FOTD: Wearable Red!

Beloftes nakomen is belangrijk, zodra ik hem maak, moet ik hem voltooien, kuch Super Bowl Champions achum. Zo maakte ik laatst de afspraak dat ik onmogelijke oogschaduws zo terug laten komen in een draagbare look. Blauw, groen, geel, rood, paars en oranje. Inmiddels kan ik blauw van mijn lijst strepen, dus besloot ik vandaag aan de slag te gaan met een wearable red!

Dat rood nooit op de oogleden verschijnt is ook niet iets waarvan wij opkijken, de red lips blijven hot, maar een rode oogschaduw is weer not done. Vandaag schrijf ik geschiedenis! Haaa, joke. Ik laat wel zien hoe je een rode tint in je make-up kan laten verwerken, heel easy. Je ziet hem nauwelijks op mijn oogleden, niet te fel, maar wel aanwezig. I LIKE IT.

Justin Bieber kapsel.

Heb je de rode tint al gespot?! Ik wel! Hij zit net onder mijn arcadeboog, boven mijn wimperrand, onder de bruin, boven de crèmekleurige tint. Het is dezelfde rode tint uit de look Back in Red, Bloody Mary uit mijn Sleek Caribbean palette, amazing right?

De donkerbruine tint in mijn arcadeboog neutraliseert de rode tint, althans dat lijkt zo. Hij valt minder op, misschien komt het ook door mijn rode shirt, maar ik was echt in to the red, zelfs de pastel lokken waren back in red!

Maar nu de vraag? Hoe heb ik het gedaan? Eassaaay. Ik begon met een primer, of course weer de oogschaduwbasis van Too Faced, namelijk de Shadow Insurance en ik bracht de High Tech Lighter in de kleur Platina aan in mijn binnenste ooghoek. Crème wilt de laatste tijd niet meer poppen op mijn ogen, vandaar dat ik een basis maakte met een Jumbo Pencil van NYX in de kleur Milk. Op mijn ooglid + onder mijn wenkbrauw bracht ik een crèmekleurige tint aan, deels voor het blenden en de kleur.

De Platina sette ik met Silk Teddy, de dramatische oogschaduw die ik door middel met de Milk Trick prima in toom kan houden. Over naar de bruine tint in mijn arcadeboog waar ik ook weer een basis voor creëerde door Sexpresso uit mijn Too Faced Natural Eye Palette.

Het belangrijkste punt is aangebroken, het aanbrengen van de rode oogschaduw, daredevil! Met een oogschaduwkwast bracht ik Bloody Mary net onder mijn arcadeboog aan, blendde hem licht naar binnen toe en deels op mijn ooglid. Je kan hem zo fel of zacht mogelijk maken, maar ik zette hem behoorlijk aan.

Het pillendoosje met de losse pigmenten van Everyday Minerals kwam te voorschijn en Comfy verdween in mijn arcadeboog, net boven Bloody Mary, over Sexpresso. Voor de extra diepte in mijn oog, bracht ik met een pencil brush I Do Declare aan, blenden maar! I Do Declare verdween ook onder mijn oog, daar liet ik hem overlopen in Silk Teddy.

Een winged eyeliner in het zwart, paste goed bij de look, even mijn wimpers gekruld, mascara aangebracht op mijn lashes. Of course voor tha huge eyez heb ik een wit oogpotlood gebruikt!

Geen neutrale lippen voor vandaag, ik ben echt aan het daredevillen! Het werd een chique lipgloss van Bellápierre, hij maakt de look classic. Uit de On The Go Lip Gloss Trio koos ik voor de donkerste tint, Vanille Sunset.

Het is een kleine verrassing als je naar beneden kijkt, of even knippert, ROOD! Zodra iemand dichtbij je staat, zal het ook al opvallend zijn, aangezien je het ook deels op je ooglid hebt aangebracht. Weer een onmogelijke oogschaduw van mijn lijst gewerkt!

