Emma Stone Meets Cynthia.

De Amerikaanse actrice kreeg een rol aangeboden in een romantische comedy film, beter bekend als Friends with Benefits. Het bleef niet alleen bij films, ze speelde enkele gastrollen in Medium en The Suite Life of Zack & Cody, die ook op de Nederlandse televisie is nagesynchroniseerd. Binnenkort verschijnt ze weer op het witte doek bij de première van de nieuwste Spider-Man film. Geen vervolg, maar The Amazing Spider-man informeerde de oude regisseur mij. Welkom bij de Emma Stone Meets Cynthia!

Wat een zoektocht naar goede muziek wel niet kan opleveren! In de sidebar van de website spotte ik toch een prachtige look, met een amazing hairdo van de actrice, die ik echt even moest gaan bekijken! Dit werd de Meets Cynthia, helaas pakte de haartutorial verkeerd uit op mijn hoofd en moest ik snel voor een andere look gaan, anders kreeg ik de vraag waarom mijn haar eruit zag als een ontplofte bom.

De lipstick, oh my. Daar werd ik meteen verliefd op, meteen rekende ik hem om naar een lippenstift in mijn stash. Alleen de ooglook, omdat Emma nogal small eyes heeft, was het moeilijk om te zien wat ze precies droeg, aangezien ik nog een andere foto had, waarop zij lachte, gorgeous picture by the way.

Mijn huid had even een week off, een slechte huidconditie is toch wel één van mijn grootste ergerpunten. Helaas zie je het op de foto’s terug, maar daar moeten we even doorheen kijken, mercy! Inmiddels is alles weer goed, even een paar dagen van slag, deed wel mooi de foto’s de das om. Gelukkig zit mijn skin weer goed in zijn vel, een goede verzorging is echt een must. Meer water drinken Cynth.. meh.

De Too Faced Shadow Insurance was nog maar net opgedroogd, of ik bracht de volgende basis alweer aan, namelijk de Soft Ochre Paintpot van MAC. De paintpot bracht ik alleen aan op mijn ooglid, om de crèmekleurige tint uit mijn Too Faced Natural Eye Palette, namelijk Heaven te laten poppen.

In mijn arcadeboog ging ik voor Velvet Revolver, ook uit mijn TFNEP. Licht schetste ik mijn crease en maakte eigenlijk een soort van Pin Up look. Emma zelf droeg natuurlijke tinten, maar voor mijzelf is dit “natuurlijk” bij mijn eigen huidskleur, alleen heb ik mijn outer “V” intenser aangezet door middel van Sexpresso.

Onder mijn oog ging ik weer voor Velvet Revolver en trok ik een subtiele lijn om mijn oogomvang te vergroten. Vorige week was iedereen in rep en roer, want de winged eyeliner miste! Gelukkig is hij deze week wel weer aanwezig en bracht ik hem weer trouw aan op mijn ooglid. Gevolgd voor een wimperkrultang waarmee ik mijn wimpers krulde en bracht een laagje zwarte mascara aan. Geen wit oogpotlood op mijn waterlijn, maar een nude versie, alleen had ik die niet in bezit. Vandaar dat ik voor de Cream Eyeshader 01 van Miss Sporty ging en daar overheen weer een crèmekleurige oogschaduw, dit pakte helaas niet zo goed uit als de vorige keer, too bad.

Voor de felle oranje tint op mijn lippen gemengd met een druppeltje rood, genaamd van Lady Danger van MAC. Heftig is hij zeker, op dit moment heb ik alleen nog een sample, maar ik ben overtuigd dat ik moet overschakelen naar een fullsize.

Dankzij Emma Stone heb ik de oranje lipstick uitgevonden, voorheen had ik er een gruwelijke hekel aan, omdat mijn tanden er nog geler door werden, maar dankzij de geweldige kleur en de amazing ondertoon, pakt hij gorgeous uit! De oogmake-up lijkt er misschien niet helemaal op, maar de lippen daarin tegen wel. Ik ben in ieder geval weer een liefde rijker!

Voor welke lipstick ben jij gevallen?


51 Comments

 • sarahdiiamonds

  12/05/2012

  is dat die zelfde als in ‘friends whit benefits’? Wow daar lijkt ze anders! Echt wel een mooie dame vind ik. En geweldige film!
  Prachtige look weer, het natural eye pallete is echt wel jou favoriet he :D

  Reply
  • Beauty Koning

   12/05/2012

   Volgens mij niet de hoofdrolspeelster, maar ze heeft wel een rol in de film. Thank you girl! :D Haha, yes, toevallig dacht ik er vandaag nog aan. :’)

   Reply
 • beautiesatwork

  12/05/2012

  ik ben een lipgloss-persoon dus geen favo lipstick :)

  Reply
 • Sinnerbeauty

  12/05/2012

  Hey Beauty,

  weeral een leuke look voor jou!
  Welke mascara gebruik je ? Deze lijkt me heel goed :)

  Reply
 • Vera

  12/05/2012

  Prachtige look weer! Budgettoppers als de essence i’m sailing lipstick en de nieuwe catrice revoltaire lipstick colour bomb behoren tot mijn ultieme favorieten!

  Reply
 • Lisa

  12/05/2012

  Wauw, prachtige look en die lipstick staat je geweldig! :)

  Reply
 • Lifesplash

  12/05/2012

  Wat een mooie look! Het staat je erg leuk. x

  Reply
 • Paola

  12/05/2012

  Die lipstick staat je echt super goed! Mooie look hoor!

  Reply
 • lippylash

  12/05/2012

  Woow wat zie je er prachtig uit! Echt heel mooi!!!

