Signatures, wat is die van jou?

Signatures, we hebben ze allemaal, niet alleen in jouw eigen kledingstijl, maar ook make-up. Er zijn altijd wel bepaalde dingen waaraan je iemand kan herkennen, of zij jou kunnen terugvinden in een menigte. Voorheen had ik rode lokken, je spotte mij overal, heel handig voor mijn moeder, als ze mij even kwijt was, op je tenen staan en je zag mijn rode knot overal boven uit. Heel handig, inmiddels ben ik blond, herkenbaar aan een hoge Lady Gaga knot op mijn kop, of de krullen die ik erin rol. Maar dat is een haar signature, wat is jouw make-up signature?!

WINGED EYELINER. Nee joh, dat is niet mijn signature! Just joking. Iedereen was van slag toen ik een eyeliner achterwege liet in een look, je mistte het zwarte lijntje boven mijn oog. Een jaar terug kon ik geen winged eyeliner zetten, dankzij mijn blog, het oefenen en verbeteren van mijn skills voor de FOTD’s heb ik geleerd om hem zo strak mogelijk te krijgen, wat ook nog steeds een kunst is om te doen. Toch wel één van de lastigste dingen om in een chaos, altijd te laat + stress + slecht licht in de ochtend + moe zijn, hem zo recht mogelijk te krijgen.

Felle tinten! Groot uitpakken is iets wat ik graag doe, helemaal in een FOTD of een geweldige Meets Cynthia die helemaal los mag gaan met kleuren, schmink en foute dingen die eigenlijk niet geschikt zijn voor in het openbaar. Zo heeft het hebben van een blog weer grote voordelen, je kan doen wat je wilt, maar het toch met de buitenwereld delen!

Naast de crazyass looks en de winged eyeliner ben ik ook nog via iets anders herkenbaar, namelijk mijn hoge spietsende wenkbrauwen. Hoe hoger, hoe beter! De laatste tijd krijg ik er weer veel vragen over, binnenkort behandel ik hem weer eens in een filmpje, maar hij komt eraan, no worries. Ineens besloot ik ze hoger te tekenen, puur omdat ik boos was omdat een look was mislukt, maar daar ontpopte de wenkbrauwen ineens uit! Woest krabbelde ik ze heel grof op mijn gezicht en zette ze goed aan. Hier en daar schaafde ik ze bij en tegenwoordig ga ik nauwelijks nog zonder hen door het leven! Signature number 3.

Volgens mij kan iedereen wel mijn signature omhoog halen, ondanks dat je mijn blog maar enkele weken volgt, of zelfs dagen, bekijk oude looks en daar zal je ze maar al te snel zien. Nu ben ik wel heel nieuwsgierig naar jouw signature! Heb jij een signature? Waar herkennen mensen jou aan? Heb je een signature, maar draag je hem niet elke dag? Of een geheime signature?!

Wat is jouw signature?

Vergeet trouwens niet mee te doen aan de winactie!


30 Comments

 • Liliane

  21/05/2012

  Ik gok dat dat de felle kleur lippenstift is. Ik draag het natuurlijk niet bij elke look maar meestal wel als ik haast heb en er toch verzorgd uit wil zien. Winged eyeliner staat op een gedeelde eerste plek of op een verdiende tweede, dat zien mensen mij toch ook vaak dragen ;)

  Reply
 • Lifesplash

  21/05/2012

  haha, bij jou zijn het zeker de felle kleuren! maar die signature maakt jou ook erg leuk. mijn signature is denk ik ehm, misschien dat ik een beetje een chinees uiterlijk heb. of inderdaad ook mijn winged eyeliner alhoewel ik die steeds minder op heb. :’)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/05/2012

  Ik denk dat mijn signature look toch wel de winged eyeliner is :)

  Reply
 • Jorinde

  21/05/2012

  Volgens mij heb ik geen make-up signature haha.

  Reply
 • Ayla

  21/05/2012

  Ik heb denk ik geen signature look.. Ben vooral herkenbaar aan mijn lengte haha! Maar jouw looks zijn inderdaad duidelijk herkenbaar! Leuke post :)

  Reply
 • lerares zoekt werk

  21/05/2012

  Ik heb er geen!

  Reply
 • Esmay

  21/05/2012

  Poeh, mijn signature. Ik heb werkelijk geen idee (a)

  Reply
 • Amanda

  21/05/2012

  Ik herken ze inderdaad bij jou! Bij mij.. lastig haha omdat ik elke keer wat anders draag of soms geen make up :)

  Reply
 • Maya

  21/05/2012

  Die eerste foto is zo mooi :D

  Reply
 • ValleyDoll

  21/05/2012

  Mijn signature look is smokey eyes met natuurlijk een winged liner !

