Guess Model Meets Cynthia.

Een doffe klap in de gang, een nieuwe dikke Glamour op de mat, inspiratiebronnen die om mijn naam schreeuwde. De geur van het vers uitgeprint papier, waarvan de inkt nog half nat was, drong mijn neus binnen. Snif snif. Inspiratie! Eigenlijk een opdracht, bij het Guess model, plakte er een briefje met de hint dat ik de look eens moest namaken, bang dat ik in de matte tinten bleef hangen. Your order is my command. Shimmers, glitters en Guess it is. Kijk mee naar het Guess Model Meets Cynthia!

Fame, long time no see. Het was weer eens tijd om er shimmery tegen aan te gaan, maar ook weer wat neutraler en natuurlijk, ondanks dat we voor de modellenlook gaan, herinneren jullie de Vivienne Westwood nog? Vandaag moet bewijs ik het tegenovergestelde, modellen gaan soms ook voor nude en sparkles!

Tijdens het doorbladeren van het geweldige magazine kwam ik deze foto tegen, meteen haalde ik de oogschaduws uit mijn stash door mijn hoofd en wist het meteen. Dit werd de Meets Cynthia! De winged eyeliner in combinatie met de zachte oogschaduws en de subtiele lippen maakt het heel classy en vrouwelijk. Ergens doet het mij ook denken aan de Pin Up look, misschien door het haar?

Een oogschaduwbasis om de glinsterende oogschaduws mooi op hun plek te houden, hiervoor gebruikte ik weer één van mijn favorieten, namelijk de Too Faced Shadow Insurance, what else?! Vervolgens bracht ik een crèmekleurige oogschaduw aan onder mijn wenkbrauw, moet ik het nog zeggen? Het is of course de Too Faced Natural Eye Palette! Die ik vervolgens weer trouw sloot om met andere merken aan de slag te gaan. Comfort zone!

Op mijn ooglid bracht ik een all time favorite aan van Make Up Store, Fame! Zodra mijn zus, zij heeft hem namelijk in bezit, waarvan ik een reispotje heb gekaapt, verwerkt heeft in een make-up look, vraag ik altijd welke tint het is, altijd! Soms beantwoord ik mijn vraag al voordat zij kan antwoorden. Fame.

In mijn arcadeboog ging ik voor Mocha van NYX, nog een favoriet! Een look met alleen maar favo’s van de favo’s. Licht bracht ik hem met een pencil brush aan in mijn crease, schetste een deel en blendde hem goed omhoog, ik wilde namelijk al die sprakles all over the place!

Links is Fame, rechtsonder is Mocha en de oranje tint is Nymph.

Nu moest de ooglook nog een warm randje krijgen, door middel van Nymph ook van NYX verliep dat gemoedelijk! De oogschaduw blendde ik er met een blending brush mijn arcadeboog in en over Mocha heen. Om de kleur wat te neutraliseren bracht ik Mocha nog een keer licht daarover heen aan.

Geen oogschaduw onder het oog, helemaal niks! Een winged eyeliner mocht de look compleet maken, met natuurlijk gekrulde wimpers en een goede laag zwarte mascara voegde zich daar nog eens aan toe. Een wit oogpotlood op mijn waterlijn en de oogmake-up was alweer klaar!

Geen favoriete lipstick, eentje die ik nauwelijks droeg, ooit een look meegemaakt, maar wel weer heb herontdekt! Het is namelijk een lipstick van Miss Hellen in de kleur 02. Een zachtroze lipstick met gouden shimmers, gorgeous om te zien.

Volgens mij heb ik een nieuwe ooglook te pakken, helemaal verkocht door de geweldige oogschaduws, want NYX is ook een geweldig merk. De pigmentatie is mind-blowing en voor de prijs hoef je ze al helemaal niet te laten liggen. Ze springen vanzelf altijd in mijn digitale winkelmand, raar hé? Love them!

Heb jij een zachtroze lipstick?


56 Comments

 • Vera

  19/05/2012

  Weer een prachtige look en weer staat het je fantastisch!

  Reply
 • Paola

  19/05/2012

  Super mooi! De combi van de lipstick en de ooglook vind ik erg leuk!

  Reply
 • Emma

  19/05/2012

  wauw again: wat een mooie look <3 ik denk dat ik jouw look eigenlijk nog wel mooier vind dan die uit de glamour (al heb ik de pagina natuurlijk niet in full colour gezien) Vaak zijn die foto's nog geretoucheerd en alles, maar bij jou is het au naturel (nouja, wel make-up, but you know what I mean) echt heel erg mooi!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Ah, oh my. Nu voel ik mij echt vereerd, dank je wel Emma! Wat een lieve reacties laat je toch altijd achter, you made my day. ^^ Haha, yes! Ja, photoshop daar doe ik niet aan. :) Thanks a lot!

   Reply
 • Joyce

  19/05/2012

  wauw, je rockt ‘m weer!

  Reply
 • Arletta

  19/05/2012

  Wauw deze look staat je echt heel mooi!
  Ik ben echt jaloers op jou make-up talent ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Ah, thank you Arletta! Je moet gewoon veel oefenen en dan lukt het je vast wel joh. :D

   Reply
 • Lifesplash

  19/05/2012

  Ik ben er even stil van hoor… WAUW. Ben altijd dol op jou looks haha. :’)

  Reply
 • Bianca

  19/05/2012

  Prachtige look heb je weer gemaakt!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  19/05/2012

  Erg mooie look. Vooral de wing vind ik prachtig !

  Reply
 • beautiesatwork

  19/05/2012

  iets die ik zelf ook zou dragen…maar niet kan maken xD

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Ik moest wel lachen om je reactie. :’) Thanks a lot girl! Gewoon oefenen. ^^

   Reply
 • borntobemariska

  19/05/2012

  onwijs mooi!

