Fotocanvas .. mind-blowing!

Schilderen, kunstwerken en alle andereaparte uitvindingen die met art te maken hebben, houd ik van. Moderne kunst, of grote felle kolders op een canvas. Inspirerend! Maar de felle tinten op een wit doek hangen al in mijn kamer, maar ik miste nog iets. Mijn inspiratiebron, de Packers, in combinatie op een schilderij, afgedrukt op fotopapier.

Ik ben een trotse eigenaar van een geweldig creatieve canvas, mijn dag kon niet meer stuk toen hij werd geleverd. Als een gek trok ik het karton open, natuurlijk deed ik dat voorzichtig. Helleuw, zometeen overkwamen mijn Packermannetjes wat!

Gehuld in plastic.

Toen ik hem ter voorschijn toverde, viel mijn mond open, wat een geweldige kwaliteit. Je ziet geen pixels, nauwelijks, ja als je natuurlijk met je giechel er boven op staat, maar aan de wand is er niks te zien!

De canvas is vrij groot voor een schilderij, gewoon 30×40, precies goed. Oké, natuurlijk zou ik mijn hele wand hebben volgeplakt met de gele helmen, maar ik moet niet over komen als een geobsedeerde fan, net zoals bij de Sims.

Ik kon natuurlijk gaan voor Aaron Rodgers, de man met de magic hands, de NFL MVP van het jaar, de geweldige speler van de hele NFL, mijn favoriete quarterback van The Green Bay Packers, een inspiratiebron, dat zeker. Maar de Packers zelf inspireren mij al heel erg, dus het leek mij leuker en misschien wat normaler om een foto af te laten drukken van de helm die aan de zijkant van het veld ligt, spelers staan vooraan, aan de Packerside en kijken naar de game. Als het goed is, is het een foto van de Superbowl 2011, die zij die avond ook wonnen!

De foto is levensecht, op de foto’s kan hij wat minder overkomen, maar zodra hij op zijn plek hangt, over enkele weken, dan zal ik hem nog een keer fotograferen om te laten zien hoe hij thuishoort in mijn kamer, nee just joking! Maar dan zie je hem van een afstand, no pixels at all.

De fotocanvas heb ik online laten ontwikkelen bij de Fotoservice Pixum, een online winkel waar je met een gerust hart je foto kan laten afdrukken op een canvas, kleine maten zijn er beschikbaar, maar ook huge ones! Een geweldige service, echt waar. Kijk, het gaat om de Packers, dan moet ik het snel in mijn handen kunnen hebben. Nadat ik mijn bestelling had gedaan, werd alles via de e-mail geregeld, kreeg de datum te horen en binnen drie dagen had ik hem al in huis. Dat is pas een goede service!

Mijn mening over het schilderij is volgens mij wel duidelijk, een mind-blowing kwaliteit en een geweldige service, dat is pas klasse. De fotocanvas 30×40 is verkrijgbaar voor €26,99 bij Pixum.nl, daarbij komen nog wel de bewerkingskosten van €0,99 + de verzendkosten van €2,99. Dat is echt niets! Je kan zelfs je fotocanvas laten inlijsten, hierdoor veranderen wel je prijzen. Still amazing!

Heb jij wel eens een foto/afbeelding laten afdrukken op een canvas?

Vanmiddag heb ik nog een leuk nieuwtje!


32 Comments

 • Teri

  13/04/2012

  Ik vind het echt een hele leuke foto, de helm en dan op de achtergrond de spelers, leuk gevonden! De kwalitieit ziet er idd super uit en je hebt precies hem heel snel aangekregen, wauw. Vind de gele kleur van de helm ook echt een leuke vrolijke kleur!

  Reply
 • nicole

  13/04/2012

  Ja ik heb canvassen laten afdrukken voor Vriendlief en vriendinnetjes maar voor mezelf nog niet..

  Reply
  • nicole

   13/04/2012

   Oh en ik vind jouw canvas super stoer!!

   Reply
 • Desiree

  13/04/2012

  Mooi canvas doek. Ik heb een keer een foto voor mijn lief laten afdrukken op canvas (hangt boven bed) en een keer voor mijn mams een canvas doek de haar hond erop.

  Reply
 • jlovesbeauty

  13/04/2012

  Wat een leuk canvas, het ziet er echt een supergoede kwaliteit uit!

  Reply
 • miss073

  13/04/2012

  Wat een goede kwaliteit! Erg leuk geschreven!

  Reply
 • Frauke

  13/04/2012

  Leuke canvas, ook al ben ik geen fan van hun!

  Reply
 • joycelysanne

  13/04/2012

  wat leuk!

