NOTD: Ombre Nails.

Ombre, I love it, zowel in haar, make-up, lips, binnenkort en op nagels. De overloop van de kleuren doen mij denken aan het blenden van een aantal oogschaduws. Ik heb al gave creaties voorbij zien komen, zowel in kledingstukken als op glanzende lokken, maar dit keer besloot ik mijn eigen steentje bij te dragen en ging ik voor de Ombre Nails!

Kijk mij even de daredevil uithangen, zomaar een Nails Of The Day plaatsen, gewaagd! Het is trouwens de eerste keer dat ik mijn eigen nagels in een artikel gebruik, meestal had ik daar een hulpmiddel voor, namelijk de geweldige nagelwielen!

Mijn handen zijn stokdroog, ook te zien op de foto’s, ondanks dat ik ze snel nog voor het fotograferen had ingesmeerd. De alcohol in de handcrème deed mijn tere huid de das om, gelukkig is hij weer aan het herstellen, smeer ik weer grondig met een dikke body butter. Ja, ik doe dat.. ook op mijn gezicht, vooral in de winter, BAD! Soms moet ik mijn huid extra voeden, zowel in de zomer als in de winter.

Toevallig was ik nog in de paasstemming en lakte ik mijn nagels in een gele ombre variant, van wit naar oranje. Het is echt een Jersey Shore kleur, maar dat even terzijde. Ik begon met een basecoat, ook al doe ik dit niet altijd, dit keer paste ik de methode toch maar toe!

Op mijn pink bracht ik de witte tint aan, zodat ik van buiten naar binnen kon werken, hiervoor gebruikte ik een French Manicure lak van de Hema in de kleur 06. Een goede witte lak die ik ook wel eens voor al mijn nagels gebruikt, na minimaal twee lagen dekt hij.

Over naar de pasteltint, dit keer van Catrice! Inmiddels heb ik de lak ook gereviewd met nog meer pastelkleuren, het is Bye, Bye Birdy. Een vrij moeilijke lak, maar wel ontzettend mooi. Hij is vrij mat zonder topcoat, maar dat geeft hem wel iets speciaals.

Mijn middelvinger kreeg de beruchte lak van het merk Priti, de lakken die te jelly zijn voor op mijn nagels, nauwelijks drogen omdat ik geen geduld heb, maar wel ontzettend mooi zijn, het is de Baby Toes Cactus. Een felle gele tint, die eigenlijk wegvalt door de nagellak van L.A. Colors. Dat is de lak op mijn wijsvinger, ook wel bekend als de Jersey Shore lak.

Heel toevallig heb ik mijn nagels in de kleur gelakt toen ik Jersey Shore keek en meteen legde ik de link, JS. Hij is fel, maar echt heel fluoriserend geel, neigt naar oranje toe, beetje een Amerikaanse kaaskleur. De nagellak doet zijn naam zeker een eer aan, Shock it is! Heel gaaf voor in ze zomer!

Voor alle nagels heb ik minimaal twee lagen gebruikt, bij Bye, Bye Birdy heb ik in totaal drie laagjes toegepast en bij Shock wel vier. Shock is vrij dun, vandaar dat je hem vaker moet lakken, maar zo kan de kleur zich wel beter opbouwen en krijg je een shocking resultaat! Inclusief nog een basecoat + een topcoat.

En nu de mysterieuze vraag, welke tint had ik op mijn duim? Groen! Mijn zelfgemaakte groene nagellak, hoe hip klinkt dat, droeg ik met trots in combinatie met de ombre nails. Met het eindresultaat ben ik best blij mee, helemaal voor de eerste keer dat ik het heb vastgelegd! Ondanks de paaskleuren, geeft het mij ook een zomers gevoel, zonnebloemen!

Weet jij al welke tint je deze zomer vaak op je nagels gaat dragen?


39 Comments

 • nicole

  12/04/2012

  Ik ben totaal niet bekend met dat ombre..
  Vind de geel ook niet zo mooi zou niet mijn kleur zijn in ieder geval.. Maar wel goed van je dat je dit aangedurft hebt!!

  Reply
 • Rachel Janssen

  12/04/2012

  Leuk! Deze zomer ga ik weer, zoals elke zomer, voor een fel lichtblauw kleurtje. I love it!!

  Reply
 • Yaralovesbeauty

  12/04/2012

  Superleuk!^^
  x

  Reply
 • miss073

  12/04/2012

  Ik ga alle kleuren van de regenboog dragen deze zomer:P, maar zeker hele leuke nailarts maken :D

  Reply
 • joycelysanne

  12/04/2012

  Oeh, i like!

