Bourjois Black & Light: Khol & Contour Pencils.

Matte ooglooks moeten soms worden opgefleurd door middel van een leuke shimmer, maar om er weer een oogschaduw aan toe te voegen, bye bye matte oogschaduw! Vaak is het net voor onder mijn oog, een frisse blik, lonkende ogen, terwijl het gewoon de glitters onder je oog zijn, maar voor net die extra sparkles in je look moet je bij Bourjois wezen. Dankzij de collectie Black & Light zijn zij nu in het bezit van prachtige Shadow & Lights pencils!

De Khol & Contour Shadow & Light pencils bestaan in zes verschillende tinten, van blauw tot grijs, roze tot zwart, wit en lichtblauw, groen en bruin, laat ik nou net die laatste twee hebben! Brun met Caramel en Kaki en Vanille it is.

De groene versie, 15 Kaki & Vanille, bestaat uit een highlighterkant, die ik maar al te graag in mijn binnenste ooghoeken draag, net om je ooglook op te lichten. Of een streep onder je wenkbrauw, voorzichtig blenden met je vingers, gorgeous! De Light, Vanille, kant bestaat uit een crèmekleurige highlighter met een fijne gouden shimmer.

De swatch is nauwelijks zichtbaar, wat hem nog mooier maakt, zo kan je zien hoe romig het potlood is en hoe zacht van kleur! Set het Khol & Light pencil maar eens met een vergelijkbare oogschaduw, mind-blowing.

On the otherside bevindt zich een donkergroene kleur, ik houd van groen, Pack Pack. Gekleurde eyeliners, gorgeous, daarvoor zijn de Khol sides perfect voor, of onder het oog, basis of om een schaduw te creëren. Hij is harder qua structuur, moeilijker te blenden, maar nog steeds lovely.

De groene kleur lijkt een bruine ondertoon te hebben, wat hem net iets specialer maakt. Zoals je ziet is de pigmentatie ook incredible, ze zijn goed gepigmenteerd, blijven vrij lang zitten, zoals beloofd! De potloden houden makkelijk een schooldag vol, aangezien ze meer dan zestien uur op hun plek moeten blijven zitten, doen ze dat uitstekend.

Brun & Caramel, one word: perfect! Bruine tinten, goudkleurige pencils zijn altijd must haves in je stash, de highlighter Caramel is een klassieke shimmer die ook makkelijk in je binnenste ooghoeken kan worden gedept. Stiekem heeft hij zich al genesteld onder mijn oog, zodra ik voor een verfrissende draagbare school look ga, pak ik hem er elke keer weer bij.

De highlighters, of de Contour sides zijn makkelijk te blenden, prima voor in je binnenste ooghoeken, bevatten allemaal een incredible verstopte shimmer en zijn prettig in gebruik! Doordat ze vrij zacht zijn, kan je ze ook als basis gebruiken voor onder een oogschaduw, in bijvoorbeeld je binnenste ooghoeken.

Een donkerbruin potlood, een goed gepigmenteerde pencil had ik nog niet, dus de andere kant van Caramel, genaamd Brun kwam goed van pas! De bruine tint neigt naar de zwarte kant toe, het gekke is dat hij ook vrij zacht is qua structuur en soepel blend. Een prima potlood voor als eyeliner!

Even een snelle test, hij is nog net niet zwart, maar komt zeker in de buurt!

De Kohl & Contour Shadow & Light pencils zijn best incredible, mooie tinten. Daarnaast blenden ze makkelijk, prachtige basissen voor je ooghoeken, of onder je wenkbrauw. Beide pencils van Bourjois zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen voor €7,99!

Heb jij al één van de pencils in bezit?


