2 Broke Girls.

Mij vind je niet vaak voor de televisie, maar als ik er achter zit, dan hoor je mij gieren en brullen om de nieuwste, maar vooral geweldige comedyserie op de TV. De opmerkingen, blikken die er naar elkaar toe worden geworden, zijn voor mij zo herkenbaar! Natuurlijk heb ik het over 2 Broke Girls!

2 broke girls

Sinds 12 maart wordt de Amerikaanse comedy uitgezonden om de Nederlandse zender NET5, elke maandagavond na Desperate Housewives kan je heerlijk genieten van de twee dames die elke dollar moeten omkeren en werkende zijn in een louche tent, ergens in een achterstandswijk van Brooklyn.

Serverend in een geel pakje met rode strepen, bedienen zij de bezoekers in het restaurant, ze serveren niet alleen, Max, de brunette, heeft ook nog eens een baktalent. Ze maakt cupcakes, laat ze door verschillende personen proeven, waaronder ook Caroline, de blonde actrice in de serie.

Caroline, een dochter van een miljonair die sinds kort gearresteerd is voor het frauderen van bepaalde zaken, zit tot aan de grond, moet bij klussen in een restaurant en is het huis uitgezet. Ze ziet een toekomst in het verkopen van Max haar cupcakes, nadat ze Max ervan heeft kunnen overtuigen, sluiten zij de handen ineen, om het startbedrag van 250,000 dollar te gaan behalen.

Het klinkt nu nogal saai, alsof twee twintigers druk bezig zijn met het behalen van het geld, maar er gaat zoveel mis, en de dingen die misgaan herken je in het dagelijkse leven. Caroline is een echte dochter van de fraudeur, dat merk je in de dingen die zij doet en Max is precies het tegenovergestelde van haar.

Het is echt een hilarische serie met zoveel humor, echt om te gieren! De opmerkingen die voorbij komen en de sarcastische woorden van Max blijven om te brullen. Aan het einde van de 22 minuten durende aflevering zie je de tussenstand van hun geld, elke keer komt daar meer bij, amazing om te zien hoeveel ze elke keer weer ophalen.

2 Broke Girls is zeker de moeite waard om even te gaan kijken, als je dat nog niet deed. Het is niet echt vergelijkbaar met een ander programma, het is uniek, dat zeker, maar oh zo grappig! 2 Broke Girls is elke maandagavond te zien op NET5, na Desperate Housewives om 22:20!

Volg jij 2 Broke Girls al?

Bron foto.

43 Comments

 • ValleyDoll

  02/04/2012

  Jaa ! Ik volgde het al, leuke serie he !

  Reply
 • Emma

  02/04/2012

  ik had al stukken gelezen in de tvgids etc, maar het lijkt me een hele leuke serie! Ik ga het zeker een keer bekijken :)

  Reply
 • SpringVibes

  02/04/2012

  Ik kende het nog niet, misschien ga ik het wel volgen :) In ieder geval ga ik het een xtje kijken !
  x Ella

  Reply
 • WeLoveImperfection

  02/04/2012

  Lijkt me leuk! :)
  xoxo

  Reply
 • Frauke

  02/04/2012

  Ken het niet, wordt hier ook niet uitgezonden denk ik!

  Reply
 • Jorinde

  02/04/2012

  Ik volg het niet. Heb het nog nooit gezien!

  Reply
 • Sandra

  02/04/2012

  Ik volg deze serie ook, vind het geweldig!!! Dat paard in de “tuin” hahahaha!

  Reply
 • sweetcupcakebeauty

  02/04/2012

  Lijkt m zo’n leuk programma dit!

  Reply
 • beautiesatwork

  02/04/2012

  volgens mij zenden ze dit niet uit in België :(

  Reply
 • Serbolicious

  02/04/2012

  Gelukkig is het maandag!
  Na het bekijken van de trailer ben ik echt benieuwd naar volledige serie =D

  Reply
 • Math of Maxime

  02/04/2012

  Vanavond maar eens kijken, lijkt me wel ontzettend grappig.

  Reply
 • tinkerbeline

  02/04/2012

  Deze serie ken ik niet, misschien vanavond eens kijken op mijn seriewebsite of ze al een aflevering hebben staan :D.

