het model de look presenteert, terwijl ze nog in de make-up stoel zit, doet mij de das om. De uitdrukking op haar gezicht is geweldig, helemaal in combinatie met de smokey eyes. De gouden stukken all over her face zijn werkelijk amazing. Dit zijn pas kunstwerken die ik verwacht op de catwalk. Waarom? Het springt eruit, je moet uniek zijn als je iets wilt bereiken, aangezien we al va één soort heel veel hebben.

Gevolgd door dit! Wauw, mind-blowing. Mooie kleurencombinatie, een prachtige overloop van donker naar licht, en het ijzige gevoel komt bij mij naar boven. Een incredible look voor de koudere dagen!

Vogue gaat liever naakt, vandaar dat ze voor de nude looks kiezen, helemaal begrijpelijk! Hierdoor trek je niet de aandacht naar je make-up, maar de fabuleuze ontwerpen die voorbij paraderen. Haar foundation zit trouwens perfecto.

Dit is toch wel het leukste om te doen, als je achter de schermen werkt en je moet de laatste touch-ups doen. Geweldig! Je mag dan wel ineens tien jaar korter leven door het hoge stressgehalte, maar het is echt amazing. Een winged eyeliner is ook een look die altijd kan! Een peachy blush erbij, neutrale lippen en licht opgemaakte ogen, stunning!

Killer lips! De bloedrode lippen zijn toch wel de eyecatchers van de hele foto. Ergens ook weer niet, haar oogmake-up valt ook enorm op, maar het is best wearable, weird right? Vaak worden de donkere lippen in een hoekje gestopt, terwijl ze je echt gorgeous kunnen staan, zoals bij dit model!

Ik houd van extreme looks, mijn aandacht gaat hier sneller naar uit, woop, wie had dat nou gedacht? Vandaar dat ik veel met kleur experimenteer, het is belangrijk om te variëren, we weten nou allemaal wel dat neutrale looks worden gewaardeerd. Je kan het namelijk altijd dragen, why not! Over naar de orde van de dag, de looks die ik vandaag heb laten zien, wil ik graag gaan namaken. DANGEROUS, so true, but it’s awesome.

Dit zijn trouwens echte foto’s van de catwalks, of achter de schermen. Ik ga er nog een deel twee aanplakken, maar die pak ik ietsjes anders aan. Natuurlijk zal ik gewoon een look uit het artikel va vandaag maken, heb je een suggestie? Let me know!

Wat is jouw mening over runway looks?

Bron foto’s: Pinterest.com

38 Comments

 • Bellachique

  13/03/2012

  Heel erg inspirerende post :). Ik kijk ook echt graag naar de make-up van de laatste trends, van vroeger, en van degene die nog moeten komen :).

  Reply
 • redhotjillypeppers

  13/03/2012

  De look met paillettes vind ik prachtig ! De rest eigenlijk ook :)

  Reply
 • Lisa

  13/03/2012

  Wow, sommige looks zien er echt prachtig uit! Ik krijg meteen zin om zelf ook gaan te make-uppen ^^

  Reply
 • Marijke

  13/03/2012

  Wat een heerlijke fotos om de dag mee te beginnen!

  Reply
  • Esmay

   13/03/2012

   Helemaal mee eens! Dat is nog ’s leuk wakker worden!

   Reply
 • miss073

  13/03/2012

  WauW! zitten echt leuke looks bij :D

  Reply
 • Laralaurentia

  13/03/2012

  Zitten echt mooie ooglooks bij.

  Reply
 • deijsprinses

  13/03/2012

  Er zitten hier echt prachtige looks tussen!

  Reply
 • beautiesatwork

  13/03/2012

  ik vind het ook zalig om naar te kijken :)

  Reply
 • MooiBlog

  13/03/2012

  Leuk, zo’n blog met looks van de catwalk! Ik vind die glimmende huidjes er wel een beetje eng zien. Verder blijf ik smokey eyes en nude mooi vinden.

  Reply
 • tamsje

  13/03/2012

  Mooie looks! Die met die pailletten en steentjes is echt glamorous!

  Reply
 • Samantha

  13/03/2012

  Oeh, dit is erg inspirerend. Ik krijg altijd meteen de drang om extreme looks te maken, haha!

  Reply
 • Nicole

  13/03/2012

  Heel bijzondere make-up! Erg interessant om te zien.

