Nooit Eerder Vertoonde Beelden III.

Een long time ago kwam deel twee online met de Nooit eerder vertoonde beelden, of gewoon de pictures die ik niet heb gepubliceerd, niet op Twitter, Facebook of op mijn blog. Ze staan op mijn computer letterlijk weg te rotten, tijd om de looks of crazy pictures er eens bij te pakken! Een extraatje voordat we het heerlijk lange paasweekend in gaan, tien looks die nog nooit zijn vertoond!

Tien make-uplooks die nooit verder zijn gekomen dan de camera die ze vastlegde, how come?! Een woord.. Winter. De foto’s waren te donker, wazig en gewoon niet mooi genoeg om er een artikel over te schrijven, sommige waren precies het tegenovergestelde, maar dan merkte ik weer iets op waardoor hij alsnog niet online kon. Sommige afbeeldingen zijn wat wazig, maar hey! Het blijven de nog nooit eerder vertoonde beelden.. mysterieus..

Om te beginnen met een hele oude foto, een roze lipstick! Mijn looks kwamen nooit goed over op de camera, ik ben zo blond dat ik het digitale toestel niet begreep. Na het informatieschema die ik er bijgeleverd kreeg heb ik het maar opgegeven, naar mate ik er meer mee begon te werken, ontdekte ik de macro stand uit! Toevallig had ik hier maar één foto mee gemaakt, of althans, de enige die niet wazig was. Hurray voor de macro stand!

Over badmakeupdays gesproken, hier had ik namelijk zo een dag! Walgelijk! Mijn make-up zat er niet lekker op, maar de combinatie had wel iets, de aanzet, totaal anders, hiervan krijgen jullie nog ene vernieuwde versie van te zien, maar ik moest hem delen!

Copperdigger, alleen dan in een nieuw jasje gestoken, gekrulde lokken en een moe gezicht! Op de vroege ochtend maakte ik de look, voordat ik naar school ging, toevallig droeg ik hem gisteren nog! Het is namelijk één van mijn favorieten geworden, en daar ging het artikel over. Helaas was ik nogal overenthousiast en maakte ik de look nadat ik hem online had gezet, nog even in de wacht!

Badmakeupday nummer 2! Mijn oogschaduw kreeg ik er niet smooth op, korrelige massa, geen goede dekking, althans niet overal. Soms zie je je foundation echt zitten, dit had ik bij de oogschaduw, maar ik ben verliefd op de kleur. Het is een aparte tint, die niet vaak voorkomt, oceanblue!

Vermoeid thuis gekomen van stage, waar een pakketje op mij wachtte, op dat moment sloeg ik even door, aangezien de nieuwe lipstick binnen was, ineens besloot ik van allerlei tinten te gaan testen die in mijn vizier lagen. Een roze, vrij donkere lipstick eindigde op mijn lippen, de geur is echt heerlijk, een ouderwetse lipstickgeur!

Groen, ik houd van de kleur! Groen en geel is mijn combo, PACKERS! Dit keer vond ik Hectic terug tussen mijn losse oogschaduws en werd geprikkeld door een groene look, helaas was het al vrij laat, vandaar de donkere achtergrond. Mijn make-up komt misschien beter uit, maar hierdoor kan ik hem niet publiceren.

Project No Name ben ik nog steeds niet vergeten, de kleurrijke albumhoezen die ik tegenkom sla ik nog steeds op in de map, net zoals de look hierboven. In to the Chris Brown maakte ik de albumhoes na met make-up, ook hier werkte het licht niet mee! Deze look heb ik wel eens eerder gepubliceerd, namelijk op Facebook.

Lange schooldagen, gevolgd door eindeloze stagedagen, been there, done that. Gelukkig ben ik nu weer vroeger uit, maar toen de tijd niet. Ik moest en zal een look online hebben, zelfs in de vroege ochtend maakte ik mijn looks, helaas verpestte de zon mijn pictures! Dit was trouwens ook één van mijn favo looks, simpel, draagbaar en snel!

Ik kreeg ooit de vraag of ik het effect van de fixeerspray wilde laten zien, helaas heb ik die nooit op camera kunnen vastleggen, te moeilijk of hij stelde hem niet scherp. Op de foto hierboven zie je precies wat hij doet, mijn gezicht heeft een prachtige glow, geen poederhoofd en het straalt gezondheid uit, geen discobaleffect!

Geef mij een willekeurige kleur lipstick en een paar oogschaduwtinten en experimenteren maar! Een rode oogschaduw gecombineerd met overdreven felle lippen, ineens viel de rode toon in de oogschaduw weg, dat over ging naar bruin en mijn lippen werden ineens eyecatchers! De look heb ik overigens nooit gedragen, aangezien ik de combinatie niet mooi vond.

