Winactie: Beauty Koning 1 jaar!

Beauty Koning bestaat één jaar! EEN HEEL JAAR WHUT! Nu mogen jullie kijken naar de producten die voor mij onderweg zijn.. ha joke. Nee, in het filmpje liet ik al weten dat er misschien iets zou komen. WINACTIE YEA.Jap, je leest het goed, vanwege het verjaren van mijn blog, klinkt echt heel oud, start ik een winactie, zodat jullie, mijn bezoekers, een leuke prijs kunnen winnen! Jullie hebben mij al een heel jaar lang gesupport, tijd om jullie eens te supporten!

Voel je hem al aankomen? 

De winactie wordt vrij groot, althans er zijn twee prijzen. Natuurlijk één voor de mooiste look en de creatiefste, heel leuk allemaal, maar wat moet je er nou precies voor doen om een oogschaduwbasis te kunnen bemachtigen?

Je wint de fullsize Too Faced Shadow Insurance niet zo maar of course, daar moet je namelijk wel wat voor doen. Je mag de Facebookpagina liken, maar na de winactie kelderen de likes weer, vandaar dat ik dat allemaal achterwege laat, het is natuurlijk amazing als je dat wel doet, maar het is niet verplicht. Ik ga een stapje verder, namelijk..

Maak zelf een look! En natuurlijk geen gewone draagbare look, maar eentje die gewaagd is, uitbundig en zo niet draagbaar. Hoe gekker, hoe leuker! Ik sta er toch wel een beetje om bekend dat ik niet altijd een look voor school/werk maak, daarom daag ik jou uit om dat ook te doen.

Er zitten geen limiet, regels of andere dingen aan de make-up look, zolang hij maar insane en een beetje outgoing is. Natuurlijk mag je ook een look insturen die je op mijn blog hebt voorbij zien komen, waardoor je geïnspireerd bent, alles mag! I mean, ALLES LIKE ALLES MAG.

Glitters, stickers, strepen, groen, geel, Packers, football, waarom moet ik daar weer aan denken, blauw, roze, geel, oranje, rood, zwart, grote bloemen die op je gezicht zijn geschilderd met schmink, een snor, een heel gek iets, zolang het maar crazy is. Haal de pruiken van zolder, oké, nu ga ik wel een beetje heel ver, kortom doe gewoon gek!

De looks die worden ingestuurd, laten we het hopen, daar kies ik twee personen uit, en zij winnen allebei een eigen fullsize Too Faced Shadow Insurance. En geen smoesjes dat je niet kan opmaken, want dat accepteer ik niet, moehahaha! Schmink wat, doe desnoods een gekke hoge eyeliner, maar houd er rekening mee dat als je wint, je waarschijnlijk een plekje op mijn blog krijgt, alleen in overleg natuurlijk.

Niet iedereen is de visagiste van een beroemde Nederlander, zolang je maar een beetje lef hebt kom je al een heel eind. Jong of oud, iedereen mag meedoen, nergens zitten regels aan, behalve dat het een extreme look moet zijn.

Even kort uitgelegd: Maak een extreme, gewaagde, go crazy look, stuur deze op naar mijn e-mail: cynthia@beautykoning.com en misschien win jij wel de Too Faced Shadow Insurance!

De deadline is op 27 mei, hierdoor heb je één maand de tijd om je look te maken + hem in te sturen. GOOOOD LUCK!

Ga jij hem winnen?!


65 Comments

 • Esmay

  27/04/2012

  Ik ga zelf niet mee doen, kortweg omdat ik ‘m al heb hihi! Maar ik wens iedereen HEEL veel succes.
  Oh, en je eigen look is best … eng (a)

  Reply
 • Nicole

  27/04/2012

  Haha, wat leuk! Ik doe niet mee, want ik heb hem ook, en nog vrij nieuw (3x gebruikt). Dus aan alle andere dames: succes en go crazy!!

  Reply
 • Nicole

  27/04/2012

  Aaah cute… Ik heb altijd heel veel mislukte looks.. Kies ik daar wel 1tje uit haha die is gewaagd zat :-P Zie je mij eens van een heeeeeeel andere kant of nie?! :-P

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, geweldig Nicole! xD Ben benieuwd naar je inzending! True that girl, true that. :D

   Reply
 • Naomi

  27/04/2012

  Gefeliciteerd :D Ik doe niet mee, ben niet zo goed met looks.. Maar succes iedereen:D

  Reply
 • Marjorie

  27/04/2012

  Ik ga denk ik wel meedoen. Er kwamen al een paar ideetjes in m’n hoofdopduiken :)

  Reply
 • lesley

  27/04/2012

  ik ga meedoen!
  ik volg je blog nu trouwens een week en ben er helemaal gek op!
  je zit nu bij mn standaard-te-checken blogs! (:

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, wat leuk zeg! Dank je wel Lesley, ik ben heel benieuwd naar je inzending, good luck! :)

   Reply
 • Allissa

  27/04/2012

  Leukleukleuk! Ik ga mee doen (: Nu nog even op een leuk idee komen.

