Dr. van der Hoog: Outrageous Oxygen + Charming Chocolate!

Favoriete merken, wij hebben ze allemaal. Mijn maskers koop ik dan ook altijd bij Dr. van der Hoog. Waarom? Omdat ze zoveel keuze hebben, goed hun werking doen en gewoon cheap zijn om mee te nemen. Naast de gesmolten chocolade op mijn gezicht, heb ik nog een poedermasker in petto. One of my favorites!

Heb je haast? Dan is het toch lekkerder om even snel tussendoor een masker te nemen, als je daar tijd voor hebt, in plaats te van gaan liggen en ontspannen kan je ook gewoon doorwerken, maar met de chocoladegeur om je heen word je door de televisie en een brok chocola verleid.

Hoe kan je nou een masker aanbrengen als je haast heb? De kant-en-klare verpakkingen liegen er niet om, hiermee bespaar je de minuten waarin je het masker klaar stoomt om op je gezicht aan te brengen! De verpakking komt echt tot zijn recht bij het chocolademasker, Charming Chocolate, de geur past zich daar aan en zelfs ik, de niet-zo-chocolade-nommer, begin te watertanden bij de vloeibare chocolade op de voorkant van het masker.

Het chocolademasker bevat pure cacao-extract, dit zorgt weer voor de aanmaak van beta-endorphine, dat staat namelijk weer voor onze happiness. Dr. van der Hoog informeert ook nog dat het een gelukzalig gevoel geeft en een enorme oppepper voor je huid is. Dat klinkt goed!

Helaas geen maskerpicture van het chocolademasker, maar ik kan je vertellen dat hij goddelijk was, zeker het proberen waard, aangezien de geur je niet eens de das omdoet. Zelf houd ik totaal niet van sterke geuren, ligt eraan, maar bij dit masker vond ik geen overheersende tint.

Mijn maskers breng ik altijd aan met een spateltje, ook dit was weer het geval! De romige substantie verdeelde ik over mijn gezicht heen en wachtte enkele tien minuten, even heerlijk genieten. Het is ook belangrijk om even je rust te pakken! Na de tien à vijftien minuten besloot ik hem eraf te wassen, op zoek naar een schone huid, die ik inderdaad onder de chocoladelaag terugvond.

Zeggen ze niet dat je pas het “echte effect” van een masker de volgende dag ziet? In de avond merkte ik al dat mijn huid goed gevoed was, dat zeker, maar ook echt heel energiek oogde. Geen vette shine, maar een rustige glow lag er over mijn gezicht heen. De volgende dag merkte ik aan mijn huid zelf dat het hem goed had gedaan!

Poedermaskers, no comment. Maskers zie je zelf moet aanmaken kosten wat meer tijd, niet teveel water, maar ook niet te weinig. Ik pak er een kommetje bij, doe er alvast een klein hoeveelheid water in, niet teveel, liever te weinig dan teveel en giet het masker erbij. Goed roeren! Daarna “klop” ik hem als het water glad, hierdoor verdwijnen de klonten. Nog een druppeltje water en smeren maar!

Poedermaskers zijn ook mijn favoriet, omdat ze goddelijk ruiken! Dit masker rook echt naar klei, maar naar “schoonheidsklei” of “beautyklei”, heel verfrissend en oppeppend. Ik vind het echt incredible ruiken, hierdoor krijg ik meer het gevoel dat hij echt diep en grondig reinigt.

Oh, wauw!

Poedermaskers zijn eigen uit den boze voor de droge en gevoelige huid, maar ik had het echt even nodig! Eens in de zoveel tijd breng ik een poedermasker aan om ervoor te zorgen dat mijn huid diep en goed wordt gereinigd. Een voordeel aan de poedermaskers is weer, althans alleen bij poedermaskers doe ik dat, omdat er meer in zit. Vaak kan je er gemiddeld twee en soms wel drie keer mee doen, ook hier zit weer 15 G in.

