FOTD: Rock and Pinkin’.

Heen en weer hollend in mijn roze blazer besloot ik nog op het laatste moment, alweer te laat voor school, nog foto’s te maken van mijn look. Ik wilde bewijzen dat elke kleur draagbaar vertoon kon worden in het openbaar, zonder schaamte en gekke blikken. Vandaag was het dan ook tijd om te gaan rock and rollen met de roze oogschaduw in crime!

Blauw hebben we inmiddels gehad, dat geldt ook voor de bloederige rode tint uit het Sleek palette, maar op naar de volgende onmogelijke tint die aan de beurt is, maak kennis met Singapore Sling! Stiekem een snufje Purple Haze, bang voor de huilogen, of dat mensen denken dat je de fles weer niet kon laten staan. Jack lonkte naar mij, gelukkig is het maar oogschaduw!

De kleurencombinatie droeg ik naar school toe, daredevil right? Maar daarvoor moest ik natuurlijk wel mijn oogleden primen, zodat de oogschaduw de hele dag op zijn plek bleef zitten. Hiervoor gebruikte ik de Too Faced Shadow Insurance, dit bracht ik vanaf mijn wimperrand tot onder mijn wenkbrauw aan met mijn vinger.

Misschien is dit wel één van mijn standaard looks, zonder felle kleur onder het oog. De oud en vertrouwde oogschaduwpalette van Too Facedpakte ik er weer bij, beter bekend als de Natural Eye Palette en bracht Heaven, de crèmekleurige tint, aan op mijn ooglid + onder mijn wenkbrauw.

Voor de schaduw in mijn arcadeboog koos ik eerst voor Velvet Revolver,een taupekleurige tint waarmee ik licht hem mee aanzette. Meer diepte! Sexpresso, een donkerbruine oogschaduw die overigens net zoals alle andere tinten mat is, ging alleen in de outer v.

Op naar het exciting gedeelte, de pink eyeshadow! Ik legde de TFNEP aan de kant en ging over tot de springlevende kleuren van Sleek, de Curaçao palette uit de Caribbean collection. Ik bracht geen basis aan onder mijn oog, dat doe ik niet altijd, omdat ik weet dat het daar niet gaat creasen, gelukkig vervaagd het niet, zolang ik er niet aankom, dus ook geen Jumbo Het heeft zo zijn voordelen, geen springerige make-up die eruit jumpt.

Deppend bracht ik de kleur neigde teveel naar de roze kant, joh! Verkeerd roze? Snap je? Beetje foutroze voor onder het oog, vandaar dat ik Purple Haze alleen aan de buitenkant toevoegde en naar binnen toe blendde.

De look was pas echt compleet met een normale winged eyeliner! Een zwarte mascara erbij, maar eerst de wimperkruller die mijn lashes omhoog krulde. Een wit oogpotlood op mijn waterlijn en ik was ready to go!

Dit is het ik-vind-dat-roze-wel-gedragen-kan-worden-hoofd!

Is het mijn huid niet die van slag is, zijn het mijn geïrriteerde lippen wel, nog steeds niet wetend waarvoor ik allergisch ben, maar nu begin ik mij eraan te ergeren. Mijn lippen heb ik niet omlijnt met een lipliner, zichtbaar! Volgende keer teken ik ze eerst en dan vul ik ze pas in met de lipgloss van Essence, de XXXL Shine Lipgloss in de kleur Big Night out!

Draagbaar? Ja, dat zeker! Natuurlijk kan je hem minder aanzetten, of blend je hem beter je arcadeboog in. Bang dat je er nog steeds verdrietig uitziet? Neem een zachtroze tint, of een pastelkleur! Mission accomplished!

Draag jij wel eens een roze oogschaduw? En hoe combineer je dat?


49 Comments

 • Christel

  18/05/2012

  Ik moet altijd zo lachen om jouw foto’s!:D
  En ik heb een roze in precies dezelfde tint als je blazer, maar dan shimmery.
  Die ga ik weer eens tevoorschijn halen!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Haha, why?! xD Op de ik-vind-dat-roze-wel-gedragen-kan-worden-hoofd foto? :’) Oké, hij is echt insane, kon het echt niet laten. Oh wauw, shimmery is ook nog gorgeous. Yes, en dan een picture maken girl. ^^

   Reply
   • Christel

    24/05/2012

    Ja op die foto inderdaad! Haha.
    En de roze komt zeker ook voorbij in mijn look*wink, wink*

    Reply
 • Ruth

  18/05/2012

  Prachtige look, heel fris! Leuk idee om het eens onder je oog te doen. Ik gebruik vrij vaak roze oogschaduw en combineer het meestal met paars en grijs/zwart. Ik vind je fuchsia blazer (?) trouwens echt geweldig, staat je ook erg goed :-)

  Reply
  • Ruth

   18/05/2012

   Overheen gelezen, roze blazer dus, het is ook al laat :D

   Reply
 • Liliane

  18/05/2012

  Ik draag eigenlijk amper roze en als ik het draag, heel subtiel. Jij bewijst maar weer eens dat het heel goed kan Cynth! Toppiejoppie!

  Reply
 • Ik ben echt onder de indruk van jouw ooglooks altijd. Ik wou dat ik het zo mooi kon.

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Oh, wauw. Dank je wel. :) Je moet gewoon oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En YouTube bekijken, leer je ook heel veel van. ^^

   Reply
 • Lifesplash

  18/05/2012

  Wat een mooie ooglook! Wauw. Het paars/rozige onder je oog vind ik super. Klopt inderdaad dat die roze wel wat fout was en dat je die paars er zo over deed was de perfecte oplossing. :)

  Reply
 • Puck

  18/05/2012

  Wat heb je je make up mooi gedaan! xxxxx

  leuke blog! ik volg je via Bloglovin’.