  Reply
 • Ik kende deze serie nog niet..
  Misschien vanavond maar eens ga kijken want hij klinkt erg leuk! :)

  Reply
 • Liselotte

  02/04/2012

  Ik ken de serie echt zo leuk en grappig. Ik volg het op internet.

  Reply
 • MissEvie.nl

  02/04/2012

  Ik ken hem nog niet, maar lijkt me wel erg leuk!

  Je hebt ook een klein typefoutje, Caroline moet bLij klussen? ;-) hihihi

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2012

   Topper! Bedankt voor het melden, ik heb het bijgewerkt. :D

   Reply
 • Elana

  02/04/2012

  Haha, klinkt superleuk!
  Liefs,
  xx

  Reply
 • Amanda

  02/04/2012

  Ik kende de serie eerlijk gezegt niet, ik kijk dan ook weinig tv ;)

  Reply
 • Josephine

  02/04/2012

  Ik heb erover gelezen, lijkt mij een leuke serie!

  Reply
 • Maaike

  02/04/2012

  klinkt eigenlijk wel heel leuk, ik ga het eens kijken! :)

  Reply
 • Maya

  02/04/2012

  Ik ken het niet, maar lijkt mij wel heel leuk :D

  Reply
 • Kayla

  02/04/2012

  Ik kende deze serie nog niet, ziet er wel heel leuk uit!

  Reply
 • Deb

  02/04/2012

  Klinkt leuk! Als ik het niet vergeet ga ik vanavond kijken na het sporten!

  Reply
 • joycelysanne

  02/04/2012

  ik kende het nog niet, maar je maakt me enthousiast! Ik ga kijken =)

  Reply
 • Malou

  02/04/2012

  Lijkt me erg leuk :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/04/2012

  Klinkt leuk ! Ze zenden het volgens mij in België (nog) niet uit.

  Reply
 • nailcrush

  02/04/2012

  Klinkt leuk! Ik ga het zeker eens kijken!

  Reply
 • Hanna

  02/04/2012

  klinkt leuk, nog nooit van gehoord!
  liefs!

  Reply
 • Germa

  02/04/2012

  Ik heb er een voorstukje van gezien en het lijkt mij een leuke serie toe.

  Reply
 • Ruth

  02/04/2012

  Net op tijd, ik ga het zo voor de eerste keer kijken. Het leek me erft niet zo, maar de trailer is toch wel leuk! Ben benieuwd ;-)

  Reply
 • Kiki

  02/04/2012

  Ik heb een reactie geplaatst nog bij je artikel ; How To; Nude Valentijn.

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2012

   Haha, ik zag het! Je kan overal een reactie plaatsen, ik zie ze namelijk allemaal! :D

   Reply
   • Kiki

    03/04/2012

    O , handig ! Ja , ik dacht dat je elke pagina dan weer moet kijken , wil je weten of er een reactie is .. (:

    Reply
 • Pretty Beauty Land

  02/04/2012

  toch maar eens voor de tv gaan zitten :P

  Reply
 • Liliane

  02/04/2012

  Ik had het laatst nog als 1 van mijn ‘your daily’s tips’ staan.
  Die serie is zo ge-wel-dig.
  Always leaves me with a smile! ;)

  Reply
 • DashicaShirley.

  02/04/2012

  Ik kende het nog niet, ben benieuwd!

  Reply
 • Sheela

  04/04/2012

  Dat meisje met de krullen ken ik van een andere serie maar ik kende deze niet, lijkt me wel erg fijn.
  btw, ik kan het youtube filmpje op je site niet zien maar op youtube zelf wel. Misschien ligt het aan mijn pc maar ik meld het maar even ;)
  x

  Reply
  • Beauty Koning

   04/04/2012

   Bedankt voor het melden, wat raar trouwens. Ik klikte hem net aan en hij begon gewoon zich af te spelen.

   Reply
 • Accessory

  05/04/2012

  Maandag avond is echt de perfecte avond om achter de tv te zitten voorlopig!
  Grey’s Anatomy, Desperate housewives en 2 broke girls!
  Ik houuuuu van deze series

  Reply

Geef een reactie