Louis Vuitton Spring Model Meets Cynthia.

Daar stond ik dan weer, achter de schermen een beetje mee te kijken bij Louis Vuitton. Het model werd in de prachtige sfeerlampen gezet en het geflits van een boze onweerswolk verblindde je bijna. Was het niet de flitser, dan wel de highlighter op het wang van het model. Goedkeurend knikte ik rond, werd geïnspireerd door de visagiste, die mij enkele tips gaf voor de eyecatcher van de look. Gefascineerd streek ik met mijn vingertoppen over mijn kin, tijd voor een Louis Vuitton Spring Model Meets Cynthia!

Ineens ben ik in to the highlighters, merken jullie het? Afgelopen weekend was ik druk bezig met inspiratie aan het op doen, hard werken hoor! Oké, ik was even.. ja. Ik bekend, rottend op Pinterest! Maar voor een goed doel, ondertussen bekeek ik mijn eigen map en vond ik de oude catwalk picture van een lange tijd geleden, ooit zou ik ze namaken, wat ik nog steeds van plan ben, maar vond de geweldige foto van het model.

Zie je de geweldige glans op haar jukbeenderen?! Ik wilde dat ook! Tijdens de photoshoot zag ik al de opgelichte stukken in haar gezicht, it’s gorgeous! De knot achterop haar hoofd, de haarband erin, het poofy effect, de neutrale look daarbij, een perfecte zomerse look.

Vanwege de zomerse touch aan de look, gebruik ik ook weinig producten! Althans, weinig? Ja, voor mijn doen is het wel weinig, natuurlijk niet voor iedereen. Cynth, genoeg onzin. Oké! Vanwege de hitte van de lampen, dit geval de zon, gebruikte ik een oogschaduwbasis, like always de Too Faced Shadow Insurance die ik op mijn ooglid tot onder mijn brows aanbracht.

De Too Faced Natural Eye Palette stond alweer te springen om zich te mengen in de look, vandaar dat ik mijn favoriete palette er weer bij pakte en de oogschaduw Heavenonder mijn wenkbrauw aanbracht, voor het blenden en ook weer op het ooglid, ditmaal voor de kleur. Heel licht, precies genoeg voor de ik-heb-bijna-geen-oogschaduw-op-look!

In mijn arcadeboog bracht ik Velvet Revolver aan, om mijn arcadeboog wat meer diepte te geven. Hierdoor poppen mijn blauwe kijkers iets meer. Geen winged eyeliner dit keer! Oh my, excuse me. In de volgende look zit hij echt weer hoor, no worries please. Een eyeliner vanaf mijn binnenste ooghoek, tot aan de buitenkant, zodat je de nepwimpers niet zou zien. Whut? Heb je die op? Ja!

Eerst krulde ik mijn wimpers, bracht ik een laagje mascara aan en gebruikte ik de losse nepwimpers, die het natuurlijke effect geven aan de look, dicht tegen mijn wimperrand aangeplakt. Vervolgens nog een wit oogpotlood aangebracht en de ooglook is klaar!

Wow, stoer hoor Cynth, al die schuine-halve-niet-fullface-pictures. Vanwege de highlighter, de missende zon, op de eerste foto was hij er wel, maar die ging als sneeuw voor de zon weg, woordengrapje. Vandaar dat ik mijn gezicht moest draaien, anders zou je niks zien van de prachtige highlighter van Make Up Store, de welbekende High Tech Lighter in de beruchte kleur Platina. Om hem goed te accentueren bracht ik daar overheen een witte shimmeryoogschaduw van NYX, de Ultra Pearl Mania White. Licht bracht ik hem op mijn jukbeenderen en slapen aan.

Voor de rest van mijn gezicht, poederde ik de glow van de foundation niet af, maar sette wel licht de probleemgebieden aan, waar mijn foundation altijd snel in de lijnen gaat zitten. Vervolgens contourde ik hier en daar nog wat mijn gezicht en ging over naar de lippen. Of course ging ik ook voor nude, dus de Miss Sporty lipliner Toffee werd weer opgetrommeld!

