Katy Perry Meets Cynthia II.

Bedankt allemaal voor de felicitaties, again! De geweldige positieve en vooral lieve reacties, maakte mij helemaal happy. HAPPY LIKE HELL! Smiley face. Nog steeds ben ik blij met elk bezoekje dat aan Beauty Koning wordt gebracht, ELK BEZOEK! Thanks a lot dollfaces. :)

Sportief tijdens een rondje hardlopen kwam ik een oud-bekende collega tegen, gezellig gingen we samen een blokje om, maar de ex-collega is ook een bekende van jullie! Enkele tips, geheimpjes van de zangeres en actrice werden weer mij toegestopt. Dankzij de visagiste van Katheryn Elizabeth Hudson spotte ik haar op een prachtige foto, waar haar blauwe ogen tot leven kwamen. Het was namelijk weer tijd voor een Katy Perry Meets Cynthia!

Dat goud of enkele andere bronstinten je blauwe kijkers laat spreken, is nu wel heel duidelijk! De ogen van Miss Perry waren goed te zien, een echte eyecatcher. Hihi, woordgrapje. De lieve combinatie met de zachte lippen en niet te sprekende oogschaduws komen geweldig uit op haar gezicht. Met de tips van de visagiste, ging ook ik aan de slag om de look na te maken!

Katy Perry zelf heeft geen aangezette arcadeboog, hooguit een winged eyeliner wat de donkere rand aan haar make-up look geeft, verder is alles zacht, natuurlijk en heel sprekend. Met wat nepwimpers komt hij meer tot zijn recht, wordt dit nou de ideale look voor naar school?!

Een lichte look, long time no see. Ik bracht hem tot leven met mijn oogschaduwprimer van Too Faced, namelijk de Too Faced Shadow Insurance, die ik aanbracht op mijn ooglid tot onder mijn wenkbrauw, goed blenden, een basis is belangrijk, daarom koos ik ook voor de blendtruc.

De beruchte Too Faced Natural Eye Palette kwam ook weer aan het licht, omdat daar een perfecte gouden tint in zat, die ook Katy Perry op haar oogleden plaatste, weet jij waar Honey Pothoort? Jap, the eyelids it is. Licht blendde ik hem met mijn oogschaduwpenseel hem mijn arcadeboog in, om hem vervolgens te vervagen met een blending brush.

Onder mijn oog ging ik ook aan de slag met Honey Pot,de magische oogschaduw. Net zoals Katy bracht ik in mijn binnenste ooghoeken een lichte heldere highlighter, een witte tint uit de palette, Eyeshadow Trio No. 05, van Sante. De witte highlighter pakte goed uit, vandaar dat ik hem ook nog eens op mijn wenkbrauwbot depte.

Een weggemoffelde winged eyeliner, was nog iets wat ik kon spotten in haar make-up look! Compleet gemaakt met krulde wimpers, een laagje mascara en een rij nepwimpers. Een gelliner op mijn waterlijn en de look was helemaal af!

Door de lichte ogen, een zachte blush, die ik niet op heb, maar Perry wel, koos zij ook nog een keer voor lichtroze lippen. De engelenkleur van MAC, genaamd Angel, paste hier precies bij! Op dit moment heb ik er alleen nog een sample van, maar ik denk dat ik hem binnenkort toch wel in huis ga halen!

Sorry hoor, maar hier had ik even zin in!

Het viel niet alleen mijzelf op dat mijn blauwe knollen eruit sprongen, ook in mijn omgeving kreeg ik meerdere complimentjes dat de kleur goed bij mijn ogen pasten. Laat de lippen weg, eigenlijk hoeft dat niet eens, en de look is draagbaar voor naar het werk/school! Pluk ook even de fake lashes weg en ready to go!

Draag jij wel eens een gouden oogschaduw?


52 Comments

 • Teri

  28/04/2012

  Goud staat idd geweldig bij blauwe ogen! Je oogkleur komt nu nog meer naar voren! De wing is ook echt zo mooi gedaan en die nepwimpers, wauw! Angels staat je trouwens heel erg goed! Ik dacht dat hij lichter was, maar als ik het zo zie valt het goed mee!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel Teri! Ja, hij is vrij licht van kleur, heel subtiel, maar wel gepigmenteerd. :)

   Reply
 • Redhotjillypeppers

  28/04/2012

  Je blauwe knollen ! Haha ! Deze look staat je erg mooi hoor :)

  Reply
 • Jennifer

  28/04/2012

  Wauw! Ik vind echt dat je hele mooie looks maakt! Heb je wonderkwastjes ofzo? ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Haha, thank you Jennifer! Ja, nou, eigenlijk heb ik gewoon een hele goede photoshop, niemand die dat ziet. ^^

   Reply
 • Rachella

  28/04/2012

  Wauw, mooie look meid x

  Reply
 • ValleyDoll

  28/04/2012

  Staat je geweldig ! In het UD Naked palette zit ook zo’n kleur à la honey pot, die staat ook altijd mooi !

  Reply
 • Malou

  28/04/2012

  Wauw, heel erg mooi!

  Reply
 • Bianca

  28/04/2012

  Mooie look, staat inderdaad heel goed bij je blauwe ogen!

  Reply
 • Jorinde

  28/04/2012

  Prachtige ooglook. Wat een prachtige wing en de nepwimpers staan er heel goed bij. Zelf draag ik ook wel eens gouden oogschaduw!

