Scarlett Johansson Meets Cynthia II.

Bekend van de campagnes met Dolce & Gabbana, verschillende hoofdrollen in beroemde films en natuurlijk haar gelekte foto’s die zich op een razend snel tempo verdeelde in het driedubbele, honderden mensen wilde de leak pictures graag met het blote oog zien. Maar de beeldschone vrouw liet zich daardoor niet van een voetstuk brengen. Ergens in het begin van mijn blog kwam ik haar visagiste tegen en toevallig liep ik haar deze week weer tegen het lijf. Welkom bij de Scarlett Johansson Meets Cynthia II!

Vorige keer waren het al de rode lippen in combinatie met zachte taupekleurige ogen, maar dit keer pakte niet alleen Scarlett Johansson groot uit, ook de nepwimpers kwamen bij mij goed van pas. Dat ze er altijd stunning uit ziet in een reclame is algemeen bekend. Rode lippen, zwart of blauw, het staat haar allemaal, ondanks dat is dit toch wel mijn favoriete look van haar. Oké, inclusief de red lips of course!

Helaas kijkt ze naar beneden, dus een ideaal beeld van de look heb ik niet, vandaar dat ik mijn eigen draai eraan heb gegeven, door middel van grote nepwimpers die de look helemaal compleet maakte. Haar roze lippen erbij in combinatie met de zachte oogschaduws, incredible.

Op beide ogen bracht ik de Too Faced Shadow Insurance aan vanaf mijn wimperrand tot aan mijn wenkbrauwen, alleen op mijn oogleden blendde ik de Soft Ochre Paint Pot van MAC. De paint pot sette ik met een crèmekleurige oogschaduw, Heaven, uit het Too Faced Natural Eye Palette, ook de tint onder mijn wenkbrauwen.

In mijn arcadeboog bracht ik een taupekleurige oogschaduw aan, voor meer diepte. Dat was VelvetRevolver uit mijn Faced palette. Omdat Scarlett zelf een roze lavendelachtige ondertoon in haar make-up heeft, besloot ik dat ook te creëren door middel van mijn matte 88 Palette.

Nadat ik mijn arcadeboog had aangezet met een donkere tint, besloot ik de paarse lavendeltint daar overheen te gaan blenden, doordat deze oogschaduw ook nog eens een shimmer bevatte kwam het goed tot zijn recht. Vervolgens bracht ik ook nog eens van aan in mijn arcadeboog, puur om de boel op te lichten, maar wat grijzer te maken.

Op mijn ooglid bracht ik over Heaven, Parasail van Everyday Minerals aan. Een oudroze tint, die voor de roze ondertoon in mijn make-up moest zorgen. Onder mijn oog bracht ik een zwarte oogschaduw aan in combinatie met Nutmeg.

Geen winged eyeliner, of nouja, eigenlijk wel, maar niet met een gelliner! Hiervoor heb ik een zwarte oogschaduw gebruikt en een natte angle brush, doordat hij vochtig was, pakte de kleur ineens te intens uit. Hierdoor kon ik hem nog nauwelijks vervagen, maar ergens stoorde ik mij er ook niet aan. Ik krulde mijn lashes, voorzag ze van een laag mascara en bracht ook nog eens een wit oogpotlood aan. Op naar de nepwimpers!

Scarlett Johansson droeg zelf ook nepwimpers, altijd, het lijkt zo. Vandaar dat ik ook de plastic wimpers erbij pakte. Hiervoor gebruikte ik de lashes van de Action, ook wel MAX! Ze zijn lang, groot en heel grof, althans, dat lijkt zo. Het moment dat ik de lange wimpers droeg, viel het bijna niemand op!

De lipstick! Zelf ben ik geen roze drager, maar het staat bij sommige ontzettend mooi. Dus ook ik besloot mijzelf te wagen aan een zachtroze kleurtje. Hij doet zijn naam zeker een eer aan, namelijk Angel van MAC. Tot nu toe heb ik een sample, maar volgens mij gaat deze op mijn wishlist.

Een prachtige look, helaas is hij niet identiek, maar zoals ik al eerder vermeldde had ik mijn eigen draai eraan gegeven. Lange wimpers, andere eyeliner, maar toch ben ik er een fan van, helemaal van de lips. De lipkleur vind ik echt amazing! Leuk om weer nieuwe dingen te ontdekken op het gebied van make-up en dan voornamelijk de smaak.

Heb jij roze lipsticks in bezit?


45 Comments

 • beautiesatwork

  14/04/2012

  wow die wimpers :D

  Reply
 • Teri

  14/04/2012

  Prachtige wimpers, ze maken het echt helemaal af! Mooie look weer :D

  Reply
 • Emma

  14/04/2012

  wauw, wat ziet het er prachtig uit! Die nepwimpers staan echt geweldig & de roze lipstick ook! Zelf draag ik bijna alleen maar roze lippenstift, haha.

  Reply
 • jlovesbeauty

  14/04/2012

  Die wimpers staan je echt geweldig! Prachtige look!

  Reply
 • Jorinde

  14/04/2012

  Die wimpers zijn echt prachtig en de lipstick staat je super mooi.

