Bellápierre Cosmetics Serum.

Mijn huid is zo teer, dat ik wel een goede verzorging moet toepassen om alles bij één te houden, zodra ik dit niet doe, hangen de vellen eraan, juch! Het blijft niet alleen bij een dag + nachtcrème of een dikke body butter waar je amper mee kan smeren. Nee, ook ik ga aan de serums. Na een korte zoektocht kwam ik toch een amazing one tegen, namelijk die van Bellápierre Cosmetics.

Een aantal maanden geleden liet ik jullie voor het eerst kennismaken met het merk, dat gold namelijk ook voor mijzelf. Het natuurlijke merk Bellápierre Cosmetics staat erom bekend dat zij niet op dieren testen! Ja, ook ik ben nu op de dierproefvrije toer, sowieso was ik daar al mee bezig, maar nu probeer ik er meer op te letten.

Dat Bellápierre Cosmetics mooie en chique verpakkingen heeft, dat is niets nieuws. Het oogt luxe, straalt iets aantrekkelijks uit, herkenbaar! MAC en de Make Up Store hebben hier ook last van. Soms is het echt moordend om langs de winkel te lopen, op één of andere manier voel ik mij altijd uitgenodigd om een kijkje binnen te nemen.

Toen ik de serum uit zijn mooie verpakking haalde, werd ik nog blijer, geen glas omhulsel, maar plastic, met een prachtige bijbehorende dop! Beter kan het niet, ook bij mij vallen er nog dagelijks producten uit mijn handen. De flacon is vrij stevig, het middelste gedeelte, de witte buis, daar bevindt zich de serum in.

Zelf wil ik altijd weten hoeveel er nog in een product zit, zodat je weet wanneer je een nieuwe moet gaan kopen, of alvast wilt achterstellen, want je weet nooit wat er kan gebeuren. Aan de onderkant van de serum kan je precies zien hoeveel van de 25 ml je al hebt opgemaakt!

Op de verpakking + de flacon zelf staan aangegeven welke ingrediënten in de serum zit, niet alleen de ingrediëntenlijst, maar ook hoe je de serum moet gebruiken. Nadat je je gezicht hebt gereinigd, breng je twee pompjes aan op je handen, verdeeld dit tussen je vingers en strijk dan tegen je huid in, dus van onder naar boven. Hierdoor neemt je huid de serum sneller op, het is even wennen, maar ook zit dit al snel in je routine.

Knijptubes, pipetjes en capsules heb ik allemaal al voorbij zien komen, maar met een pompflacon kan je de juiste dosering nemen! Het is niet alleen een handig systeem, ook nog eens heel hygiënisch. Tijdens mijn ochtend + avondroutine ga ik altijd voorzichtiger te werk, geen make-upresten, onnodige bacteriën, je wilt namelijk geen ontstekingen of puistjes veroorzaken.

De dosering hierboven is precies genoeg voor mijn hele gezicht! De twee pompjes van de doorzichtige en geurloze serum breng ik op de manier aan zoals het op de verpakking staat en vervolgens mijn dagcrème, nadat de serum is ingetrokken.

Tijdens de gure winterdagen middenin de lente, had ik extreem last van een trekkerige huid, helaas kon mijn dagcrème het niet alleen aan, maar in combinatie met de serum had ik ineens geen last meer van velletjes! Mijn huid is moeilijk, maar ik stond perplex. Totaal geen extreem droge huid, maar lekker gevoed en egaal, waardoor mijn foundation er ook weer bij straalde.

Of ik de serum opnieuw zou kopen? Ja, hij werkte uitstekend voor mijn huid, geen parfum en geen andere rotzooi die mijn huid kon irriteren. Zelf was ik er niet allergisch voor, wat al een wonder is en hij voedde mijn huid uitstekend! De serum van Bellápierre Cosmetics is verkrijgbaar in de webshop van Latinbeauty.nl voor €34.95!

Gebruik jij een serum?


