Filmpje: How to wenkbrauwen bijtekenen.

Een tijd geleden was het hét onderwerp van de dag! Er werd niks anders gezegd dan iets over my brows, maar hey hallo, ik moest ook mijn fase door. Grote volle wenkbrauwen die misschien iets te enthousiast waren aangezet. Volg je mijn blog al vanaf het begin? Dan zie je mijn wenkbrauwen steeds veranderen, van licht naar heel extreem tot aan normale gevormde streepjes. Het kost veel tijd, maar dan heb je ook wat. Vandaag laat ik aan jullie zien hoe ik tegenwoordig mijn wenkbrauwen bijwerk!

 Thanks to Youtube verloopt het filmpje niet helemaal soepel, mijn excuses hiervoor!

De producten die ik in de video heb gebruikt:

Wenkbrauwen:
– 
Too Faced Naturel Eye Palette: Sexpresso -> begin van wenkbrauw
– Sleek Au Naturel Palette: Cappuccino -> invullen van wenkbrauw + einde
– Angle brush
– Babydoekjes
– BeautyBlender

Om te contouren:
– Max Factor Smooth Effect Foundation Natural 50
– MAC Face and Body Foundation White
– Klein oogschaduwpenseel of een concealerbrush

Het duurt inderdaad lang om elke keer je wenkbrauwen bij te werken. Iedereen heeft zijn eigen manier van opmaken, helaas trek ik er wel hele middagen voor uit om een look te perfectioneren, maar zoals ik al in de video zei: it’s amaaaaaaazing!

Teken jij je wenkbrauwen bij? En hoe ga jij te werk?


57 Comments

 • deijsprinses

  27/05/2012

  Het filmpje is privé? :/

  Reply
 • mysupersweetlife

  27/05/2012

  Handig filmpje! Wat ben jij leuk zeg!!!
  Liefs

  Reply
 • beautiesatwork

  27/05/2012

  ik hoef de mijne niet echt bij te tekenen :) heb toch het filmpje bekeken hoor :D

  Reply
 • MissEvie.nl

  27/05/2012

  Wat een verschil met je natuurlijke wenkbrauwen, wauw wat kun je dat goed zeg! Ik teken mijn wenkbrauwen eigenlijk nooit bij, de mijne zijn van zichzelf al erg vol :-) Het kan altijd beter natuurlijk maar daar heb ik niet zoveel zin/tijd voor hihi.

  Reply
 • Elise

  27/05/2012

  Wauw, ziet er goed uit. Ik teken mijn wenkbrauwen niet bij omdat ik het niet nodig vind en mijn moeder dat moest doen tijdens haar chemo. Dat was voor mij ook geen fijne tijd en ik wil er niet al te veel aan herinnerd worden.

  Reply
 • Allissa

  27/05/2012

  Wauw wat heb je toch prachtige wenkbrauwen. Tif filmpje. Ik teken ze vaak even snel bij met een wenkbrauwpotlood wegens gebrek aan tijd. Ik moet nog even een snelle opvulmanier zien te vinden :’)

  Reply
 • BeautyGlitter

  27/05/2012

  Dat doe je echt super mooi! Ik heb ook best volle wenkbrauwen, ik teken alleen het ” einde ” van mijn wenkbrauw bij voor een beetje vorm!

  Reply
 • bysoelila

  27/05/2012

  Je doet het echt super mooi. Ik zelf teken/epileer mijn wenkbrauwen niet, maar voor de mensen die het wel doen is dit echt handig!

  Reply
 • Diana (@DianaAPBL)

  27/05/2012

  Yay, ik wachtte al lang op een filmpje over je wenkbrauwen! Vind/vond ze namelijk altijd zo mooi!

  Reply
 • Marjorie

  27/05/2012

  Erg handig filmpje en leuk om te zien hoe je dat doet. Het ziet er echt super mooi uit!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/05/2012

  Leuk om te zien ! Ik teken mijn wenkbrauwen bij met oogschaduw en een kwastje dat ik vochtig maak met Mac fix+ spray zodat het beter blijft zitten :)

