L’Oréal Studio Secrets Smoothing Primer.

Primers, helemaal met dit weer hebben we ze nodig! Ben je een daredevil en draag je ook met dertig graden of hoger make-up, dan is het beste om een goede basis te creëren voor je make-up door middel van een primer. Na mijn MAC Prep + Prime base en de Catrice Prime and Fine base, ging ik nu over naar de primer van L’Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing primer, ook wel de smoothing primer genoemd!

Twijfelend liep ik elke keer het schap voorbij, wist niet zeker of ik hem moest meenemen, maar liet hem elke keer weer liggen. Volgende keer dan maar, mijn handen waren vol, of ik bedacht mij weer op het laatste moment. Dankzij de GlossyBox die ik overigens bij Germa won, thank you Germa! Ontving ik het product wat ik al die tijd wilde hebben, maar niet in mijn winkelmand meenam, dit is het lot!

Epic picture. Het glazen potje kreeg ik niet goed op de foto, maar aan de zijkant zit namelijk een sticker, waarmee je de “beveiliging” eraf haalt, hierdoor kun je zien of hij al open is gemaakt, maar van die stofhaartjes, blijven daar achter plakken, wat weer een haarbal vormt. Oké, overdrijven is ook een vak, but you know!

Geen pompflacon, maar net zoals Catrice in een potje, in dit geval gemaakt van glas, geeft net dat chique gevoel, maar zodra je hem laat vallen ya screwed. Je sluit de primer weer met een zwarte deksel wat ook weer luxe oogt en hij bevat 15 ml.

De roze substantie ziet eruit als een opgeklopte mousse, wat heel dik oogt, maar mega luchtig is! Het is totaal geen deken die je over je poriën heen smeert, maar een lucht laagje, waarvan je nauwelijks door hebt dat je hem hebt aangebracht.

Close-up zie je dat hij luchtig oogt.

Dit is de dosering die ik gebruik voor mijn gezicht, misschien iets minder.

  

Je kunt niet alleen door mijn handen heen kijken, de aders zie je lopen, ze lijden best een eigen leven, zie je dat? Maar ik heb ook goede lijnen in mijn hand om de primer op uit te testen. Zou ook deze de fijne lijntjes verminderen? En de make-up goed op zijn plek houden?

Het resultaat is wel zichtbaar, niet alles is echt opgevuld zoals botox dat zou doen, maar het heeft best een goede werking! Zelf ben ik tevreden over de primer, door de siliconen voelt mijn huid lekker zacht aan, houdt hij mijn make-up goed op zijn plek, ook naar een lange dag die volgepland is met activiteiten. De test heeft hij goed doorstaan!

Maar nu is de vraag? Doet hij zijn werking goed? Ja, hij behoudt mijn make-up langer dan normaal, zonder basis zit het al in de middag niet meer op zijn plek, maar de primer voorkomt dat. Hij heeft geen chemische geur, meer geurloos en voelt goed aan op mijn huid, wat ook een dikke pluspunt is! De primer van L’Oréal, de  Studio Secrets Smoothing Resurfacing primer, is verkrijgbaar bij de drogisterijen, waaronder de Kruidvat voor €16,99!

Kon jij de primer al? En heb je hem ook in bezit? Zo ja? Wat is jouw mening over de basis?


43 Comments

 • redhotjillypeppers

  31/05/2012

  Wel fijn dat het niet zo’n primer is die een dikke laag glibberige siliconen achterlaat op je gezicht !

  Reply
 • joycelysanne

  31/05/2012

  ik moet bekennen dat ik primers heb opgegeven, al klinkt deze wel goed!

  Reply
 • Lifesplash

  31/05/2012

  Klinkt goed! En lucky you met die box die je kreeg zeg, hihi. :D

  Reply
 • ValleyDoll

  31/05/2012

  Deze heb ik ook al gebruikt, vond hem zeker niet slecht maar ik gebruik liever een vloeibare primer ipv zo’n potje.