43 Comments

 • lesley

  08/05/2012

  klinkt fijn!
  ik gebruik alleen haar serum als mn haar daar baat bij heeft. Na een verfbeurt of tijdelijke tangen verslaving.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  08/05/2012

  Ik heb ook een aantal serums in mijn kast staan. Een goed serum kan inderdaad veel verschi uitmaken !

  Reply
 • Lifesplash

  08/05/2012

  Wat klink je positief zeg! Ik zelf gebruik geen serum, heb ik gelukkig niet nodig. :)

  Reply
 • Deb

  08/05/2012

  Handig dat het in een pompflacon zit! Zelf gebruik ik eigenlijk geen serum omdat ik niet een hele droge huid heb en een dagcrème mijn huid genoeg hydrateert.

  Reply
 • joycelysanne

  08/05/2012

  Dat lijkt me fijn spul!

  Reply
 • Joyce

  08/05/2012

  Fijn serum! De prijs vind ik ook nog wel meevallen, want je doet er best lang mee als je elke keer zo weinig nodig hebt. Ik was ook helemaal nog niet bekend met dit merk!

  Reply
 • miss073

  08/05/2012

  klinkt goed! maar waarom zijn serums altijd zo duur??

  Reply
  • Beauty Koning

   08/05/2012

   Ik heb echt geen idee, misschien door de ingrediënten die erin zitten?

   Reply
   • laralaurentia

    09/05/2012

    Dat komt inderdaad omdat er duurdere ingrediënten in zitten. In een serum moet je dan ook vaak investeren.

    Reply
 • Kayla

  08/05/2012

  Ziet er heel goed uit! Ik gebruik ook graag serums, heerlijk voor de huid!

  Reply
 • Nicole

  08/05/2012

  Ik gebruik geen serum, maar dit klinkt erg goed!

  Reply
 • Louna Beauty

  08/05/2012

  Ik heb zelf best een gevoelige huid. gebruik nu een serum van estee lauder, maar… ik weet niet of deze nou echt helpt. Ik heb nog steeds last van velletjes.
  Is deze ook goed voor de gevoelige huid? blijft hij op de huid liggen? :) Thankssss

  Reply
  • Beauty Koning

   08/05/2012

   Ja, ik heb zelf een vrij gevoelige huid, maar reageerde er niet op. Hij trekt vrij snel in, na vijf minuten kan ik al mijn dagcrème aanbrengen. :)

   Reply
   • Louna Beauty

    09/05/2012

    Oke.. misschien is dit dan wel wat voor mij!! Welke dag- nacht crème gebruik jij? :) Want ik heb nu estee lauder.. maar .. volgens mij niet helemaal mijn ding. :)

    Reply
    • Beauty Koning

     09/05/2012

     Mijn moeder maakt mijn crèmes, omdat ik overal allergisch voor ben, of nouja mijn huid ook ondervoeden. Op dit moment ga ik wel een nieuwe dagcrème testen, waarvan een review online komt. Ik houd je op de hoogte!

     Reply
   • Marielle

    15/05/2012

    Als je gewoon natuurlijke of Bio cosmetica koopt dat is toch goed voor je huid, heb zelf ook een hele gevoelige huid en gebruik alleen maar merken zoals Lavera, Weleda, Kneip,… en daar reageer ik totaal niet gevoelig op! Ik hebruik ook producten van de Aldi van Biocura omdat die geen rootzooi bevatten en veeeeel minder chemisch zijn dan duurdere dogisterij merken!

    Reply
 • beautybootable

  08/05/2012

  Een serum voor de huid heb ik ook nog nooit geprobeerd. Ziet er goed uit.

  Reply
 • glamblogmadeli

  08/05/2012

  Klinkt goed zeg!

  Reply
 • Lijkt me wel fijn! :)
  Zelf gebruik ik eigenlijk geen serums…

  Reply
 • Esmay

  08/05/2012

  Die verpakking is gewoon al mooi! Klinkt goed :D

  Reply
 • Silke

  08/05/2012

  Lijkt me echt een heerlijk product!
  Ik gebruik zelf geen serum voor mijn huid, maar wil dit zeker gaan doen.
  Goed om te horen dat het zo’n verschil maakt voor je, dat heeft me al meer overtuigd om er toch aan te beginnen. :D

  Reply
 • Marloes

  08/05/2012

  Ik heb nooit een serum voor mijn gezicht gebruikt, alleen voor mijn haren haha! Ik heb het ook niet zo nodig, mijn armen en benen zijn altijd veel droger dan mijn gezicht. Ziet er wel heel mooi uit en het pompsysteem is zeker handig!