Misschien iets te zwaar voor naar buiten toe, maar de highlighter kun je ook licht aanzetten, de rest van je gezicht goed afpoederen en dan ben je ready to go. De highlighters liggen weer oud en vertrouwd in mijn alledaagse bakje en worden regelmatig gebruikt in mijn routine. Hurrraaaay!

Gebruik jij een highlighter? En welke is dat?


48 Comments

 • sarahdiiamonds

  02/06/2012

  Oh wow! Wait whut? Lees ik dat goed of hallucineer ik omdat het al zo laat is.. Was jij echt bij die photoshoot? Damn wij moeten echt nog eens bij kletsen haha! :D de look is prachtig, hij inspireert me echt zodra ik het TF natural palette heb ga ik echt veel looks van je uitproberen! Highlighter staat je echt prachtig!

  Reply
  • Elise

   02/06/2012

   Dat vraag ik me ook af! Anyways, weer een hele mooie look (maak jij überhaupt wel eens een minder mooie look?)! Ik heb nog geen highlighter, maar dat kan niet lang meer duren.

   Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Haha, thanks girl! Ja, ik was even op bezoek, in mijn fantasiewereld. ^^

   Reply
 • joycelysanne

  02/06/2012

  Wauw, het ziet er weer verbluffend uit!

  Reply
 • Arletta

  02/06/2012

  Wauiw, weer een superlook!
  liefs,x

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/06/2012

  Pretty ! Highlighter kan zo mooi zijn ! Je wimpers vind ik ook erg geslaagd.

  Reply
 • Jorinde

  02/06/2012

  De highlighter staat je prachtig! Geeft niet dat je geen wing hebt hoor, zolang je minimaal maar een eyeliner draagt :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Ah, gelukkig dan maar! :D En Jorinde, maak eens een Twitter aan!

   Reply
 • Bianca

  02/06/2012

  Mooie look! Die highlighter staat prachtig!

  Reply
 • ValleyDoll

  02/06/2012

  De highlighter is super super mooi ! Echt een prachtige glowy look !

  Reply
 • deijsprinses

  02/06/2012

  I love, je straalt!

  Reply
 • Paola

  02/06/2012

  Prachtig zoals altijd!

  Reply
 • Josephine

  02/06/2012

  Ah, frisse look! Ook leuk gedaan met je haar, wat jammer dat we daar niet een gehele foto van zien, of heb je het expres zo gedaan haha?

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Haha, mijn haar paste er niet op. :’) Er viel trouwens ook niet zoveel te zien. :)

   Reply
 • Delphine De Wulf

  02/06/2012

  Heel mooie look, heel natuurlijk . Wow

  Reply
 • beautiesatwork

  02/06/2012

  highlighter is super :D ik gebruik graag m’n blush/highlighter van hema

  Reply
 • Amanda

  02/06/2012

  Wat een mooie natuurlijke look, en wat een prachtige nepwimpers! Ze zijn lekker vol

  Reply
 • Lifesplash

  02/06/2012

  Wauw, echt gaaf dat je bij die photoshoot was! Haha, word er een beetje jaloers van hoor. :$ Ik vind de look ook heel mooi, lekker natuurlijk. :D

  Reply
 • Mooie look!
  De highlighter op je wang staat ook heel gaaf :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  02/06/2012

  Wauw wat weer prachtig! Echt een fantastische look bij het model en je hebt hem heel goed nagemaakt :-) Love highlighter!!! Ik gebruik MAC Cream colour base in de kleur Luna als mijn highlighter. Ow enne, ik vind hem best draagbaar voor buiten hoor! Lekker toch zo in het zonnetje :-)

  Reply
 • EmmaWessels

  02/06/2012

  Wauw heel erg mooi! Je huid straalt echt super!