Veel verschillende looks, weer eens wat anders om te zien! Tegenwoordig kijk ik wat normaler op de foto’s, aangezien mijn vorige NEVB vol stonden met gekke bekken, besloot ik die dit keer er buiten te laten. Stiekem kan ik niet wachten om de looks na te maken, zowel de badmakeupdaylooks en Copperdigger, still one of my favorites!

Maak jij wel eens looks met rare kleurencombinaties?


54 Comments

 • Teri

  06/04/2012

  Dit vind ik echt een heel leuk artikel, ik denk dat ik de vorige nog niet had gezien maar vind het echt best origineel! Ik vind je echt prachtig staan met blauw, zeker die eerste blauwe look, wauw! Ik hoop echt dat je hem nog eens doet, want ik ben er echt weg van!

  Reply
 • Liliane

  06/04/2012

  Ik vind de eerste blauwe look en copperdigger echt prachtig! Wauwie!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  06/04/2012

  Copperdigger is echt fantastisch mooi! Leuk artikel om te lezen :)

  Reply
 • mysupersweetlife

  06/04/2012

  Wat een leuk artikel, die met dat groen erdoor heen is heel erg mooi!
  Liefs

  Reply
 • deijsprinses

  06/04/2012

  Die groene is stunning! Echt!

  Reply
 • Deb

  06/04/2012

  Leuke foto’s!! Love your brows.. keep saying it.. lijk wel een cd die overslaat haha. Op de 3e foto van onderen heb je echt een prachtige doll-face. Gorgeous! Zoals je weet ben ik niet zo’n daredevil met kleuren, maar stapje voor stapje durf ik meer!

  Reply
 • Ruth

  06/04/2012

  Dit vind ik zo’n leuke rubriek! Leuke foto’s weer! Die blauwe look is echt heel mooi, bad makeup-day? Ik doe het ervoor ;-)

  Reply
 • MissEvie.nl

  06/04/2012

  Leuke foto’s! Vooral de groene vind ik geweldig om te zien :-) Ik heb zelf nog niet zoveel met felle kleuren geëxperimenteerd maar dat gaat nog wel gebeuren!

  Reply
 • beautiesatwork

  06/04/2012

  ik vind het mooie foto’s hoor :)

  Reply
 • Miranda

  06/04/2012

  Oh wat een prachtige looks:D

  Reply
 • Nicole

  06/04/2012

  Leuk om te zien. Van sommige foto’s begrijp ik niet dat je ze niet hebt gepost, totdat ik de beschrijving eronder las. Het beeld was voor mij goed, maar na de beschrijving snapte ik het meteen.

  Reply
 • Whit

  06/04/2012

  Waw! :) Weeral prachtige looks..
  I love your red lipstick!
  Ik heb er ook een aantal liggen en soms als ik me eens avontuurlijk voel draag ik ze maar dat gebeurd niet snel.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Dank je wel Whit! Je moet het gewoon doen, je kan het er altijd weer af halen. :)

   Reply
   • Whit

    07/04/2012

    So true!
    Maar dan val ik zo op :p haha
    Nee ik moet het gewoon vaker op doen want 5 lipsticks hebben en niet gebruiken is gewoon zonde!

    Reply
 • Samantha

  06/04/2012

  Super leuk artikel! :D

  Reply
 • Rachel Janssen

  06/04/2012

  Wauw mooie looks! En ff he, ik ben gewoon verliefd op jou gezicht.. Je hebt echt een prachtig stralend koppie!!

  Reply
 • Josephine

  06/04/2012

  Ze zijn allemaal heel mooi, maar die groene, wauw die knalt er echt uit!

  Reply
 • Emmely

  06/04/2012

  Ik heb eigenlijk nog nooit iets gepost,
  maar kijk altijd met heel veel plezier op je blog :)
  Ik vind je een hele mooie meid!
  En je looks, wauw stunning! Prachtige (kleur)combinaties.

  Neem je nog een keer een filmpje op? :) Super om naar te kijken en om van te leren!

