FOTD: Gold & Silver.

Challenges, ik neem ze maar al te graag aan! Hoe moeilijk ze soms ook zijn, hoe groter de uitdaging om ze te behalen. Deadlines? Love them. Waarom? Zodra je een opdracht voltooid, natuurlijk op tijd dan voel je je voldaan! Amazing feeling. Een aantal dagen geleden ontving ik een tag van Teri, een awesome challenge!

Geen normale tag, for sure, maar een bijpassende make-up tag, well hello! Ik houd van tags, van kleding tot aan make-up, sieraden en kunst, I LOVE IT. Teri kreeg zelf de opdracht om twee kleuren te combineren en vervolgens gaf zij hem door aan drie andere bloggers, how amazing right? Ik was daar één van en maar al te graag pak ik de kans met twee handen aan! Gold and silver it is.

Een moeilijke combo, goud en zilver, het kan samen worden gevoegd, maar vaak is het onmogelijk, terwijl je incredible combinations ermee hebt. Silver is toch wel een daredevil eyeshadow, maar één van mijn favorieten tinten, misschien omdat hij zo geweldig gepigmenteerd is, one love.

Nadat ik mijn oogschaduwbasis had aangebracht, like always, depte ik Silver van Make Up Store in mijn binnenste ooghoek, blendde hem deels met mijn oogschaduwkwast en zorgde voor een overloop onder mijn oog. Of course maakte ik ook gebruik van de blendtruc!

Over naar stap twee, de gouden tint op het ooglid! De oogschaduw, Yellow Gold bracht ik ook hier weer deppend aan, en zoals je ziet is de tint van NYX weer stunning. De pigmentatie is amazing, tijd om te vervagen! Ik blendde de oogschaduw omhoog, mijn arcadeboog in, waar vervolgens nog een andere goudachtige bronstint kwam. Ja, ik heb vals gespeeld. De kleur Copper van GOSH, neigde naar de gouden kant toe, toen ik eenmaal Yellow Gold vond merkte ik al het kleur verschil. Ik moet gewoon een diepte hebben in mijn crease, moet! Blenden!

Copper kwam ook onder mijn lashes en blendde hem vervolgens met Silver. Een zwarte winged eyeliner maakte de look echt compleet, zonder was hij nogal kaal. Je miste het! Ik krulde mijn wimpers met een wimperkruller, bracht een wit oogpotlood aan en voorzag mijn lashes van een laagje mascara voor de final touches.

Misschien heb ik mij er dan niet helemaal aan gehouden, maar ik vind de look geslaagd, niet voor de tag, maar gewoon voor een feestje, of tijdens het uitgaan, aangezien je dan wel even crazy mag gaan met je looks. Yellow Gold heb ik voorheen nog niet gebruikt, behalve in mijn football projects, New Orleans Saints. He is gorgeous, oh my! Een nieuwe favoriet?

Nude lips paste het beste bij de looks, door de warme gouden tint in mijn arcadeboog, of moet ik nou brons zeggen? In ieder geval koos ik voor een lipliner van Make Up Studio,een lipstick van Catrice in de kleur Be Natural en mijn favo lipgloss van NYX Frosted Beige!

Een leuke creatieve tag, waardoor je ook nog eens nieuwe looks + combo’s leert kennen! Op naar de mensen die ik tag; twee bright colors oranje en goud voor Deb van Beautygoddess! Een beetje dangerous, maar volgens mij kan Deb dat echt prima hebben. Ik hoor Jill, RedHotJillyPeppers, vaker over groen en grijs praten, in de smokey eyes vorm, dus ik ben heel benieuwd wat eruit komt als zij die twee kleuren samenvoegt! Last but not least blauw, come on and go crazy roze. Wauw? Beetje heel gewaagd, maar volgens mij kan Judith van Watevahdudes dat heel goed handelen! Ik ben heel benieuwd naar de looks, yea!

Goud en zilver, een mogelijke of onmogelijke combinatie?


78 Comments

 • BellaChique

  30/03/2012

  Haha, zalig dat je het hebt gedaan, ik was er zoooo benieuwd naar! Het is je weer gelukt hé, is er iets dat je niet kan?! De kleuren zijn echt zo intens, de pigmentatie is echt knallend gewoon! En de wing maakt het helemaal af! Het is wel durven hé, die combinatie :)

  Reply
  • Beauty Koning

   30/03/2012

   Haha, ja, het was een gewaagde combinatie, maar geweldig bedacht! Dank je wel, ik ben blij dat je hem leuk vindt. :D

   Reply
 • Bee

  30/03/2012

  Supermooi gedaan meid! Je ogen vallen er echt goed mee op! mooi resultaat

  Reply
 • mysupersweetlife

  30/03/2012

  Prachtig, hoe doe je dat toch elke keer?
  Liefs

  Reply
  • Beauty Koning

   30/03/2012

   Dank je wel Tineke! Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. :D

   Reply
 • Yara

  30/03/2012

  Mooie FOTD meid!