  Reply
 • Ruth

  27/05/2012

  Leuk en handig filmpje! Ik vond je wenkbrauwen in vorige fases al heel mooi, maar deze versie is wel heel erg mooi :-) Ik had geen idee dat het zoveel werk was, maar hey, dan heb je wel iets prachtigs. Ik laat mijn wenkbrauwen altijd verven, nu zijn ze iets aan de donkere kant geverfd, I like! Je fases zijn heel herkenbaar ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   Haha, wat leuk dat je de fases hebt gezien Ruth! :D Bedankt voor je lieve complimentjes. :) Oh, dat slijt wel, een paar keer je gezicht reinigen en dan zullen ze alvast een stuk donkerder zijn. Ik was het namelijk een keer vergeten, toen ik voor een week echt pikzwarte wenkbrauwen. :’)

   Reply
 • ValleyDoll

  27/05/2012

  Ugh ik heb dringend een nieuwe angle brush nodig. Handig filmpje ! Ik teken ze ook bij, anders is het maar een zielig hoopje haartjes dat er staat :p

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   Thank you girl! Oh, Ebay! Want de angle brush die ik in de video gebruik, komt daar ook vandaan. Hooguit vier dollar. ^^

   Reply
 • Joyce

  27/05/2012

  Handig! Ik vind ’t zelf best lastig om mijn wenkbrauwen bij te tekenen zonder dat ’t onnatuurlijk overkomt. Dit is wel een goede manier!

  Reply
 • Jorinde

  27/05/2012

  Jeetje, wat een tijd gaat daarin zitten, maar ze zijn wel prachtig. Ik epileer en teken mijn wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotlood.

  Reply
 • Jessica

  27/05/2012

  Handig filmpje!

  Reply
 • joycelysanne

  27/05/2012

  leuk filmpje!

  Reply
 • Tarlan Z.

  27/05/2012

  Ik word echt vrolijk van jou make-up. Vind het zo bij je passen. Bij mij staat zoiets niet, maar vind het echt mooi om ernaar te kijken. En je wenkbrauwen doe je ook mooi. Ik heb het zelf niet zo nodig alleen als ik echt donkere oogschaduw gebruik. Maar mooi gedaan!

  Reply
 • Esmay

  27/05/2012

  Wut, niet epileren? Give me yours! Sowieso mag je die van jou wel aan mij geven, want ze zijn echt perfect <3
  Maar bon, misschien door dit filmpje krijg ik wel net zulke wenkbrauwen als jij.

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   Haha, thank you Esmay! True that, gewoon proberen, maar dan niet gaan epileren, gebruik echt een hele donkere tint en dan kan je altijd kijken of het je staat, om vervolgens een lichte tint te gebruiken en dan pas te gaan epileren. Liever het zekere voor het onzekere. :)

   Reply
 • Irma

  27/05/2012

  je hebt er echt talent voor! het ziet er fantastisch uit!
  ik teken ze altijd even snel bij met een potloodje, want anders moet ik weer vroeg opstaan of kom ik te laat op school (:
  en gefeliciteerd met je 57 abonnees!
  X

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   Haha, thank you Irma! Ja, 57 alweer.. wauw. Het gaat echt zo snel. Niet te geloven. Bedankt, echt superlief. :D

   Reply
 • Lifesplash

  27/05/2012

  Zo een handig filmpje. Ik wil ook net zulke wenkbrauwen als jou. Zooo beauty haha. Jij hebt echt talent hoor, hihi. xx

  Reply
 • Loes

  27/05/2012

  Gaat misschien niet waarover het artikel gaat maar wauw die oogmake-up! Echt heel mooi, en heel zomers!!

  Reply
 • Lisa

  27/05/2012

  dankje voor het filmpje! heel handig thankss :)

  Reply
 • Liliane

  27/05/2012

  Wat superinformatief weer Cynth! Dankjewel :)

  Reply
 • mynameisblonde

  27/05/2012

  Jij steekt echt wel heel veel tijd in je make-up, maar je ziet er dan ook altijd piekfijn uit. Daar hou ik wel van! :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   Thank you Ann-Shophie. :) Dat is echt leuk om te horen, voel mij zeer vereerd girl.

