Bellápierre Cosmetics II.

Bellápierre Cosmetics, het proefdiervrije merk wat ook nog eens natuurlijk is en waarvan ik ook een lipgloss trio heb gereviewd, helaas werd het artikel te lang. Vandaar dat ik vandaag de oogschaduw, het oogpotlood en een make-up kwast ga reviewen! Ben je benieuwd naar de pigmentatie? Lees dan vooral verder!

Je hebt altijd een aantal must haves in je stash, zowel een wit oogpotlood, bruin of een zwart potlood. Een zwart potlood is altijd fijn, net zoals de Eye Liner van Bellápierre Cosmetics in de kleur Ebony.

Tegenwoordig pakken merken steeds meer uit over hun verpakkingen, ze denken er over na, want ik moet eerlijk zijn, zodra iets er fabuleus uitziet, kijk ik toch nog een keertje extra. De verpakking van  het oogpotlood vond ik zo leuk, de doodle erop maakt hem echt af. Toch is het strak, maar doordat geeft het weer een speels uiterlijk. En zoals de achterkant zegt, 100% Mineral, natural waxes and anti oxidants!

Het is een vrij lang potlood, wat weer scheelt, dan doe je er namelijk langer mee! Daarnaast voelt hij vrij hard aan, maar is de structuur vrij creamy. Het potlood is makkelijk te blenden met je vingers, naast dat je hem op je waterlijn kan gebruiken, is hij ook handig als basis voor een smokey eyes.

Wat doet de oogschaduw daar nou, haha! De pigmentatie is echt prima, eigenlijk uitstekend, helaas valt hij op mijn waterlijn wat tegen, maar ik heb ook watery eyes, vandaar dat ik een gelliner gebruik. Waar het potlood echt perfect voor is, is voor tightlining! Hij maakt de huid tussen mijn wimpers echt gitzwart. Het oogpotlood is niet meer verkrijgbaar in de kleur Ebony, maar wel in nog drie andere tinten voor €12,95!

De oogschaduw waar ik al enkele weken het over heb, Jadoo! Het is de naam die de oogschaduw nog leuker maakt, maar de pigmentatie is ook echt mind-blowing. Een losse poeder, YES! Die netjes met een plakkerd weer geleverd wordt, maar het draait natuurlijk om de kleur.

Op elke foto veranderde de kleur, wat hem nog moeilijker maakte om hem vast te leggen. Hij neigt naar de paarse kant toe met een lila ondertoon, maar ergens weer bruin, zodra je hem deels uitveegt wordt hij donkerbruin, meer taupekleurig. Maar ook weer donkerpaars? Kortom het was nogal een klus om hem vast te leggen, aangezien hij nogal shimmery is, maar ik kan geen slecht woord bedenken over de oogschaduw. De pigmentatie is goed, de kleur is apart + amazing. De oogschaduw van Bellápierre Cosmetics in de kleur Jadoo is verkrijgbaar in de webshop voor €12,95!

Om de oogschaduw aan te brengen heb je natuurlijk een oogschaduwkwast nodig! De kwast van Bellápierre Cosmetics, nummer 35 is weer vrij klein. Ik ben lange penselen gewend, maar totaal niet lastig om mee te werken. Het zijn zachte haren, die niet in mijn huid prikken. Daarnaast valt hij niet tot nauwelijks uit en heeft de kwast ook al enkele wasbeurten overleefd! De kwast No. 35 is ook in de shop verkrijgbaar voor €14,95.

De oogschaduw behoort nu al tot mijn favorieten, hij ligt zelfs in mijn allerdaagsbakje, believe me, dat zegt al heel wat! Ook is de kwast nu een penseel die ik vaker pakt, hij voelt zacht aan, niet te zacht, maar net hard genoeg dat hij je oogschaduw vasthoudt. Het potlood mag er ook zeker wezen, jammer van mijn watery eyes, maar misschien werkt hij voor jou wel heel goed! Tightlining kan hij weer als de beste. De producten zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop Latinbeauty!

