Scarlett Johansson Meets Cynthia III!

Jahay jezu hay, kom je haar nu elke maand tegen? Nee, vorige keer was het haar visagiste waar ik even mee babbelde, enkele tips meekreeg en een hint dat ik haar look eens moest gaan namaken. Dit keer liep ik Miss SJ zelf tegen het lijf, waarmee ik even op de high tea ging. Een kopje thee in mijn hand, mijn pinkje omhoog en gefascineerd keek ik naar haar make-up look. Even kort informeerde ik er naar en Miss S deelde weer de geheimen van haar visagiste, tijd voor een nieuwe Scarlett Johansson Meets Cynthia!

Komt haar naam jullie neus al uit? Het is namelijk al de derde keer dat ik haar look namaak, van rustige ooglook met red lips, een make-up look die groot was uitgepakt tot aan nepwimpers aan toe en nu weer iets met kleur, purple it is!

Door haar lichte huid worden de kleuren van haar ooglook een stuk intenser, hierdoor vallen ze veel meer op en poppen ze als het waren uit haar oogkassen! Het maakt niet uit welke kleur Scarlett draagt, alles staat haar. Van lange nepwimpers waarmee jij je eigen wenkbrauwen mee kunt kammen tot aan not-on-ya-face-make-up.

Juch, ik ben lichtelijk verbrand. Goed insmeren dus!

De geweldige oogschaduwbasis, die je nog steeds kan winnen, van TooFaced, you know the Shadow Insurance, bracht ik aan op mijn ooglid tot aan mijn wenkbrauw, deels smeerde en klopte ik hem in. Goed wachten tot hij droog is, gelukkig kon ik even in de tussen tijd oogschaduws swatchen uit de 88 Palettes!

Ja, ik weet het! Ik moet mij schamen voor de hoeveelheid pan in de 88MattePalette, overal zitten ze, wel een teken dat ik hem vaak gebruik, even goed praten you know. Tijd om aan de slag te gaan, gewapend met een platte oogschaduwkwast bracht ik de onderste lavendeltint aan op mijn ooglid, maar ik hield mijn binnenste ooghoek vrij.

Waarom hield je dat stuk vrij? Vanwege de incredible eyeshadow van Make Up Store,  Angel! Een artikel vol memories, aangezien ik deze oogschaduw kocht, maar de verkeerde meenam, still in love gelukkig. Deppend bracht ik hem zonder basis aan, de tint is vrij intens van zichzelf, maar het moest of course een natuurlijke highlighter blijven.

Even de blendtrick toepassen, voordat we met de arcadeboog gaan beginnen. Door middel van een crèmekleurige oogschaduw, beter bekend als Heaven uit de Too Faced Natural EyePalette, blend de oogschaduw makkelijker, hierdoor wordt hij mooi smokey. De tint bracht ik deppend onder mijn wenkbrauw aan en licht in mijn crease.

Vervolgens pakte ik mijn bending brush erbij, blendde de oogschaduw van mijn ooglid samen met Heaven en ging over naar het “echte werk”. Weer de matte 88 palette en ditmaal de middelste tint, boven de paarse oogschaduw met een geraakte pan. Licht zette ik hiermee mijn arcadeboog mee aan, door middel van een pencil brush. Blendde ik dit weer met een blending brush en herhaalde dit een aantal keer totdat de kleur goed was opgebouwd.

Mijn arcadeboog was nog niet donker genoeg, omdat ik er echt meer diepte in wilde leggen, gebruikte ik de paarse oogschaduw uit de 88 Matte Palette, de tint met de hugeass pan. Licht schetste ik mijn arcadeboog, blendde dit en bracht hem ook onder mijn oog aan. Netjes laten overvloeien in elkaar en ya done!

Op het middelste gedeelte van mijn ooglid bracht ik nog een vleugje Angel aan, voor het oplichtende effect. Vervolgens ging ik over naar de winged eyeliner, ondanks dat Miss SJ het niet heeft, maar zelf miste ik hem in de look. Na het krullen van mijn lashes, bracht ik ook een laagje gelliner op mijn waterlijn aan en eindigde met een mascara!

Geen lipstick en de lipgloss bleek ook gewoon nog steeds in mijn alledaags bakje te rotten, behalve de geweldige lipliner van Miss Sport waarmee ik mijn lippen omlijnde en vervolgens goed inkleurde, de kleur wat wegblendde met mijn vingers en ready to go!

Het plaatje in mijn hoofd, past hier totaal niet bij! De look is heel rustig geworden, ideaal voor een dagje weg, een verjaardag, maar misschien iets te heftig voor naar school/werk. Het heeft lichter uitgepakt dan ik dacht, maar zo draagbaar! De paarse tinten zijn weer tot leven gewekt, want ik heb nu zin om alleen maar voor paars te gaan, oh my..

