Battle of the Beautybloggers!

Jullie weten inmiddels wel hoe ik mij kan uitleven in bepaalde looks. Niet alleen ik houd van creatief zijn met make-up, er zijn nog vele anderen! Ja, je hoort het goed.. There are others.. MAAR!  Tumdumdum, Lost moment.. Daarom besloten we elkaar eens flink te gaan uitdagen, wat grenzen te gaan verleggen, maar het niveau dan ook goed omhoog krikken. Een battle, whut? You know.. Battle of the Beautybloggers! Beautybloggers? Wie?!

 

Niet alleen ik beschik over de eigenschap “lef hebben”, de andere drie Nederlandse beautybloggers zijn er ook zeker niet vies van. Een beetje durven, oefenen en nog eens de goede moed hebben om het vervolgens te publiceren en iedereen, dus ook jij, kan aan de bak met het maken van make-up looks die way over de top zijn!

Battle of the beautybloggers is voor vele niet iets nieuws onder ons, bekend van Serena, Whatabeauty en vele andere bloggers die de gave categorie overnamen en zelf een battle startte! Dit keer mag ook ik meedelen aan het project, samen met Linda van Whatabeauty, Sanaz van aShotofBeauty en of course Serena zelf van Beautylab. Laten we beginnen met onszelf te introduceren:

Linda (25) van Whatabeauty.nl – Ik houd van dingen maken uit het niets. Koken, bakken, schilderen en ook make-up zijn dan ook dingen die ik graag doe. Iets waar ik echt voor kan gaan zitten, is een uitgebreide look maken en dan mag hij zo extreem als maar kan. Waar daar nu echt een plaats voor is? In de Battle of the Beautybloggers natuurlijk! Met geweldige tegenstanders met mad skills als Cynthia, Sanaz of Serena is het niet alleen ‘lekker kliederen’, maar ook een beste uitdaging. Ik ben tot de tanden toe gewapend met make-up en kwasten en klaar voor deze uitdaging, dames. Bring it on!

Sanaz (24) van ashotofbeauty.com – Wie aan Sanaz denkt, denkt aan extreme over the top. Iedereen mag weten van mijn uit de hand gelopen hobby. Ik ben gek op make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het liefst verleg ik al mijn grenzen. Voor mij is make-up niet alleen iets wat je dagelijks draagt, het is kunst. Verleg je grenzen en leef je uit, at the end of the day its only make-up. Ik doe mee aan de Battle of the Beautybloggers omdat ik het zie als een uitlaatklep. Lekker los gaan met make-up, hoe extremer hoe beter. Ik kan niet wachten! Ladies, let the battles begin!

Serena (27) van Beautylab.nl – Beauty & make-up is een manier om jezelf nét even iets mooier te maken dan je al bent. Het kan je zekerheid geven, een gevoel van luxe, maar ook kun je er veel creativiteit in kwijt. Ik doe mee met the Battle of the Beautybloggers omdat ik het leuk vind om te laten zien wat je met make-up allemaal kunt creëren. Lekker helemaal los met extreme looks! Ik voel me dan eventjes een ander persoon, en dat vind ik heel gaaf (ik houd ook echt van verkleden). Bovendien ben ik wel in voor een goede uitdaging, en met mijn tegenstanders gaat dat zeker lukken. Ik zal echt hard mijn best moeten doen om de komende battles te gaan winnen, maar weet zeker dat ik ze allemaal ga verslaan. Yes ladies, maak je borstjes maar nat: Serena geeft zich niet zomaar gewonnen!

