Vivienne Westwood Red Label Spring 2012 Meets Cynthia.

Geen internetverbinding, weet je hoe erg dat is? Dringend moest ik mijn inspiratie uit tijdschriften halen! Ik was helemaal vergeten hoe lekker het is om een magazine vast te houden, waar je heerlijk met je handen doorheen kan bladeren, op zoek naar de perfecte picture om na te maken. Geen celeb dit keer, maar omdat ik druk bezig was achter de schermen, kwam ik een model tegen met een prachtige look! Een model van Vivienne Westwood Red Label Meets Cynthia!

Zeegroen en -blauw op de ogen en zeemeerminnenhaar!” Dat was wat er bij de foto stond, dat klopt. Zeegroen was het zeker, een beetje in combinatie met meerdere algenkleuren en wat lichtere versies naar boven toe geblend. Gewaagd? Yes! Het is nou eenmaal de runway.

Tijdens de zoektocht naar een look voor de Meets Cynthia, ging ik door mijn tijdschriften, zowel de Stars als de Glamour kwamen voorbij. Even afgedwaald naar de sappige roddels stapte ik weer over naar de Glamour Maart 2012 waar ik de geweldige look van Miss Vivienne Westwood vond!

Macro stand on. Je ziet meteen hoe de kleuren toenemen, zo zien ze er dus ook uit in het echt, anders paste ik de stand wel niet toe. No cheating over here! De kleuren zijn wat intensiever, geen POW! Today. Geen felle basissen, alleen een Too Faced Shadow Insurance op mijn oogleden tot en met mijn wenkbrauwen. No brows today! Alleen mijn eigen haren zijn te zien, die ik deels door de groene oogschaduw probeerde te verbloemen.

Gewapend met twee oogschaduwpalettes, namelijk de Matte88 en de wachtte ik tot de basis was opgedroogd. Voorzichtig maakte ik de Matte Version open, en snuffelde alvast naar een goede blauwe tint. Gespot onderaan in de palette, vijfde rij, twee van onder, een perfecte babyblauwe oogschaduw die ik deppend op mijn ooglid aanbracht.

Ik voelde ineens de shimmers aan, vandaar dat ik een lichtblauwe bright and shiny uit de Shimmer palette koos. Over de matte kleur heen, gorgeous effect! Blendde hem licht mijn binnenste ooghoek in en deels onder mijn oog!

Over naar de matte zeegroene tint, die ik mengde met de twee bovenstaande groene kleuren. Een lichte limoenkleurige groen en een felle klavertint mengde ik met mijn pencil brush en schetste mijn arcadeboog. Herhaalde dit met mijnblend brush een aantal keer en een hoge arcadeboog kwam te voorschijn!

Mijn arcadeboog moest wat diepte hebben, op naar de kleur naar de groene tint van onder. Weer de pencil brush, wat houd ik toch van die brush en blendde hem goed naar binnen toe. Onder mijn oog ging ik verder onder de blauwe tint, zodat het tot één geheel werd. Onder mijn wenkbrauw bracht ik als een highlighter een matgroene tint aan die ik licht blendde met de shimmery groen.

Geen wing, geen eyeliner, alleen een korte tightlining aan de bovenkant en gekrulde lashes die werden voorzien van een laagje mascara. Op mijn waterlijn bracht ik de Cream Eyeshader 01 van Miss Helen aan en vervolgens de blauwe oogschaduw deels gemengd met de lichtgroene tint.

Geen macro stand en het lijkt erop alsof mijn blush perfecto zit! Maar wat heb ik er toch een gruwelijke hekel aan, zodra ik in de spiegel krijg, voel ik mij een oververhitte pop. Nee, ik ben er nu officieel over uit, ik draag geen blushes meer! Ook al zijn ze zo mooi, smelt, zelf kan ik het niet verdragen om ze nog eens te dragen.

Op mijn lippen droeg ik twee lipglosses, even mijn lipgrootte vervalsen! Van binnen naar buiten werkte ik met een donkerroze tint, meer oudroze kleur, namelijk de Beige van NYX. Die liep over in de geweldige lipgloss van Jip en Janneke!

Blush niet mijn ding, en bij andere staat het echt geweldig, iets waar ik jaloers op ben! Verder ga ik vaker voor de lipgloss variant, altijd leuk om “verstopte geheimen” in je make-up look te brengen. Niemand die het ziet, ondertussen heb je ineens heb je knollen van een kijkers, of lippen die ineens met een nachtje slapen zijn gegroeid. Ik zeg: op naar nog meer runway looks!

Verstop jij wel eens geheimen in je make-up look?


78 Comments

 • Margarita

  05/05/2012

  Wowowow, echt heel mooi gedaan!

  Reply
 • miss073

  05/05/2012

  Love it!

  Reply
 • beautiesatwork

  05/05/2012

  je blijft me verbazen :D

  Reply
 • xliefsmariska

  05/05/2012

  Oef, like a zeemeermin ♥

  Reply
  • xliefsmariska

   05/05/2012

   En nee ik vertel nooit geheimen in mijn make-up look. Maar ik experimenteer ook niet zo vaak met oogschaduws als jij hihi ^^

   Reply
 • Bianca

  05/05/2012

  Wauw echt heel mooi!

