VIDEO: FOTD Copperdigger!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:

Gezicht:

 • Bourjois Flower Perfection Foundation 52
 • MAC Face and Body Foundation White
 • Groene concealer, merk onbekend
 • Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder
 • NYX Blush Taupe
 • MAC Fix+

Ogen:

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Make Up Store Meteor, binnenste ooghoek
 • GOSH Copper, nat aangebracht op mijn ooglid
 • Too Faced Natural Eye Palette, Heaven onder mijn wenkbrauw, Sexpresso aangebracht in mijn arcadeboog
 • Everyday Minerals I Do Declare, buitenste ooghoek
 • Inglot Eyeshadow Matte 327, buitenste ooghoek
 • Wimperkrultang
 • Essence Maximum Definition Volume Mascara
 • Catrice Black Jack with Jack Black

Lippen:

 • Miss Sporty lipliner Toffee 010
 • NYX Lipgloss Frosted Beige

Helaas weet ik nog steeds niet hoe ik moet doorspoelen, vandaar dat de filmpjes wat langer zijn. Zelf bewerk ik mijn video’s in Windows Live Movie Maker, daar kan je ze niet in vooruit spoelen, dus probeerde ik het op Youtube, maar daar kon ik het ook niet vinden. Weet iemand misschien hoe het wel kan? Please, let me know! Om terug te komen op de look, het is op dit moment nog steeds één van mijn favorieten. Ik draag hem naar school, tijdens het uitgaan, uitstapjes en noem maar op,  I love it! Misschien door de kleurencombinatie? In ieder geval is Copperdigger vrij simpel om te maken, je kan desnoods de eyeliner weglaten, meteen een stuk lichter.

Even een stukje geschiedenis! Copper is namelijk één van mijn eerste losse oogschaduws, ik kocht hem ooit bij de Kruidvat, nooit gedacht dat dit dé oogschaduw zou zijn in mijn stash. Ik weet eigenlijk niet of hij nog verkrijgbaar is, anders moet ik er even een paar opnieuw gaan inslaan. De pigmentatie is echt geweldig, daarnaast is het een tint die ik niet nog een keer ben tegengekomen!

Bezit jij speciale oogschaduws die je vervolgens niet meer hebt gespot?


58 Comments

 • MissEvie.nl

  15/04/2012

  Leuk filmpje! Ik vind je look echt prachtig, goed uitgelegd :-)

  Reply
 • Jorinde

  15/04/2012

  Wat een leuk filmpje weer. Handig dat je eronder nog even vermeld welke producten je hebt gebruikt!

  Reply
 • De look is echt heel mooi!
  Leuk filmpje ook :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  15/04/2012

  Heel erg leuk filmpje!

  Reply
 • Rachel Janssen

  15/04/2012

  Leuk filmpje & mooie look.

  Reply
 • marleen

  15/04/2012

  waauw! ik vind het een supermooie look! echt prachtig! xx

  Reply
 • SpringVibes

  15/04/2012

  Leuk filmpje !
  x Ella

  Reply
 • glasmetwater

  15/04/2012

  leuk! :)

  Reply
 • Amanda

  15/04/2012

  Leuk dat je weer een filmpje hebt gemaakt! Vind t een mooie look :D

  Reply
 • Josephine

  15/04/2012

  Ooooh, ik heb je nog nooit in een filmpje gezien, wat leeuheeeuk! Echt een leuk filmpje, mooie look ook! Oh haha, copper die heb ik net in de blogsale gezet volgens mij :’D. Anyways, echt een heel leuk filmpje!

  Reply
 • Marijke

  15/04/2012

  Superrrr leuk filmpje! En een hele mooie look!

  Reply
 • beautyfashiionn

  15/04/2012

  super mooi filmpje en wat een mooie look zeg !
  liefs

  Reply
 • Frauke

  15/04/2012

  Heel leuk filmpje en ook prachtige look :)

  Reply
 • Kayla

  15/04/2012

  Hele mooie look, leuk filmpje ook!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  15/04/2012

  Leuk filmpje ! En erg duidelijk uitgelegd :)

  Reply
 • Vera

  15/04/2012

  Leuk filmpje en duidelijk uitgelegd :)

  Reply
 • Vera

  15/04/2012

  oh haha en een prachtige look natuurlijk weer ;)

  Reply
 • LottedeJ

  15/04/2012

  Wauw, echt een fantastische look! Je bent echt goed, ik vind je looks eigenlijk altijd mooi. Je legt ook duidelijk uit hoe je de look precies maakt en welke stappen je precies neemt. Good job!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/04/2012

   Ah, dat is echt heel leuk om te horen Lotte! Dank je wel! :D

   Reply
 • beautiesatwork

  15/04/2012

  way to go cynthia :D

  Reply
 • Miranda

  15/04/2012

  wat een prachtige look, staat je ontzettend mooi;D

  Reply
 • Hanna

  15/04/2012

  wat een prachtige look en leuk flmpje! en ik vind het ook leuk dat ik nu weet hoe je stem klinkt haha! liefs.

