Nicki Minaj Meets Cynthia II!

Bedankt voor alle felicitaties + de liedjes die werden gezongen! You guys made my day even better. Thanks dollfaces!

Uitgenodigd voor een tripje naar Amerika, omdat haar nieuwe album werd uitgebracht! Mijn koffers stonden alweer gepakt voor de terugreis, maar toevallig kwam ik haar visagiste nog tegen op de gang, even een snelle babbel en ik ontving enkele ideeën voor haar look, amazing right. Na wat tips en tricks verliet ik het land, onderweg naar huis bedacht ik mij hoe ik de look zou uitwerken. Een oud bekende keert weer terug in de Meets Cynthia, op naar Nicki Minaj Meets Cynthia II!

Felroze lippen in combinatie met mijn rode shirt? Color blocking it is! Natuurlijk kwam ik haar visagiste niet tegen, maar de onderstaande foto wel op het internet. Soms voel je aan welke look je wilt creëren, helemaal met de glitters onder haar ogen, glitters I love them. Toen ik hem bekeek, ik werd meteen verliefd!

De oogomvang van Miss Minaj is nogal anders dan die van mij, hierdoor moest ik wat improviseren, maar hey, daar ben ik heel goed in! De topstukken heb ik er wel in gelaten, wie is Nicki Minaj zonder nepwimpers? Of de look zonder glitters en een felle lipkleur? True story!

Wat? Nepwimper? Los? Ik draag geen nepwimpers.. *now.. walk away..*

Ik wilde eerst voor een smokey eyes gaan, maar dat voelde ik niet zo, eigenlijk helemaal geen oogschaduw, dus besloot ik dat stuk te skippen. Geen basis, geen oogschaduw en geen eyeliner gezet met een gelliner, maar wel met een creamy oogpotlood van Lavera in de kleur Black.

Los? Niet waar! *Ontkenningsfase.*

Het potlood is vrij zacht, vandaar dat ik hem met een zwarte oogschaduw setten en hem probeerde uit te wingen naar mijn wenkbrauw toe. Een zachte naar buiten vloeiende wing, die opging in een lichte rook.

Oké, een klein beetje dan.

Onder mijn oog moest toch wel even aan de discobel worden getrokken! Glitters all over the place. Voor de basis gebruikte ik een oogschaduw van de Make Up Store Silver, trok een goede dikke lijn onder mijn oog. Geen oogschaduwbasis?! No trouwe Too Faced Shadow Insurance?! Nee, de oogschaduw is zo goed gepigmenteerd dat ik hem niet nodig had voor het versterken van de kleur, omdat over de tint nog een lijm kwam, had ik de primer ook niet nog voor het behouden van de oogschaduw. Over Silver bracht ik een wimperlijm, met daar overheen weer de holografische glitters van TheBodyNeeds,hierdoor bleven ze goed plakken.

Nicki Minaj probeert je altijd weer te verleiden met haar knipperende ogen, longasslashes en de prachtige grote knollen waarmee ze naar je kijkt. Ik krulde als eerst mijn wimpers, voorzag ze van een goede zwarte laag mascara en bracht een gelliner aan op mijn waterlijn. De nepwimpers konden ook hier weer niet ontbreken, vandaar dat ik koos voor de MAX nepwimpers van de Action.

De lipkleur moest ik even zelf maken, crea bea over here! Met de geweldige Sleek Pout Paints heb ik de kleur kunnen mengen, samen met Pin up en Cloud9 kwam ik uit tot deze roze tint. Vrij fel, maar ergens maakt het niet hard, misschien door de girly touch?

Nicki Minaj is toch zeker wel een paar plaatsen in rang gestegen bij mij, niet alleen door haar te gekke muziek, maar haar make-up looks zijn ook stunning! De lipkleuren die voorbij komen, de outfits die echt insane zijn, maken haar weer een totaal andere celeb. Ja, ik begin haar steeds leuker te vinden!

Wat is jouw mening over de dame met de geweldige looks?


36 Comments

 • beautiesatwork

  21/04/2012

  die lipstick knalt echt :D

  Reply
 • MissEvie.nl

  21/04/2012

  Oh waaaaauuuuuuuuwwwwww echt prachtiggg!! Staat je echt leuk vind ik :-)

  Reply
 • Josephine

  21/04/2012

  Heel tof de knalroze lipstick gecombineert met de glitters, love it! Haha, ontkenningsfase van losse nepwimpers, geniaal.

  Reply
 • deijsprinses

  21/04/2012

  Wauw. Die look popt echt is fabulous!