Ik mengde het poeder met warm water, anders zit je tegen het plafond, als je een koude substantie op je wang aanbrengt, brrr. Vervolgens heb ik hem erop gespateld, alleen niet netjes, aangezien ik niet had verwacht dat ik een picture zou nemen, maar geen snorrenmasker voor mij! Nadat het Outrageous Oxygen masker was uitgehard, zo een twintig minuten waste ik hem eraf met lauw water, geldt trouwens ook voor het coco-masker.

Zie, geen snor! Mijn huid is daar te gevoelig, hierdoor kan het gaan irriteren. Dat heb ik overigens bij elk masker, no worries.

De vraag is nu, maken ze hun beloftes waar? Ja! Want de volgende dagen voelde mijn huid echt beter aan, mijn foundation hechtte beter dan ooit, wat ook belangrijk is. Het leek wel alsof mijn huid die extra aandacht weer nodig had, jeeeej! Op dit moment heb ik weer een happy skin, richting de happy side dan, maar de maskers hebben hier zeker een grote rol ingespeeld. Het derde masker review ik nog een keer apart.

Zowel het poedermasker als de chocolademasker zou ik opnieuw kopen, puur omdat ze goddelijk zijn voor op je gezicht, oppeppen en voor een schappelijke prijs van €2,20 gewoon verkrijgbaar zijn bij de drogisterij zoals de Etos en de Kruidvat!

Gebruik jij ook wel eens maskers van Dr. van der Hoog?


40 Comments

 • redhotjillypeppers

  23/05/2012

  Ik ben meer van de kant en klare maskers :) Het chocolademasker klinkt heerlijk !

  Reply
 • Paola

  23/05/2012

  Klinkt goed! Ik heb een vrij gevoelige huid qua maskers en vind die van Dr van der hoog bijna altijd fijn!

  Reply
 • Bianca

  23/05/2012

  Dat poedermasker ga ik ook eens proberen! Vind de maskertjes van Dr vd Hoog echt heerlijk, die met frambozen is ook erg lekker!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Die komt mij wel bekend voor, ik ga hem eens uitproberen! Bedankt Bianca. :D

   Reply
 • joycelysanne

  23/05/2012

  ik ben dol op poedermaskers, ik gebruik altijd die van etos eigen merk maar deze lijkt me ook wel wat!

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Oh my god. Die zijn ook.. mind-blowing! Vooral het zuiveringsmasker, als ik het goed heb. Dat masker ruikt echt naar waspoeder. Alleen daarom gebruik ik hem al, oké. Hij doet ook goed zijn werk, maar ik ben echt verkocht aan de geur!

   Reply
 • Louna Beauty

  23/05/2012

  Deze maskers zijn zooo lekker :) Die bruine variant heb ik nog liggen! Ben benieuwd

  Reply
 • Amanda

  23/05/2012

  Klinken erg goed! Gebruik zelf nooit hun maskers, vind ze te duur haha. Gebruik meestal tubes :) Heb nu ook een los klei masker in een pot, was maar 5 euro dus dan kan je het ook apart aanmaken per week, erg handig :D

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Oh, de maskers uit potten zijn inderdaad ook fijn! Goed dat je mij daar even aan helpt herinneren. ^^

   Reply
 • amyandnickyblog

  23/05/2012

  Ik heb zelf ook al een tijdje zo’n poedermasker liggen, maar had het nog niet geprobeerd omdat ik iets had gelezen van iemand die er niet zo blij mee was. Nu ben ik toch opnieuw benieuwd geworden en ga ik hem snel uitproberen!

  Reply
 • Esmay

  23/05/2012

  I love maskertjes van Dr. van der Hoog. <3

  Reply
 • beautiesatwork

  23/05/2012

  geen snor xD

  Reply
 • Deb

  23/05/2012

  Zelf neem ik nooit de tijd voor maskers ;-) maar ik ben wel benieuwd geworden naar het chocolade masker.. alleen al vanwege de geur YUMM

  Reply
 • Flo

  23/05/2012

  Ziet er heerlijk uit! Helaas heb ik een keer zieke uitslag op mijn gezicht gekregen van dit merk haha! Niet voor herhaling vatbaar!