  Fijne dag!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2012

   Wauw, dank je we; Emmely! Wat lief dat je toch een reactie achterlaat, fijn dat je het naar je zin hebt. :D Dat is echt heel leuk om te horen, doet mij goed. :) Mijn beeldkwaliteit vond ik niet zo goed, vandaar dat ik op dit moment bezig ben om een videocamera te gaan kopen, hopelijk kan ik binnenkort weer filmpjes maken! Bedankt voor je reactie. ^^

   Reply
 • SpringVibes

  06/04/2012

  De foto’s zien er goed uit hoor! Hele mooie looks ook :)
  x Ella

  Reply
 • MooiBlog

  06/04/2012

  Leuk dat je dit deelt! Je maakt echt originele looks. Maar volgens mij zie jij er met alleen mascara en foundation ook al mooi uit:)

  Reply
  • Beauty Koning

   06/04/2012

   Dank je wel MooiBlog, ik droeg toevallig vandaag alleen mascara en foundation! :D

   Reply
 • Sophie

  06/04/2012

  Je hebt zo’n mooie huid Cynthia, om jaloers op te worden :D

  Reply
 • miss073

  06/04/2012

  Er zitten weer super looks bij :D

  Reply
 • Leuk om te zien! En slecht zijn ze eigenlijk niet, misschien die voorlaatste wat donker maar verder…

  Reply
 • Dionne

  06/04/2012

  Leuk artikel! En er zitten super mooie looks bij :D

  Reply
 • EmmaWessels

  06/04/2012

  Oooh echt super leuk om al die make-up looks zo te zien. Haha, als beautyblogger heb je idd echt te veel foto`s op het laatst op je computer staan…Echt een leuk idee om die dan nog op zo`n manier te gebruiken :D!

  Reply
  • Beauty Koning

   06/04/2012

   Hahaha, so true! xD Inmiddels ben ik wel over de duizend foto’s heen die niet zijn gepubliceerd, de ook wel, maar de overgebleven foto’s staan er nog.

   Reply
 • sweetcupcakebeauty

  06/04/2012

  Die ene groene look! Stunning :D

  Reply
 • Shirley

  06/04/2012

  Ik vind foto 2 juist heel mooi! Sowieso leuk al die mooie looks bij elkaar.

  Reply
 • Leuk om te zien!
  Er zitten erg leuke looks tussen hoor :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  06/04/2012

  Zitten toffe looks tussen zegg!! Echt tof die velle kleurtjes!!

  Reply
 • joycelysanne

  06/04/2012

  Je hebt zo een mooie huid! Is dat het werk van een goede foundation of heb je gewoon zo’n egale huid?! Die groene look is stunning!

  Reply
  • Beauty Koning

   06/04/2012

   Wat een complimentjes Joyce! Dank je wel, maar mijn huid is vrij egaal, natuurlijk heb ik ook soms ineens een pukkel hoor! Ik gebruik wel gewoon een foundation, namelijk de Flower Perfection van Bourjois en die meng ik met een witte Face And Body Foundation van MAC. :D

   Reply
 • Jorinde

  06/04/2012

  Mooie foto’s hoor!

  Reply
 • Malou

  06/04/2012

  Hele leuke foto’s :)

  Reply
 • Louna Beauty

  06/04/2012

  Wat ben je toch leuk! Mooie meid, mooi gezicht, mooie huid! Leuk. :)

  Reply
 • Sheela

  06/04/2012

  Prachtig allemaal x

  Reply
 • Valeria

  06/04/2012

  Heel leuk artikel :) De groene look was echt waauw!

  Reply
 • Lisa

  06/04/2012

  omgg!
  die ooglook op die 3e foto is zooo mooi!
  Kun je een keer vertellen hoe je die maakt? :)

  Reply
  • Beauty Koning

   06/04/2012

   Dank je wel Lisa! Ik zet hem op mijn To Do List en zal de look nog een keer opnieuw maken. :D

   Reply
 • Frauke

  06/04/2012

  Zitten veel mooie looks in! :)

  Reply
 • Maya

  06/04/2012

  Die groene look is prachtig :D

  Reply
 • LottedeJ

  06/04/2012

  Wat maak je toch geweldige looks! Ik vind ze stuk voor stuk heel mooi.

  Reply
 • Evelyn

  07/04/2012

  Leuk stuk, vind het wel tof dat je zoveel verschillende looks uitprobeerd. :-)

  Reply
 • Cynthia

  07/04/2012

  Oh wauw zitten echt erg mooie looks tussen, vooral die badmakeupday 1 (die blauwe) vind ik echt supermooi! Verliefd op je behendigheid en kunnen :-)

  Reply
 • Yaralovesbeauty

  08/04/2012

  Mooie looks (:
  x

  Reply
 • Gerrianne

  08/04/2012

  De groene, haha! Heel fel, maar oh so cool! Krulletjes, ze staan je zo leuk eh! :D

  Reply

Geef een reactie