Tip: Hoe word ik een New Yorkse vrouw?

In 2009 volgde ik de New Yorkse vrouw al eens een tijdje, stiekem kleine kiekjes van de geweldige city opvangen, kijken hoe het er “echt” uit zag. In films laten ze alles zo rozekleurig zien, terwijl wij weten ook wel dat New York hele hoge moordcijfers heeft. MAAR! Dat weerhoudt mij niet om van de heerlijke stad te genieten. Van de week besloot ik weer eens op zoek naar de serie te gaan, online!

Hoe word ik een New Yorkse vrouw? De serie van Bridget Maasland die zich wilt gaan nestelen in de stad die nooit slaapt, op zoek naar een rijke grijsaard, een duur appartement, want wat zijn die prijzen daar ontiegelijk hoog zeg! Om U tegen te zeggen, wauw. Verder zoekt ze nieuwe contacten en proef ze van de New Yorkse stad.

Bridget is van pure natuur ook al gek, pakt zomaar haar koffers, emigreert naar een groot land, waar Nederland wel meer dan duizend keer in past, ze heeft meerdere programma’s gehad waar ik om kon gieren en haar uitspraken bij RTL Boulevard maken mij ook dagelijks aan het lachen. Ja, soms volg ik dat programma, shame on me.

Rottend op de bank, je kent het wel, ziek zijn en niks kunnen, een goed excuus om een tijdje te gaan bankhangen. Met een kop vol snot zapte ik rond op UPC, stopte bij het doorzoeken van de programma’s in de TV Gids, hoe word ik een New Yorkse vrouw? Instellen, opnemen en kijken!

Helaas heb ik de laatste twee afleveringen gezien van het eenmalig seizoen dat maar liefst zes afleveringen heeft, maar geweldig leuk om ze allemaal eens te bekijken! Wat ik van de week deed na een drukke dag, even heerlijk ontspannend online terugkijken en ondertussen bloggen. Amazing combination guys.

Mijn mond viel open, appartementen van meer dan achtentwintig miljoen, bikinilijnen die worden geharst, manicures + pedicures, Central Park en nog veel meer New Yorkse dingetjes. Beroemdheden die voorbij schuiven en zelfs Paris Hilton komt in het programma voor, wat zij in in NY doet weet ik ook niet, dacht dat LA meer haar ding was. I guess I was wrong.

Houd je van New York? Dan is het de moeite waard om er een kijkje te nemen, geloof alleen niet de mensen die aan het woord zijn, aangezien zij zeggen dat NY een stad is om alleen maar groot en beroemd te worden, zo niet, dat je mag oprotten. Ze zeggen het niet helemaal zo, maar puntje bij paaltje komt het daarop neer. New York is gewoon een geweldige stad om te zien, waar ik eens snel een bezoekje aan moet brengen, alleen nog even mijn zus overhalen, maar ooit zal ik een voetje neerzetten op de New Yorkse bodem, Wisconsin mooi meegenomen en alle billen van de Packers te hebben bekeken! Dan pas ga ik weer terug naar huis!

Helaas is het een kort seizoen, van een tijdje geleden, maar het is echt leuk om te zien hoe New Yorksers leven. Zij leven totaal anders dan ons, maar dat is in London ook zo! Maar je krijgt prachtige kiekjes van de stad te zien, zoals de Skyline, Central Park, het uitzicht van enkele appartementen tot wel 72 verdiepingen hoog en kleine straatjes hier en daar. Ik heb genoten van het programma, hopelijk gaat ze nog een keer en neemt ze haar cameraploeg weer mee! De serie Hoe word ik een New Yorkse vrouw is online te zien bij RTL Gemist.

Kon jij het programma al?


45 Comments

 • Samantha

  04/05/2012

  Ik kende het nog niet! Ik ga het morgen zeker een kans geven. ^_^ Ben benieuwd!

  Reply
 • beautiesatwork

  04/05/2012

  ik wil wel met je mee naar NY :D

  Reply
 • Paola

  04/05/2012

  Ik kende het nog niet, maar ben er nu wel benieuwd naar!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  04/05/2012

  Ik wil ook zo graag eens naar NY ! De serie lijkt me heel leuk maar die kunnen we in België niet bekijken :)

  Reply
 • Bianca

  04/05/2012

  Leuk, die serie ga ik zeker eens kijken via rtl gemist :) Ben zelf ook wel eens naar New York geweest en ik wil zeker nog wel een keertje terug! Geweldige stad!!

  Reply
 • Josephine

  04/05/2012

  Wat een goede tip! Ik ben nog nooit in NY geweest, maar het lijkt mij wel een mooie stad. Het westen van Amerika vind ik alleen iets aantrekkelijker.

  Reply
 • MissEvie.nl

  04/05/2012

  Leuke tip! Ik heb al eens eerder series van Bridget bekeken, ik weet meer zeker of ik deze gezien heb. Ik ga hem ff bij mijn favorieten opslaan ;-)

  Reply
 • xliefsmariska

  04/05/2012

  Ik kende de serie nog niet, maar ik kijk liever naar CSI ;$

  Reply
 • Rachel Janssen

  04/05/2012

  Yoehoee, I freaking LOVE NYC BABY! Ik ben er nog nooit geweest maar vind het zo machtig interessant, zoals heel America. Wauwie. Tuurlijk ken ik het programma! Al die programma’s van Bridget vond ik amazing. Mijn ouders weten al dat ik later in Amerika ga wonen, hopelijk gaan we er volgendjaar naar toe op vakantie fzo.. *droomt*

  Reply
 • liselotte

  04/05/2012

  ik zou er zo graag eens naar toe willen!! Ik kende het nog niet maar misschien ga ik het wel kijken

  Reply
 • ValleyDoll

  04/05/2012

  Ooh wat hou ik van de Verenigde Staten ! Hopelijk volgend jaar es naar New York gaan !

