Avril Lavigne Meets Cynthia.

Vroeger was ik een fan, wilde ook van die gave handschoenen, skatebroeken en de gevangenis print op mijn T-shirts! Uiteindelijk belandde haar CD in mijn CD-romspeler, oldschool. Maar ik was verkocht! Eenmaal een aantal jaar ouder, een andere gedaante te hebben aangenomen, kijk ik niet meer naar de kleding, maar naar haar make-up. Vandaag ontmoet ik de singer-songwriter, namelijk Avril Lavigne Meets Cynthia!

Tegenwoordig liggen mijn interesses bij make-up, geen outfits, tijdens een zoektocht naar goede muziek, kwam ik ineens in de zijkant haar nummer tegen, whut?! Het liedje ging in mijn afspeellijst en ik bekeek de clip aandachtig. Oh, wauw! Mooie make-up, oh, haar look, die kleuren.. gorgeous!

De look is geïnspireerd uit bekende clip, namelijk het nummer dat in 2007 werd uitgebracht, Hot. Felle kleuren, aparte looks en zeer groot uitgepakt, I like! Avril staat bekend om haar smokey eyes, maar de lichtval was iets anders, blue it is. Ik paste de look iets aan om de standaard smokey eyes te voorkomen.

Het maken van zwarte smokey eyes is nou niet bepaald mijn sterke kant! De pigmentatie van de gitzwarte oogschaduw maakt het er nou niet bepaald makkelijk op, maar ik ontdekte mijn Kat Von D High Voltage Primer in de kleur Smokey weer. Wat een amazing really amazing product voor smokey eyes. Ik bracht hem alleen aan op mijn ooglid, aangezien hij lastiger te blenden is als je hem tot je arcadeboog aanbrengt. De rand blijf je terug zien in de oogschaduw, ugly!

Of course zat er nog een basis onder de Kat Von D primer, namelijk de Too Faced Shadow Insurance. Voordat ik met de zwarte oogschaduw begon, paste ik eerst mijn blendtrick toe, door middel van een crèmekleurige tint onder mijn wenkbrauw, zodat je het smooth kan blenden! Over de primer van KVD depte ik de Noir uit mijn Sleek Au Naturel palette. Onder mijn arcadeboog stopte ik met het aanbrengen van de oogschaduw, om hem vervolgens licht met mijn oogschaduwkwast te blenden.

Vanuit mijn arcadeboog ben ik gaan blenden, de oogschaduw vervaagde ineens heel makkelijk, sinds wanneer?! Met mijn blending brush bracht ik hier en daar wat Noir aan, om hem egaler te laten overlopen. Onder mijn oog bracht ik ook de zwarte kleur aan, ook dit blendde ik weer. Het belangrijkste vond ik dat het goed rokerig overkwam.

Op het middelste gedeelte van mijn ooglid heb ik de donkerblauwe Eye Shadow Pearl 428 van Inglot gebruikt, dit heb ik ook onder mijn oog gedaan. Niet teveel, gewoon licht aanstippen, hooguit alleen voor de blauwe gloed. Met een gelliner heb ik mijn waterlijn zwart ingekleurd en mijn wimpers gekruld met de wimperkruller, om ze vervolgens te voorzien van een laagje mascara.

Vaak vallen je wimpers weg bij gitzwarte smokey eyes, althans bij mij is dat altijd het geval! Ik vergeet soms zelfs mijn mascara op te doen, ellendig. Maar vandaag koos ik ervoor op ze lekker te laten spreken door middel van prachtige nepwimpers waar binnenkort een review over verschijnt.

Rode lippen bij smokey eyes? Huh? Whut? Sinds wanneer? Eigenlijk zijn er voor mij geen regels met make-up. Wil jij een felrode lipstick op met een blauwe oogschaduw? Roze? Rood? Of oranje? Doe! Ook ik ging voor de daredevil lips, dankzij Avril Lavigne of course. Met een lipliner van Miss Sporty Toffee 010, tekende ik mijn liplijn, op dit moment is die namelijk ver te zoeken. De oranje lipstick van Wet n Wild 516C depte ik daar overheen en maakte het met een lipgloss van Guerlain KissKiss gloss compleet!

