Kim Feenstra Meets Cynthia II.

Ze stond laatst in de januari editie van de Glamour met een stunning look, namelijk niet de eerste keer dat zij voor het magazine poseerde, enkele jaren geleden stond ze nog uitgebreid op de cover, vanwege de winnende serie Holland’s Next Top Model. Het is trouwens ook niet de eerste keer dat het Nederlandse topmodel hier verschijnt, op naar look nummer twee met Kim Feenstra Meets Cynthia!

De bruine smokey eyes van de vorige keer heb ik even ingewisseld met een peachy oogschaduw. Heel toevallig komt de look zoals ik al zei uit de Glamour, wat een geweldig tijdschrift is het toch, in het artikel meldde ik namelijk al dat ik een poging zou wagen om hem na proberen te maken, so here we go! Wat ik zelf leuk vind aan de Meets Cynthia is dat je ineens nieuwe looks leert maken. Natuurlijk hebben we de standaard looks, of iets wat erop lijkt, maar het lokt je uit voor nieuwe uitdagingen. Zelf zou ik niet zo snel voor de tint op mijn ooglid gaan, maar ergens vind ik hem weer gorgeous, en snap ik niet waarom ik hem niet heb gebruikt!

Nadat ik mijn oogleden heb geprimed met een oogschaduwbasis van Too Faced, de normale versie aka de Shadow Insurance, heb ik mijn 88 Palette erbij gepakt in de shimmer versie. De palette is weer terug van weggeweest en ik ging aan de slag met de roze, rode peachy tinten om te swatchen op de rug van mijn hand.

Mooie scherpe picture weer, mijn palettes worden zo vaak gebruikt, ze hebben vaak een zichtbare pan, oogschaduw all over the place, dus geen scherpe foto’s anders is hij niet vertoonbaar, haha! De rode tint onderin, neigt naar oranje, heb ik vervolgens op mijn ooglid aangebracht, nadat ik de blend trick, crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw, had toegepast.

In mijn binnenste ooghoek ging ik voor een highlighter, een zachte roze tint, die boven de kleur zit, waarmee ik mijn ooglid had voorzien. Licht blenden met een blending brush, zodat het wat natuurlijker oogt. In mijn arcadeboog heb ik de oogschaduw goed omhoog geblend, aangezien ik nog een donkere tint wilde toevoegen voor meer diepte in de look. Het is altijd amazing om te zien als iemand zijn arcadeboog goed heeft aangezet.

De andere tinten zaten aan de linkerkant van de palette, maar voor mijn arcadeboog ging ik een stapje donkerder. Over naar de rechterkant waar zich een donkerrode oogschaduw bevindt met een prachtige shimmer die ik in mijn arcadeboog blendde. Voor meer schaduw in mijn crease pakte ik mijn Too Faced Natural Eye Palette erbij, volgens mij weet iedereen inmiddels wel wat er op mijn make-up tafel ligt of ieder geval in de buurt, hiermee zette ik mijn arcadeboog aan met Sexpresso, een matte donkerbruine tint die weer net die extra diepte creëerde.

Mijn palette van Too Faced legde ik nog niet aan de kant, want ik had hem nodig hard nodig! Voor  “de shine” midden op mijn ooglid heb ik Silk Teddy gebruikt. Licht ging ik met mijn vinger over de oogschaduw heen en depte hem alleen op het middelste gedeelte van mijn ooglid, precies op de plek boven mijn pupil.

Onder mijn oog ging ik aan de slag met een zwarte oogschaduw, een goed gepigmenteerde tint van Sleek of course, bracht ik een lijn aan onder mijn wimpers, blenden en opnieuw aanzetten. Omdat we naar blauw over moesten gaan koos ik voor mijn Inglot Eye Shadow Pearl 428, die ging over de zwart en werd samen opnieuw geblend. Ik wilde hem nog iets blauwer maken, een stuk lichter, dus pakte ik mijn Make Up Studio palette erbij en bracht de oogschaduw op de foto aan onder mijn oog.

Met mijn angle brush en een zwarte oogschaduw uit mijn Sleek Palette Au Naturel maakte ik een eyeliner zonder wing, meh kaal! Ik krulde mijn lashes met een wimperkrultang en maakte ze goed zwart met een mascara van Essence waar binnenkort een review over verschijnt. Op mijn waterlijn gebruikte ik een gelliner van Catrice in de kleur Jack Black with Black Jack.

