Mini stash: Glitternagellak.

De losse glitters vind je nog steeds terug op de grond, in mijn haar of op het bureau waar ik te werk ging om de lakjes te mengen. Het was een complete chaos, maar het was het allemaal waard! Inmiddels ben ik vier nieuwe glitterlakken verder, alles homemade, amazing right? Mijn glitterstash blijft zich maar uitbreiden en nog steeds ben ik in de weer met de glitters. Ben je nieuwsgierig naar de lakken die ik erbij heb gemaakt? Lees dan snel verder!

Ze staan niet allemaal in beeld, maar op dit moment bevat mijn stash zes zelfgemaakte glitternagellakken die bestaan uit topcoat en gekleurde glitters! Natuurlijk wil ik nog verder gaan uitbreiden, maar dit is mijn mini glitterstash op dit moment.

Geweldig om ze op een rijtje te zien liggen! De kleuren zijn mega vrolijk, heel fel, maar dan ook echt goed gepigmenteerd, misschien iets te, waardoor je minimaal twee basecoats nodig hebt. Ergens vind ik het niet erg om de lagen wat te verhogen, want het eindresultaat is dan ook echt prachtig!

De allereerste tint aan de linkerkant bestaat uit twee glitters, blauw en roze. Ik wilde eigenlijk paars creëren, maar omdat de blauw heel erg overheerste liep dit een beetje in de soep, wat niet uitmaakt, aangezien de kleur mind-blowing is geworden.

Vervolgens komt de fel, maar dan ook echt fluoriderend roze aan de beurt, in het echt nog twee keer zo fel. Hij neigt naar de neonkant toe, zo een chemische kleur hangt eraan, wat hem nog geweldiger maakt. Ik houd van felle lakken, helemaal in de zomer!

Nummer drie is de oud en vertrouwde gouden nagellak, die ik de allereerste keer maakte. Het was de eerste glitternagellak die ik op de proef stelde en ook meer dan een week lang op mijn nagels droeg. Een voordeeltje van glitternagellak, het blijft bij mij perfect op zijn plek zitten, nauwelijks last van chips!

Een lichtblauwe glitternagellak, dat blauw één van mijn favorieten tinten is op nagels, kan ik niet meer ontkennen, dat geldt trouwens ook voor de rode nagellakken, maar dit is een andere blauw. Lichtblauw, oceanblue is de juiste term hiervoor!

Rood, een favoriet! Ook deze lak droeg ik een week lang op mijn nagels, stiekem bijlakken, niemand die dat zag. De glitters neigen naar oranje toe, maar met meerdere laagjes, oogt hij vrij natuurlijk rood. Bloedrood!

Als laatste een nachtblauwe tint, hij is zo donker, maar dan ook echt tegen de zwarte kant aan. Door de glitters erin, veranderd hij wel naar de blauwe kant toe, maar de basislak zelf is toch echt donker-donkerblauw!

De swatches hierboven bevatten nog geen topcoat en dat is ook duidelijk zichtbaar. Wat meteen opvalt is dat de shimmers op de nagel liggen, kortom je ziet ze gewoon goed met het blote oog. Tijd om de randen om te vullen met een topcoat!

Tada, toch een heel anders eindresultaat! Veel beter, mooier en een stuk afgewerkt. De hoge shine erop doen de glitters beter uitlaten komen. Ze poppen er beter uit, je kunt niet blijven hangen, alles is opgevuld en geen verdere haakjes van de glitters! Zelf breng ik meerdere topcoat lagen aan, ongeveer twee tot drie.

Tegenwoordig heb ik geen andere lakken meer gedragen, behalve mijn ombre nails, maar de glitterlakken zijn ook nog lang niet van mij af! Ik ben zo een fan van de glinsterende stukjes in mijn nagellak, het vrolijkt de boel op. De kleuren die ik nog wil gaan maken zijn de holografische glitters, groene glitters, geel, oranje, zilver en misschien nog wel iets met wit of zwart. Een beetje insane doen met de lakjes is ook niet mis!

Heb jij nog glitternagelakken gemaakt?


62 Comments

 • bellachique

  17/04/2012

  Wauw, die eerste lak is idd mind blowing! Vind het echt geniaal van je om er verschillende kleuren in te doen. Ik kan me echt wel voorstellen dat alles onder de glitter is, haha!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  17/04/2012

  Jij bent ijverig bezig geweest ! Ik kan me voorstellen dat de nagellak verwijderen ook wel een tijdje in beslag neemt :)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Haha, true Jill! Dat valt op zich wel mee, binnenkort zal ik het in een filmpje laten zien hoe ik het doe, als de camera meewerkt. ^^

   Reply
 • Priscilla

  17/04/2012

  Wat een top lakjes!! Ik wil het nog steeds eens proberen maar het is er nog niet van gekomen.