  Reply
 • Kaylani

  30/03/2012

  Wauw, belachelijk mooi!

  Reply
 • Emma

  30/03/2012

  wauw, erg mooie look

  Reply
 • Ruth

  30/03/2012

  Leuke challenge en een prachtig resultaat! Ik had niet verwacht dat dit zo kou kon worden :-)

  Reply
  • Ruth

   30/03/2012

   Mooi dus ;-)

   Reply
 • Amanda

  30/03/2012

  Leuk om te zien wat jij ervan gemaakt hebm, zou het zelf heel anders hebben gedaan! Mijn look komt morgen online :D

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  30/03/2012

  Pretty, as always ! :)

  Reply
 • Amanda

  30/03/2012

  Test

  Reply
 • Math of Maxime

  30/03/2012

  De look is echt prachtig! Kon ik maar zoiets maken..

  Reply
 • Samantha

  30/03/2012

  Prachtig, echt gewoon super mooi!

  Reply
 • SpringVibes

  30/03/2012

  Echt wauw, jij hebt talent ! Wat een prachtige look!
  x Ella, SpringVibes

  Reply
 • Lara

  30/03/2012

  Prachtig, goud en zilver, hoe kom je erop!

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  30/03/2012

  Oh wauw! ik vind de combinatie heel erg geslaagd zoals jij dat hebt gedaan :D

  Reply
 • Ik vind deze kleuren wel te combineren, het is jou toch gelukt! Wel misschien een beetje té voor overdag maar voor een feestje ofzo kan jouw look zeker!

  Reply
 • Nicole

  30/03/2012

  Het staat je weer prachtig. Mooi gemaakt! Lastige combinatie, vind ik het.

  Reply
 • Pauline

  30/03/2012

  Wauw, jouw looks zijn echt prachtig!
  Ik vind het wel vervelend dat je zoveel engelse woorden gebruikt, in een vlotte nederlandse tekst opeens een engels woord, dat stoort echt.
  Maar nog eens, prachtige make-up looks, iedere keer opnieuw ;)

  Reply
 • Nicole

  30/03/2012

  Leuk zo’n challenge! Gave tag hahaha… Gave kleuren!

  Reply
 • MissEvie.nl

  30/03/2012

  Wauw het ziet er ‘as always’ weer fantastisch uit! Goede combinatie hoor! :-) en die extra kleur maakt het helemaal af!

  Reply
 • beautiesatwork

  30/03/2012

  mooi gelukt :) is jou haar nu bruin gekleurd?

  Reply
 • Nicole

  30/03/2012

  heel mooi!

  Reply
 • melissa

  30/03/2012

  Pretty, een fijn weekend!

  Reply
 • Lastige challenge maar het is je echt supergoed gelukt! :)

  Reply
 • Heel mooi, staat je echt top!

  Reply
 • ValleyDoll

  30/03/2012

  Dat heb je toch weer prachtig gedaan !

  Reply
 • jlovesbeauty

  30/03/2012

  Staat je echt prachtig!!

  Reply
 • Whit

  30/03/2012

  Waw, weeral zo’n mooie look!
  Ik vraag me af hoe je zo’n zwarte lijn boven je wimpers krijgt! Ik probeer het telkens weer opnieuw en ofwel is het zo’n bibberlijn over gans mijn ooglid ofwel ziet het er gewoon niet uit! Ik ben jaloers op je kunnen!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/03/2012

   Thank you Whit! Het is echt alleen maar oefenen, en ik werk met een gelliner, dat vind ik persoonlijk fijner werken. HIerdoor worden mijn eyeliners strakker, ga ik met een liquid eyeliner aan de slag, met een puntje of een pen, dan worden ze minder mooi. Ik weet niet welke producten je gebruikt? Misschien moet je kijken wel jij het prettigst vind werken. :)

   Reply
   • Whit

    03/04/2012

    Ja ik denk dat ik nog eens ga moeten investeren in beter materiaal :)
    Ik gebruikt nu altijd gewoon een kohlpotlood maar dat werkt dus niet. Ik heb ooit ook eens vloeibare eyeliner gebruikt maar dat was nog erger! :)

    Reply
 • Lisa

  30/03/2012

  wauw echt een prachtige look!
  en wat heb je mooie ogen (:

  Reply
 • Lotte

  30/03/2012

  Mooie ooglook!

  Reply
 • lindemarrit

  30/03/2012

  Ik vind jouw looks altijd zo gaaf hea.. Maar jij kan zoveel kleur ook gewoon echt hebben..

  Reply
 • Josephine

  30/03/2012

  WAUW, de prachtige looks blijven maar komen <3

  Reply
 • Marije Witjes-Welle

  30/03/2012

  Als ik op vrouwen zou vallen was ik al lang verliefd op je geweest! Wat ben je mooi en wat maak je prachtige looks! Keep up the good work!

