Beauty Koning bestaat 1 jaar!

Inmiddels ben ik al een jaar actief op het internet met mijn blog, en halverwege juli begon ik dagelijks te posten. Ik weet het nog zo goed, op een warme zomerdag, serieus, het was echt warm. Een week na mijn verjaardag, na een trip van Amsterdam en wat jaren gestalk van andere beautybloggers, begon ook ik mijn eigen blog.

De bekende regendruppels op een groen sprietje.

Het is leuk om te zien hoe iemand groeit, sommige bloggers volg ik al namelijk van het begin, maar  om iets kleins tot een groot iets uit te laten groeien is een echte kunst. Tegenwoordig kan iedereen bloggen, een eigen website aanmaken, maar om het vol te houden en elke dag nieuwe ideeën op te doen is toch wel een echte kunst. Stel je voor, mensen die al meer dan drie jaar bloggen en elke dag één of meerdere artikelen publiceren. Wauw, mind-blowing.

Toen ik begon met bloggen, was mijn “blogwereld” heel klein, kwam hooguit op vijf Nederlandse blogs en meer dan tien op Amerikaanse en volgde hier en daar wat mensen op YouTube, maar er is veel meer! Er zijn wel miljoenen blogs met make-up, nagels of fashion, die wereld is echt HUGE. I MEAN LIKE HUGEEEEEEEE.

Ik krijg vaak de vraag waar ik mijn inspiratie vandaan haal, goede vraag! Het popt gewoon ineens in mijn hoofd, of het idee komt uit het niets. Of waarom ik er zoveel tijd in steek? Vele zien het maar als een beetje doelloos dingetjes typen, beetje makeuppen, opmaken etc.. Whut! Er komt veel meer bij kijken dan alleen dat, het is niet zo dat je artikelen typt, ze moeten inhoud bevatten. Je looks moeten een beetje verzorgd en apart zijn. Ze moeten los staan van andere bloggers, zodat jij je eigen signature ondervindt.

De liefde voor mijn blog kan ik vergelijken met die voor de Packers. WOW NEVA. Yes, om elke keer informatie met jullie te delen, looks te laten zien, anderen te inspireren of een beetje te choqueren met de looks die ik maak, het wordt met de dag leuker.

In de zomer, nee, begin lente, zodra de warme zomerdagen, iets van tien a vijftien graden, bloei ik op. Ik ben geen zomermens, hooikoorts, snot, meh meh meh, maar ik ben wel supergemotiveerd. Heerlijk om te bloggen met dit goddelijke weer, why? Zodra ik de warme wind voel, mijn raam open heb en de frisse lucht naar binnenkomt, moet ik aan het begin van mijn blog denken. Ik reviewde een tester van The Body Shop, een milieuvriendelijk product wat zichzelf afbrak en alles was gerecycled, dat moment.. AMAZING.

Mijn allereerste artikel ging over de primer van MAC, die ik overigens nog steeds in bezit heb! Elke keer als ik hem gebruik, dan moet ik daar weer aan denken, ah memories. Of de parfum van The Body Shop, mijn eerste parfumreview. De grijze smokey eyes was mijn eerste How To en met een turquoise eyeliner kwam mijn eerste FOTD online.

Ik kijk terug op een goed blogjaar, echt een geweldige tijd gehad, en stap op dit moment alweer het volgende jaar in! Stiekem ben ik heel nieuwsgierig wat er mij allemaal te wachten staan, hopelijk weer zo een awesome year!

Of course, zonder wie had ik dit niet gekund?!Ja, niet zonder jou!Daarom wil ik elke bezoeker van Beauty Koning, trouwe volger, fan, en noem maar op graag bedanken voor het bezoeken van de website! Het is geweldig om elke keer dezelfde mensen terug te zien, de mensen die mij vanaf het begin volgen, of pas sinds een tijdje, ook jou wil ik speciaal bedanken voor het bezoeken van mijn website. You don’t know what it means to me dollfaces! Om jullie te bedanken voor het geweldige jaar samen, komt er om elf uur een winactie online.

Ik wil iedereen bedanken die tot nu toe in mij heeft gelooft en dat ook nog steeds doet! In het begin word je uitgelachen, herhalen mensen de regels in je teksten, grapjes maken, maarja, wie lacht er nu? Jap, me! En niet om hun achterlijk acties, nee, om wat ik heb bereikt! Wie kan er nou zeggen dat je van die geweldige bezoekers hebt? Zij komen dagelijks voor je terug, lezen je artikelen, delen hun mening, niet alleen via het commentsysteem, maar ook Twitter en Facebook! AMAZING.

Wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen is dat als je een droom hebt, of een doel wat je wilt bereiken, ga daar gewoon voor! Laat je niet door iemand uit het veld slaan, omdat hij/zij het misschien ook wilt, of niet durft, het niet kennen of het niet willen accepteren. Jij leeft je eigen leven. Ik ben zo blij dat ik mijn blog heb, ik houd van mijn bezoekers, het bloggen en gewoon alles daar om heen!

Je hebt er altijd een paar tussen zitten die je steunen, zoals je bezoekers, ook al is het er maar één! Ik weet nog wel dat ik in geur en kleur vertelde dat ik er tien had, oh wat was ik blij! Ik voel gewoon mij weer helemaal opvrolijken van het moment, als ik dat met nu vergelijk, dan blijft mijn glimlach groeien! Daarnaast heb je nog familieleden die je steunen, of een vriend die dagelijks tegen je zegt dat je goed op weg bent, and believe me, dat werkt heel motiverend. Vooral omdat hij het meent, een vriendin die overal voor bereidt is om te helpen, maar jullie zijn toch wel het hoogtepunt!

Ik houd van iedere bezoeker, allemaal één voor één! Bedankt voor jullie bezoekjes en natuurlijk de motiverende comments die altijd worden achtergelaten. THANKS A LOT DOLLFACES! Op naar nog zo een geweldig leuk jaar!


81 Comments

 • Ruth

  27/04/2012

  Wat een lief stukje :-) En je bent zo heerlijk enthousiast en terecht, want ik volg je al heel lang (moet bloglovin nog steeds uitvogelen) en ik verveel me nooit! Ook superleuk om te zien hoe je blog gegroeid is, echt verdiend! Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je gorgeous blog en op naar een amazing nieuw jaar ;-) Liefs en succes!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Ruth! Ja, dat klopt, jij volgt mij ook al een lange tijd! :D Wat geweldig om dit te horen, thanks a lot. :) Het doet mij echt goed om te weten hoeveel waardering je ervoor krijgt.

   Reply
 • beautiesatwork

  27/04/2012

  proficiat cynthia :D je maakt echt prachtige ooglooks en je hebt je eigen schrijfstijl

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  27/04/2012

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag ! Ik kom hier elke dag met veel plezier een kijkje nemen om te ontdekken welke prachtige look je weer uit je mouw geschud hebt. Keep up the good work ! :)

  Reply
 • mysupersweetlife

  27/04/2012

  Gefeliciteerd meid! Ga zo door je hebt een ontzettend leuke blog!
  Liefs

  Reply
 • Elise

  27/04/2012

  Gefeliciteerd! Ik houd ook van jou, haha. Ik hoop dat je nog veel meer blog-verjaardagen kan vieren, en als ik zo dit stukje lees denk ik dat dat wel gaat gebeuren!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, wat een liefde! Dank je wel Elise, dat was echt even heel leuk om te horen. :D Ik hoop het ook, en op naar de volgende blogverjaardag. ^^

   Reply
 • Paola

  27/04/2012

  Gefeliciteerd! En we hebben het samen bereikt! Jij door het maken van super leuke artikelen en wij door het komen en blijven ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   True that! Wauw, wat een geweldige samenwerking zeg! :D Dank je wel Paola! ^^

   Reply
 • Bianca

  27/04/2012

  Gefeliciteerd! Je hebt een hartstikke leuke blog en je maakt echt supermooie ooglooks :) Ga zo door!

  Reply
 • Emma

  27/04/2012

  wat een leuk stuk, heel lief maar met die typische cynthia humor, echt super! En Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg gefeliciteerd met het 1jarig bestaan! Ik hoop dat ik nog mega lang van je schrijf- en beautykunsten mag genieten :D

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, dank je wel Emma! Ik moest er even een persoonlijk stuk van maken, met natuurlijk een grapje hier en daar. ^^

   Reply
 • charlottebax

  27/04/2012

  Gefeliciteerd meis! :D

  Reply
 • Jorinde

  27/04/2012

  Dat heb je heel mooi geschreven en gefeliciteerd met je 1 jarig blogbestaan. Ik kom elke dag met veel plezier op je blog, dus ga zo door!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Jorinde! Wat fijn om te horen dat je zoveel plezier beleeft aan mijn blog, echt amazing. Thank you! :)

   Reply
 • joycelysanne

  27/04/2012

  gefeliciteerd! je hebt heel wat bereikt in 1 jaar, op naar de volgende;)!