Een totaal andere lipgloss, geen nude lips, no standaard look, het totaal plaatje is erg veranderd! Ik voel mijn liefde weer voor de Wet N Wild lipstick groeien, bad bad bad. Avril Lavigne draagt prachtige looks, van heel heftig naar juist rustig en classy. Orange lips worden denk ik iets voor de zomer!

Oranje lippen in de zomer?


40 Comments

 • beautiesatwork

  24/03/2012

  echt heel gewaagd :D graag meer van dat

  Reply
 • BellaChique

  24/03/2012

  Jaaaa, voor mij zeker oranje lippen in de zomer! Vind het echt een leuke kleur :). Vind het weer heel erg mooi geworden, die blauwe schijn over het zwart is prachtig geworden!

  Reply
 • Ruth

  24/03/2012

  Prachtige look weer :-) De blauwe kleur is zo mooi diep donker, gorgeous! Ik heb niet eens een oranje lipstick, schandalig! Misschien toch maar eens proberen, staat jou erg goed!

  Reply
 • mysupersweetlife

  24/03/2012

  Erg mooi gedaan! ik vind je lippen erg mooi!

  Liefs

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  24/03/2012

  Heel erg gaaf, dat hele donkere blauwe! :D

  Reply
 • Nicole

  24/03/2012

  Erg gewaagd… Zou het zelf niet als look willen maar jou staat alles fantastisch haha!!

  Reply
 • MissEvie.nl

  24/03/2012

  Wauw, super mooi weer! Zo maak ik mijn smokey ook wel eens maar dan met MAC Typographic en MAC Deep Truth :-)

  Reply
 • EmmaWessels

  24/03/2012

  Aah ik was vroeger ook helemaal fan van Avril :P! Ghehe, vond haar haren zo mooi (ik had toen zelf heel korte haren). Mooie look heb je ervan gemaakt hoor!

  Reply
 • Jorinde

  24/03/2012

  Mooie look en lekker gewaagd :-)

  Reply
 • Nicole

  24/03/2012

  Wow! Van veraf lijkt het alleen zwart, maar het is juist prachtig met die blauwe glans erin!

  Reply
 • Die ‘zware’ ogen staan jou ook erg goed. Ben zelf geen Avril Lavigne fan maar je look is geslaagd!

  Reply
 • Mooie look, staat je weer erg goed!

  Reply
 • ValleyDoll

  24/03/2012

  Aah zo chique met dat blauw ! Very pretty !

  Reply
 • Nicole

  24/03/2012

  wat een mooie blauwe kleur!

  Reply
 • senne

  24/03/2012

  Het ziet er ALWEER heel gaaf uit haha! Volgens mij staat jou gewoon alles goed! Liefs

  Reply
 • Dionne

  24/03/2012

  Hele mooie look! En je lippen zijn erg mooi! :D

  Reply
 • Sheela

  24/03/2012

  Prachtig! Ik was vroeger ook een mega fan van Avril, nu nog maar veel minder x

  Reply
 • Maaike

  24/03/2012

  ahw vroeger was ik ook zo’n fan van haar ! ^^
  Erg mooie look, staat best stoer. Zelf zou ik het niet dragen.

  Reply
 • thegreenbeauty

  24/03/2012

  Oeh gorgeous, echt een mooie intense kleur!

  Reply
 • deijsprinses

  24/03/2012

  I am blown away! Dit is een prachtige look!

  Reply
 • Deb

  24/03/2012

  Hellooooo gorgeous! Wat een dramatische maar oh so amazing look!! Prachtige kleur heb je op je lippen, maar is dat echt oranje want het lijkt een beetje koraal kleurig.. het staat je in ieder geval weer stunnig!!

  Reply
 • happyannanas

  24/03/2012

  Mooi, dat blauw zo. ja, het is wel Avril ja! Echt een mooie look vind ik.