  Reply
 • Laura

  13/04/2012

  Gaaf! Vriendin van mij is naar Noorwegen geweest en heeft een van haar foto’s ook op canvas laten drukken. Hangt nu bij haar in de woonkamer en het ziet er super uit.

  Reply
 • deijsprinses

  13/04/2012

  Haha! Geweldig gewoon!

  Reply
 • Esmay

  13/04/2012

  Heel erg tof :D

  Reply
 • Jennifer

  13/04/2012

  Mooi! Wij hebben ook twee canvasdoeken in de woonkamer hangen en het is ook echt super mooi om te hebben! Ik wil er ook nog heel graag een op mijn studentenkamer in Groningen, maar ik ben wel heel kieskeurig. Ik vind mijne eigen foto’s die ik in Spanje heb gemaakt niet mooi genoeg om af te laten drukken, maar ik wil graag wel een foto van Spanje. Misschien dat ik volgende week in Rome wat leuks schiet en dan bedenk om dat af te laten drukken, haha. Maar van het zomer als ik in Spanje zit ga ik toch maar proberen om wat leuks te fotograferen!

  Reply
 • Ruth

  13/04/2012

  Ontzettend gaaf en heel erg jou :-) Goede tip van Pixum!

  Reply
 • beautiesatwork

  13/04/2012

  hoe ben je eigenlijk fan geworden? :)

  Reply
 • Liselotte

  13/04/2012

  Leuk! Lijkt me ook erg gaaf om te doen. Heb nog een hele mooie foto op je PC.

  Reply
 • Nicole

  13/04/2012

  Ja, ik heb toevallig vorige week ook bij pixum eentje op canvas laten afdrukken. Zeker goede kwaliteit!

  Reply
 • Melissa

  13/04/2012

  Mooi, ik heb zoiets nog nooit laten maken maar het lijkt me wel erg leuk om iemand kado te doen.

  Reply
 • MissEvie.nl

  13/04/2012

  Wat super leuk! Ik vind canavs ook geweldig. Ik wil graag nog een canvas van vriendlief en mijzelf laten maken :-)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  13/04/2012

  Een echt Cynthia canvas ! :) Leuke foto !

  Reply
 • Deb

  13/04/2012

  Wat een geweldig en origineel idee om deze mooie foto van de Packers op Canvas af te laten drukken. Vind ém super mooi, de kleuren erin zijn prachtig.
  Zelf heb ik een canvas van Pixum laten bedrukken met mijn moppie ;-)

  Reply
 • Louna Beauty

  13/04/2012

  Gaaf!! Wat bedoel je hiermee? WordPress doet het nog niet, maar je kan wel gewoon reageren, zodra je een fake e-mailadres invult, maar wel gewoon je naam + blogurl zal hij het gewoon doen! .. .Ik heb zelf ook wordpress.. Ik hoorde iets over berichtjes die het niet doen?! HELP :) liefs x

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Dank je Milou! Zodra iemand een reactie achterlaat doe je dat met een bepaald e-mail adres, maar zodra die gekoppeld staat aan een WordPress account, dan heb je de kans dat je een error in beeld krijgt. Hierdoor kun je geen reactie achterlaten, of je kan gewoon inloggen, maar ook een ander niet bestaande mail invullen. Zodra je erop klikt krijg je ook meer informatie, ik heb er twee artikelen over geschreven. :)

   Reply
   • Louna Beauty

    14/04/2012

    Ik ga even je artikelen bekijken.. wat naar! :( Niet handig dit :) hihi

    Reply
 • Marloes

  13/04/2012

  Ik vind het erg origineel deze foto! Zeker leuk! Ik wil nog steeds een foto van mijn honden op canvas hebben! Eentje van onze vorige hond en eentje van de hond die we nu hebben. Helaas ben ik bijna alle foto’s van mijn vorige hond kwijt door de verhuizing van 2 jaar geleden!

  Reply
 • Elana

  13/04/2012

  Superleuk! Ik heb thuis een canvas van mezelf en vriendje met zonsondergang op het strand, te paard. . Iedere keer als ik m zie denk ik weer terug aan die avond :)

  Reply
 • Marijke

  13/04/2012

  Haha, laatst was er een van die spelers bij een aflevering van LA INK! Moest meteen aan jou denken!

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Ah, echt?! Wat gaaf zeg! Haha, oh wat erg eigenlijk. :’)

   Reply
 • Josephine

  14/04/2012

  Aaah heel gaaf, ik vind het echt heel leuk dat je helemaal fan bent van die sport!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  15/04/2012

  Oee wat gaaf zegg!! vriedlief en ik hebben een soort van lamel achtig iets met 5 gekke piccs van ons er op!

  Reply

Geef een reactie