  Reply
 • dppz

  21/04/2012

  pretty, en dan met name de lipstick :) Staat je wederom helemaal prachtig en weer prachig gemaakt meid.

  Reply
 • Frauke

  21/04/2012

  Leuke look, again! :)

  Reply
 • ValleyDoll

  21/04/2012

  Ik hou echt van haar make-up looks ! Ze wordt omschreven als een technicolor barbie, door al die kleuren, I love it ! Je hebt er een mooie versie van gemaakt bij jezelf en die lashes : wow !

  Reply
 • glasmetwater

  21/04/2012

  Geweldig! De hele look is fantastisch met de glitter onder je ogen en de felle lippenstift. Jammer van de nepwimpers, maar ze zijn wel prachtig :)

  Reply
 • Esmay

  21/04/2012

  Die glitters onder je ogen! GA WEG! Dat is echt supergaaf :D

  Reply
 • Amanda

  21/04/2012

  Die glitters onder je ogen zijn echt gaaf! Love it!

  Reply
 • Erg leuk geworden!
  Die lipstick staat je ook erg leuk trouwens :)

  Reply
 • Nicole

  21/04/2012

  heel leuk! vind de kleur van je lippen hier ook echt heel mooi :)

  Reply
 • Nicole

  21/04/2012

  Die nepwimpers vind ik zool mooi bij je staan!! Geweldig. Hierdoor twijfel ik of ik het niet wil doen op m’n bruiloft. Het werd me gevraagd namelijk: nepwimpers.

  Reply
 • Lisa

  21/04/2012

  wauw weer eens een supermooie look! (:

  Reply
 • Naomi

  21/04/2012

  Ik vind je looks altijd mooi!!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/04/2012

  Mooie look ! De wimpers vind ik weer erg leuk

  Reply
 • Manon

  21/04/2012

  Wow, dit is echt een prachtige look! Je ogen lijken hier zo groot.

  Reply
 • Rachel Janssen

  21/04/2012

  Wat gaaf!

  Reply
 • Beauty Treasures

  21/04/2012

  Geweldig!

  Reply
 • Deb

  21/04/2012

  Gorgeous… amazing doll face heb je gecreeerd. Ik heb niks met Nicki Minaj maar echt brilliant.. daar zou Miss Minaj nog jaloers op worden, haar visagiste eruit kicken en jou aannemen!!

  Reply
 • happyannanas

  21/04/2012

  Supermooie look alweer! Ik vind Nicki Minaj echt cool. Ben niet fan ofzo maar ze ziet er altijd wel geweldig uit. Just like you!*mooie looks enzo’

  Reply
 • capsidegirl

  21/04/2012

  dit is zeker wel erg gaaf gelukt :D

  Reply
 • Gerrianne

  21/04/2012

  Haar looks zijn altijd te gek, té leuk! De look, staat jou ook echt super & de glitters onder.. Oh, I Like!

  Reply
 • mysupersweetlife

  21/04/2012

  Wauw, dit is je meest mooie look tot nu toe! Je ooglook is echt prachtig!

  Reply
 • Vera

  21/04/2012

  Weer zo’n geweldige look! :)

  Reply
 • Serbolicious

  21/04/2012

  Waauw! Die wimpers ook <3

  Reply
 • Bianca

  22/04/2012

  Wauw geweldige look, echt heel mooi gedaan!

  Reply
 • Emma

  22/04/2012

  gaaaaaaf! Die glitters, nepwimpers (je bijschriften bij de foto’s, ik ging helemaal stuk, zooooo grappig!) en de kleur op je lippen, me loves it! Ik ben bijna zover dat ik deze look ook ga namaken, echt stunning :D

  Reply
 • Sharon

  22/04/2012

  Love it! Echt supergaaf ! als ik later rijk word, word jij mijn persoonlijke .. make-up opmaker. of hoe noem je dat? :D Je snapt hem vast wel haha xx

  Reply
 • Divaofgeneva

  22/04/2012

  Wat een toffe look wauw!

  Reply
 • BeautyGlitter

  23/04/2012

  Wauw geweldige look! Ik ben zelf fan van Nicki Minaj , dus ik vind dit zeker leuk! Heb net zelfs een review over haar lipstick geschreven haha , echt een prachtige kleur :)

  Reply
 • LottedeJ

  23/04/2012

  Súpergaaf joh, echt heel mooi! Die glitters onder de ogen, de nepwimpers, de felle lippen… Heel erg Nicki als je het mij vraagt!

  Reply
 • Sophie

  23/04/2012

  Omg love it, een van je beste looks so far! :D

  Reply
 • Mariel

  23/04/2012

  Gave look met die glitters!

  Reply

Geef een reactie