FOTD: Sexy Blue Eyes II.

Casual Friday, I guess! Het T-shirt wat ik aan heb doet mij daar in ieder geval aan denken, lekker nonchalant gekleed, beetje baggy kleding, waar je heerlijk in kunt rotten op de bank. Gewoon even ontspannen, dat is namelijk ook heel belangrijk, maar dan wel met de sexy blue eyes! Vorige keer pakte ik de palette van NYX erbij, waar ik of course weer voor de daredevil tintenging, maar vandaag kies ik voor het tegenovergestelde, namelijk een draagbare look!

De warme tinten in de palette zorgen ervoor dat je blauwe ogen meer gaan spreken, zeker dat ze dat doen! Helaas heb ik kleine knijpoogjes door de felle zon die weerkaatste op mijn witte verf, fail. Maar je kan in ieder geval zien dat je blauwe kijkers ervan gaan gloeien!

De bronstinten in mijn arcadeboog laten mijn iris beter tot zijn recht komen, ze poppen als het waren bijna uit het oogwit wat ook mooi mee gekleurd is, het lijkt een stuk witter! De highlighter in mijn binnenste ooghoeken zorgen er nog eens voor dat ze groter ogen. Mooie woordspeling!

De basis was nog niet eens uitgehard of ik begon al met de oogschaduws op mijn oog, op dat moment ben ik heel ongeduldig, ik wil zo graag beginnen met opmaken! Amazing feeling! In mijn binnenste ooghoek bracht ik de lichtste tint uit de palette, nummer 1 aan de linkerkant.

Dan schuiven we mooi voor op de palette en schakelen wij over naar nummer 2, die ik op mijn gehele ooglid aanbracht. De shimmers zijn gorgeous, net zoals de sparkles in mijn binnenste ooghoek. Stunning! Zorg ervoor dat je hem niet aanbrengt in je arcadeboog, maar er net onder. Anders is de kleur die je vervolgens in je crease gaat aanbrengen te licht en zal hij minder goed dekken.

Op dit moment ben ik in to the meer kleuren gebruiken op je ooglid, daarom heb ik aan de buitenkant, nummer 5 deppend aangebracht. Hierdoor behoudt hij zijn pigmentatie, komt de kleur beter uit en heb je een poppin’ eyeshadow! Zodra je met meerdere kleuren aan de slag gaat, lijkt het net alsof je ooglook veel meer diepte heeft.

De arcadeboog is voor diepte, althans in deze look! Vandaar dat nummer drie, een donkerrode bronstint daar plaats nam. Goed blenden, wat easy ging door de incredible blendtrick,een crèmekleurige oogschaduw onder je wenkbrauw en blenden maar!

De bronstint in mijn arcadeboog bevat een rode ondertoon, hij neigt naar de rode kant toe, omdat ik de rode-huilogen-look wil voorkomen, gebruik ik een bruine oogschaduw uit de palette, ook wel nummer 4. Met een pencil brush blendde ik hem mijn arcadeboog in, niet teveel, maar net genoeg om de kleurbalans terug te vinden. Zorg ervoor dat het compenseert.

Onder mijn oog bracht ik ook de bruine tint aan, puur om de connectie in mijn buitenste ooghoek te maken. Voor mij maakt dit de ooglook altijd compleet! Laten we natuurlijk niet de winged eyeliner vergeten, of je wimpers te krullen, ze te voorzien van een laagje mascara en omdat we toch nog bezig waren met de huge eyez een wit oogpotlood!

Nu- li-, ha just joking! Geen nude lips dit keer, maar gewoon mooie gepigmenteerde lippen, althans dat lijkt zo, maar de foto neemt jullie in het ootje. Ik draag een zachtroze lipgloss van NYX in de kleur Beige! Hij ruikt overigens zalig, maar dat geldt ook voor mijn andere favoriet, Frosted Beige!

Een roze kleur bij een bruine ooglook staat altijd verfrissend! Voel ik nu ineens een liefde weer voor lichtroze glosjes? Oh my! Bruine tinten, bronstinten, aardetinten, goudkleurige oogschaduws, ze doen het allemaal perfect voor blauwe ogen. Volgende week zal ik hier verderop inspelen! Stay tuned!

Heb jij een favoriete tint bij jouw oogkleur?


41 Comments

 • BellaChique

  23/03/2012

  Wat een mooie kleur heeft het palette, je hebt er weer iets heel moois van gemaakt! Vrij rustig, maar heel mooi defined wel!

  Reply
 • Bee

  23/03/2012

  Mooi gedaan! Geeft echt een “pop” aan je ogen

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  23/03/2012

  Pretty ! Zelf gebruik ik meestal aardetinten maar wat paars of groen vind ik ook wel mooi.

  Reply
 • nicole

  23/03/2012

  Oh ik hou van deze kleuren!!

  Reply
 • miss073

  23/03/2012

  super mooi weer!

  Reply
 • Deb

  23/03/2012

  Super Stunning! Mooi palette is dat trouwens!