Cynthia (19) van BeautyKoning.com – Gewaagde looks? Paars, geel en rood? Blauw en wit? Groen en geel? Packers! Just joking, geen american football dit keer, maar mijn liefde voor football moet helaas zijn plek delen met mijn passie voor some crazy looks! Make-up kent geen grenzen, al helemaal niet voor mij. Regels zijn erom te worden verbroken, rood met roze? Fabulous! Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind. Fel? Extreem? Zo niet draagbaar? Heftig? Well hello, ik join maar al te graag de club. Of had ik al een membership? Ben ik al toegelaten, omdat ik bekend sta om mijn extreme looks? Natuurlijk kan daar altijd een schepje bovenop, de Battle of the Beautybloggers is daar een perfecte uitkomst voor. Let’s do this!

True that dollfaces, the battle is on! Zelf kan ik niet wachten om te beginnen, heerlijk rottend op Pinterest, even wat inspiratie op doen voor de thema’s die wij vieren hebben uitgekozen. Iedereen gaf een thema op, en oh my, wat zitten er toch moeilijke tussen. Stiekem knijp ik hem nu al voor een thema, welke dat is, dat houd ik nog even geheim!

We beginnen met het thema van Serena, namelijk Haute Couture Fashionshow inspired look, gevolgd door die van Sanaz,de Seven Deadly Sins en dan komt mijn thema Day and Night en als laatste sluiten we af met een amazing theme en dat is die van Linda, namelijk Tim Burton!

Nog een keer op een rijtje:

 • Haute Couture Fashionshow Inspired Look
 • Seven Deadly Sin
 • Day and Night
 • Tim Burton

Volgende week verschijnt de allereerste look van de battles en daarna volgen de andere drie looks. Zodra het een geslaagde serie battles is, kan ik jullie alvast verzekeren dat er dan weer vier nieuwe thema’s op je liggen te wachten! Heb je nog een idee? Of een thema? Leave it in the comments!

Heb jij wel eens meegedaan aan een battle? En wat was jouw thema?

Bron foto: Google.nl

51 Comments

 • Ruth

  25/05/2012

  Wat ontzettend leuk zeg!! Ik kijk er naar uit :-) Ik ben zo benieuwd waar je mee gaat komen, succes Cynthia :-)

  Reply
 • Christel

  25/05/2012

  Oh my! Tim Burton!!!
  I love it already! (Huge fan! XD)

  Ik vind dat jullie hele leuke thema’s hebben gekozen en ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  25/05/2012

  The game is on! Gho ik ben benieuwd naar alle looks, bij sommige kan ik meteen iets voorstellen.. Maar dan die 7 sins hmm :D veel succes met het zoals jij zegt rotten, en maak er maar een cynthia style look van ;D good luck!

  Reply
 • Teri

  25/05/2012

  Zaaalig, hier zat ik al een tijdje op te wachten! Ik ben echt heel erg benieuwd wat jullie ervan gaan maken, jullie zijn best gewaagd aan elkaar! De thema’s zijn ook nog eens heel leuk bedacht, great!

  Reply
 • Bee

  25/05/2012

  Super! Ik kijk er naar uit om de resultaten te zien!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  25/05/2012

  Hier kijk ik echt naar uit ! Ik ben benieuwd naar jullie creaties

  Reply
 • monique

  25/05/2012

  Geweldig! Echt iets om naar uit te kijken! Succes maaar vooral veeel plezier!!

  Reply
 • Elise

  25/05/2012

  Yay, ik ben benieuwd!

  Reply
 • Lifesplash

  25/05/2012

  Oeh, dit klinkt geweldig! Ben heel nieuwgierig, veel succes. :)

  Reply
 • Bianca

  25/05/2012

  Wat superleuk! Ben heel benieuwd naar jullie looks! Heel veel succes!

  Reply
 • Emma

  25/05/2012

  OEHHHHH, hier word ik blij van :) Ik kende de battle looks van Serena & Linda al & ben er zeker van overtuigd dat jij tussen dit rijtje getalenteerde dames thuishoort! Ik wacht met spanning tot de eerste looks :D

  Reply
 • Liselotte

  25/05/2012

  wat super leeuk! ik vind serena haar creaties altijd zo mooi op beautylab.nl ik ben erg benieuwd ! succes

  Reply
 • Amanda

  25/05/2012

  Zo ontzettend gaaf! Ben erg benieuwd naar de looks, ze zullen van jou vast prachtig worden :D Hoop zelf in de toekomst ook nog een x mee te mogen doen

  Reply
 • Malou

  25/05/2012

  Wat leuk zeg!