  Reply
 • Esmay

  12/04/2012

  Ik vind dit heel erg leuk bedacht ;D

  Reply
 • ValleyDoll

  12/04/2012

  Oh leuk zeg ! Heel mooi gedaan !

  Reply
 • Whit

  12/04/2012

  Zo veel kleur as humanly possible!

  Reply
 • beautiesatwork

  12/04/2012

  heb ik nog niet bij stilgestaan :) maar zeker geen geel

  Reply
 • Nicole

  12/04/2012

  heel leuk!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  12/04/2012

  Ik hou van geel!! ziet er leuk uit zo lekker vrolijk!!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  12/04/2012

  Wow, die kleur op je wijsvinger ! :) Ik draag ’s zomers echt alle kleuren, hoe feller hoe liever !

  Reply
 • Sheela

  12/04/2012

  Cool! Ziet er leuk uit x

  Reply
 • Emma

  12/04/2012

  leuke combinatie, en het ombre is heel goed geslaagd :)

  Reply
 • Erg leuk!
  De kleur op je wijsvinger is echt heel fel maar ook heel tof :)

  Reply
 • Liselotte

  12/04/2012

  Wat leuk gedaan. Ik vind geel heel leuk kleurtje het springt er zo uit!

  Reply
 • lindemarrit

  12/04/2012

  Ik word helemaal blij van die kleurtjes :) Even een kleine verbetering. je hebt in de zin : De alcohol in de handcrème deed mijn tere huid de das om, gelukkig is hij weer aan het herstellen, smeer ik weer grond met een dikke body butter.” staan en ik denk dat gron iets in de trant van grondig moet zijn? Het kan btw ook aan mijn computer liggen dat er een deel van het woord mist, maar ik dacht; ik zeg het maar even!

  Reply
 • MissEvie.nl

  12/04/2012

  Mooie kleuren heb je gebruik! Leuk effect geeft het :-)

  Reply
 • Vivian

  12/04/2012

  Mooie kleuren.
  Zelf hou ik ook van felle kleurtjes :)

  Reply
 • Josephine

  12/04/2012

  Ja, zo vind ik het ook superleuk! Wil ik altijd al eens proberen, maar ik heb niet echt nagellakjes die bij elkaar horen.

  Reply
 • Marloes

  12/04/2012

  Lekker vrolijk en zomers! Ik heb ook nooit geduld met nagels lakken haha! Op de een of andere manier krijg ik het toch voor elkaar om vingerafdrukken op mijn gelakte nagels te krijgen of ik stoot ergens tegen aan.

  Reply
 • Frauke

  12/04/2012

  Ik ben er eigenlijk niet zo’n fan van! Hou meer van ombre nagel per nagel.

  Reply
 • Amanda

  12/04/2012

  ik draag eigenlijk nooit ombre om mn nagels, wil het wel een keertje gaan doen met roze ofzo. Kijken wat ik er dan van vind :D

  Reply
 • Mariel

  12/04/2012

  Leuk! Al zou ik eerder gradient nails ervan maken :)

  Reply
 • Jorinde

  12/04/2012

  Mooie felle kleurtjes!

  Reply
 • Gerrianne

  12/04/2012

  Heel erg leuk, zijn de kleurtjes! Ik denk dat in de zomer alle kleurtjes wel langs komen op m’n nagels & vooral de iets fellere! :D

  Reply
 • SpringVibes

  12/04/2012

  kende dit nog niet, het ziet er wel heel leuk uit :)
  x Ella

  Reply
 • Samantha

  12/04/2012

  Wat een super leuk idee! :D

  Reply
 • Hanna

  12/04/2012

  wat een mooie kleuren, het ziet er echt zomers uit! liefs.

  Reply
 • Louna Beauty

  12/04/2012

  Leuk dat je dit durft !! :) Ik zou in groep 8 veel commentaar krijgen van mijn leerlingen denk ik haha!! Jufff,,, waarom doe je dat? Hoezooo??

  Reply
 • Liliane

  12/04/2012

  Ik denk niet dat ik per se één kleur ga dragen deze zomer, waarschijnlijk afwisselen met alle vrolijke kleurtjes die in mijn stash zitten ;)

  Reply
 • Deb

  13/04/2012

  Ziet er weer amazing uit! Super netjes gelakt ook en wat zijn je nagels en nagelriemen en verzorgd uit!! Mooie ring draag je, jammer dat ie niet helemaal op de foto staat, maybe next time ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Dank je wel Deb! Haha, het is een ring die ik dagelijks draag, dus hij zal er de volgende keer vast wel weer op staan. ^^

   Reply
 • Ziet er cool uit. Maar is het dan ombré omdat iedere nagel anders is van licht naar donker? Of kan dat dan ook op 1 nagel?

  Reply

Geef een reactie