  Reply
 • Tessa

  27/04/2012

  Ik ben nog geen trouwe volger, maar ik heb alle intentie er wel een te worden! Ik vind je looks prachtig en je reviews heel erg goed. Op naar de volgende … jaar? xx Succes

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, thanks a lot Tessa! Wat leuk om te horen, dank je wel. :) Op naar volgend jaar!

   Reply
 • monique

  27/04/2012

  Zoveel talent en creativiteit in dat knappe koppie met een hele unieke schrijfstijl.
  En elke dag verbaasd het me weer hoe goed je bent.
  Ik word er altijd blij en vrolijk van.
  Dus:HIEPERDEPIEP HOERA!
  Van Harte Gefeliciteerd!
  Met je 1 jarig bestaan en nog vele jaren!

  Reply
 • babette

  27/04/2012

  Gefeliciteerd ;d

  Reply
 • Allissa

  27/04/2012

  whiiii. gefeliciteerd (:

  Reply
 • jlovesbeauty

  27/04/2012

  Heel erg gefeliciteerd!
  Ik volg je blog al een hele tijd en ik lees elke dag je artikels met plezier!
  Op naar het volgende jaar!
  x

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Jody! True that girl, jij volgt mij inderdaad al een lange tijd. :D Haha, op naar volgend jaar!

   Reply
 • Nicole

  27/04/2012

  Gefeliciteerd!! Echt kei goed joh.. Zelf heb ik al jaren een blog.. maar dan over mezelf gewoon… dus ook nooit zoveel volgers gehad.. maar schrijf ook meer voor mezelf. al wil ik mezelf wel verbeteren ;-)

  Maar ben blij je tegen te zijn gekomen want je hebt me al veel geholpen met make up!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Nicole! :D Ah, wat leuk om te horen, thanks. :) Ik vond het echt geweldig om je te helpen, als er iets is, let me know girl!

   Reply
 • Esmay

  27/04/2012

  zo lang al weer? time flies when you have fun! Gefeliciteerd :D

  Reply
 • Amanda

  27/04/2012

  Gefeliciteerd lieve schat! Je mag ook heel trots zijn op wat je allemaal hebt bereikt, het gaat je allemaal lukken :D

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Amanda! Wauw, wat een lieve reactie, thanks a lot. :)

   Reply
 • MissEvie.nl

  27/04/2012

  Heel erg gefeliciteerd met je 1-jarige blog! Dat je nog maar lang door mag blijven bloggen ;-)

  Reply
 • teddlicious

  27/04/2012

  GEFELICITEEEERD!!!

  Reply
 • Nicole

  27/04/2012

  Aaaahw, wat ontzettend leuk geschreven! Ik kom hier graag lezen en je geweldige looks bekijken. Ga zo door!! Een jaar is alweer voorbij zeg, de tijd gaat zo snel! Super! Gefeliciteerd!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Nicole! Yes, true that! Het jaar vloog echt voorbij, helemaal tot 2012 naderde.

   Reply
 • Marloes

  27/04/2012

  Ik vind je blog echt top! Gefeliciteerd met je eenjarige bestaan en op naar het volgende jaar! Ik blijf je met alle plezier volgen, om je creativiteit, je leuke posts en inspirerende ideeën!

  Liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Oh, wauw! Thanks a lot Marloes, echt superleuk om te horen. ^^

   Reply
 • elisehasablog

  27/04/2012

  Wauw, als ik je zo zie lijkt ’t wel alsof je dit al jááren doet! Gefeliciteerd (:

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Oh, wauw! Dit is echt een groot compliment, dank je wel girl! :D

   Reply
 • Nicole

  27/04/2012

  Gefeliciteerd!!

  Reply
 • dieuwzz

  27/04/2012

  Gefeliciflaps! Nog vele jaren met je geweldig leuke en mooie blog :)

  Reply
 • Mariel

  27/04/2012

  Gefeliciteeeeeeeeeeeeeerd! En nog héél veul jaartjes Beautykoning :)

  Reply
 • sinnerbeauty

  27/04/2012

  Proficiat !!
  Ik ben nieuw in het wereldje, maar vind jouw blog echt heel interessant en motiverend voor anderen ! Doe zo voort !

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Ah, dank je wel Stefanie! Dat doet mij goed. :) Bedankt voor je felicitatie!