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Thanks a lot Allissa! Ik ben heel benieuwd naar je inzending. :D

   Reply
 • Laura

  27/04/2012

  Yay, wat leuk! Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan!! :D

  Reply
 • Paola

  27/04/2012

  Ik heb op dit moment geen inspiratie, maar misschien ga ik meedoen

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Hopelijk vind je snel je inspiratie weer terug, kijk anders even naar de Packers, works for me. :’) Gooood luck Paola!

   Reply
 • Nicole

  27/04/2012

  super leuke winactie! Ik ga eens bedenken wat ik kan maken :)

  Reply
 • Lisa

  27/04/2012

  wat een leuke winactie! ik ga eens bedenken wat ik kan maken, ik vind trouwens die van jou wel heel leuk haha (:

  gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!

  Reply
 • Rachel Janssen

  27/04/2012

  Oh my, echt heel leuk!! Ik zou hier graag aan mee doen, maar ik heb hem al dus gun hem iemand anders. Good luck!!!

  Reply
 • joycelysanne

  27/04/2012

  haha, wat een typisch-cynthia winactie is dit weer, superleuk! ik ga even kijken of ik mee ga doen, wie weet!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, true that! Ik heb er ook lang over nagedacht wat ik precies wilde gaan doen. :’) Ik ben benieuwd, good luck!

   Reply
 • dieuwzz

  27/04/2012

  Ik heb wel een leuk ideetje…. :D JAAAA IK GA MEEDOEN!

  Reply
 • Evelien

  27/04/2012

  Gefeliciteerd met je 1jarig bestaan :)

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  27/04/2012

  super leuk, GEFELICITEERD!!!! Ik ga zeker mee doen! Eens bedenken wat ik er van ga maken!

  Reply
 • Anne vdh

  27/04/2012

  Haha tof! Ben erg benieuwd naar iedereen zijn creatie!
  Het lijkt me wel leuk om mee toe doen, maar ik heb nog een vrij volle Too Faced. Niet dat ik er vanuit ga dat ik win als ik mee doe:p Wel jammer, had me wel cool geleken om iets te bedenken… Ach, als ik nog iets bedenk doe ik gewoon lekker mee:D Winnen verwacht ik toch niet te doen dus dat is geen probleem, gewoon voor de leuk:D

  Reply
 • Deb

  27/04/2012

  Gefeliciteerd met je eerste Blog B-day girl!! En dat er nog maar vele meer mogen komen! De daredevil (maar ook creativiteit ligt op de bodem) in mij is momenteel ver te zoeken en met een slappe look kan ik mij ook niet vertonen bij jou.. dus ik moet erover nadenken..
  Ik vind het idd wel een hele toffe prijs en lief dat je die wilt verloten onder je bezoekers. Ik wens iedereen alvast succes!!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Deb! :D Ik ben heel benieuwd naar de looks die worden ingestuurd, ook al is hij maar wat aan de extreme kant, alles wordt natuurlijk gewaardeerd!

   Reply
 • Elana

  27/04/2012

  Superleuk! Ik heb ‘m wel al, dus ik gun m andere mensen eigenlijk meer, maar misschien doe ik toch mee omdat ik extreme looks maken altijd wel een uitdaging vind :)
  Liefs,
  xx

  Reply
 • Amanda

  27/04/2012

  Hey meis, ik ga er nog even over nadenken en of ik er tijd voor heb maar ik kan zeker iets geks maken! Super leuke winactie:D

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Oh, ik ben heel benieuwd naar je look! Hopelijk heb je er tijd voor, I am curious!

   Reply
 • lindemarrit

  27/04/2012

  gefeliciteerd met de verjaardag van je site! Ik vind het echt een hele leuke winactie en het is heel fijn dat je niet zo’n ‘ LIKE ME OP FACEBOOK EN VOLG ME OP TWITTER’-achtige winactie hebt (: Ik weet niet, daar knap ik altijd op af! Ik ga denk ik maar eens mijn gezicht vol plamuren en dan een look insturen!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, dank je wel Lindemarrit! Ja, ik besloot dat niet te doen, schieten de statistieken de grond uit, daarna kelderen ze weer, is alles van slag, dus besloot die stap maar over te slaan. :) Ik ben heel benieuwd naar je look, can’t wait!

   Reply
 • Succes iedereen!

  Reply
 • Mariska

  27/04/2012

  Leuke winactie! Maar ik ben zelf niet zo goed in looks dus ik wens de andere dames heel veel succes!