  Reply
 • dppz

  31/05/2012

  Ik ken hem niet, maar als ik deze zie moet ik toch stiekem aan de ene afschuwijke primer denken van MAC. Ik heb zelf een primer van Make Up forever, die is geweldig en helemaal voor mij met mijn rode plekken. Oke kost ook wat, maar dan heb je ook wat.

  Reply
 • Ik zweer bij deze primer, hij is ZO geweldig! Jammer genoeg is hij echt duur voor zo’n klein potje, twijfel elke keer of ik hem opnieuw zou kopen, maar langs de andere kant… He’s worth it ;-) Tof dat je hem hebt kunnen uittesten!

  Reply
 • Jorinde

  31/05/2012

  Ik heb hem niet in mijn bezit, maar hij klinkt goed. Fijn dat je hem hebt gewonnen en heb kunnen uittesten!

  Reply
 • deijsprinses

  31/05/2012

  Welke vind je beter die van Catrice of deze van L’Oreal?

  Reply
  • Beauty Koning

   31/05/2012

   Haha, ik had het stuk getypt, maar er niet bij gedaan, omdat ik echt die wilde reviewen, maar dan ga ik voor die van Catrice. Ze komen heel dicht in de buurt hoor, maar ik pakte die van Catrice net wat sneller, omdat hij misschien goedkoper is? Maar mijn lijntjes vulde hij net wat beter op. MAC beats everything!

   Reply
 • beautiesatwork

  31/05/2012

  spijtig van de prijs :( ik had hem zo graag gekocht

  Reply
  • Beauty Koning

   31/05/2012

   De primer van Catrice lijkt er heel erg op, misschien is die wat beter voor je budget? :D

   Reply
   • beautiesatwork

    31/05/2012

    is die ook zo luchtig en mousse-achtig? zoja, dan zou ik die wel een durven kopen :)

    Reply
   • cuteasacupcakeblog

    31/05/2012

    Ja inderdaad die lijkt er echt super hard op! Hij maakt je huid ook zo heerlijk zacht door de siliconen. Hoewel die van Catrice wel een geurtje heeft. Dat vind ik wel een beetje jammer. Maar het scheelt dan ook wel tien euro.

    Reply
 • Kayla

  31/05/2012

  Lijkt me een fijne primer.. ik heb er al vaak mee in mijn handen gestaan maar toch steeds niet gedaan. Toch de volgende keer maar eens gaan proberen..

  Reply
 • Emma

  31/05/2012

  klinkt als een fijne primer, ik heb de catrice & budgettechnisch zou die eerder in mijn mandje verdwijnen :)

  Reply
 • Esmay

  31/05/2012

  Klinkt erg goed! Ik gebruik zelf alleen niet zo vaak primer, ben een beetje lui haha!

  Reply
 • amyandnickyblog

  31/05/2012

  Hier ben ik erg benieuwd naar! Ik hou niet zo van vloeibare budgetprimers, de enige die ik een beetje kan uitstaan is That Gal van Benefit, dus deze lijkt me echt wel wat! :D

  Reply
 • Arletta

  31/05/2012

  Wauw lucky you!
  Dat moet inderdaad wel het lot zijn.
  Hij klinkt fijn, liefs.x

  Reply
 • Malou

  31/05/2012

  Klinkt erg goed!

  Reply
 • Amanda

  31/05/2012

  Klinkt goed! Heb er zelf nog een paar liggen die ik eerst op wil maken voordat ik overhaast een ander ga kopen hihi

  Reply
 • Shirley

  31/05/2012

  Ik vond hem niet zo, maar ik ben dan ook verslaafd aan mijn fyrinnae powder primer als ik een primer gebruik. xD

  Reply
 • MissEvie.nl

  31/05/2012

  Ik heb hem ook! Ik vind dat hij je huid super zacht en glad maakt, het voelt fijn aan. Maar toch, ik weet niet, die siliconen die je huid kunnen afsluiten. Al heeft de primer van MAC dat ook en die gebruik ik ook… maar bij die voel je dat minder. Tja ik twijfel haha. Voorlopig ligt hij weer even in mijn lade en grijp ik terug naar MAC.