  Reply
 • Irma

  02/06/2012

  Pretty! Ik ga denk ik ook maar weer eens mijn highlighter uit de kast halen
  Het ziet er echt shiny uit (:

  Reply
 • Liselotte

  02/06/2012

  waauw weer al z’n prachtige look, deze is dan ook echt iets voor mij, haha :)

  Reply
 • BeautyGlitter

  02/06/2012

  Wauw, dit is toch een van mijn favoriete looks. Ik zou hem echt naar buiten dragen. Prachtige highlighter, I wish I could do that =( Ik ben nogsteeds opzoek naar DE highlighter, veel shimmer maar geen glitters, aah het is zo moeilijk!

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Oh, wauw! THank you girl. :) True that, het is heel moeilijk om de ultieme highlighter te vinden. :)

   Reply
 • inikkens

  02/06/2012

  Heel mooi!

  Reply
 • Esmay

  02/06/2012

  Mooi, die glow!

  Reply
 • Marjorie

  02/06/2012

  Wauw, echt super mooi gedaan! De highlighter is zo prachtig!

  Reply
 • LottedeJ

  02/06/2012

  Geweldig mooie look! Die highlighter is echt ontzettend mooi zeg, wow! En eyeliner zonder wing staat je trouwens ook erg goed. Maar volgens mij staat alles jou wel, haha ;)

  Reply
 • marchingonthebeat

  02/06/2012

  Het ziet er heel natuurlijk uit! Erg mooi

  Reply
 • Gerrianne

  02/06/2012

  Perfect en die glow, amazing!

  Reply
 • Hanna

  02/06/2012

  wat een mooie, natuurlijke look en die highlighter staat je echt prachtig! liefs.

  Reply
 • Manon

  02/06/2012

  Mooie, draagbare look. Staat je weer super goed!

  Reply
 • Whit

  03/06/2012

  Waw, weeral een prachtige look! Dit zou ik heel misschien ook wel eens kunnen proberen. Super draagbaar & zo fijn voor in de zomer ook!
  thumbs up!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  03/06/2012

  Prettyy Pretty!! ik hou van jou looks! elke keer weer!! je doet t zo naisee! En je schrijfstijl helemaal like it!!

  Reply
 • Marloes

  03/06/2012

  De foto van het model is ook echt prachtig! En het is zeker gelukt om de look na te maken! Prachtig!

  Reply
 • Anne vdh

  03/06/2012

  Hee die foto van het model herken ik, die heb ik ooit ook gepint, vlgns mij van jou gerepinned toen haha:D Loooove die highlighter! Wat nou niet voor naar buiten? Zo draag ik mijn highlighter elke dag haha:P
  Mooie look!

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Hey, dat zou best kunnen, hij komt inderdaad van Pinterest af! Hij is trouwens ook al eens op mijn blog verschenen, maar in het echt was de highlighter heel grof hoor. Echt too much, jij brengt hem altijd zo subtiel aan, no worries girl! ^^

   Reply
 • Mariel

  03/06/2012

  Hele mooie look! Ik zou dit zo dragen :)

  Reply
 • Echt een super super mooie look :) Ik ben altijd fan van de ‘nude-look’ maar een leuke smokey-eye is ook altijd leuk :D

  Reply
 • Lian

  04/06/2012

  Mooie look!!

  Love Lian

  Reply
 • Evelien

  04/06/2012

  Ik ben ook into Highlighter tegenwoordig. Het staat je prachtig! en dan zou het dat ook bij mij moeten doen, ik heb ook blauwe ogen en zulke haarkleur. (ja hoor, deze look ga ik dus fijn namaken.) Het is ook een mooie matte lippenstift, maar ik ben niet zo voor de strakke wenkbrauwen :-)

  Reply
 • mynameisblonde

  05/06/2012

  Mooie look, heel naturel en draagbaar en perfect voor de zomer. :-)
  De eerste foto is trouwens echt prachtig!

  Reply
 • Emma

  06/06/2012

  you shineeeeeeee girl! Je straalt door mijn macje heen. Oh my, echt heel erg mooi en just as pretty als het model!

  Reply

Geef een reactie