  Reply
 • Ayla

  05/05/2012

  Mooie look inderdaad! Dat zal wel een paar hoofden laten draaien als je langsloopt ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Dank je Ayla! Ja, dat zeker. Helemaal als ik mijn Mermaid pak nog eens aantrekt, in een vin schuif ik voorbij. :’)

   Reply
 • Redhotjillypeppers

  05/05/2012

  Mooie look weer ! Mermaid Cynthia :)

  Reply
 • Lisa

  05/05/2012

  Erg mooie look, hij lijkt er goed op!

  Reply
 • Liesbeth

  05/05/2012

  Waw, prachtige look weer! Ik vind deze blush je trouwens prachtig staan… Sorry! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   AHO! Thank you Liesbeth! Helaas zal ik hem niet meer gaan dragen. :’)

   Reply
 • bysoelila

  05/05/2012

  Mooie look. Jij haalt echt je inspiratie overal uit! :P

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Dank je wel girl! True that, wordt door alles geïnspireerd. :) Soms wel vervelend, teveel inspiratie doet ook mij wel eens de das om!

   Reply
 • inikkens

  05/05/2012

  Oeh, pretty!

  Reply
 • Amanda

  05/05/2012

  Ik denk hmm.. er klopt iets niet haha ik verder lezen: ik mis de wing! Haha vind hem altijd zo mooi die wing <3 Enne ik vind dat blush je wel goed staat!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Ah, dank je wel Amanda! Helaas is hij vandaag niet aanwezig, maar de volgende keer vast wel! Iedereen is van slag. xD

   Reply
 • Esmay

  05/05/2012

  Wat ’n gave look weer! :D

  Reply
 • lindemarrit

  05/05/2012

  die kleurencombinatie is heel mooi en je kan het ook zeker hebben!

  Reply
 • Deze look is echt prachtig!
  Staat je ook weer erg mooi :)

  Reply
 • SpringVibes

  05/05/2012

  Wauw. Speechless :)
  x Ella

  Reply
 • beautybootable

  05/05/2012

  oh echt leuk! Je hebt echt een gave met je oogschaduw. En je kan de kleuren ook echt hebben, dus het is een plezier om naar te kijken.

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Thank you girl. :) Wat amazing om te horen, geweldige complimentjes, means a lot to me!

   Reply
 • Ruth

  05/05/2012

  Bij de eerste foto zag ik meteen dat je blush op had, mijlpaal! Het staat je wel erg mooi en lief, maar als het niet je ding is gewoon niet doen, ik heb dat een beetje met bronzer. Goed, over naar de look ;-) Prachtig gedaan en mooie inspiratiefoto, echt eyecandy al die mooie foto’s :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Haha, bedankt Ruth! Inderdaad een mijlpaal, dat is echt de juiste benaming ervoor!

   Reply
 • liselotte

  05/05/2012

  waauw lekker flets weer. Echt fancy !!

  Reply
 • Paola

  05/05/2012

  Wauw echt geweldig! Ik wou dat ik dit kon!

  Reply
 • Jorinde

  05/05/2012

  Mooi gedaan met die kleurtjes!

  Reply
 • ValleyDoll

  05/05/2012

  Oh wauw, hoe jij dat toch doet he !

  Reply
 • deijsprinses

  05/05/2012

  Alweer heel erg mooi gedaan! En je staat er altijd mee. Volgens mij kan jij zo naar de winkel!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Misschien is deze iets te fel, maar als het moet, why not?! Ik stap zo op de fiets en bike hem naar de winkel toe. xD Bedankt IJsprinses!

   Reply
 • Vera

  05/05/2012

  Weer zo’n gave look en weer kan je het gewoon hebben! :P

  Reply
 • joycelysanne

  05/05/2012

  wauw, gaaf zeg!

  Reply
 • Nicole

  05/05/2012

  hele mooie look! staat je echt heel mooi :)

  Reply
 • Josephine

  05/05/2012

  Gorgeous, je kan echt zo meelopen met die show denk ik!

  Reply
 • Darcy

  05/05/2012

  Love it ! Echt super mooi gedaan (weer) !

  Reply
 • glamblogmadeli

  05/05/2012

  Waaauwie, wat een super mooie look weer!

  Reply
 • Allissa

  05/05/2012

  Toooof! Maar kan op de een of andere manier eyeliner gewoon niet meer bij jou wegdenken :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Dank je Allissa! Haha, nee hé? Ik miste hem ook al. :’) Bijna had ik hem aangebracht, automatisme.

   Reply
 • Weet je wat? Ik ga jou eens komen blushen :) Wat denk je daarvan? Deze look is mooi maar ik vind jou mooier met contrasterende oogkleuren. Maar de look is geslaagd!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Haha, aho! Peggy, no blush! xD Ik weet niet wat ik fout doe, maar misschien moet ik het leren aanbrengen? Zelf heb ik er niet echt een blushhoofd voor, maar dat is goed! Een blushdeal. :)

   Reply
 • sarahdiiamonds

  05/05/2012

  wow mooi gedaan!