  Reply
 • Amanda

  14/04/2012

  Die wimers zijn zo gaaf! Wil ze ook al een tijdje, maar ze worden helaas bij ons filiaal niet meer verkocht :(

  Reply
 • Esmay

  14/04/2012

  Wauw, die fake eyelashes! Hoezo: trés celebbie :D

  Reply
 • Hanna

  14/04/2012

  wauw, die nepwimpers staan je zo goed! en ook heel natuurlijk eigenlijk!
  ja he, ‘let it be’ is zeker geweldig! ik luister sowieso veel liever naar the beatles dan naar crap als LMFAO ofzoiets. vinden sommige op school erg raar, maar the beatles is gewoon betere muziek!
  liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/04/2012

   Dank je Hanna! Oh true, The Beatles zijn oldschool, maar wel gaaf. Zelf luister ik niet naar ze, maar ze hebben zeker goede nummers. ^^

   Reply
 • EmmaWessels

  14/04/2012

  Mooie look en wauw die nepwimpers!!!

  Reply
 • MissEvie.nl

  14/04/2012

  Wauw, Cynthia, ik vind hem echt PRACHTIG! En zonder die prachtige wimpers ook gewoon draagbaar :-)

  Reply
 • SpringVibes

  14/04/2012

  Wauw, prachtige look weer :)
  Ik heb 2 roze lipsticks, niet zo veel dus ;p
  x Ella

  Reply
 • deijsprinses

  14/04/2012

  Wow dit is echt een prachtige look. Toffe valse wimpers ja!

  Reply
 • Naomi

  14/04/2012

  Wauwww staat je prachtig!

  Reply
 • Prachtige look met die wimpers zo!
  Erg mooi gedaan weer :)

  Reply
 • Nicole

  14/04/2012

  Wauw!!!!!!

  Reply
 • Samantha

  14/04/2012

  Echt prachtig gemaakt, meid! Ik ga je kunsten stelen. ;-)

  Reply
 • Nicole

  14/04/2012

  hele mooie look! die nepwimpers zijn ook echt super mooi :)

  Reply
 • Rachel Janssen

  14/04/2012

  Wauw, die wimpers geven echt een amazing effect! Heel mooi gedaan.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  14/04/2012

  Die wimpers zijn echt spectaculair ! Erg mooie look !

  Reply
 • Marijke

  14/04/2012

  Wauww stunning! Heel erg mooi! En die wimpers, whoa!

  Reply
 • Katy

  14/04/2012

  Wauw mooie wimpers =D! Wil ik ook haha ^^! Leuke make-up =D!

  Bedankt voor je reactie <3!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • Vera

  14/04/2012

  Weer een prachtige look! Die nepwimpers staan super!

  Reply
 • glamblognl

  14/04/2012

  Wauw wat prachtig. Heel mooi. Ik maak dezelfde tijd ook vaker die nude looks, en je ogen worden er echt sprekend van. Toen ik je wimpers zag dacht ik; omg, zijn dat haar echte wimpers?! Maar die zijn nep, gelukkig, anders word ik heeeel jaloers, haha!!

  Reply
 • Anne vdh

  14/04/2012

  Die eerste foto, je oogschaduw: waaauw, dit zijn echt de looks waar ik van hou, Gorgeous!

  Reply
 • Sheela

  14/04/2012

  Wow, prachtige wimpers! x

  Reply
 • Gerrianne

  14/04/2012

  De nepwimpers, maken je ogen echt heel groot & je gezicht heel sprekend! Super & ook een lekkere kleurtje zit er op je ogen ! :D

  Reply
 • Dionne

  14/04/2012

  Wauw mooie look! En die nepwimpers, super mooi :D

  Reply
 • Frauke

  14/04/2012

  Erg mooie look! Leuke techniek gebruik je altijd:)

  Reply
 • Vivian

  14/04/2012

  Wauw! supermooi!

  Reply
 • iliveformydreams

  14/04/2012

  Oh wauw, wat een super gave look zeg!

  Reply
 • kim

  14/04/2012

  heel mooi! staat je ontzettend goed! angel draag ik de laatste weken ook bijna dagelijks!

  Reply
 • charlottebax

  14/04/2012

  Pretty! En ja, ik heb ook een mooie roze lipstick in bezit, van Inglot. Check maar op mijn blog!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  14/04/2012

  Prachtige wimpers !
  Een geslaagde look weer ! :)

  Reply
 • Lisa

  14/04/2012

  wauw je kunt dat echt super goed!
  jou wimpers! ;o
  zijn ze echt?

  Reply
  • Beauty Koning

   14/04/2012

   Dank je wel Lisa! Ja, haha, nee. :’) Ik droeg nepwimpers.

   Reply
 • Evelyn

  15/04/2012

  Gave wimpers! Vind de look ook erg geslaagd :-D

  Reply
 • Josephine

  15/04/2012

  WAUW WAUW WAUW! Ik vind deze heel mooi :D

  Reply
 • Laura

  15/04/2012

  Je looks zijn altijd super mooi !
  ik volg je trouwens vanaf nu via Bloglovin,

  Reply
 • LottedeJ

  15/04/2012

  Wat een geweldige look heb je gemaakt! Love the lashes! Ik zou deze look zo dragen doordeweeks, maar dan zonder de over de top wimpers, hihi.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  15/04/2012

  Ik vind hem super geslaagd! Super draagbaar zonder de nepwimpers en net wat extra’s met! naise!!

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  15/04/2012

  ik heb een knal roze en een licht roze lipstick:) de lichtroze gebruik ik weinig. De knal roze wel vaker. Mooie look! En woaw die wimpers!

  Reply
 • Mariel

  15/04/2012

  Waaauw, je wimpers <3

  Reply
 • Deb

  15/04/2012

  Die lashes zijn echt Tha Bomb!! Prachtig gedaan!! Je ogen knallen van mijn scherm!

  Reply
 • Chelles Blog

  17/04/2012

  Die look is echt mooi, en die wimpers zijn waaauw!

  xx Michelle

  Reply

Geef een reactie