  Reply
 • sarahdiiamonds

  31/05/2012

  Gho ik zit te twijfelen tussen deze en de L’Oréal Lumi Magique primer.. ik vind het wel leuker dat die in een pomp flesje zit is dan toch wat hyqieniser, maar we zullen zien, deze revieuw helpde al zeer goed thanks a lot! =D

  Reply
 • Merve

  31/05/2012

  Ik wil ‘m graag, maar ik ga eerst die van catrice eerst eens proberen :)

  Reply
 • Elana

  31/05/2012

  Deze kende ik nog niet, maar hij klinkt fijn!
  Liefs,
  xx

  Reply
 • Elise

  31/05/2012

  Klinkt fijn, maar ik heb niet zoveel met primers. Het klinkt altijd als onzin. Misschien probeer ik die van Catrice ooit.

  Reply
 • Lisa

  31/05/2012

  lijkt me een erg fijn product! bedankt voor de review (:

  Reply
 • Christel

  31/05/2012

  Best een fijne primer dan!:)

  Reply
 • Myla

  31/05/2012

  IK heb nu die van Catrice want gebruik het niet zo vaak dus ga ik dan liever voor budget :)

  Reply
 • Lijkt me wel fijn! :)

  Reply
 • Marjorie

  31/05/2012

  Dit lijkt mij echt een fijne primer. Ik heb vaker gehoord dat je echt zo’n siliconen laag van sommige primers krijgt en bij deze dus niet. :D

  Reply
 • Hanna

  31/05/2012

  hij ziet er echt smooth uit ofzo, op de foto’s ziet het eruit alsof het een hele mooie textuur is! (:

  Reply
 • Paola

  31/05/2012

  Klinkt goed! Ik gebruik altijd die van Catrice! Dat vind ik echt een topper!

  Reply
 • LottedeJ

  31/05/2012

  Fijn dat ‘ie voor jou goed werkt! Ik heb hem ook (ook uit de Glossybox), maar gebruik ‘m zo goed als nooit. Ik heb bij primers altijd ’t gevoel dat ik m’n huid volsmeer met troep!

  Reply
 • Germa

  01/06/2012

  Your welcome! :-) Goede review!

  Reply
 • monique

  01/06/2012

  Ik vind deze ook erg fijn, ideaal tegen de iets grofere porien rond mn neusen de fijne lijntjes bij mn ogen.. maar als deze op is dank ik dat ik die van catrice gabproberen.. ik vind 17,- wel erg veel namelijk..

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   True that, die van Catrice is ook best goed hoor! :D Helemaal voor de prijs die je ervoor betaald.

   Reply
 • Gerrianne

  02/06/2012

  Klinkt fijn & ziet er goed uit! Ik gebruik nu de primer van Catrice! Die is ook prima, haha! :D

  Reply
 • missjustpretty

  02/06/2012

  Deze lijkt mij echt heerlijk, ben op zoek naar echt een goede primer die niet zo’n siliconen gevoel achter laat, dat is echt zo vervelend.

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   De primer van MAC, de Prep + Prime, voelt echt heerlijk aan, helemaal niet als een siliconenlaagje. :) Hij bevat overigens wel siliconen.

   Reply
 • Bee

  03/06/2012

  Deze vind ik heel erg fijn, maar heb er dan ook nog maar twee geprobeerd :)

  Reply
 • Sinnerbeauty

  05/06/2012

  Heb je ervaring met de primer van Sephora ? Want ik wou deze week voor een paar producten een retourtje Nederland doen, maar als dit de moeite niet is, haal ik de rest ook wel in België ;-)

  Reply

Geef een reactie