  Reply
 • Arletta

  12/05/2012

  Supermooie look!
  Ik hou van zo’n naturel ooglook.
  Ik heb zelf niet echt een favo lippenstift, de meeste staan niet bij mij lipkleur.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  12/05/2012

  Prachtige kleur lipstick, hij staat je echt heel mooi !

  Reply
 • Bianca

  12/05/2012

  Wat een mooie look! Staat je heel mooi! De lipstick is echt prachtig!

  Reply
 • MissEvie.nl

  12/05/2012

  Wauw weer een ‘stunning’ look!! Echt prachtig en staat je goed :-)

  Reply
 • Jorinde

  12/05/2012

  Wauw, de look staat je prachtig!

  Reply
 • Kimberley

  12/05/2012

  Wauw! Je lippen knallen echt, zo mooi!

  Reply
 • Nicole

  12/05/2012

  Prachtige look, en je haar zit ook mooi!

  Reply
 • Hanna

  12/05/2012

  die lippenstift staat je geweldig! liefs.

  Reply
 • Josephine

  12/05/2012

  WAUW, de lipstick is echt gorgeous <3 Ik ken Emma Stone van Easy A, ook zo'n leuke film. Ik vind je wing ook perfect zitten, love it!

  Reply
 • Amanda

  12/05/2012

  Je lippen, super gaaf! Staat je goed :D

  Reply
 • Ayla

  12/05/2012

  Mooie look! En ik probeer mijn make-up ook altijd zo netjes te krijgen, maar jou lukt het ook echt haha

  Reply
  • Beauty Koning

   12/05/2012

   Dank je Ayla! Je moet gewoon oefenen, oefenen en heel kritisch zijn. Het lukt je vast wel!

   Reply
 • jlovesbeauty

  12/05/2012

  Wauw die look staat je geweldig!!

  Reply
 • Mariska

  12/05/2012

  De rode lipstic staat je goed! Ik vind je ogen erg mooi, ze knallen echt met die mooie oogschaduw en eyeliner!

  Reply
 • deijsprinses

  12/05/2012

  You are just as gorgeous as Emma!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/05/2012

   Wauw, wat een lieve complimentjes vandaag! Thanks a lot IJsprinses! ^^

   Reply
 • Prachtige look!
  Je haar zit trouwens erg leuk :)

  Reply
  • Beauty Koning

   12/05/2012

   Dank je Judith! :D Ik had even een losse vlecht gemaakt, net zoals Emma zelf. :)

   Reply
 • Esmay

  12/05/2012

  Wauw! Die kleur lippen staat je ook heel goed :D

  Reply
 • SpringVibes

  12/05/2012

  Oh my, die lipstick is echt prachtig ! Weer eens een prachtige look!
  x Ella

  Reply
 • ValleyDoll

  12/05/2012

  You look gorgeous ! Oh die lipstick, staat je geweldig goed !

  Reply
 • BeautyGlitter

  12/05/2012

  Wat een beauty ben je ook! De ooglook is prachtig nude en de felle lipstick maakt het helemaal af. Dit zou echt een look voor mij kunnen zijn, love it!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/05/2012

   Wauw, thanks a lot girl! ^^ Yes, gewoon proberen! Heftige lipsticks kunnen gorgeous uitpakken. :)

   Reply
 • Deb

  12/05/2012

  Gorgeous! De lipstick staat je amazing!! En je brows zijn ook weer drop dead gorgeous!!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/05/2012

   Ah, bedankt Deb! Toevallig ben ik de laatste tijd bezig om mijn wenkbrauwen anders te vormen met een concealer. :) Wat leuk dat het je opvalt. ^^

   Reply
 • Dionne

  12/05/2012

  Wauw, hele mooie look! Die lipstick echt super mooi! :D

  Reply
 • Gerrianne

  12/05/2012

  Prachtige look! De kleuren zijn ook gewoon werkelijk zo mooi! :-)

  Reply
 • Nicole

  12/05/2012

  hele mooie look! lady danger is echt heel mooi, die staat al een tijdje op mijn wishlist :)

  Reply
 • Evelien

  12/05/2012

  Mooie look! :D

  Reply
 • LottedeJ

  12/05/2012

  Wat staat rode lipstick jou fantastisch, meid! Echt een hele mooie look, hij staat je geweldig!

  Reply
 • Jiildou

  12/05/2012

  Emma Stone vind ik echt geweldig en je hebt weer een mooie look gemaakt. Die lipstick staat je fantastisch!

  Reply
 • Darcy

  12/05/2012

  waaauw deze look is echt super mooi! De lippenstift is erg heftig maar jou staat hij echt prachtig!!

  Reply
 • Liselotte

  12/05/2012

  emma stone heeft z’n leuke style! en echt geweldige look super mooi.

  Reply
 • joycelysanne

  12/05/2012

  geweldig, écht ontzettend prachtig! die lipstick is; wauw!

  Reply
 • Simone

  12/05/2012

  I like it!

  Reply
 • Lotte

  12/05/2012

  Wauw, supermooie look!

  Reply
 • iliveformydreams.com

  14/05/2012

  Mooie look!

  Reply
 • sheelaaa

  15/05/2012

  Jou looks zijn altijd prachtig! x

  Reply
 • Emma

  16/05/2012

  wauwie!! Ik werd al erg blij toen ik zag dat je een look van miss Stone ging namaken, want het is op het moment echt mijn favoriete actrice evahhhh (EASY A!!!!!) en aangezien jij de queen of make-up bent dacht 1&1 is 2
  En tadaa, ik werd niet teleurgesteld, wat een mooie look heb je gemaakt, just as gorgeous als Emma Stone zelf!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/05/2012

   ECHT?! :O Wauw, thank you so much! Nu voel ik mij al helemaal vereerd. ^^

   Reply

Geef een reactie