  Reply
 • Josephine

  17/04/2012

  OMG, die zijn heel gaaf! Ik vind de textuur, dat de glittertjes erop liggen, eigenlijk wel mooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   So true Josephine! Dat vind ik ook zo gaaf aan de lakken, dat je ze echt ziet liggen als het ware. ^^

   Reply
 • Frauke

  17/04/2012

  Vreselijk om eraf te halen, maar zo’n mooie lakjes :D

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Nee, juist niet! Valt reuze mee, ligt er denk ik ook aan hoe je het doet, binnenkort laat ik een nieuwe techniek zien!

   Reply
 • projectnaturalbeauty

  17/04/2012

  Ik vind ze echt suuuuper gaaf! :-)

  Reply
 • Jorinde

  17/04/2012

  Heel gaaf gedaan. Ben benieuwd naar je zelfgemaakte holografische glitters!

  Reply
 • ValleyDoll

  17/04/2012

  Whoa, those are some serious glitters ! Maar wel heel mooi allemaal !

  Reply
 • Ze zijn echt heel vet!
  Dit wil ik nog steeds een keer proberen :)

  Reply
 • Jennifer

  17/04/2012

  Wat geniaal bedacht!

  Reply
 • Modeste

  17/04/2012

  Alle blauwe glitters heb ik ook uitgeprobeerd ahaha!

  Reply
 • Bianca

  17/04/2012

  Super gaaf! :)

  Reply
 • Whit

  17/04/2012

  WAW prachtig! :o

  Reply
 • laar101

  17/04/2012

  Echt mooi! Toch ook maar eens zelf gaan doen.

  Reply
 • jlovesbeauty

  17/04/2012

  Wat een leuk resultaat!

  Reply
 • Nicole

  17/04/2012

  Echt super leuk! Nee, ik heb ze nog niet zelf gemaakt.

  Reply
 • beautiesatwork

  17/04/2012

  de rode is mijn favoriet :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  17/04/2012

  Ik heb ze ook gemaakt!! echt geweldig!! Die knal roze is echt mijn favoo!!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Yea, wat gaaf Judith! Welke kleuren heb je allemaal gemaakt? :D

   Reply
 • Esmay

  17/04/2012

  Wat een leuke glitterlakken zeg! Ik hou van glitterlakken!

  Reply
 • Christel

  17/04/2012

  Super gaaf! Ik heb zelf wel drie pigment lakjes gemaakt maar glitters heb ik nog niet gedaan.
  Waar heb je de glitter eigenlijk vandaan? In winkels zie ik ze nergens(of ik moet er altijd voorbij lopen:p)

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Dank je wel, wat awesome dat je ze ook hebt gemaakt, de pigmentlakken dan! Welke kleuren heb je gemaakt Christel? :) Zelf heb ik de glitters bij de Action gevonden, in de How To van de glitterlakken leg ik ook uit waar je alles kan kopen en hoe duur het is! :D

   Reply
   • Christel

    18/04/2012

    Dan zal ik best al een paar keer langs de glitters zijn gelopen zonder het door te hebben gehad.
    Ik heb zelf een donkerblauw, een steengrijze met zilveren glitter en zwart met paarse shimmer lakjes gemaakt. Ik vond het ook zo leuk om te doen dat ik er zeker nog meer wil maken!

    Reply
    • Beauty Koning

     18/04/2012

     Oh my, wat gaaf! Steengrijze nagellak met zilveren glitters? Damn girl, klinkt gorgeous!

     Reply
 • MissEvie.nl

  17/04/2012

  Ahh wauw die gouden vind ik echt prachtig! :-)

  Reply
 • Vera

  17/04/2012

  Mooi mooiii! :)

  Reply
 • Nicole

  17/04/2012

  vind ze echt heel mooi!

  Reply
 • deijsprinses

  17/04/2012

  Ik vind het gewoonweg amazing!

  Reply
 • Vivian

  17/04/2012

  Mooie lakjes!

  Reply
 • Malou

  17/04/2012

  Wat mooi zeg!