  Reply
 • Arletta

  18/05/2012

  Wauw superleuke ooglook:).
  Leuk dat je ook bewijst dat knalkleuren ook voor een dagelijkse look kunnen :)

  Reply
 • Emma

  18/05/2012

  hoe awesome, roze staat je echt cool! Ik heb nog een hele mooie roze kleur liggen die ik eigenlijk nog wilde verwerken in een mooie, draagbare ooglook, bij deze heb ik een prachtig voorbeeld gekregen :D (nu alleen nog net zoveel skills verzamelen to make it just as pretty…)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Dank je wel Emma! Gewoon oefenen, beetje durven en dan lukt het vast wel. :D

   Reply
 • MissEvie.nl

  18/05/2012

  Wauw echt weer een prachtige combinatie! Staat echt super leuk met je geweldige blazer :-)

  Reply
 • deijsprinses

  18/05/2012

  Stunning Cynthia! En je haar is ook zo mooi! Love!

  Reply
 • tessamk

  18/05/2012

  Mooie ooglook! ik vind expensive pink een mooie kleur roze voor in een ooglook, maar zo’n soort kleur is ook mooi!

  Reply
 • Tarlan Z.

  18/05/2012

  Het staat je leuk! Xoxo

  Reply
 • joycelysanne

  18/05/2012

  absolutely gorgeous!

  Reply
 • ValleyDoll

  18/05/2012

  De lichte kleuren op je ogen zijn prachtig ! Staat zo chique !

  Reply
 • Josephine

  18/05/2012

  Oeeeh, dat roze staat je heel goed! Matchymatchy ,met je blazer ook ^^

  Reply
 • beautiesatwork

  18/05/2012

  love the pink blazer and the look of course :D

  Reply
 • Bianca

  18/05/2012

  Mooie look. Vind dat altijd erg leuk en draagbaar als je alleen een felle kleur onder je oog aanbrengt.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  18/05/2012

  Mooie look ! Zo wordt roze inderdaad meer draagbaar

  Reply
 • LottedeJ

  18/05/2012

  Staat je prachtig! Fel, maar toch heel draagbaar. En trouwens, echt álle kleuren staan jou goed, op de een of andere manier. Ik ben een tikje jaloers, haha!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Ah, dank je wel Lotte! :) Je moet het gewoon doen, beetje durven en maling hebben. xD

   Reply
 • Amanda

  18/05/2012

  Erg mooi Cyn en zeker draagbaar voor overdag (zou ik igg wel dragen overdag :D )

  Reply
 • Nicole

  18/05/2012

  Zeker draagbaar en het staat je prachtig!

  Reply
 • Vivian

  18/05/2012

  Wauw! Staat je erg mooi!
  x

  Reply
 • Mariska

  18/05/2012

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Esmay

  18/05/2012

  Mooi met dat gekleurde lijntje. Dat doe ik zelf ook wel ‘s. Net die pop of colour :)

  Reply
 • Erg mooie ooglook!
  Staat je weer erg leuk :)

  Reply
 • Kayla

  18/05/2012

  Deze look kun je ook echt goed hebben! :D Staat je heel mooi..
  Ik draag zelf niet veel roze in mijn ooglook maar roze blazers vind ik wel erg leuk!

  Reply
 • EmmaWessels

  18/05/2012

  Ik vind je lippen juist erg mooi staan!!! Ze glanzen zo super… En dan die ogen, wauw!!

  Reply
 • Anne vdh

  18/05/2012

  Supervette look! Echt leuk dat roze tintje zo onderin! Wij hebben zo ongeveer dezelfde everyday look, ik gebruik vaak dezelfde kleuren uit het natural eye palette. Maar als je nu aan het eind denkt hmm is mis nog wat kleur, HUP gewoon een knalkleur onder je ogen. I like:D

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Aho, kijk ons nou fancy doen met onze everyday look! ^^ Dank je wel Anne!

   Reply
 • sarahdiiamonds

  18/05/2012

  Roze en paars zijn inderdaad moeilijke kleuren! prachtig gedaan cynth! en het matcht super met je blazer!

  Reply
 • Liselotte

  18/05/2012

  waauw super leuke roze blazer. ik wil er ook zo graag één. wat mooie fotd staat je echt prachtig.

  Reply
 • Deb

  18/05/2012

  Ik moet je bekennen dat ik wel ff moet wennen aan de roze/paarse tinten onder je oog.. ben er nog niet uit of ik het echt mooi vind,maar apart vind ik het wel ;-) Beetje vaag he.. sorry hihi. Ik vind je wing weer gorgeous en die killer brows zijn echt jaloersmakend. Misschien wil je er ooit nog eens een filmpje aan wijden want ik wil je wel eens in actie zien met je brows. Je colbert of jasje vind ik helemaal geweldig!!

  Reply
 • Mariel

  18/05/2012

  Mooi opgelost! Leuke look!

  Reply
 • Jorinde

  18/05/2012

  Mooi hoor. Zelf draag ik vaak natuurlijke kleuren op mijn ooglid met een paars lijntje onder mijn onderste wimper rand!

  Reply
 • Marjorie

  18/05/2012

  Wauw, wat heb je dat weer mooi gedaan zeg!

  Reply
 • Shirley

  18/05/2012

  Supertof dat contrast tussen naturel en pimpelpaars. Erg mooi!

  Reply
 • mynameisblonde

  19/05/2012

  Heel mooi. Die felle kleuren staan je fantastisch. En geen roze weenogen, ik wou dat ik dat ook kon creëren. :-)

  Reply

Geef een reactie