  Reply
 • Nicole

  15/04/2012

  heel leuk filmpje :)

  Reply
 • des

  15/04/2012

  goedzo cynthia

  Reply
 • sarahdiiamonds

  15/04/2012

  Leuk filmpje zou je meer moeten doen ! :)

  Reply
 • sarahdiiamonds

  15/04/2012

  Leuk filmpje zou je meer moeten doen ! :)

  Reply
 • Kim

  15/04/2012

  Leuk filmpje , alleen even een tip: Misschien moet je een wat aantrekkelijkere layout gaan maken, het is nogal saai en onaantrekkelijk. Alleen eventjes een tip om misschien groter te kunnen worden, want je artikels hebben zeker kwaliteit!
  Liefs, Kim

  Reply
  • Beauty Koning

   15/04/2012

   Dank je Kim! No, ik behoud de lay-out die ik nu heb. :D Ik heb hem hooguit twee maanden geleden al veranderd, en dit is hoe ik hem mooi vind. Strak, modern en gewoon geen tierelantijntjes.

   Reply
 • Lisa

  15/04/2012

  wat een leuk fimpje, wat kan je dat toch goed zeg! (:

  Reply
 • erg leuk gedaan, ziet er erg mooi uit! :)

  Reply
 • Sheela

  15/04/2012

  Je moet vaker filmpjes make, super :) xx

  Reply
 • Irma

  15/04/2012

  Hihi, volgens mij ben jij echt een vrolijk persoon, want jij lacht veel!
  Daar krijg ik zelf ook een glimlach op mijn gezicht van (:

  Reply
  • Beauty Koning

   15/04/2012

   Ah, bedankt Irma! Dat is echt leuk om te horen, haha. :D Stiekem zijn dat ook nog deels de zenuwen hoor. ^^

   Reply
 • Gerrianne

  15/04/2012

  Een heel duidelijk & absoluut een leuk filmpje met een fijne look! :)

  Reply
 • Vivian

  15/04/2012

  Ziet er erg mooi uit :)
  Goed filmpje ook
  x

  Reply
 • joycelysanne

  15/04/2012

  oeh, nice! Leuk filmpje =)

  Reply
 • Louna Beauty

  15/04/2012

  Super meiske.. hier kun je trots op zijn. Wat een prachtig meid ben je en wat doe je dit goed!!!! Veel liefs x

  Reply
 • Louna Beauty

  15/04/2012

  Ik kom er net achter dat ik je gewoon niet op bloglovin heb.. te schandalig !! Nu ben ik je nieuwe lid 270! YEAH!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/04/2012

   Haha, bedankt Milou! Wauw, 270 alweer.. damn! Dank je wel! :D

   Reply
 • Maaike

  15/04/2012

  Leuk filmpje, echt heel goed gedaan!
  En je hebt een hele mooie look gemaakt zeg :)
  Ik heb vandaag ook eindelijk een filmpje opgenomen ^^ & heb ook nog geen idee hoe ik het moet bewerken..

  Reply
  • Beauty Koning

   15/04/2012

   Bedankt Maaike! Oh, wat gaaf. :D True, kopieer je filmpje een paar keer en probeer ze gewoon te bewerken. Zelf maak ik ook nog veel fouten, waardoor ik veel moet knippen, maar het is wel heel leuk om te doen. ^^

   Reply
 • Mellissa

  15/04/2012

  Super leuk weer Cynt!
  Vooral omdat je juist niet te veel bewerkt en de lachmomentjes er juist in houdt! :D
  Ik ga ook een keer deze look proberen, haha.

  Xxxxxx

  Reply
  • Beauty Koning

   16/04/2012

   Dank je wel Melliss! Haha, die failmomenten heb ik ook in real, ya know. :’) Ik ben benieuwd hoe hij eruit komt te zien, show ma dan wel een picture.

   Reply
 • Ruth

  15/04/2012

  Leuk filmpje weer en duidelijk :-) Geen idee of je kan doorspoelen bij Moviemaker, maar succes!

  Reply
 • Deb

  16/04/2012

  geweldig filmpje! Dit zijn ook helemaal mijn kleuren!! Ik moet er wel altijd even tijd voor maken om filmpjes te bekijken, dat lukt hier niet altijd! Copper van Gosh lijkt op het filmpje veel meer goud dan koper. Ik weet dat hij wel degelijk koperkleurig is want ik heb ém zelf ook. Ohh dat blend werk..daar moet je echt engelen geduld voor hebben! Je doet het zo natuurlijk en rustig.. echt heel knap! Op naar het volgende filmpje!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Yeaa, bedankt Deb! Geweldig lieve reacties laat je toch achter. ^^ Ja hé? Ik vond dat namelijk ook, het is net goud om te zien. Elke keer wil ik ook Gold zeggen, een goudtint is het meer, geen brons. Blenden.. ja.. en dan de klok op de achtergrond. :’) Het volgende filmpje neem ik als het goed is deze week op, maar geen look. In ieder geval is hij gelukt, terwijl ik zei dat hij was mislukt, I guess I was wrong. :D

   Reply
 • Emmely

  16/04/2012

  Ik ben fan! :) fijne dag!

  Reply
 • Sharon

  18/04/2012

  Hey cynt !

  Oma en Sharon hier. We vinden je filmpje erg leuk ! En zijn super trots op je ! kusjes oma en opa en de beestjes ( En sharon :D )

  Reply

Geef een reactie