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  17/04/2012

  woaw! Doe je dat op de zelfde manier als met die groene ogenschaduw?? X

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Ja, precies op dezelfde manier! Ik heb het ook al eens in een How To laten zien, misschien handiger om te zien. ^^

   Reply
   • aboutbeautyfashion

    18/04/2012

    Ja de how to met ogenschaduw heb ik inderdaad gezien! Super vet! Ik kwam toevallig gister in een winkeltje heel goedkoop een hele boel glitters tegen dus ik ga binnenkort even langs de action voor goedkope topcoats en dan lekker eigen lakjes maken!

    Reply
 • nicole

  17/04/2012

  Ben.zelf A crea en ongeduldig dus is niets voor mij maar vind het wel leuk om te zien!!

  Reply
 • Rachel Janssen

  17/04/2012

  Wel gaaf hoor, maar vast een hel om eraf te halen.

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Nope,dat valt heel erg mee! Als het mee zit, komt daar binnenkort een How To in een filmpje van. :D

   Reply
 • Kayla

  17/04/2012

  Prachtige glitterlakjes! Love it!

  Reply
 • Anne vdh

  17/04/2012

  Whoa geweldig!! Die lagen glitters die je erin zit zijn echt prach-tig! Kan er uren naar kijken:D

  Reply
 • dieuwzz

  17/04/2012

  Wauw! Erg mooi gemaakt! En zeker leuk voor de zomer! xx

  Reply
 • Amanda

  17/04/2012

  Ze zien er zo gaaf uit! Super leuk om zo iets zelf te doen:D

  Reply
 • joycelysanne

  17/04/2012

  wauw, supermooi!

  Reply
 • Gerrianne

  17/04/2012

  Waaauw! Ik wil nu aan de slag, hihi! Het kriebelt me heel erg, om het nu te gaan doen! Het ziet er zo onwijs leuk uit & dan heb je je eigen kleuren ook gewoon. Super om nu eens je mini glitternagellak stash te zien! Ik ben absoluut heel benieuwd, hoe de anderen er uit gaan zien! ^_^

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Dank je wel Gerrianne, doe! Het is zo verslavend, omdat je leuke lakjes voor een cheapass prijs maakt. Het vrolijkt je stash daarin tegen weer heel erg op. Ik moet alleen nog even aan de glitters zien te komen, zodra ik ze heb gemaakt, zal ik een update posten. :) Good luck met het omtoveren van de lakken!

   Reply
 • Emma

  17/04/2012

  het staat nog op mijn te proberen lijst, maar deze diy komt nu zeker bovenaan te staan, wat een toffe lakjes!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/04/2012

   Oh, wat gaaf Emma! Goood luck, ben heel benieuwd naar je creaties.

   Reply
 • Deb

  17/04/2012

  Die zien er geweldig uit! Vooral de gouden glitters zijn gorgeous! Ik waag me niet aan het mengen van lakjes.. wordt een kliederboel. Ik geniet wel van jouw creaties ;-)

  Reply
 • Maya

  17/04/2012

  Prachtige lakjes! En dan voor dat geld.. love it! :D

  Reply
 • Lisa

  18/04/2012

  Mooie stash van glitter nagellak heb je :D

  Reply
 • Liesbeth

  18/04/2012

  Prachtig, allemaal! En dat voor geen geld :-)

  Reply
 • BeautyGlitter

  18/04/2012

  Ik haat het om glitternagellak eraf te halen maar ze zijn prachtig! Deze van de action heb ik nog niet gezien in de winkels ;o

  Reply
 • Mariel

  18/04/2012

  Ik vind ze enorm gaaf!

  Reply
 • Wauwie dat ziet er leuk uit! :) Blijven ze lang zitten en doe je er iets speciaals in om het te ‘bewaren’ zodat je nagellak langer goed blijft? Echt een hele leuke post! :D XXX

  Reply
 • Pauline

  19/04/2012

  Ik heb de rode nu al 3 dagen op, zit nog perfect! I love it!

  Reply
 • Sheela

  20/04/2012

  Ik moet dit ook ooit een keertje maken! x

  Reply
 • Undercoversponsbob

  03/08/2012

  WAO!!!!!!!! Weet je hoe cool ik eil het ook maken maar hoe kun je mij tips geven

  Reply
  • Beauty Koning

   07/08/2012

   Dank je wel! Ik heb er een artikel over gemaakt, als je hier klikt, kan je zien hoe je het zelf kunt namaken. :)

   Reply

Geef een reactie