Draag jij zelf wel eens een paarse tint? En hoe combineer jij die?


73 Comments

 • Allissa

  26/05/2012

  wauw, ik vinnem mooooooi!
  lekker kleurtje maar toch heel subtiel (:

  Reply
 • Desiree

  26/05/2012

  Mooie ooglook!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  26/05/2012

  Paars is 1 van mijn favoriete oogschaduwkleuren. Echt prachtig !

  Reply
 • Paola

  26/05/2012

  Heel erg mooi! Ik vind paars je erg goed staan!

  Reply
 • Emma

  26/05/2012

  0.0 Ook dit staat je weer geweldig! De hoeveelheid roze en paar ik hier tegenkom is echt mindblowing, maar je bent echt een pro met mooie ooglooks, I like!!

  Reply
 • Manon

  26/05/2012

  Wat een prachtige look. Dit is wel een look die je gewoon kan dragen, heel leuk. Zal morgen gelijk uitproberen.

  Reply
 • deijsprinses

  26/05/2012

  Wauw! It’s perfect.

  Reply
 • Jorinde

  26/05/2012

  prachtig. Ik hou van paars!

  Reply
 • Ayla

  26/05/2012

  Ik vind deze look je echt super staan! Past bij je :) Ja, dit is nu mijn favoriet.

  Reply
 • Lifesplash

  26/05/2012

  Wauw, deze look staat je echt heel leuk!

  Reply
 • beautybymarge

  26/05/2012

  Prachtige look! Je hebt echt stralende ogen, dat maakt het zeer prettig om naar jouw ooglooks te kijken! :D

  Reply
 • Josephine

  26/05/2012

  Hahaha, dat eerste stuk geniaal geschreven. Ik dacht inderdaad al: wait, whut, alweer een scarlett johansson look? Niet dat ik het erg vind, want jouw looks zijn altijd zo leuk om naar te kijken. Deze is ook heel mooi :D

  Reply
  • Beauty Koning

   26/05/2012

   Ah, thank you Jose! Wat leuk om te horen girl. Ah, dank je wel. :)

   Reply
 • louiseenelise

  26/05/2012

  Mooie look, staat je goed! Het zijn hele mooie kleuren paars. Ik ga eens zoeken naar de lipliner van Miss Sporty, die ziet er ook goed uit.

  Reply
 • MissEvie.nl

  26/05/2012

  Wauw prachtig!!!! Paars staat je erg goed, hele mooie look is het geworden :-)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/05/2012

  Ik ben zelf niet zo’n paars fan.. Maar ik moet zeggen dat dit er tof uitziet!! Vind um mooi!!

  Reply
 • joycelysanne

  26/05/2012

  stunning, echt weer prachtig!

  Reply
 • ValleyDoll

  26/05/2012

  Dit staat je weeral geweldig ! Ik gebruik zelf zelden paars, al kan ik er ook mee wegkomen eigenlijk.

  Reply
 • Amanda

  26/05/2012

  Mooi gemaakt, perfect voor overdag :D

  Reply
 • beautiesatwork

  26/05/2012

  mooi :D palettes dienen om te gebruiken hé, dus maar normaal dat er af en toe pan verschijnt :p

  Reply
 • inikkens

  26/05/2012

  Wauw, prachtig. Hierdoor komen je ogen prachtig uit! I love Scarlett, ze is zo mooi, net als jou!

  Reply
 • LottedeJ

  26/05/2012

  Pretty! Je schrijft zo leuk, haha. Ik vind de look heel goed gelukt en hij lijkt zeker op de look van Scarlett! En die lipliner vind ik je heel goed staan, echt een mooie ‘my lips but better’ kleur.

  Reply
  • Beauty Koning

   26/05/2012

   Dank je wel Lot! Ah, thanks. :) Ik ben echt addicted aan de lipliner van Miss Sporty, draag hem echt te vaak. :’)

   Reply
 • Hanna

  26/05/2012

  absoluut geweldig! en wat gaaf zeg, dat je haar weer tegenkwam! liefs.

  Reply
 • Deb

  26/05/2012

  Gorgeous as always. Van mij mag je haar ook wel vaker tegenkomen. Paars staat je ook weer prachtig!

  Reply
 • Ruth

  26/05/2012

  Prachtige look! Het staat je ook heel mooi, dit is echt mijn favoriete ooglook! Zo ongeveer draag ik het zelf ook vaak, love purple :-)

  Reply
 • bysoelila

  26/05/2012

  Mooie look en je lippen zijn hier trouwens echt mooi!

