Essential Skin vernieuwd webshop + assortiment!

Bij sommige merken heb je het gevoel dat je thuis bent, herken je dat? Zodra je het ziet, komen de eerste herinneringen naar boven, een goede band met een bepaald persoon of iemand waaraan je het cadeau hebt gegeven. Soms heb je gewoon memories bij verschillende merken en Essential Skin is daar één van!

De Nederlandse webshop Essential Skin, die bekend staat om hun natuurlijke producten die ook nog eens dierproefvrij zijn, vernieuwde niet alleen haar lay-out, maar ook enkele collecties in de shop. Van het merk Lavera Faces tot aan nieuwe merken die in de wachtrij staan om toegevoegd te worden aan het uitbreidende assortiment van de online winkel.

De webshop wilde zich meer gaan richten op make-up, hurraaaay! Dat klinkt als muziek in mijn oren, hoe meer make-up, hoe beter of course. Het nieuwe merk Sante, waarvan de review nog op mijn lijst heb staan, maar wel toegevoegd is aan één van mijn favoriete highlighters, voegde zich ook bij Essential Skin toe.

Sneak peek.

De service is echt uitstekend! Daar heb ik nog nooit wat op aan te merken gehad, de pakketjes werden netjes op tijd verstuurd, geweldig ingepakt, je krijgt er free samples bij je bestelling, wie wilt dat nou niet?! EN! Ze verzenden tegenwoordig ook gewoon naar België toe! Well hello Belgium! Paypal was al welkom, maar nu ook iDeal, hierdoor kun je makkelijker bestellingen plaatsen, thank you!

Het is een fijne webshop om even te bezoeken, helemaal al je in to the natuurlijke producten bent, of gewoon van dierproefvrije cosmetica houdt, wie doet dat niet?! Op Lavera heb je sowieso al eens 10% korting, well hello Lavera producten! De huidverzorgingsproducten zijn ook omhoog gegaan, van lotions tot maskers, van toners naar zelfbruiners. Ja, Essential Skin heeft zich goed gedaan om het assortiment te vernieuwen, I like!

Je vindt er niet alleen make-up, maar ook gezichtsproducten, lichaamsverzorging, maar ook het haar wordt niet vergeten. Op dit moment kunnen we alle zonnebescherming beter omarmen en ook zij doen dat met de speciale zon categorie! En zelfs de mannen worden niet vergeten, kuch vaderdag. Het is de moeite waard om even de webshop van Essential Skin te bezoeken!

Kon jij de webshop al?

Bron foto 1: Essentialskin.nl

16 Comments

 • Elise

  28/05/2012

  Ik kende deze webshop nog niet, maar ik geloof dat ik er even een kijkje móet nemen.

  Reply
 • Lifesplash

  28/05/2012

  Ik kende het nog niet, ga gelijk een kijkje nemen! Word er wel nieuwsgierig naar haha. xx

  Reply
 • Josephine

  28/05/2012

  Grrrr, ons een sneak peak geven en laten wachten? Daar ben ik niet van gediend Cynthia! Haha, nee just joking, ik ben heel benieuwd naar je review!

  Reply
 • beautiesatwork

  28/05/2012

  hoera voor België :D

  Reply
 • ValleyDoll

  28/05/2012

  Ik kende het nog niet maar ga zeker es een kijkje nemen !

  Reply
 • Marge

  28/05/2012

  Klinkt goed! Leuk hoe je vertelt over een ‘thuiskomen’ beleving bij een merk. Je kan dan ook echt zo’n winkel niet voorbij lopen zonder even gedag te zeggen tegen je oude vertrouwde familie (mango body butter) en even te koekeloeren bij je neefjes en nichtjes (moringa en cherryblossom body butter) :P

  Reply
 • Vera

  28/05/2012

  Kende ik nog niet! Ik ga eens even kijken :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  28/05/2012

  Deze webshop kende ik nog niet maar klinkt wel heel goed! Ik neem zeker even een kijkje :-)

  Reply
 • Christel

  28/05/2012

  Oh handig!
  Lavera is niet makkelijk te krijgen volgens mij, dus dit is sowieso welkom!:)

  Reply
 • Kayla

  28/05/2012

  Ik kende deze webshop nog niet, het lijkt me wel een leuke webshop!

  Reply
 • Liliane

  28/05/2012

  Ik kende het nog niet maar je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  28/05/2012

  Deze webshop kende ik nog niet, ik ga er zekers een een kijkje nemen! :D

  Reply
 • arletta

  28/05/2012

  Deze webshop kende ik nog niet maar hij klinkt goed!

  Reply
 • Marjorie

  28/05/2012

  Wat leuk! Ik kende de webshop nog niet.

  Reply
 • happyannanas

  29/05/2012

  Ik konde de webshop nog niet, jij konde hem dus al wel hihi (je laatste zin maakt me aan het lachen).. Ik bestel nooit iets op internet, tenzij het een gratis sampletje van iets is :-D Maar ik ga sowieso wel even kijken straks, misschien wordt dat wel de eerste site waarop ik MIJN product ga kopen..

  Reply
 • Lis

  17/06/2012

  Super goed artikel, heel erg bedankt! Geweldig hoe je het gevoel van thuiskomen omschrijft! Leuk om te horen :-)

  Reply

Geef een reactie