  Reply
 • Louna Beauty

  05/05/2012

  Superrr.. heel gaaf gedaan hoor. Lijkt er heel goed op. :) xoxo

  Reply
 • beautybootable

  05/05/2012

  Jouw internet mag trouwens wat meer platliggen hoor ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Haha, ik zal hem wel eens uitzetten, kijken wat eruit komt. ^^

   Reply
 • Joyce

  05/05/2012

  Wauw, supermooi joh! Echt perfect nagemaakt ook. Maar jouwe vind ik eigenlijk mooier. Daar zit meer diepte in, voor zover ik kan zien. De kleurencombinatie is echt vet :)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Haha, thanks a lot Joyce! Ik moet even Vivienne gaan bellen denk ik. :p Thank you girl!

   Reply
 • Tessabd

  05/05/2012

  Haaa telkens ik op je blog kom ben k jaloers op je ogen! Als ik zo’n heftige look zou maken gaan mijn ogen al snel hangen :p heb een beetje droopy eyes :( moeilijk om oogschaduw op aan te brengen

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Ah, dank je wel Tessa! Je moet gewoon je aanpassen aan je oogvorm, je kan het ook “shapen”. :D Dat je iets hoger gaat werken dan normaal.

   Reply
 • Goh Cynthia, je looks zijn altijd prachtig en ik ben DOL op je wenkbrauwen. Echt leuk gedaan!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Dank je wel Diana! Haha, echt? Dit zijn mijn eigen wenkbrauwen, no makeup on them. ^^ Thank you, leuk om te horen. :D

   Reply
 • Tarlan Z.

  05/05/2012

  Het staat je heel mooi Cynthia!

  Reply
 • beautystyle2024

  05/05/2012

  wauw wat een prachtige ooglook!

  Reply
 • Lisa

  05/05/2012

  wauw ook al weer zo mooi, ik zou dr gewoon uitzien als een hulk maar jou staat t gewoon geweldig! pff hoe doe je dat toch.. *jaloers* haahah ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Haha, Hulk?! xD Gewoon veel oefenen en durven. Doe gewoon eens iets geks, maar doe het vaak! Er bestaat altijd make-upremover. :)

   Reply
 • Gerrianne

  05/05/2012

  Cynthia zonder eyeliner, eventjes wennen, haha! Alleen dit kan je zeker goed hebben & ook de kleurencombinatie weer! :D

  Reply
 • Hanna

  05/05/2012

  echt gaaf, die kleurencombinatie staat je verrassend goed zeg! en je haar zo is ook erg leuk! liefs!

  Reply
 • Deb

  05/05/2012

  Prachtige look, helemaal catwalk-proof want ik vind hem voor dagelijkse leven wel erg heftig.. maar ja wie ben ik ;-) Geweldig dat je door een redelijke vage foto zoveel inspiratie krijgt! Wordt tijd dat je eens ontdekt wordt.. want: Gal you’ve got talent!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Oh, wauw Deb! Wat lief, even speechless, haha. :) Thanks a lot. ^^

   Reply
 • Liliane

  05/05/2012

  Wat is het weer prachtig Cynth! Een echt zeemeerminnetje/siren, ga je nu ook op een rots zitten en alle mannen naar je toe zingen? ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/05/2012

   Bedankt Lil! Nou, dat is wel een goed idee. Zolang ze hun creditcard meenemen, waarvan ik meer make-up kan kopen, ga ik op een rots zitten zingen. xD

   Reply
 • Marjorie

  05/05/2012

  Super gaaf zeg! Ik vind het erg mooi.

  Reply
 • Anne vdh

  06/05/2012

  Mooie look! Toevallig heeft mijn vriend gisteren voor mijn verjaardag alvast het 88 matte pallette besteld.Kan niet wachten om kleurrijke looks te maken:D

  Reply
 • borntobemariska

  06/05/2012

  Ik hou van de dingen die jij allemaal kan doen met make-up
  RESPECT! :D
  liefs. xo

  Reply
 • Kayla

  06/05/2012

  Hele mooie look, staat prachtig bij je ogen! En de kleurencombinatie is ook geweldig! Love it!

  Reply
 • LottedeJ

  06/05/2012

  Prettyyy! Jeetje, jij kan ook echt alle kleuren hebben hè? Haha, niks staat jou te raar ofzo, alles kan gewoon. Lucky you!

  Reply
 • Whit

  07/05/2012

  Weeral een geslaagde look maar he wat zie ik daar! EEN VLECHT! Wat ligt je haar goed op de foto’s! :D :D

  Reply
 • Lis

  07/05/2012

  WAUW..echt prachtig! Geweldige kleuren en zonder eyeliner vind ik juist passen bij deze look en het staat je ook heel goed. Je ogen hebben de perfecte vorm!

  Reply
 • sinnerbeauty

  09/05/2012

  Deze look is echt zo zomers !

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/05/2012

  Waaaaaauuwhh!! Ik vind hem echt super naisee!!

  Reply

Geef een reactie