  Reply
 • Ik vind Katy zo mooi :D Je hebt de look mooi nagemaakt, ik vind goud bij iedereen wel geweldig staan maar vooral bij blauwe ogen =) Ik draag dezelfde tint ook wel eens (love that palette!)

  Reply
 • SpringVibes

  28/04/2012

  Haha die laatste foto, geweldig ! Supermooie look, echt wauw.
  x Ella

  Reply
 • Wow, hij is weer mooi! Herstel: jij bent mooi! ;-)

  Reply
 • Rachel Janssen

  28/04/2012

  Beautiful as usual! Oh die maffe foto’s, ik weet wat je bedoeld. Hahah

  Reply
 • Esmay

  28/04/2012

  Staat je heel mooi, die oranje glittery achtige tint!

  Reply
 • Mariska

  28/04/2012

  Je lijkt best wel op Katy (qua gezicht)… Een erg mooie look!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Echt waar? Haha, ik hoor zovaak dat ik op verschillende mensen lijk. :’) Dank je wel Mariska!

   Reply
 • Prachtige look weer!
  De kleuren staan inderdaad prachtig bij je ogen :)

  Reply
 • Nicole

  28/04/2012

  Oeh, very pretty!

  Reply
 • MissEvie.nl

  28/04/2012

  Oh waaauuwww prachtig!!! En leuke funfoto! :-)

  Reply
 • BeautyGlitter

  28/04/2012

  Elke look staat jou amazing zeg! Jeetje hoe doe je dat toch ! Too Faced Natural Eye Palette is echt prachtig. Nog gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je site =D

  Reply
  • Beauty Koning

   30/04/2012

   Dank je wel BeautyGlitter. :) Oefenen oefenen en nog eens oefenen!

   Reply
 • Lisa

  28/04/2012

  wauw, echt prachtig gewoon! ;o
  hahahaah die laaste foto geniaal (‘:

  Reply
 • Naomi

  28/04/2012

  Staat je, (alweer…) AMAZING.

  Reply
 • beautiesatwork

  28/04/2012

  die is echt beautiful cynthia :D zeker één van m’n favorieten

  Reply
 • glamblogmadeli

  28/04/2012

  Wat ben je hier toch goed in! Heel mooi!

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  28/04/2012

  wat een mooie look! Heel draagbaar maar wel heel mooi

  Reply
 • beautystyle2024

  28/04/2012

  echt een hele mooie look, ik heb zelf ook blauwe ogen en draag erg vaak goude/bruine oogschaduws

  Reply
 • Staat je goed!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  28/04/2012

  Staat je heel mooi!

  Reply
 • Marloes

  28/04/2012

  Geweldig! Ik vind die foto van Katy ook erg mooi!

  Reply
 • happyannanas

  28/04/2012

  Mooi! Die ‘blauwe knollen’ van jou springen er altijd uit hoor! Die laatste -wtf-face is wel de mooiste (ahum, charmantste) .. Nee maar echt! Als jij cool-‘vreemd’ kijkt dan ziet het er ook nog gewoon mooi uit! #hoedoejedat Als ik cool-‘vreemd’ kijk zie ik eruit als een stervende ezel.

  Reply
  • Beauty Koning

   29/04/2012

   HAHAHA, nou zeg! :’) Ik moest echt heel hard lachen om je comment, geweldig. Ook making some weirdfaces moet je oefenen, gewoon even gek doen, doet al wonderen. ^^

   Reply
 • LottedeJ

  28/04/2012

  Wat een fantastische look weer, as always. Katy Perry heeft ook echt altijd prachtige looks, ze is een ware inspiratiebron! Maar jij doet er zeker niet voor onder, ook jij inspireert me om wat vaker ‘gek’ te doen wat betreft m’n looks ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   29/04/2012

   Ah, wat leuk om te horen Lotte! Wauw, haha, ik voel mij vereerd. ^^ Bedankt voor je complimentjes. :D

   Reply
 • joycelysanne

  29/04/2012

  wauw, staat echt heel mooi! lekker shiny!

  Reply
 • capsidegirl

  29/04/2012

  deze look staat je onwijs mooi denk dat ik dit 1 van de mooiste vind tot nu toe die bij je gezien heb

  Reply
 • Gerrianne

  29/04/2012

  Amazing eyes! Diegene heeft gelijk, je kan de kleur heel goed hebben! ;d

  Reply
 • Kayla

  29/04/2012

  Hele mooie look, prachtig gedaan! En die laatste foto, hahaha!

  Reply
 • Sheela

  29/04/2012

  Zo mooi!! En die eye-liner, amazing! x

  Reply
 • petracupcake

  30/04/2012

  Waauw, echt heel heel mooi! Die kleur past inderdaad heel goed bij je mooie ogen!

  Reply
 • Kimberley

  02/05/2012

  Wauw! En weer een prachtige look, de kleur op je lippen staat je trouwens goed zeg!

  Reply
 • Deb

  02/05/2012

  Heel mooi! Deze kleuren staan zeker goed bij jouw blauwe kijkers, you look gorgeous!

  Reply
 • Accessory

  03/05/2012

  Echt een mooie meid ben je! Mooie look en de laatste foto is erg leuk haha

  Reply
 • Josephine

  04/05/2012

  Oh wauw, deze look vind ik heel mooi, ook mooi draagbaar :D

  Reply
 • Tarlan Z.

  04/05/2012

  Dit is echt een mooie look! Staat je ook mooi!

  Reply

Geef een reactie