  Reply
 • ValleyDoll

  08/05/2012

  Lijkt me fijn ! Ik ben een groot serum gebruiker, doet altijd wat extra voor mijn teer velletje.

  Reply
 • sinnerbeauty

  08/05/2012

  Ik ken dit merk nog niet, maar ze het zijn inderdaad heel leuke flesjes !

  Reply
 • sarahdiiamonds

  08/05/2012

  Lijkt een hele fijne serum! vooral leuk dat het geurloos is enzo, bij een serum is dat een beetje overbodig vind ik anders, en ik ben ook niet zo een geurtjes mens bij z’on producten! :D

  Reply
 • Myrthe

  08/05/2012

  Dit serum lijkt me zo fijn! Ik kende het merk nog niet, maar hij ziet er erg goed uit :D

  Reply
 • deijsprinses

  08/05/2012

  Dit schatje zou ik ook wel willen hebben :)

  Reply
 • Klinkt goed! Zelf gebruik ik geen serum

  Reply
 • LottedeJ

  08/05/2012

  Wow, dat klinkt wel erg positief! Ik denk dat ik ook wel gebaat ben bij zo’n serum, misschien is dit ook wel iets voor mij!

  Reply
 • Maya

  08/05/2012

  Leuke review :)

  Reply
 • Liliane

  08/05/2012

  Ik wist niet dat ik mijn serum van onder naar boven moest aanbrengen, ga ik proberen!
  Verder klinkt dit serum erg fijn! Ik heb zelf ook een droge huid, know how you feel dus ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   08/05/2012

   Ik wist het ook niet, maar het stond op de verpakking! Weet niet of het bij elke serum moet hoor. :)

   Reply
 • Jorinde

  08/05/2012

  Wauw, die verpakking is prachtig. Lijkt me een fijn product!

  Reply
 • Amanda

  08/05/2012

  Wel duur, maar als iets goed werkt begrijp ik dat je het ervoor over kan hebben :) Heb dat zelf ook wel met sommige producten.

  Reply
 • Mariel

  08/05/2012

  Klinkt goed! Fijn dat hij werkt :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  08/05/2012

  Oeh dat klinkt erg goed! Ik gebruik ook een serum, ik heb er inmiddels drie aiii. Ik heb er 1 van MAC waar ik iets minder over te spreken ben, nouja, ik merk niet zoveel eigenlijk. Ik heb een van Philosophy, zit nog in de testfase maar vind ik tot nu toe erg fijn en ik heb de nieuwe van One Love Organics die nog aan het begin van de testfase staat ;-)

  Reply
 • Paola

  08/05/2012

  Ik gebruik eigenlijk nooit een serum! Deze klinkt wel goed!

  Reply
 • Hanna

  08/05/2012

  ik heb nooit zoveel problemen met mijn huid maar deze klinkt toch wel heel fijn! alleen de prijs is wel boven mijn budget…
  liefs!

  Reply
 • Gerrianne

  08/05/2012

  Dit klinkt wel héél erg goed! De prijs is alleen erg prijzig, maar dat is het vast dubbel en dwars waard! Ook ziet de verpakking er fijn uit & dat hij hygiënisch werkt vindt ik zelf altijd een enorm pluspunt! :D

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  09/05/2012

  Die zou ik ook best wel willen proberen:O ik heb een huid waarbij als ik er een verkeerd product op smeer ik gelijk een allergische reactie krijg. Helemaal rood, kokend heet, brandend enz… Ik weet niet wat er in de producten zit waar ik het van krijg…

  Reply
 • Angelique

  22/01/2014

  klinkt goed lady ook goed dat je beter kijkt of het dierproef vrij is, deze gaat op mijn wishlist :-)

  Reply

Geef een reactie