  Reply
 • Jorinde

  23/03/2012

  Ik heb ook blauwe ogen, en gebruik deze tinten ook erg graag :-)

  Reply
 • Emma

  23/03/2012

  wauw!! Het staat je echt heel goed, ik moet misschien ook maar aan de bruintinten, haha. Nee ik heb zelf ook blauwachtige ogen, maar ga zelf graag voor zwarte/donkerblauwe tinten gecombineerd met grijs..

  Reply
 • joycelysanne

  23/03/2012

  supermooi! ik ben zó jaloers op jou wenkbrauwen, prachtig!

  Reply
 • Weeral een mooie look! Maar ik blijf ten strijde gaan…ooit krijgen we Cynthia aan de blush! Ooit!

  Reply
  • beautiesatwork

   23/03/2012

   nu je het zegt :D

   Reply
  • Beauty Koning

   23/03/2012

   Not again Peggy! xD Bedankt! Toevallig deed ik vandaag mijn highlighter op, bracht mijn bronzer aan, die beter zat dan ooit, maar ik miste nog iets. Misschien ooit.. :’)

   Reply
 • jlovesbeauty

  23/03/2012

  staat je weeral prachtig! Mooie look

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  23/03/2012

  Wauw, gorgeous! Wat kan je ’t toch goed, Cynthia!

  Reply
 • MissEvie.nl

  23/03/2012

  Ohh wauw, je look is weer ‘stunning’ te noemen!! Prachtig hoe je de kleuren combineert :-) Love it! En heerlijk met je baggy t-shirt op de bank rotten haha! Ik ga dat ook lekker doen vandaag :-)

  Reply
 • senne

  23/03/2012

  Wauw, weer heel erg mooi! Liefs

  Reply
 • Lisa

  23/03/2012

  Mooi look! Ik heb zelf bruine ogen. Ik gebruik eigenlijk alle kleuren oogschaduw maar als ik echt moet kiezen gebruik ik het liefst bruintinten :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  23/03/2012

  Erg toffe look! lekker draagbaar!! Ik vind bruin tinten en grijs/zwart tinten het tofst om te gebruiken plus een kleurtje!

  Reply
 • Mooi! Staat je goed

  Reply
 • Marijke

  23/03/2012

  Wauww, prettayyy!

  Reply
 • Shirley

  23/03/2012

  Wauw, ik vind het echt een hele mooie ooglook! Je hebt echt wauw-ogen hihi

  Reply
 • Nicole

  23/03/2012

  Prachtig en zeker sexy. Ik ben fan van bruine oogschaduw, en draag het zelf ook het liefst. Ik vind dat ik er een warme en krachtige iitstraling van krijg.

  Reply
 • deijsprinses

  23/03/2012

  Prachtig! Kan ik direct namaken want ik heb me dat palet ook aangeschaft (door jou) :)

  Reply
 • nailcrush

  23/03/2012

  Mooie look!

  Reply
 • Josephine

  23/03/2012

  Wauw, je ogen springen er echt uit met deze look!

  Reply
 • Hanna

  23/03/2012

  wat ontzettend mooi! je ogen lijken inderdaad nog blauwer door deze look! liefs.

  Reply
 • Emma

  23/03/2012

  wauw, prachtige look!

  Reply
 • DashicaShirley

  23/03/2012

  Prachtig, maar je hebt ook zulke mooie ogen!

  Reply
 • springvibes

  23/03/2012

  Echt een heel erg mooie look!
  x SpringVibes

  Reply
 • Marloes

  23/03/2012

  Ah weer een prachtige look! Je ogen lijken inderdaad groter!

  Reply
 • Sheela

  24/03/2012

  Prachtige look! Zoals altijd :)

  Reply
 • happyannanas

  24/03/2012

  Wauwwwww wat een AMAZING ooglook, ik vind hem echt mooi!
  Ik kon een tijd niet reageren, was er iets mis met WordPress= Ik snap er niks van. Gelukkig is alles nu weer normaal en kan ik weer gewoon reageren :-D
  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   24/03/2012

   Dank je wel Happyannanas! Ja, dat klopt, nog steeds werkt hij niet helemaal lekker, waarschijnlijk zal dat zo blijven. Gelukkig kan je weer reageren!

   Reply
   • happyannanas

    24/03/2012

    Mooi, want het was net op ik je blog niet meer bezocht..
    Gelukkig is alles weer normaal, kan ik weer lekker reageren :-D
    xxx

    Reply
 • Sarah

  24/03/2012

  Hoe noemt dat pallete, en super mooi gedaan ! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   24/03/2012

   Dank je wel Sarah! Het is een palette van NYX, For Your Eyes Only en dan de Sexy Blue Eyes versie. Die is speciaal voor blauwe ogen, je hebt er ook nog meerdere versies van zoals bruin of groen, maar eigenlijk kan je ze gewoon voor alle oogkleuren gebruiken. :D

   Reply
 • Gerrianne

  25/03/2012

  Amazing Girl! xxx

  Reply

Geef een reactie