Een roze gloss maakte de make-up look compleet, dus koos ik dit keer voor een lipgloss die ik een lange tijd heb gebruikt, namelijk de Magic Red van Lavera! De lipgloss past er goed bij, helemaal door de zachte tint die perfect uitkomt met de ooglook.

Kim Feenstra kan goed poseren, daarnaast zijn haar make-up looks ook amazing om te zien, jammer dat ze op dit moment niet meer echt op het witte doek verschijnt. Hopelijk staat ze binnenkort weer in de Glamour, zo ja? Dan zal de look vast wel weer voorbij komen!

Zijn peachy oogschaduws iets voor jou?


30 Comments

 • Esmay

  17/03/2012

  Mooie look Cynthia! Vooral dat blauwe lijntje onder je oog :D

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  17/03/2012

  Pretty ! Peachy kleurtjes gaan nog net naar met het mag niet naar het rode of roze neigen want anders heb ik van die huiloogjes :)

  Reply
 • Nicole

  17/03/2012

  Super gave look mijn vriend.vindt hem ook heel mooi!

  Reply
 • Tamara de Jong

  17/03/2012

  Stoere look! Kleur vind ik erg mooi!

  Reply
 • Florence

  17/03/2012

  Wat een mooie ooglook, ik heb wel één puntje van kritiek, de laatste tijd begin ik me een beetje te irriteren aan steeds dezelfde blik op je foto’s, misschien dat je hier aan kan werken? :)
  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2012

   Dank je wel Florence! Haha, ik was hier al mee bezig, bedankt voor je feedback.

   Reply
 • deijsprinses

  17/03/2012

  Die look is echt prachtig! Ongelofelijk hoe jij direct ziet wat je hoe moet gebruiken.

  Reply
 • Prachtige look, staat je weer erg mooi!

  Reply
 • MissEvie.nl

  17/03/2012

  Wauw ik vind de look echt fantastisch! Heel mooi gedaan :-)

  Reply
 • beautiesatwork

  17/03/2012

  die vind ik echt héél mooi :D staat zeker in de top 3

  Reply
 • beauty treasures

  17/03/2012

  Hele mooie recreatie, staat je ook bovendien erg mooi

  Reply
 • Josephine

  17/03/2012

  Ah wauw, weer zo’n prachtige look van jou! <3

  Reply
 • Samantha

  17/03/2012

  Echt heel erg mooi gemaakt! :D

  Reply
 • Dionne

  17/03/2012

  Heel erg mooi! :)

  Reply
 • dieuwzz

  17/03/2012

  Oehhh… Mooi! xx

  Reply
 • melissa

  17/03/2012

  Goed gedaan!

  Reply
 • Sheela

  17/03/2012

  Prachtig! :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  17/03/2012

  Wauwhh mooie look zegg!! Prachtige kleurenn!! Ik zeg zeeeeeer geslaagd!!

  Reply
 • miss073

  17/03/2012

  super mooi!!

  Reply
 • Lotje

  18/03/2012

  Wauwie, deze look is echt super mooi! vooral dat blauwe onder je oog ziet er heel gaaf uit bij deze look.

  Reply
 • DashicaShirley

  18/03/2012

  Prachtig!! Wil mijn make-up ook eens zo :-)

  Reply
 • Deb

  18/03/2012

  Gorgeous! Deze kleuren staan je echt amazingly good! Je hebt hele goeie blendingskills girl! Ik wil ook eens experimenteren met deze kleuren!

  Reply
 • Cherel

  19/03/2012

  Wauw, hele mooie look! Prachtig!

  Reply
 • Kaylani

  19/03/2012

  Wauw, enorm mooi!

  Reply
 • marijkee

  19/03/2012

  Wauw, heel erg mooi!

  Reply
 • happyannanas

  24/03/2012

  Wauw dat is echt wel een hele mooie look, echt hij lijkt precies! Wat me trouwens opvalt aan je foto’s is dat je jezelf altijd schuin fotografeert, echt een leuk Beautykoning-dingetje!#cool
  xx en ♥

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Haha, true! Anders past mijn hoofd er niet op. :’) Of nouja, met mijn haar. Ik probeer ze nu recht te maken, maar nog een hele klus.

   Reply
   • happyannanas

    26/03/2012

    Nee, ik vind die schuine foto’s altijd heel leuk hoor. Ik noemde de naam van de blog laatst op school. ”Oh,” riep er iemand. ”Die met die schuine foto’s, ja die ken ik wel” :-D Cool toch!

    Reply

Geef een reactie