  Flo xxxx

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Oh damn, dat klinkt niet goed Flo! Eerlijke comment, thank you girl. :)

   Reply
 • mynameisblonde

  23/05/2012

  Ik ben niet zo’n maskerfan. Ik vind dat een vettig goedje op mijn huid en het laten intrekken duurt me te lang. Ik hou meer ven scrubben en hydrateren. De foto is wel heel grappig! :-)

  Reply
 • Silke

  23/05/2012

  Ik houd van de maskers van dr van der hoog!
  Vooral het frambozen masker vind ik heel fijn (:

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Thanks Silke, ik ga even op zoek naar het masker! Hij kwam al eens eerder voorbij in de comments, nu ben ik nieuwsgierig. ^^

   Reply
 • deijsprinses

  23/05/2012

  Ik gebruik ze vaak! I love them!

  Reply
 • MissEvie.nl

  23/05/2012

  Ik gebruik af en toe een masker, maar niet zo heel vaak. Ik heb van Dr van der Hoog voorheen wel gebruikt maar de laatste tijd niet zo vaak meer. Gebruik nu alleen Yes to carrots en One love Organics :-)

  Reply
 • jlovesbeauty

  23/05/2012

  Eigenlijk gebruik ik niet zo vaak maskers, al zien deze maskers er goed uit!!

  Reply
 • Nicole

  23/05/2012

  vooral naar het poeder masker ben ik erg benieuwd!

  Reply
 • Lifesplash

  23/05/2012

  Klinkt goed zeg! Binnenkort even wat maskertjes kopen. :D En wat is die laatste foto leuk haha.

  Reply
 • Ze lijken me erg fijn! :)

  Reply
 • Lotte

  23/05/2012

  Ik houd van maskers <3 Dat laatste masker is echt lekker!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  23/05/2012

  Die maskertjes heb ik nog nooit geprobeerd, het klinkt al zeker veelbeloved!

  Reply
 • Juliette

  23/05/2012

  Die maskertjes heb ik ook welleens gehad! Ik vind ze erg fijn!x

  Reply
 • Elana

  23/05/2012

  Klinkt goed! Dat poedermasker wil ik graag proberen :)
  Liefs,
  xx

  Reply
 • Jorinde

  23/05/2012

  Dat poedermasker ziet er fijn uit :-)

  Reply
 • Josephine

  23/05/2012

  Ik ga eerlijk bekennen, ik heb nog nooit een maskertje van dr. van der hoog gebruikt. Moet ik mij nu schamen? :P Hoor er wel veel dingen over, maar ik ben erg lui qua maskertjes kopen haha dus ik gebuik het ook niet. Sexy fullface ook met het maskertje! :P

  Reply
  • Beauty Koning

   24/05/2012

   Niet?! :O Oh my, ze doen best goed hun werking! Haha, thanks a lot Josephine. :’)

   Reply
 • louiseenelise

  23/05/2012

  Ze klinken fijn. Sowieso is dat geloof ik wel een goed merk, maar mijn pot honing doet z’n werk ook.

  Reply
 • Darcy

  23/05/2012

  Ik hou van die maskertjes! Ze zijn zooo fijn.

  Reply
 • LottedeJ

  24/05/2012

  De maskertjes van Dr van der Hoog zijn echt heel fijn! Ik gebruik ze zelf ook heel graag.

  Reply
 • BeautyGlitter

  24/05/2012

  Het poeder masker van dr van der hoog vindt ik persoonlijk het fijns!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/05/2012

  Ze klinken fijn zegg!! ik stond laatst al voor t schap bij de kruidvat maar niet meegenomen.. Volgende keer toch maar wel doen denk ik!

  Reply
 • Gerrianne

  26/05/2012

  Het poedermasker lijkt me echt geweldig om eens in de zoveel tijd te gaan doen! Ik ben echt een masker fan, haha! Alleen chocolade? Nee, dat vindt je eerlijk gezegd niet snel op m’n gezicht.. Lijkt me gewoon zo’n kliederboel, of heb ik het mis? xD

  Reply
  • Beauty Koning

   26/05/2012

   Haha, op zich viel het wel mee! Ik gebruikte van die sponsjes, hiermee krijg je hem er snel af. ^^

   Reply

Geef een reactie