Hij mag dan niet in your face zijn, maar je hebt de kleur wel verwerkt in je look, dat zegt al heel wat. Rood is toch wel een tint die snel opvalt, het is fel en aanwezig like hel. Stiekem kan je hem nu ook gewoon naar school dragen, naar het werk of gewoon tijdens het uitgaan. Sowieso was ik al verkocht aan de geweldige oogschaduw van Sleek, maar nu helemaal!

Gebruik jij wel eens rood in je make-up looks?


63 Comments

 • BellaChique

  25/03/2012

  Weer petje af voor je geweldige skills! Rood is geen gemakkelijke kleur, maar hij ziet er gewoonweg super mooi uit op jou! Heel slim gedaan ook om hem juist in de crease te laten komen en dan met bruin wat te neutraliseren :). En de rode lippen, amaaaazing!

  Reply
 • Liliane

  25/03/2012

  Wauw, dat heb je mooi gedaan!
  Zelf ben ik nog een beetje hesitant om rood in mijn make up looks te verwerken, behalve op mijn lippen natuurlijk ;) dat kan me soms niet rood genoeg zijn! ;P

  Reply
 • Ruth

  25/03/2012

  Wow, dit heb je echt zo mooi gedaan! Slim om het rood te neutraliseren met de bruine oogschaduw. Ik ga deze look eens proberen, met de nadruk op proberen, na te maken :-)

  Reply
 • ValleyDoll

  26/03/2012

  Oh my dat is werkelijk prachtig gedaan ! Rood gebruik ik nooit. Deze look ga ik ook es proberen, staat echt geweldig !

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Thank you! Good luck, ik ben benieuwd naar het eindresultaat. :D

   Reply
 • miss073

  26/03/2012

  Waah prachtig!! het is ook nog super draagbaar! je skills zijn echt top!

  Reply
 • EmmaWessels

  26/03/2012

  Ziet er echt heel erg mooi uit! Leuk ook die combi met rode lippen!

  Reply
 • Jorinde

  26/03/2012

  Wauw, dit ziet er echt gaaf uit. Mooi gedaan hoor :-)

  Reply
 • Nicole

  26/03/2012

  Erg mooi hoor! Staat je goed… Ook de kleur in je haar enzo :))

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Dank je wel Nicole! Stiekem zijn dat nog verstopte plukken pastel. :’)

   Reply
 • beautiesatwork

  26/03/2012

  ik gebruik ook soms rood maar heel lichtjes :)

  Reply
 • Amanda

  26/03/2012

  Erg mooi & inderdaad draagbaar!

  Reply
 • Nicole

  26/03/2012

  Heel mooi, en ik vind je haar prachtig.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  26/03/2012

  Dat heb je erg mooi gedaan ! Ik vind rood zo’n onmogelijke kleur oogschaduw maar je hebt het erg draagbaar gemaakt.

  Reply
 • Math of Maxime

  26/03/2012

  Wow echt een hele mooie look!

  Reply
 • melissa

  26/03/2012

  Mooi en inderdaad draagbaar.

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  26/03/2012

  Gewoonweg wauw. Draagbaar ook! :D

  Reply
 • Lisa

  26/03/2012

  Hele mooie ooglook, staat je echt prachtig en die rode lippen zeker weten :D

  Reply
 • Nicole

  26/03/2012

  heel mooi!
  gebruik zelf eignelijk nooit rood op mijn ogen..

  Reply
 • mysupersweetlife

  26/03/2012

  Mooi gedaan! Je hebt je haar zeker ook geverfd?
  Liefs

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Dank je wel! No, ik heb het niet geverfd. Haha, er zitten nog wel rode stroken in mijn haar van de DIY met pastel. :’)

   Reply
 • Monique

  26/03/2012

  Echt een prachtige look opnieuw.. maar dit ik ben ik extra enthousiast! omdat het echt mijn kleuren zijn.. ga snel in mn stash zoeken of ik ook zoiets kan maken :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  26/03/2012

  Wauw hij is echt prachtig! Het staat je heel mooi! En je staat ook altijd zo leuk op de foto :-) lekker blij! Amazing combi met je rode shirt!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Dank je MissEvie! Ja, het gaat van zelf, misschien omdat ik ondertussen met een spiegel er achter loop te stuntelen, om de look er goed op te krijgen. Een sadface is niet mijn ding. :P

   Reply
 • Kayla

  26/03/2012

  Wauw, prachtig weer! Dit staat je echt heel goed!

