Filmpje: How To Remove Glitternagellak.

Kwasten wassen, benen ontharen, wenkbrauwen epileren, het zijn allemaal rotklussen. Het verwijderen van nagellak is al vervelend, maar glitternagellak al helemaal! Weken met aceton, zilverfolie, tandenborstels, krabben en pulken, het is niet goed voor je nagels, of het duurt te lang. Vandaag laat ik in een filmpje drie methodes zien hoe ik mijn glitternagellak verwijderd!

Mijn mini glitterstash heb ik laten zien, daarnaast heb ik je geleerd zelf makkelijk een nagellak te maken, met behulp van glitters, maar natuurlijk moet het er ook weer af kunnen! Een korte video waar ik drie methodes laat zien hoe je je nagellak er snel en easy vanaf krijgt. De technieken gebruik ik wekelijks, ja, ik draag nog steeds glitters op mijn nagels! Zelf ben ik ongeduldig, dus wachten en weken heeft geen zin, met wat poetsen en boenen gaat het ook perfecto.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Hoe haal jij je glitternagellak eraf?


29 Comments

 • Jorinde

  22/04/2012

  Handig filmpje. Ik doop mijn vinger altijd in zo’n nagellakremover potje van Sephora en duw wat tegen de zijkanten. Hiermee gaat het meeste ermee weg. Eventueel loop ik ze nog na met een watje met nagellakremover erop.

  Reply
 • Josephine

  22/04/2012

  Handig filmpje! Ik doe het ook op jouw manier, maar ik ontwijk de glitternagellakjes stiekem zoveel mogelijk, ook al zijn ze zo mooi. :P

  Reply
 • Erg handig filmpje :)
  Ik gebruik dezelfde manier als jij doet, door het watje om mijn nagel heen te vouwen en dan even te laten zitten.

  Reply
 • MissEvie.nl

  22/04/2012

  Leuk en handig filmpje! Ik doe combinatie van Sephora Express nail polish remover en daarna nog met een Herome nagelpad er overheen om de restjes te verwijderen. Rot klusje is het!

  Reply
 • deijsprinses

  22/04/2012

  Jeetje, je hebt veel geduld.

  Reply
 • Ruth

  22/04/2012

  Leuk filmpje en muziekje! Ik doe het op de derde manier, ben veel te ongeduldig voor de eerste twee ;-)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  22/04/2012

  Glitters zijn vreselijk om er af te krijgen hé :) Ik gebruik het Sephora potje of watjes met remover en wat aluminiumfolie errond om het er af te weken.

  Reply
 • Vera

  22/04/2012

  Handig! Ik vind het ook altijd verschrikkelijk om glitters van mijn nagels te krijgen.

  Reply
 • Louna Beauty

  22/04/2012

  Wat een gedoe altijd he… haha!! Ik vind zo’n potje altijd wel handig. :P

  Reply
 • happyannanas

  22/04/2012

  Hardstikke handig! Ik loop altijd een beetje te klunzen met nagellak remover’en. Meestal gebruik ik methode drie, maar één was ook wel heel handig! #goedidee

  Reply
 • Esmay

  22/04/2012

  Handig! Ik doe ’t zelf met zo’n “pot” nagellakremover, waar je je nagel in moet doen zeg maar!

  Reply
 • beautiesatwork

  22/04/2012

  nagellak verwijderen is echt klungelen voor mij xD

  Reply
 • Nicole

  22/04/2012

  Handig filmpje. Ik doe het zelf ook op de tweede manier, haha.

  Reply
 • Gerrianne

  22/04/2012

  Heel leuk heb je dit filmpje in elkaar gezet. En wat een timing in het begin, haha! Ik doe het zelf op verschillende manieren, maar meestal begin ik met de ronddraaiende bewegingen om het los te weken!

  Reply
 • Kayla

  22/04/2012

  Leuk filmpje, ik vind glitternagellak altijd verschrikkelijk om te verwijderen!

  Reply
 • Rachel Janssen

  22/04/2012

  Wat handig, thanks! Ik vermijd de glitter nagellak gewoon haha.

  Reply
 • Lisa

  22/04/2012

  wat een handig filmpje! dankje (:

  Reply
 • Amanda

  22/04/2012

  Leuk dat je weer een filmpje hebt gemaakt, ook leuk in elkaar gezet met die muziek!

  Reply
 • Elke

  22/04/2012

  Heel erg handig filmpje. :D

  Reply
 • joycelysanne

  22/04/2012

  wat een handig filmpje! dit had ik echt nodig, ik zit altijd uren te krabben tot het eindelijk weg is!

  Reply
 • joycelysanne

  22/04/2012

  Wat handig! ik trek altijd uren uit om mijn glitternails weg te halen, maar dit lijkt me handiger!

  Reply
 • Leuk dat je een filmpje hebt gemaakt :p Handige tips :)

  Reply
 • Hanna

  22/04/2012

  handig! ik heb ook wel eens gehoord van een watje in nagellakremover drenken, hem op je nagels doen, er alliminiumfolie omheen doen, een kwartier laten intrekken, de alliminiumfolie en het watje eraf halen en je nagels zijn schoon! ik heb het geprobeerd, maar als je soms last hebt van kleine wondjes rond je nagels, DOE HET NIET! ik sprong echt tegen het plafond van de pijn, omdat de nagellakremover zo beet. brrrr!
  liefs!

  Reply
 • Liliane

  22/04/2012

  Wat een fijn en duidelijk filmpje!
  Zelf wikkel ik een wattenschijfje doordrenkt in remover om mijn nagel maar mijn vingers worden daar altijd IJSKOUD van :D haha

  Reply
 • BeautyChef

  23/04/2012

  Handig zeg! Ik doe het ook altijd op zo’n soort manier. Ik doordenk het ook altijd met remover, anders gaat het er echt niet af!

  Reply
 • LottedeJ

  23/04/2012

  Handige manier! Zo doe ik het zelf eigenlijk ook altijd. Het blijft toch een rotklus, vind ik.

  Reply
 • Mariel

  23/04/2012

  Handig filmpje!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  24/04/2012

  Handig filmpje! Ik vind glitter lak zo mooi op nagels.. ALleen als ik het er af wil halen denk ik altijd.. Shittt.. dit gaat niet makkelijk…

  Reply
 • Deb

  02/05/2012

  Ohh menn het is zo irritant om glitternagellak eraf te halen dat ik gewoon eigenlijk NOOIT doe! Ik vind het teveel gedoe en ook beschadigen mijn
  nagels door het getrek en geduw, geschraap etc.. BRR!

  Reply

Geef een reactie