  Reply
 • beautiesatwork

  21/05/2012

  bij mij is dat lipgloss :) ik draag altijd lipgloss, nooit lipstick

  Reply
 • Emma

  21/05/2012

  superleuk weer geschreven & het zijn inderdaad je signatures! Na diep nadenken kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk wel vaak zwarte eyeliner/hele donkere eyeliner rondom mijn ogen draag om mijn ogen er uit te laten springen. Of ik draag een felle kleur lippenstift, hoe feller hoe beter :) Maar stiekem ben ik aan mijn kapsel en kleding te herkennen & de eeuwige aanwezigheid van oordopjes/een andere vorm van muziek!

  Reply
 • Pff geen idee eigenlijk!
  Moet ik toch maar eens over nadenken :)

  Reply
 • Mariska

  21/05/2012

  Mijn haar ^^

  Reply
 • sarahdiiamonds

  21/05/2012

  Mijn makeup is in ieder geval niet elke dag hetzelfde, maar mij zie je zowiezo nooit zonder mascara de deur uitgaan en eyeliner. :D

  Reply
 • Josephine

  21/05/2012

  Aah een wing, die herken ik bij jou haha!

  Reply
 • deijsprinses

  21/05/2012

  Mijn signature is ook een winged eyeliner. Daarvoor niet altijd in het zwart maar hij is er altijd :)

  Reply
 • joycelysanne

  21/05/2012

  ik ben niet zo van de signature looks, ik zou het ook echt niet weten bij mezelf =) Als ik dan aan jou denk dan denk ik inderdaad meteen FEL!

  Reply
 • Anne vdh

  21/05/2012

  pffooee mijn signature… lastig! Nou eigenlijk denk ik dat waar mensen mij aan herkennen mijn stem is. Ik praat nogal hard:P dus je hoort mij overal bovenuit! Daarnaast hoor ik altijd dat ik zo’n aparte stem heb (niet perse positief ook haha) dus tsjah, ik denk dat mensen mij daar eerder aan herkennen dan aan een look!
  Daarnaast draag ik mijn haar vaak hetzelfde als het niet lukt om los te dragen, ik denk dat je me daar ook wel aan herkent (een knot).
  Jouw signature is ZEKER die felle kleuren :D Zo leuk vind ik dat!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Ah, thank you Anne! :D Inderdaad, ik herken jou ook vaak aan de knot. ^^

   Reply
 • Ik moet dan toch wel ‘paars’ zeggen, er is altijd wel iets paars te vinden in mijn make-up! Ogen, of nagels, ik wissel af!

  Reply
 • Gerrianne

  21/05/2012

  Mijn signatures.. Ik denk dat ik ze nog moet ontdekken!

  Reply
 • MissEvie.nl

  21/05/2012

  Ik denk dat mijn signature look lekker neutraal bruin is, het liefst met shimmer want dat geeft een mooi extraatje :-) eyeliner sla ik ’s ochtends nog wel eens over maar bruine oogschaduw en mascara gaat er altijd op!

  Reply
 • laralaurentia

  22/05/2012

  Mijn signature is denk ik het gebruik van aardtinten, al zie je dat niet op het eerste gezicht op mijn website.

  Reply
 • Deb

  23/05/2012

  Mijn signature look is redelijk naturel met brons/gouden tinten en een winged eyeliner en natuurlijk ALTIJD mascara.

  Reply
 • marchingonthebeat

  23/05/2012

  Ik weet het niet, ik denk dat ik vooral van lippenstift hou. Niet te rood maar wel wat feller dan je eigen kleur. Met mijn ogen experimenteer ik ook wel! Ik hou van verschillende dingen, verschillende kleuren oogschaduw.

  Oeff, dat lijntje boven mijn ogen is nog steeds hell af en toe. Niet om het bij 1 oog perfect te doen, maar bij de andere het een beetje gelijk neer te zetten.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/05/2012

  Pfffoeeee ik heb echt geen idee wat mijn signature look is.. ik draag altijd oogpotlood en mascara maar als dat nou typisch mij is?? i doennoo… Jaa die van jou zijn echt herkenbaar.. Vooral je wenkbrauwen.. Bij elke look die je maakt ben ik weer even jaloers op je wenkbrauwenn!

  Reply

Geef een reactie