   Reply
 • Gefeliciteerd Cynthia!
  Die ‘geweldige’ bezoekers en alles heb je echt eerlijk verdiend, want je hebt echt een super-blog :)

  Reply
 • Gerrianne

  27/04/2012

  Je doet je blog onwijs goed! Je hebt het verdiend & je heb het dit jaar ontzettend goed gedaan! Ik heb je 1e artikels een keer terug gelezen en het is absoluut te zien dat je gegroeid bent! En ye, de bloggers die al jaren een blog hebben en aan de inspiratie komen. Zo knap ! Bloggen is niet zomaar iets, ookal denken veel dat.. Het is knokken en je motivatie blijven behouden! Je hebt er een leuk stuk van gemaakt & nog één ding; Concratulations Beauty Koning Cynthiaaa! (L)

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, wat een lieve complimentjes! Woop, they make me smile. :) Bedankt voor de felicitatie, het is inderdaad moeilijk, maar zo leuk om te doen!

   Reply
 • Kayla

  27/04/2012

  Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van je website! Ik volg je al een hele tijd en ik vind dat je het heel leuk doet. Je maakt prachtige looks en schrijft leuke en vrolijke artikelen. Ga zo door meid! Liefs!!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Ah, thanks a lot Kayla! :D True that, je volgt mij inderdaad al een lange tijd. :)

   Reply
 • Irma

  27/04/2012

  Hihi, ik volg je blog al wel een tijdje.
  Toen kwamen er nog artikelen online waar maar 3 reacties bij stonden (:
  Ondertussen zijn dit er 28 als ik mezelf meetel :3
  Je blog is echt met sprongen vooruit gegaan en groeit nog steeds, zeker nu je ook filmpjes maakt!
  Ik volg een heleboel blogs, ook de ‘grote’ nederlandse blogs, maar ik heb nog nooit een blogger meegemaakt met zo’n leuke schrijfstijl.
  Blijf zeker weten doorgaan en ohja, voor dat ik het vergeet… GEFELICITEERD!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Oh wauw, ik voel mij echt vereerd. Wat een lieve comment Irma, doet mij echt goed. :) Wauw, haha. Dank je wel, fijn dat je nog steeds mijn blog bezoekt en ook nog met zoveel plezier! ^^

   Reply
 • Christel

  27/04/2012

  Gefeliciteeeeeeeerd!!! :D
  Ik vind je blogposts altijd heel erg leuk om te zien en je hebt een geweldige manier van artikelen schrijven. Vooral zo door gaan dus:D

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Christel! :) Wat een lieve complimentjes, thanks a lot girl!

   Reply
 • Rachel Janssen

  28/04/2012

  Ik was helemaal vergeten om te feliciteren =((. Dus nogmaals gefeliciflapstaart <3!! Je hebt talent meid!

  Reply
 • LottedeJ

  28/04/2012

  Ah, een jaar alweer! Gefeliciteerd met de verjaardag van Beauty Koning. Je hebt echt een hartstikke leuke site en ik ben blij dat ik je ‘ontdekt’ heb, zo tussen die miljoenen beautyblogs. You go girlll!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  29/04/2012

  en beetje laat, maaar beter laat als nooit… Duss nog gefeliciteeeeerd!! je hebt veel gebreikt in een jaartje zegg!! Tof!!

  Reply
 • Sheela

  29/04/2012

  Gefeliciteerd!! :)
  Ik wil even iets vragen, ik ga binnenkort(kan misschien nog lang duren) een artikel maken met inspiratiefto’s, en ehh misschien heb ik dit al eens gezegd maar jouw ooglooks zijn geweldig! Zou ik die foto met de rode look mogen gebruiken?
  Liefs xx

  Reply
  • Beauty Koning

   29/04/2012

   Dank je wel Sheela! Oh, yes of course! Bedankt voor je compliment, natuurlijk mag je de foto’s gebruiken. :) Ik ben benieuwd naar je artikel!

   Reply
 • capsidegirl

  29/04/2012

  Gefeliciteerd :)

  Reply
 • Liesbeth

  30/04/2012

  Gefeliciteerd meid! Ik volg je blog nog geen jaar, maar hij is wél één van de enige blogs waar ik ALLE artikels van lees. Ik voorspel dat je nog veel zal groeien, you are an AMAZING talent! :)

  Reply
 • Whit

  30/04/2012

  He! nog een beetje een late proficiat! Ik zat dit weekend in Duitsland dus kon je niet feleciteren maar bij deze: keep up the good work! I love your blog!
  x

  Reply
 • Josephine

  04/05/2012

  Ik ben zo blij dat je bent gaan bloggen, ik kan namelijk urenlang kijken naar je looks. Congrats!

  Reply

Geef een reactie