  Reply
 • MissEvie.nl

  13/03/2012

  Geweldig om naar te kijken deze foto’s! Kun je zoveel inspiratie in doen :)

  Een suggestie? Ik denk aan de vaseline achtige smokey eyes van Chanel, ik ben wel benieuwd hoe je dat kunt maken. Het is immers toch de meest ‘wearable’ make-up van allemaal!

  Reply
 • Kaylani

  13/03/2012

  Oeh, die poppen-looks vind ik altijd kei mooi! Ook die icey look vind ik zeeeeer mooi :)

  Reply
 • Amanda

  13/03/2012

  Zitten echt een paar gave tussen!

  Reply
 • melissa

  13/03/2012

  wauw mooi met die steentjes en palletjes en de smokey eyes zijn ook geweldig!

  Reply
 • Judith

  13/03/2012

  Wat een geweldige looks!
  Die popachtige look is echt prachtig :)

  Reply
 • Emma

  13/03/2012

  hoe gaaf om naar te kijken! Ik zou het liefst elke dag zo heftig opgemaakt door het leven gaan, met steentjes en glitter en zwarte lippen, etc Door mijn uitgesproken kleding en (vooral door) tijdgebrek doe ik dat maar niet, haha, but if only..

  Reply
 • Laura

  13/03/2012

  Leuke looks, maar ik hou het het liefst bij een subtiele ooglook ;D x

  Reply
 • Maaike

  13/03/2012

  hele mooie looks idd, op de runway kun je lekker los gaan!
  Die goude en palletten loooks.. <3

  Reply
 • Kayla

  13/03/2012

  Er zitten echt geweldige looks bij, prachtig!

  Reply
 • Jorinde

  13/03/2012

  Gave looks. Ben benieuwd naar jou versies van deze looks!

  Reply
 • jessy

  13/03/2012

  wauw het ziet er allemaal erg mooi uit!

  Reply
 • EmmaWessels

  13/03/2012

  Echt heel erg leuk! Ik heb altijd precies hetzelfde met tijdschriften, ben meteen gefocust op de make-up… Voor mij kunnen er niet genoeg leuke, inspirerende looks voorbij komen, ook al draag ik zelf vaak tamelijk neutrale dingen.

  Reply
 • Marloes

  13/03/2012

  Zitten een paar hele bijzondere looks tussen! Ik vind die met de pailletten erg mooi!

  Reply
 • Nicole

  13/03/2012

  Kijk eigenlijk nooit op die manier naar make up.. maar er zitten er een paar mooie tussen!!

  Reply
 • Gerrianne

  13/03/2012

  Geweldige looks voor op de catwalk! Pure inspiratie is dit.. Ik ben benieuwd naar wat jou resultaten zijn! :)

  Reply
 • springvibes

  13/03/2012

  Wauw. Wauw. Wauw.
  Echte kunstwerken !
  x SpringVibes

  Reply
 • Deb

  13/03/2012

  Mooie foto’s! Vooral de 2e van onderen vind ik erg mooi.. lekker simpel zo kan ik dat zelf thuis ook nog diy-en ;-) Volgens jou ben ik heel crea nu, maar dat is alleen met het pimpen van meubels. Voor wat betreft het pimpen van mezelf
  kan ik nog veel van jou leren!

  Reply
  • Beauty Koning

   13/03/2012

   Wat lief Deb! Haha, ja! Het is een kunst om oude meubels weer op te knappen en nog eens zo netjes. :D

   Reply
 • happyannanas

  13/03/2012

  Wauw, mooie plaatjes zeg! Die extreme looks zijn wel het coolst ;-D

  Reply
 • Angelique

  13/03/2012

  Die tweede! Amazing <3

  Reply
 • lisa

  14/03/2012

  Die eerste vind ik erg gaaf!

  Reply
 • De glitter/pailetten look van DIOR vind ik fantastisch! Ook de look van Vuitton bevalt me, puur en toch een tikkeltje extra.

  Reply
 • capsidegirl

  14/03/2012

  sommige vind ik heel mooi en andere juist niet en beetje te.

  Reply
 • Evelyn

  15/03/2012

  Heel mooie looks

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  18/03/2012

  Wauwhhh de eerste met al die glitterss! lovee it!

  Reply

Geef een reactie