  Reply
 • jlovesbeauty

  25/05/2012

  Oh wat leuk, ben benieuwd!!

  Reply
 • malu

  25/05/2012

  Wat leeeuk! :D
  xx

  Reply
 • Erg leuk! Ik ben nu al benieuwd naar jullie looks :)

  Reply
 • Allissa

  25/05/2012

  vind ik leeeeuk!

  Reply
 • Flo

  25/05/2012

  Tim Burton! Vind het nu al leuk!! Succes ;) xxxx

  Reply
 • deijsprinses

  25/05/2012

  Spannend! Ik ben enorm benieuwd!

  Reply
 • Diana (@DianaAPBL)

  25/05/2012

  Tim Burton, dat belooft nogal wat! Ik ben erg benieuwd :)

  Reply
 • Kayla

  25/05/2012

  Wat een leuk idee, ik ben erg benieuwd naar de looks!

  Reply
 • Nicole

  25/05/2012

  Wauw, spannend!! Ik ben erg benieuwd.

  Reply
 • beautiesatwork

  25/05/2012

  dat worden echte pareltjes :D

  Reply
 • Ayla

  25/05/2012

  Tim Burton! Wat een super leuk thema! Ben heel benieuwd :)

  Reply
 • Laura

  25/05/2012

  Super leuk! x

  Reply
 • Nicole

  25/05/2012

  ben heel benieuwd naar de looks!
  de thema’s zijn iig heel leuk :)

  Reply
 • Manon

  25/05/2012

  Heel erg leuk idee, ben heel erg benieuwd.

  Reply
 • Lotte

  25/05/2012

  Ben heel benieuwd naar je look!

  Reply
 • MissEvie.nl

  25/05/2012

  Wat super leuk en super spannend! Ben erg benieuwd naar jullie looks!!! :-)

  Reply
 • dppz

  25/05/2012

  wauw wat super leuk zeg! Ik kijk uit naar de 1e looks

  Reply
 • Jorinde

  25/05/2012

  Leuk zeg. Ik ben benieuwd :-)

  Reply
 • LottedeJ

  25/05/2012

  Ik vind het echt súperleuk dat jullie dit doen en ik ben ontzettend benieuwd naar al jullie looks! Jullie zijn wel gewaagd aan elkaar, moet ik zeggen!

  Reply
 • Paola

  25/05/2012

  Wat super leuk! Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan maken!

  Reply
 • Josephine

  25/05/2012

  Aaaah supergaaf, ik las al hier en daar wat, ik ben heel benieuwd naar al jullie looks! :D

  Reply
 • Sheela

  25/05/2012

  Hoe leuk is dit!? ik ben echt benieuwd :) x

  Reply
 • Louna Beauty

  25/05/2012

  Wat leuk dittt :) Ben heel benieuwd x

  Reply
 • Arletta

  25/05/2012

  Gaaaaf ik ben benieuwd!!

  Reply
 • Marjorie

  25/05/2012

  Wat leuk! Heel erg veel succes :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  25/05/2012

  Oeee naise zegg!! ik ben erg benieuwd wat jullie allemaal gaan makenn!!

  Reply
 • Lisa

  25/05/2012

  super leuk, ik ben heel erg benieuwd! (:

  Reply
 • SpringVibes

  26/05/2012

  Wauw ik ben echt blij dat de battle weer is begonnen !
  x Ella

  Reply
 • Gerrianne

  26/05/2012

  Je maakt me heel nieuwsgierig! Ik ben benieuwd! :)

  Reply

Geef een reactie