  Reply
 • Paola

  24/03/2012

  wauw! Prachtig! Staat je super..

  Reply
 • Josephine

  24/03/2012

  Ooooh de ooglook is prachtig! Ik was wel benieuwd naar de look met felrode lippen!

  Reply
 • melissa

  24/03/2012

  Mooi gedaan! Voor mij geen oranje lippen in de zomer ik ga denk ik voor knalroze!

  Reply
 • Rhonda

  24/03/2012

  Super mooi. Die combi met dat blauw is super. Ik heb al heel lang geen somey eye meer gedragen dus als ik t nu zou doen zou ik t te gewaagd vinden denk ik. Maar door deze look begint t wel weer te kriebelen. Leuk!!

  Reply
 • Hanna

  24/03/2012

  wat heb je dat mooi gedaan! je kan dat echt! liefs.

  Reply
 • rachellestripje

  24/03/2012

  Echt heftig zo’n look =P! Ik ben benieuwd naar je post over Aria Mongomery ^^! Vroeger was ik trouwens ook wel anders hoor =P! Ik wilde altijd zo’n emo/scene style ^^! Misschien dat ik het ooit nog voor de grap doe =P. Ik vind andere stijlen meestal wel leuk =]!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • Katy

  24/03/2012

  Ow als je op mijn naam klinkt kom je op mijn wordpress maar die gebruik ik niet meer =P. Dus voor je denkt Katy heeft een andere site xD. Dat is niet zo =P. Ik moest ineens via deze reactie box inloggen op wordpress =P!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  25/03/2012

  Wat een mooie look ! Staat je weer prachtig !

  Reply
 • Bee

  25/03/2012

  Prachtig! Ik heb de laatste tijd problemen met m’n eyeliner…Het eindigt altijd in een lelijke knoeiboel, en ga dan soms ook voor een smokey eye. Maar voor op het werk is dit geen optie natuurlijk…

  Reply
  • Beauty Koning

   25/03/2012

   Oh, herkenbaar! Wat voor eyeliner gebruik je Bee? Is het een gelliner? Of vloeibaar? Misschien is hij aan het uitdrogen? Zodra mijn gelliner bijna op is, werkt hij ook niet meer prettig. Hij wilt er niet strak op komen, teken dat het tijd is voor een nieuwe!

   Reply
 • miss073

  25/03/2012

  Super mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  25/03/2012

  GE-WEL-DIG gelukt is dit Cynthia! Het ziet er heerlijk heftig uit, gewoon lekker hot xD. You make me so hot. Make me wanna drop. It’s so ridiculous. I can barely stop. I can hardly breathe. You make me wanna scream. You’re so fabulous! Hahahah, serieus, dankjewel! Ik heb hem in mijn hoofd en zit nu de oude songs van Avril terug te luisteren. Ik was fan, vroeger! Haha! (:

  Reply
  • Beauty Koning

   25/03/2012

   Haha, dank je wel Gerrianne! Yes, dat liedje blijft wel één van mijn favorieten. xD

   Reply
 • nailcrush

  25/03/2012

  Gave look! Wauw.. jij kan ook alles hé haha!

  Reply
 • Marijke

  25/03/2012

  Jij kunt ook werkelijk alles hebben he Cynthia! Haha.
  Heftige, maar mooie look! Leuk ook dat je de kleur op je lippen zo rustig hebt gehouden ;)

  Reply
 • Emma

  26/03/2012

  WAUW!!! Ik vind het echt heel erg gaaf, prachtig <3 Vroegahh was ik ook avril lavigne fan en had een echte punkfase, haha. Alleen ging ik voor de pandalook, ipv jouw prachtige ooglook :)

  Reply
 • Plan REN

  26/03/2012

  Hoe enorm gaaf, die kleur! <3

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  28/03/2012

  Love it!! ik was altijd groot fan van avril der style.. En liep ook altijd met dikke randen zwarte make up rond.. niet wetende dat dat er niet uit zag.. Dit in tegenstelling ziet er echt super tof uit!!

  Reply

Geef een reactie