  Reply
 • joycelysanne

  04/05/2012

  Ik ga het onthouden, lijkt me leuk! NY lijkt me zowieso een te gekke stad!

  Reply
 • beautybootable

  04/05/2012

  Deze kende ik ook nog niet! Maar in plaats van naar series te kijken, zouden we beter met zijn allen gaan! :D

  Reply
 • Tarlan Z.

  04/05/2012

  Ik kende het ook nog niet. Ik ben toch verslaafd aan seriues en programma’s dus dit mag er ook wel bij haha. Leuk artikel!

  Reply
 • Lisa

  04/05/2012

  Wat leuk dat je de serie ook online kan bekijken, je maakt me erg benieuwd!

  Reply
 • Louna Beauty

  04/05/2012

  Nog nooit geweest! Wil ik echt een keer naar toe :D

  Reply
 • Esmay

  04/05/2012

  Dit ga ik terugkijken! Lijkt me echt een leuk programma. Bridget + New York = cool!

  Reply
  • Louna Beauty

   04/05/2012

   Moet even nog een reactie achter laten anders krijg je constant mailtjes van de nieuwste reacties :P hihihi.

   Reply
   • MissEvie.nl

    04/05/2012

    Ja of niet, irritant haha!

    Reply
   • xliefsmariska

    04/05/2012

    Ja, kun je er wat aan doen? ;$

    Reply
   • Beauty Koning

    04/05/2012

    WordPress heeft weer enkele dingen vernieuwd. Je moet dan gewoon het even wegvinken! :D Onder je comment staat; Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Vink hem af en je houdt een lleeg vakje over, no more spammende e-mails. |’

    Reply
 • LottedeJ

  04/05/2012

  Wat heb je dit weer enig geschreven, haha. Ik wil ook dolgraag eens naar New York, met m’n beste vriendin. Helaas laat het budget dat voorlopig nog niet toe, maar tot die tijd moet ik het dan maar doen met deze serie. Thanks for sharing!

  Reply
 • Lijkt me wel een leuke serie, ik kende hem nog niet :)

  Reply
 • Lisa

  04/05/2012

  Wat leuk! je maakt me erg nieuwsgierig (:

  Reply
 • bysoelila

  04/05/2012

  Nee, kende het programma nog niet. Ben wel benieuwd :P

  Reply
 • Amanda

  04/05/2012

  Ik kende het programma nog niet, kijk nooit tv of series haha. Altijd met mn blog of school bezig :)

  Reply
 • Jorinde

  04/05/2012

  Volgens mij kende ik het programma nog niet!

  Reply
 • Klinkt leuk! Ik houd wel van dit soort series =) Paris Hilton is opgegroeid in NYC trouwens, vraag me niet hoe ik dat weet lol :D

  Reply
  • Louna Beauty

   04/05/2012

   Ag jee.. ik word gek van al die mailtjes.. haha! Hij stond bij mij automatisch op ‘op de hoogte’ houden.. niet fijn, maar ik kan me er niet voor afmelden. :)

   Reply
   • Beauty Koning

    04/05/2012

    Dan moet je onderaan in de e-mail die je ontvangt bekijken. Als het goed is kan het daar ook, had ik vanmiddag ook gedaan. :D

    Reply
  • Beauty Koning

   04/05/2012

   Ja, ik ook! Haha, echt? Dat wist ik niet eens, inderdaad Soph.. hoe weet jij dat? xD

   Reply
 • Mariel

  04/05/2012

  Ik ken de serie nog niet haha! New York lijkt me zoooo gaaf!

  Reply
 • Malou

  04/05/2012

  Klinkt erg leuk!

  Reply
 • NEW YORK lijkt em echt een geweldige stad en die serie wil ik zeker gaan kijken !!!!

  Reply
 • Marjorie

  04/05/2012

  Hey, wat leuk! Ik ken het nog helemaal niet.

  Reply
 • Lifesplash

  04/05/2012

  Ik kende het nog niet. Maar het klinkt wel leuk! Nu word ik nieuwsgierig, haha.

  Reply
 • Deb

  05/05/2012

  Nu je het zegt, herinner ik het me van naam. Maar ik heb het -eerlijk gezegd- nooit gekeken omdat ik niet echt een fan ben van Bridget. Maar.. omdat je er
  zo enthousiast over bent, wordt ik toch nieuwsgierig dus misschien moet ik
  gewoon 1x zo’n aflevering proberen. Ik ben zelf 1x in NYC geweest en het
  heeft heel veel indruk op me gemaakt. Echt een geweldige stad, zo lekker bruisend en groot, groter grootst! En echt een shop paradijs.

  Reply
 • Liliane

  05/05/2012

  Oeh, die serie moet ik echt even checken. Vriendinnetje van me studeert atm in New York en het plan is om haar zeker nog een bezoekje te brengen :D Kan ik me alvast ‘inkijken’ ;)

  Reply
 • BeautyGlitter

  06/05/2012

  Ik kende het ook niet! Dit moet ik echt kijken! New York is amazing ♥

  Reply
 • Ragna

  09/05/2012

  Ik kende het programma ook nog niet, maar misschien is het maar beter ook dat ik het niet kijk. Ik zou op staande voet jaloers worden, haha!

  Reply

Geef een reactie