   Reply
 • Deb

  27/05/2012

  Hier zat ik nou écht op te wachten!! Dank je wel voor dit fantastische filmpje. Ondanks alle drukte heb ik er gelukkig nog even tijd voor kunnen maken. Damn your talented girl, jij hebt echt fantastische skills! Ik zou zo bij je in de leer willen gaan ;-) Dat contouren heb ik nog nooit gezien, maar wat een gaaf resultaat!! Wat zie je er trouwens super mooi uit, je neon shirt knalde zowat van mijn scherm af en volgens mij draag je de nagellak die je net noemde voor
  mijn winactie, of niet?! XX

  Reply
  • Beauty Koning

   27/05/2012

   Oh, wauw! Wat een superlieve reactie Deb, you made my day. ^^ Misschien moet ik een keer een artikel maken met vragen, of anderen dingen, zodat je antwoord krijg op bepaalde dingen, ehm heel vaag uitgelegd. :’) Wat lief Deb, thank you! :D Ja, dat is de nagellak die ik benoemde in de reactie. I love it!

   Reply
 • sarahdiiamonds

  27/05/2012

  Je wenkbrauwen zijn echt gorgeous! :D ik teken ze eigenlijk nooit bij, denk wel dat ik het ga doen nu, maar dan meet een wenkbrauw potlood, ik heb al volle wenkbrauwen maar je weet nooit haha! :D

  Reply
 • Flo

  27/05/2012

  Supermooi! Gaaf filmpje! Ik gebruik ook Too Faced, maar mijn wenkbrouwen zijn al donker dus het is eigenlijk niet zo nodig! xxxx

  Reply
 • Elana

  27/05/2012

  Superhandig filmpje, ik ben een ramp met wenkbrauwen..
  Liefs,
  xx

  Reply
 • Germa

  27/05/2012

  Duidelijk filmpje Chynthia! Vol verbazing zit ik te kijken hoeveel producten je dagelijks gebruikt voor je wenkbrauwen. haha ze zien er wel super uit! Persoonlijk gebruik ik vaak een wenkbrauwpotlood en af en toe wenkbrauwgel.

  Reply
 • Erg leuk om te zien!
  Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik alleen maar een wenkbrauwpotlood, grappig om te zien hoeveel jij gebruikt! (die van jou worden dan ook wel een stuk mooier, haha)

  Reply
 • Gerrianne

  28/05/2012

  Wauw, wauw! Wat zit er ten eerste een groot verschil tussen je natuurlijke en gekleurde wenkbrauwen! Ik vindt ze zo mooi, maar hier heb ik je al best vaak een compliment op gegeven, hihi! Nu zien we het eindelijk goed in een filmpje hoe je te werk gaat. Hartstikke leuk & goed uitgelegd! Ik gebruik eigenlijk altijd een wenkbrauw potlood van Clarins. Daarmee ga ik tegen m’n wenkbrauw haartjes in en worden ze ook een stuk donkerder! Zonder, nee.. Dat lukt echt niet meer, als je eenmaal begint, haha! Nu ik je zie, moet ik nodig weer gaan experimenteren! :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   28/05/2012

   True that Gerrianne, ze lijken echt totaal niet op elkaar. Vooral het begin stuk fake ik, maar dat is denk ik wel zichtbaar. :’) Bedankt voor je lieve complimentjes!

   Reply
 • Nicole

  28/05/2012

  Heel handig filmpje! je wenkbrouwen zijn echt heel mooi :)

  Reply
 • Chantal

  28/05/2012

  Ik heb n tip voor je. Zet volgende keer de YouTube link erbij. Ik kijk namelijk via mijn telefoon en die ondersteund geen YouTube filmpjes in artikelen.

  Reply
  • Beauty Koning

   28/05/2012

   Ik wist niet dat je het via je mobiel niet kunt bekijken, bij mijn iPhone kan ik hem namelijk wel gewoon zien. Volgende keer zet ik hem erbij, thank you!

   Reply
 • dppz

  30/05/2012

  wat een leuk filmpje zeg! Ik heb echt een haat liefde verhouding met wenkbrauwen.
  Grappig ik doe het zelfde als jij, ik gebruik ook altijd babydoekjes, echt ideaal.

  Reply
 • LottedeJ

  31/05/2012

  Haha giiiirl, wat ben je toch grappig! Ik moest wel lachen om het beginstukje over je eigen wenkbrauwen. “Ja oké, ze zijn best aanwezig *trekt een scheve kop*” Hahaha. Je hebt echt mooie wenkbrauwen, dude! De mijne zijn heel asymmetrisch, heel irritant.

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Haha, thank you! :D Mijne ook hoor, maar wenkbrauwen kloppen ook niet. :’)

   Reply
 • isehazenveld

  01/06/2012

  Wauw gaaf die oogschaduw!

  Reply

Geef een reactie