  Reply
 • Maaike

  30/03/2012

  Wauwww.. Jij doet dat altijd weer zo mooi !
  Het is zelfs alsof je er ook brons aan hebt toegevoegd! :) Errug geslaagd!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/03/2012

   Thank you Maaike! Ja, stiekem heb ik deels even vals gespeeld en er een gouden tint, althans hij leek goud, bijgevoegd maar hij werd nogal bronsachtig. :’)

   Reply
   • Maaike

    30/03/2012

    Graag gedaan, je doet het gewoon super mooi ! :)
    Humm, nouja ik vind het nogsteeds super, voor twee moeilijke kleuren :)

    Reply
 • Marloes

  30/03/2012

  Leuk zo’n tag en wat een prachtige look heb je er van gemaakt! Een beetje gecheat, maar dat is niet erg!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/03/2012

   Haha, bedankt Marloes! Ah, vast niemand die dat door heeft. :””””””)

   Reply
 • Jorinde

  30/03/2012

  Mooi gedaan weer hoor :-)

  Reply
 • nailcrush

  30/03/2012

  Gaaf! Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou uitpakken :)

  Reply
 • Hanna

  30/03/2012

  wat heb je dat goed gedaan zeg! het is echt een mooie look geworden! echt mooi bedacht ook! liefs.

  Reply
 • EmmaWessels

  30/03/2012

  Wooooww, staat je echt über goed!!!

  Reply
 • Frauke

  30/03/2012

  Je hebt er iets leuk van gemaakt! Heel mooi.

  Reply
 • Valeria

  30/03/2012

  Super mooi, like always!

  Reply
 • Deb

  30/03/2012

  Gorgeous!! Ook al heb je een beetje gecheat ik vind ém weer eens awesome! Die eyeliner heb je trouwens geweldig gedaan.. to-die-for!! Gewoon de Catrice gel eyeliner voor gebruikt?
  Oh boy.. ik en oranje en goud.. wordt volgens mij een golden orange disaster.. we will see. ik kreeg de tag ook nog van Emma (blauw-zilver was de opdracht) dus ik ga het nog druk krijgen hihi Bedankt vd tag girl!!

  Reply
 • miss073

  31/03/2012

  Leuke Tag! Ik ben benieuwd naar de creaties van de andere dames! Je hebt het weer prachtig gedaann!

  Reply
 • Monique

  31/03/2012

  Jeetje prachtig weer! inderdaad gewaagt paar het is een erg geslaagde look!

  Reply
 • Anne vdh

  31/03/2012

  Aaaa die zilveren kleur is echt mooi! Wat een pigment!

  Reply
 • deijsprinses

  31/03/2012

  W-O-W!

  Reply
 • Marijke

  31/03/2012

  Heftig, maar je kan het heel goed hebben!

  Reply
 • Evelyn

  31/03/2012

  Gewaagd, maar mooi gelukt!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  31/03/2012

  Okaay echt super super geslaagd! Echt naisee!! Het zilver knalt er echt naise uit!! En super tof dat je me uitdaagd!! maar ff check check dubbel check.. een blauw met roze look dus als ik je goed begrijp? Let me knoww.. Als je wilt natuurlijk, ghehe!!
  Tof tof toff!!

  Reply
 • LottedeJ

  01/04/2012

  Wauw, echt een prachtige look!

  Reply
 • Emma

  01/04/2012

  wauw! Echt een hele mooie look, dat zilver maakt het heel erg fris, me likes :)

  Reply
 • Sheela

  03/04/2012

  Ik heb een look van jou proberen na te maken, niet deze maar een andere en wanneer ik probeer te blenden blend ik de kleur weg :( weet je wat ik fout doe? Ik gebruik de blendingkwast van de hema x

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2012

   Oh, wat gaaaf! Welke look heb je geprobeerd na te maken? En waar blend je hem precies? Gebruik je ook de blendtruc? Dus een cremekleurige oogschaduw onder je wenkbrauw tot in je arcadeboog? Nadat je je oogschaduw goed hebt geblend, kan je hem ook weer opnieuw aan zetten, iets wat ik zelf ook altijd doe. Je moet alleen de randen blenden, niet de gehele oogschaduw. :)

   Reply
   • Sheela

    03/04/2012

    Wearable red, en ja die truc gebruik ik maar ik deed na het blenden niet opnieuw oogschaduw op. Misschien ligt het daar aan. Ik ga morgen nog eens proberen, thanx ;) x

    Reply
    • Beauty Koning

     03/04/2012

     Wooop, wat gaaf zeg! Breng vervolgens nog een keer de oogschaduw aan, ik gebruik wel een andere blending brush, namelijk die van ELF, daar komt binnenkort nog een review van over. Good luck morgen. :D

     Reply
 • oke

  03/04/2012

  mooie look, echt gewaagd ook, heel erg knap dat je dit kunt…

  Reply

Geef een reactie