  Reply
 • Gerrianne

  27/04/2012

  Iedereen ontzettend veel succes! Ik weet nog niet zeker of ik mee ga doen, maar misschien krijg ik een ontzettend goed idee dat in eens op komt & er iets heel gaafs uit komt! En ik heb geen idee of zo’n look me lukt.. Maar lukt het? Dan stuur ik je het meteen in! Whaaa, jou look is trouwens ook amazing! :D Het is een toffe winactie!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Oh, hopelijk lukt het! Ben wel heel benieuwd naar het eindresultaat, good luck Gerrianne! :D

   Reply
 • Sheela

  27/04/2012

  Woohoo :D die basis wil ik zo graag, ik heb nu verlengd weekend dus ik ga aan de slag. Nu hopen dat het lukt :p
  Super leuke winactie! :) x

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Sheela! Good luck met de look, ik ben benieuwd!

   Reply
 • Liliane

  27/04/2012

  Ik schrok van die foto Cynth!! Niet meer doen hoor ;)
  Ik vind je winactie superleuk, weer eens wat anders dan liken, followen en al die dingen. Dit is een UITDAGING :D
  Gefeliciteerd met je 1jarig bestaan!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, gniffel! Ik wist dat iemand zou schrikken, geweldig. Sorry, maar het blijft leuk om te doen. :’) Dank je wel Liliane! :D

   Reply
 • Monique

  27/04/2012

  Wat een toffe Actie!! ga morgen zeker lekker spelen met make-up!

  En natuurlijk super gefeliciteeerd Meisie!

  Reply
 • Joyce

  27/04/2012

  Haha leuk zeg! Ik heb deze nog niet, wil ‘m wel graag eens uitproberen. Gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van je blog!! Ga binnenkort maar eens even aan de slag om een creatieve look te maken, haha! :)

  Reply
 • Christel

  27/04/2012

  Super leuke actie!:D Gefeliciteerd met het één jarig bestaan!
  Ik ga eens bedenken wat ik kan maken en ga denk ik wel mee doen^^

  BTW, jouw versie van Heath Ledgers The Joker is één van de beste die ik in lange tijd gezien heb! Je mist alleen nog het groene haar:D

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Oh, wauw thanks Christel! :D Ja hé? Ik miste de groene lokken ook! Helaas had ik geen groene haarverf bij de hand, anders was ik voor één middagje even groen. :’) Ik ben heel benieuwd naar je look. :D

   Reply
 • MissEvie.nl

  28/04/2012

  Wauw je Joker-look is echt insane geslaagd! Wat een leuke winactie zeg!! Ik ga er eens over nadenken wat ik kan maken (heb al een ideetje) en ga zeker meedoen, wat een fantastische prijs! :-)

  Reply
 • deijsprinses

  28/04/2012

  Wow! Eerst en vooral een dikke proficiat en je hebt een heel leuke winactie! Ik ben benieuwd wat er allemaal uit de bus gaat komen!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Ik ben ook echt zo benieuwd! Op dit moment heb ik al wel gave looks ontvangen. :) Bedankt IJsprinses!

   Reply
 • Kaylani

  28/04/2012

  Aller eerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 1jarige bestaan van je blog! Ik hoop dat er nog vele bloggerjaren bij komen, want je maakt echt gorgeous looks :) Ik ga straks of morgen eens met mijn make-up aan de slag, en ik zal je mijn resultaat sturen haha

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Kaylani! Ik ben heel benieuwd naar je look. :)

   Reply
 • happyannanas

  28/04/2012

  Cool en nogmaals gefeliciteerd! Ik herkende de Halloween-look meteen, die was echt bestwelheelergmega-creepy.. Ik ga eerst heel veel nadenken en dan maar beginnen met de insane-crazy-outgoin’-look! *denkdenk
  En het is sssuper wat je kan winnen…. Heb zin om meteen aan de slag te gaan! :-D xx #ikhebeenidee

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel girl! :D Ik ben heel benieuwd naar je look, curious like hellll. :D

   Reply
 • Juudith/Watevahdude

  29/04/2012

  Hmmm vette winactie.. ik ga nog even denken als k mee ga doen.. Want ik moet natuurlijk wel een super vet idee hebbenn! Jij als the joker is tof zegg!!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Thanks a lot Judith! Ik ben heel benieuwd naar je look, gooood luck!

   Reply
 • Liesbeth

  30/04/2012

  Nog een keer gefeliciteerd met je “verjaardag”! En wat een leuke winactie! Idd veel fijner dan enkel je Facebook te moeten liken -which I already do- . Ik ga me aan een gewaagde dollface look wagen denk ik! Als hij mislukt mag ik hem alsnog doorsturen naar je? ;-)

  Reply
 • Nog een hele dikke proficiat ook van mij! En meiden, doe zeker mee met haar winactie, het is een TOPproduct!

  Reply
 • germa

  06/05/2012

  Hey Cynthia!
  Nog van harte gefeliciteerd. Ben de laatste tijd een beetje “offline” door drukte op het werk, maar ik volg je nog steeds hoor. haha
  Wat gaat de tijd toch snel! Geniet ervan! En iedereen die mee doet, veel succes!
  Groetjes, Germa

  Reply

Geef een reactie