  Reply
 • Whit

  26/03/2012

  Super mooi! Hoe doe je dat toch! Ik ben een echte make-up kluns!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Dank je Whit! Een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. + Lef hebben! :D Gewoon doen!

   Reply
   • Whit

    27/03/2012

    Daar zal ik dan eens werk van moeten maken :D

    Reply
 • deijsprinses

  26/03/2012

  Maar hoe prachtig! Ooooh! I love!

  Reply
 • Samantha

  26/03/2012

  Je hebt het prachtig gedaan! :)

  Reply
 • Je haar! Ik zie het nu pas! Wat mooooooiiii! Oeps, het gaat hier natuurlijk over de look maar dat is het eerste wat me opviel!

  Reply
 • Irma

  26/03/2012

  Wauw, echt heel cool dat zoveel mensen denken dat rode oogschaduw niet draagbaar is, terwijl jij laat zien dat dat gewoon wel kan!
  Het ziet er echt heel leuk uit en ik vind je haar ook mooi zitten (:

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Het is echt draagbaar, fel of minder fel, het kan altijd! Dank je wel Irma. :D

   Reply
 • Elana

  26/03/2012

  Práchtige ooglook en geweldige foto’s weer! Blijft super om te zien :)
  Liefs,
  xx

  Reply
 • debby

  26/03/2012

  wauw erg mooi zeg meid. Toevallig zit ik nu ook in mijn rode oogschaduw fase :)

  Reply
 • Erg mooie look weer!
  Btw, je haar ziet er erg leuk uit zo :)

  Reply
 • Emma

  26/03/2012

  wauw! Dat staat je echt heel goed, van alle blogs die ik volg heb jij echt de meest creatieve ooglooks met de meest ondraagbare kleuren die dan toch draagbaar worden, echt top!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/03/2012

   Wauw, dat is echt amazing om te horen! Dank je wel Emma! :D

   Reply
 • sofie

  26/03/2012

  Erg mooie look, staat je schitterend! ♥

  Reply
 • Marijke

  26/03/2012

  Wow, wat zie je er ineens anders uit met die rode lippen! Maar vind het je wel echt super goed staan hoor! iLike!

  Reply
 • Josephine

  26/03/2012

  Heel mooi om rood daar te gebruiken! En haha, ik moest hardop lachen om ‘Justin Bieber kapsel’, geniaal!

  Reply
 • Allissa

  26/03/2012

  Ik vind deze echt, wauw. Geen andere woorden voor (:

  Reply
 • Frauke

  26/03/2012

  Wat ben jij geweldig met make-up! Supersupermooie look, wauw :)

  Reply
 • Shirley

  26/03/2012

  Wederom geweldig. Zo word rood inderdaad erg draagbaar.

  Reply
 • kim

  26/03/2012

  heel mooi gedaan! je hebt talent

  Reply
 • Lisa

  26/03/2012

  Pff, bij mij kan rood echt niet. Ik heb veel te groene ogen, het is voor mij al tricky om rode lippen te dragen haha, laat staan als ik het op m’n ogen doe hahaha!

  Reply
 • Marloes

  27/03/2012

  Erg mooi! Heel subtiele rode tint, maar vind het prachtig! Zeker in combinatie met de rode lippen!

  Reply
 • DashicaShirley.

  27/03/2012

  Echt prachtig gewoon!!
  Je haar staat ook super!

  Reply
 • nailcrush

  27/03/2012

  Leuke look!

  Reply
 • Gerrianne

  27/03/2012

  Wat goed gecombineerd & mooi naar boven gewerkt! Zelfs, rood staat je , dame! Super, look! :D

  Reply
 • Sheela

  27/03/2012

  OMFG!! Zooo mooi!!! Dit ga ik morgen proberen te maken :)

  Reply
 • Deb

  28/03/2012

  The woman in red!! Heel mooi, chique en classy!! You did it again.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  28/03/2012

  Super mooi deze !! Je looks zijn echt te naise!!

  Reply

Geef een reactie