WordPress Comment Systeem Fail II.

Still mad op WordPress, de driftbuien lopen hoog op, zodra ik er weer achterkom dat mijn commentsysteem nog niet honderd procent functioneert. Hij werkt niet zoals hij hoort te werken, ik loop vele reacties mis en wordt steeds gementiond op Twitter dat er iets aan de hand is. Thanks dollfaces, ik waardeer het heel erg dat jullie mij op de hoogte houden van de problemen rondom mijn blog! Maar nu is de vraag weer? What’s going on?

wordpress comment systeem fail

Inmiddels heb ik aangeklopt, oké dat deed ik al bij de eerste foutmelding, bij een internetguru die ook mijn e-mailadres heeft gefikst. De ochtend dat ik de eerste mail ontving ben ik er meteen achter heen gegaan, iedereen moet een reactie achter kunnen laten! Zo kwam er een artikel online te staan over de situatie, maar er was nog niet veel bekend. Na wat research en de internetguru ben ik er achter. WordPress!

wordpress comment systeem fail

WordPress is op dit moment aan het verbouwen lijkt het net. Ze hebben besloten dat je je moet inloggen als je een blog hebt, op WordPress.com, of een Gravatar account, hiermee kan je reageren en is je foto zichtbaar als je geen blog hebt. Heel leuk, maar ondanks dit kunnen andere bloggers, inclusief ikzelf, niet eens reageren meer op enkele blogs. Zo kan ik niet op mijn telefoon reageren op mijn eigen blog, omdat ik moet “inloggen.”

wordpress comment systeem fail

MAAR! Mij kennende op mijn telefoon, heb je mij wel eens meegemaakt? Vol met typfouten? Geen idee hoe het kan, maar ik mis ze elke keer. Ik typte mijn e-mailadres fout en meteen werd ik losgekoppeld van WordPress en kwam mijn reactie gewoon in beeld. Het puntje verscheen onderaan bij de comments en ik kon weer reageren op mijn eigen blog! Kortom; reageer onder een ander e-mailadres, een fake one, believe me, ik vind je nog steeds als je haat, IP adres, no worries. Maar je kan in ieder geval weer reageren als je een WordPress blog hebt, de bloggers van Blogger aka Blogspot hebben hier volgens mij geen last van, lucky bastards.

wordpress comment systeem fail

Ik hoop dat het wat duidelijker is, zodra je met een nep e-mailadres aan de gang gaat, zal je helaas niet kunnen zien als ik op je reageer, maar hey, zolang jij kan reageren why not?! Verzin de gekste e-mails en reageer gewoon met je eigen naam + blogurl en je zult zien dat je weer normaal kan reageren JEEEEJ!

Heb jij last van he WordPress comment systeem fail?


26 Comments

 • Paola

  17/03/2012

  Jeetje wat vervelend! Hoop dat het snel opgelost is!

  Reply
 • bellachique

  17/03/2012

  Ik kan ondertussen eindelijk terug reageren, geen idee waarom want ik heb niks veranderd, lol. Wat een random gedoe allemaal toch?!

  Reply
 • Gerrianne

  17/03/2012

  Ik hoop dat het nu lukt! I hope so, I hope so! Het is zo vervelend!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2012

   Hahaha, het is gelukt! Je e-mail is trouwens geweldig. :’)

   Reply
  • Gerrianne

   17/03/2012

   Hij doet het, wauw het is een wonder! Gewoon met een ander email die niet bestaat, hoe leuk! hahah, een goede oplossing & zelfs nog een beetje leuk. Ik ben hier heel bij om & vooral voor jou! :D

   Reply
 • Josephine

  17/03/2012

  Ja, ik reageerde al onder geheim@geheim.nl dan bij de blogs waar het bij wordpress opeens niet meer kan ^^

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2012

   Ah, vandaar! Ik snapte niet helemaal waarom, ja, ik ben a-technisch, haha! Wauw, een hele slimme actie. :)

   Reply
 • Shirley

  17/03/2012

  Even proberen.

  Reply
 • Shirley

  17/03/2012

  Hoezaa!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  17/03/2012

  Wat een gedoe hé ! Ik had het ook al gemerkt dat je met een ander emailadres wél terug comments kan achterlaten. Echt heel vervelend !

  Reply
 • MissEvie.nl

  18/03/2012

  Vreselijk irritant! Ik had idd ook al uitgevogeld dat je met een ander e-mail wel een reactie kan plaatsen :-)

  Reply
 • Nicole

  18/03/2012

  Blijft irritant he…!

  Reply
 • Esmay

  18/03/2012

  Stomme wordpress :( Thank god dat ik nog bij Blogger zit.
  Gelukkig kan ik nu gewoon reageren :)

  Reply
 • Nicole

  18/03/2012

  zo stom! ik krijg steeds de melding dat ik moet inloggen op mijn wordpress account, maar dat heb ik helemaal niet…

  nu dus maar met een ander email adres en helaas zonder afbeelding.

  Reply
 • Wat irritant, gelukkig kan ik wel reageren via twitter dus doe ik dat gewoon :)

  Reply
 • Jorinde

  18/03/2012

  Test, wat een gedoe zeg haha. Ik heb er zelf ook last van bij onze blog!

  Reply
 • marijkee

  19/03/2012

  Ah duidelijkheid! Dankje!
  Ik heb precies ditzelfde probleem, kon net ook niet op jou blog reageren, en dacht al: what the hell is er aan de hand!

  Moest me dus inderdaad aanmelden voordat ik een reactie achter kon laten! Flauw hoor WordPress..

  Reply
 • Emma

  20/03/2012

  laat ik het ook maar proberen :), want geen reactie op je leuke stukjes achterlaten is echt heul erg vervelend :o

  Reply
 • charlottebax

  26/03/2012

  Gaaf zeg, en gedurfd, dat rode!

  Reply
 • iris

  22/11/2012

  Is het niet slecht voor je haar?
  Ik hoor dat je haar en droog en stug van word?
  Groeten Iris

  Reply
  • Beauty Koning

   25/11/2012

   Ja dat klopt, je haar wordt er inderdaad stuk en droog door, maar zodra je het uitspoelt verdwijnt dat weer! :)

   Reply

Geef een reactie