  Reply
 • mynameisblonde

  26/05/2012

  Niet enkel SJ, maar ook jij staat werkelijk met alle make-up! Hele mooie look. Ik zal toch echt eens moeten oefenen met mijn oogschaduwpenselen en oogschaduwpaletten om ook iets moois uit mijn mouw te toveren! :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   26/05/2012

   Haha, thank you! :) Gewoon doen joh, je hebt altijd nog make-upremover toch. :D

   Reply
 • Marjorie

  26/05/2012

  Wauw Cynthia! Wat een mooie look weer. Staat je echt prachtig en super knap gedaan. You sure are a talented person!

  Reply
 • Nicole

  26/05/2012

  hele mooie look! vind het jou eigenlijk veel mooier staan dan Scarlet..

  Reply
 • Esmay

  26/05/2012

  Dat paarse staat je super goed Cynth!

  Reply
 • beautinista

  26/05/2012

  Erg mooi

  Reply
 • sarahdiiamonds

  26/05/2012

  Gelukkig dat het artikel erop staat, want met mijn gelul soms haha! het is echt mooi geworden, paars staat je goed, ik zou het zeker overdag dragen :D

  Reply
  • Beauty Koning

   26/05/2012

   Haha, true that! Jouw schuld. :’) Ah nee, het was gewoon heel gezellig. ^^ Dank je wel Sarah!

   Reply
 • sielruby

  26/05/2012

  Ik vind hem bij jou veel natuurlijker overkomen dan bij Scarlet eigenlijk :) alleja, bij haar ziet het er wat vreemd uit

  Reply
 • Kayla

  26/05/2012

  Ik vind het weer een prachtige look, heel zacht!

  Reply
 • marchingonthebeat

  26/05/2012

  Ik vind het echt een hele mooie look!! Perfecte kleur, en perfect lijntje erboven =p.

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  26/05/2012

  woaw geweldige look! Gonna try it!

  Reply
 • Gerrianne

  26/05/2012

  Wauw, prachtige look! Ik hou al helemaal van dit soort kleurtjes, dus onwijs blij wordt ik hier van! Het staat je ook echt héél mooi!

  Reply
 • Joyce

  26/05/2012

  Héél mooi geworden! Ik vind het echt een mooi kleurtje. Ik vind het zelf ook wel leuk om een paarse ooglook te maken. Moet alleen uitkijken dat ik ’t niet te heftig maak, anders lijkt ’t net alsof ik een blauw oog heb, haha.

  Reply
 • Ayla

  26/05/2012

  dit vind ik echt een mooie look! liefs xx

  Reply
 • mysupersweetlife

  26/05/2012

  Wauw prachtig, wat een mooie paarse kleur!
  Wat zit je haar mooi!
  Liefs

  Reply
 • Steffie

  26/05/2012

  super mooi!

  Reply
 • Flo

  26/05/2012

  Pretty! Echt heel leuk. xx

  Reply
 • Juliette

  26/05/2012

  Heel mooie gedaan! echt heel leuk!x

  Reply
 • Teri

  27/05/2012

  Heel erg mooi gedaan, de kleuren zijn zo liefelijk en staan erg mooi bij je kleur van ogen! Ik ben de laatste tijd obsessed met paarse oogschaduw!

  Reply
 • Tasja

  27/05/2012

  Ik heb op een of andere manier nu pas je blog ontdekt, shame on me, maar omg I love it! Vooral deze look. Je ziet er zelfs 10x knapper uit dan miss S. Super :D

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   How sweet, dank je wel Tasja! Haha, leuk dat je het alsnog hebt ontdekt. ^^

   Reply
 • Arletta

  27/05/2012

  Wauw weer zo’n geweldige “…. meets cynthia” ik vind jou looks vaak mooier dan het origineel!

  Reply
 • Christel

  29/05/2012

  Ik vind m heel erg mooi. Maar zonder eyeliner (winged of niet) had ie toch wel wat kaal geweest denk ik. En ik vind de lipliner erg mooi passen bij deze look!

  Reply
  • Beauty Koning

   30/05/2012

   Thank you Christel! :D True that, ik denk dat de look dan ook vrij meh zou zijn geworden, op mijn gezicht dan. :)

   Reply
 • Anke

  30/05/2012

  Wauw, het staat je prachtig !

  Reply
 • Esther

  01/06/2012

  wauw weer een perfect look hihi. ben echt heel blij met lotte (lotte loves beauty) want door haar heb ik je blog ontdekt.
  je hebt een heel mooi egaal gezicht en je haren zijn ook al zo mooi!
  Ik ben fan!

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Ah, dank je wel Esther! Wat een lieve reactie. ^^ Lottle is my hero, haha! :D

   Reply
 • Febe

  05/07/2012

  Ben ik de enige die vind dat je een beetje op haar lijkt?

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Haha nee! Mijn tante roept het ook zo vaak. :’) Tegenwoordig noemt een vriend mij ook zo. You’re not alone!

   Reply

Geef een reactie