Ben jij al enthousiast over de oogschaduw?


28 Comments

 • Bellachique

  14/03/2012

  Wauw die oogschaduw is echt heel mooi! Leuke kleur en prachtige pigmentatie! :)

  Reply
 • Polish and Passion

  14/03/2012

  Mooie oogschaduw, het potlood lijkt ook mooi zwart, mooie producten! :)

  Reply
 • Desiree

  14/03/2012

  Die oogschaduw is mooi!

  Over het stukje van het oogpotlood, volgens mij klopt deze zin niet: ” Hij maakt de huid tussen mijn echt gitzwart.” Mist volgens mij een woord ;-)

  Reply
 • senne

  14/03/2012

  Het ziet er allemaal heel leuk uit! En wow inderdaad, die pigmentatie is echt vet goed. Zo’n goeie heb ik nog nooit gezien haha! Liefs

  Reply
 • Nicole

  14/03/2012

  Echt super goed dat dierproefvrij..
  Maar net zoals met “gezonde producten” is dit dan ook weer erg duur.. Jammer! Daardoor zal ik het zelf niet snel kopen…

  Reply
  • Beauty Koning

   14/03/2012

   True, het kan een nadeel zijn, maar het merk ik zeker wel het geld waard! Vooral de oogschaduw.

   Reply
   • Nicole

    16/03/2012

    Ja dat zal dan wel hoor, geloof ik direct! Maar aangezien ik mn weg nog niet weet en mijn make up regelmatig er weer afhaal omdat ik net een clown lijk doe ik het voorlopig met de goedkope merken ;)

    Reply
 • beautiesatwork

  14/03/2012

  superpgmentatie :D

  Reply
 • Samantha

  14/03/2012

  Wow, ziet er mooi uit! :D

  Reply
 • Emma

  14/03/2012

  wauw! wat een pigment, echt prachig <3

  Reply
 • Amanda

  14/03/2012

  Die oogchaduw! Mooi

  Reply
 • Lisa

  14/03/2012

  Die oogschaduw is echt prachtig, en wat een goede pigmentatie, wauw!

  Reply
 • Nicole

  14/03/2012

  Ik vind de oogschaduw echt prachtig!

  Reply
 • tamsje

  14/03/2012

  De oogschaduw is echt prachtig inderdaad, die kleur! Mooi!

  Reply
 • joanydv

  14/03/2012

  Wauw, wat een stunning oogschaduw!

  Reply
 • Maaike

  14/03/2012

  Wat een mooie pigmentatie bij het oogpotlood zeg!
  Maar die oogschaduw, echt wauw gewoon..

  Reply
 • jlovesbeauty

  14/03/2012

  Wat een prachtige oogschaduw!

  Reply
 • Marloes

  14/03/2012

  Wat een mooie producten! Ze zien er zeker mooi uit!

  Reply
 • Judith

  14/03/2012

  Ziet er goed uit!
  Vooral die oogschaduw, echt wauw!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  14/03/2012

  Okaay die oogschaduw is echt naisee!!! Love it!!

  Reply
 • springvibes

  14/03/2012

  Wooow ik werd echt verblind door de pigmentatie !
  x SpringVibes

  Reply
 • Elana

  14/03/2012

  Wauw, suuperleuk!
  Liefs,
  xx

  Reply
 • Esmay

  14/03/2012

  Die oogschaduw is écht stunning!

  Reply
 • Jorinde

  14/03/2012

  Mooie producten, vooral de oogschaduw!

  Reply
 • Deb

  14/03/2012

  Jadoo vind ik echt fantastisch mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  14/03/2012

  De oogschaduw, is echt prachtig!!
  xx

  Reply
 • melissa

  15/03/2012

  Veel pigment heeft die oogschaduw, nice!

  Reply

Geef een reactie