31 Comments

 • happyannanas

  27/03/2012

  Omaigoddie ze zijn mooi! Nee, ik heb ze niet maar ik wíl ze wel! Vooral de eerste en de laatste.. Dan toch nog maar even sparen :-D

  Reply
 • beautiesatwork

  27/03/2012

  mooi :)

  Reply
 • Josephine

  27/03/2012

  Mooie duo pencils, je hebt helemaal gelijk over het opfleuren van matte ooglooks. Ik vind vooral de lichtere kant van de oogpotloden mooi!

  Reply
 • EmmaWessels

  27/03/2012

  Ziet er goed uit, maar met eyepencils heb ik toch iets minder dat `moet ik hebben` gevoel.

  Reply
 • Marijke

  27/03/2012

  Oh heel mooi! Geven goed kleur af, ben ik persoonlijk niet gewend van Bourjois!

  Reply
 • Amanda

  27/03/2012

  Ze zien er goed uit!

  Reply
 • Math of Maxime

  27/03/2012

  Brun & Caramel is zeker mijn favoriet!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  27/03/2012

  Het lijken me fijne potloden ! Ik gebruik zelf liever gelliner dus ik denk niet dat ik ze zelf zou kopen :)

  Reply
 • amyandnickyblog

  27/03/2012

  Wat zijn ze mooi! Ik ga ze zeker halen de volgende keer dat ik ze zie!

  Reply
 • Nicole

  27/03/2012

  hele mooie potloodjes!

  Reply
 • DashicaShirley.

  27/03/2012

  Zien er heel goed uit! :-)

  Reply
 • Shirley

  27/03/2012

  De laatste vind ik wel mooi en handig, maar ik heb al dergelijke kleuren. xD

  Reply
 • ValleyDoll

  27/03/2012

  Ik heb nog gene maar zien er goed uit ! Ik gebruik sowieso graag de potloodjes van Bourjois !

  Reply
 • MissEvie.nl

  27/03/2012

  Zien er mooi uit! Maar zelf gebruik ik heel weinig oogpotloden ;-)

  Reply
 • Jorinde

  27/03/2012

  Zien er goed uit zeg!

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  27/03/2012

  Vind beide potloden erg mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  27/03/2012

  Ze zien er allebei, prachtig uit! xxx

  Reply
 • miss073

  27/03/2012

  ziet er goed uit !!

  Reply
 • SpringVibes

  27/03/2012

  Ik wil Brun & Caramel!!!
  x SpringVibes

  Reply
 • Kayla

  27/03/2012

  Ik heb deze nog niet, ziet er wel heel goed uit!

  Reply
 • kim

  27/03/2012

  heel mooi al gebruik ik zelf niet zo veel oogpotloden eigenlijk

  Reply
 • Frauke

  27/03/2012

  Mooi zeg! :D

  Reply
 • Ik heb deze nog nooit gebruikt maar je bent super positief dus wie weet…

  Reply
 • Liselotte

  27/03/2012

  Die lijken mij echt erg fijn. Lieve reactie ;)

  Reply
 • Hanna

  27/03/2012

  zien er echt geweldig uit, zo zacht! liefs!

  Reply
 • BellaChique

  27/03/2012

  Hele mooie kleuren, ook leuk dat ze afwisselend mat en shimmer zijn :).

  Reply
 • Deb

  28/03/2012

  Mooie kleurtjes! Zelf heb ik er nog geen van Bourjois.. maar heb nog een hele voorraad UD pencils liggen die erom schreeuwen om opgemaakt te worden haha.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  28/03/2012

  2e pencil vind ik erg tof!! echt toffe kleurtjes!

  Reply
 • Sheela

  28/03/2012

  Ze zien er allemaal goed uit :)

  Reply
 • melissa

  28/03/2012

  ZIet er goed uit, vind de brons kleurige wel mooi.

  Reply
 • Emma

  28/03/2012

  pretttyyyy, vooral de eerste vind ik erg mooi! Maar die tweede eigenlijk ook wel.. Haha, ik wil ze stiekem gewoon allebei ;)

  Reply

Geef een reactie