  Reply
 • Josephine

  19/05/2012

  Ik vind de “… meets Cynthia” altijd zo leuk om te zien! Hele mooie look, ook weer een perfecte wing!

  Reply
 • Nicole

  19/05/2012

  Ongelooflijk mooi. Prachtige kleur!

  Reply
 • Mooi! Mocha is zo’n mooi kleurtje ik heb hem ook, zeker voor blue eyed girls een must!

  Reply
 • MissEvie.nl

  19/05/2012

  Prachtig weer Cynth! Wat kun je dat toch goed :-)

  Reply
 • Ik hou van deze kleuren! En zoals altijd staat het je weer prachtig!

  Reply
 • Esmay

  19/05/2012

  Mooie look hoor. Mooi natural :)

  Reply
 • Amanda

  19/05/2012

  Weer erg mooi gedaan!

  Reply
 • BeautyGlitter

  19/05/2012

  Oh I love Guess, dus deze look is wederom weer prachtig! Mooi gedaan =)

  Reply
 • Aleida

  19/05/2012

  Prachtige look!

  Reply
 • ValleyDoll

  19/05/2012

  Oh my Cynthia, zo prachtig ! Lijkt me overigens ideaal voor een bruidsmake-up. De zachte kleuren staan je zo goed ! Love it.

  Reply
 • charlottebax

  19/05/2012

  Die look is echt epic mooi! <3

  Reply
 • Marjorie

  19/05/2012

  Prachtige look weer! Deze zou ik zeker elke dag willen dragen.

  Reply
 • Erg mooi!
  De eyeliner is echt perfect, hij past supermooi bij de ooglook :)

  Reply
 • Mariska

  19/05/2012

  Erg mooi! Lekker rustig, goede look voor overdag.

  Reply
 • Flo

  19/05/2012

  Beauty! Erg mooi en heel netjes gedaan!

  Reply
 • deijsprinses

  19/05/2012

  Perfection!

  Reply
 • In Style Crew

  19/05/2012

  Wauw, prachtige look! We hebben je via mail (check junkmail) een uitnodiging gestuurd voor een leuke Bloggers Meet! Hope to see you there! ;)

  Reply
 • sarahdiiamonds

  19/05/2012

  Prachtig gedaan! helemaal mijn stijl! :D – en wat ben ik een stiekeme guest lover met een juwelenbakje vol :D-

  Reply
 • Darcy

  19/05/2012

  Waaaauw super mooi gedaan en ook gewoon draagbaar voor naar school!

  Reply
 • Jorinde

  19/05/2012

  wauw, deze look zou ik elke dag wel kunnen dragen. mooi gedaan!

  Reply
 • Irma

  19/05/2012

  woowie, echt een hele mooie en draagbare look!

  Reply
 • mynameisblonde

  19/05/2012

  Heel mooi. De zachte kleuren met de zwarte eyeliner, vind ik geweldig. Ook heel draagbaar voor elke dag. :-)

  Reply
 • LottedeJ

  19/05/2012

  Jaaa, dit is mooi! Zo draag ik m’n make-up het liefst, zoals je het hier in deze look hebt gemaakt. Heel erg mooi!

  Reply
 • Hanna

  19/05/2012

  het is weer prachtig! ik vind dit onderdeel echt leuk! liefs.

  Reply
 • Lisa

  19/05/2012

  wauw, echt weer prachtig cynthia!
  zou je misschien een keer kunnen vertellen hoe jij jou wenkbrauwen epileert en doet? :)

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Dank je wel Lisa! Ik heb vanmiddag speciaal een filmpje over mijn wenkbrauwen opgenomen. ^^ Alleen moet ik even kijken of hij is gelukt! xD

   Reply
 • Ruth

  20/05/2012

  Prachtige look weer! Ik vind de eerste foto, waarop je naar beneden kijkt ook supermooi en geweldige wing zeg :-)

  Reply
 • Het lijkt inderdaad erg op een pin up door het haar van het model ja :) Deze look staat je wel heel goed hoor :) x

  Reply
 • Pauline

  20/05/2012

  Wauw, deze look vind ik echt heel erg mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  20/05/2012

  Je look is prachtig! Heerlijk om eventjes weer zo’n licht kleurtje te zien!

  Reply
 • Marloes

  20/05/2012

  Super mooi! De advertorials van Guess spraken mij ook al aan toen ik ze in de Glamour zag staan! En altijd leuk als je weer eens een product herontdekt!

  Reply
 • Manon

  20/05/2012

  Echt, jouw ooglooks zijn altijd zó mooi!
  Deze stond ik ook echt even een paar minuten naar te kijken,
  je ogen komen zo goed uit.

  Reply
  • Beauty Koning

   21/05/2012

   Ah, how sweet Manon! Thank you, dat is echt heel leuk om te horen. ^^

   Reply
 • jlovesbeauty

  21/05/2012

  Weeral een prachtige look!
  Staat je trouwens prachtig!

  Reply
 • Mariel

  21/05/2012

  Hele mooie look! Wat staat jouw nou niet.. haha!

  Reply
 • Deb

  21/05/2012

  Deze foto van Guess heb ik ook gezien.. kwijl kwijl bij het zien van die vette perfecte wing!! Ik vind je look weer helemaal geweldig!! Gorgeous all the way ;-) !!

  Reply
 • Shirley

  21/05/2012

  Mooie kleuren en scherpe wings. Prachtig als altijd.

  Reply
 • Lara

  23/05/2012

  Wauw! Dat ziet er echt goed uit :-)

  Reply

Geef een reactie