Catrice Liquid Liner.

Een eyeliner is toch wel de musthave in een look, right?! Zodra hij even niet aanwezig is geweest, is iedereen van slag, we missen hem meteen. Vaak geeft het zwarte lijntje, of bruin, gekleurd, waar jouw voorkeur naar uitgaat of course net die finishing touch. Een tijdje geleden was ik op zoek naar een vloeibare eyeliner waarmee ik uit de losse pols in twee tot drie strookjes mijn winged eyeliner mee kon zetten, spotte ik daar nou mijn droomliner bij Catrice?!

Een vrij dun omhulsel, waar je goed grip op kunt hebben, zodat je makkelijk je eyeliner kan zetten, voordeeltje! Weer zo een chique verpakking van Catrice, het merk maakt zeer grote sprongen met een classy uitstraling!

Een punt gemaakt van vilt?! AMAZING!

De Liquid Liner van Catrice kocht ik natuurlijk in Dating Joe Black, als ik voor een eyelinerkleur ga, ga ik toch voor zwart, vaak past het meer bij mijn look, helemaal met some popping colours. De gelliner, die ook van Catrice is, heb ik ook gewoon in het zwart gekocht, oud en vertrouwd!

Helaas had ik hem niet in de winkel kunnen bekijken, maar met de punt ben ik al erg tevreden! Hij ziet er goed uit, niet te dik of te dun, een fijn puntje wat weer uitstekend is voor je wing, een goede dosis zwarte vloeistof, dat wordt een pikzwarte eyeliner!

Goede bibberende lijnen, prachtige stille hand heb ik toch, maar hij dekt prima zo te zien, niet volledig, maar met twee laagjes is hij goed zwart. Van dik naar dun gaat ook prima en de kleine stipjes van mijn smiley face werkt ook uitstekend!

Op naar de test op mijn ogen, waar ik geen foto’s van heb genomen, puur omdat toen de eyeliner waardeloos werd. Ik kan gewoon niet met een vloeibare eyeliner werken, echt.. wat een hel! De gelliner heeft mij de das om gedaan, ik kan niet meer zonder. De liquid liner is niet geschikt voor mijn oogleden, maar uitstekend voor mijn facecharts waar ik hem met plezier voor gebruik. Helaas werkt hij niet mee in mijn looks, dan maar op papier! Maar you never know, misschien is hij voor jou wel de eyeliner! De Liquid Liner van Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3,79.

Kon jij de Liquid Liner al? En wat is jouw mening over de eyeliner?


43 Comments

 • redhotjillypeppers

  04/06/2012

  Doe mij ook maar gelliner. Met van die stiftjes ben ik niet zo handig :)

  Reply
 • Jennifer

  04/06/2012

  Ik ben ook niet goed met vloeibare eyeliners, heb de moed ook stiekem al een beetje opgegeven!

  Reply
 • Bianca

  04/06/2012

  Ik gebruik ook altijd het liefste gelliner. Kan ook niet echt met vloeibare eyeliner omgaan!

  Reply
 • Lifesplash

  04/06/2012

  Ahw, balen dat hij niet echt voor je geschikt is. :( Maar hey, je kan er nog altijd smileys mee tekenen? lol.

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Inderdaad, inmiddels heb ik al hele boeken vol getekend! :’)

   Reply
 • Delphine De Wulf

  04/06/2012

  Ik heb zelf zo’n eyeliner maar dan ven Essence en ik vind nog altijd dat ie te dikke lijnen zet. daarom dip ik mijn linerkwast over de vilttip en breng ik het aan met mijn kwast ipv de vilttip

  Reply
 • Jorinde

  04/06/2012

  Ik kan daar ook niet mee omgaan!

  Reply
 • ValleyDoll

  04/06/2012

  Ik ben ook pro gel liners ! Stiftjes enzo doen het gewoon niet meer voor mij, ben ik veel te onhandig voor :d

  Reply
 • beautiesatwork

  04/06/2012

  lang leve de gelliners :D

  Reply
 • dppz

  04/06/2012

  hij doet mij een beetje denken aan een eyeliner van MAC. Ik denk dat ik van de week maar weer eens naar de kruidvat ga en weer wat catrice spullen in ga slaan.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  04/06/2012

  Hmm hij klinkt best okay! jammer dat je er niet mee over weg kunt! maaar voor dat geld is die zeker een keer het proberen waard!

  Reply
 • Christel

  04/06/2012

  Jammer dat het toch niks voor jou is, maar ikzelf hou echt ontzettend van dit soort vloeibare eyeliners met vilten tip. En aangezien mijn huidige eyeliner bijna op is ga ik zeker naar deze kijken!:)

  Reply
 • Esmay

  04/06/2012

  Klinkt goed! Ik zelf kan juist totaal niet met gelliner, dus dit is wel een goede tip!

  Reply
 • Maya

  04/06/2012

  Ik vind liquide eyeliner juist fijner :)

  Reply
 • Linde

  04/06/2012

  hoezo ben je zo blij dat het vilt is? vilt is bij elkaar geperst BONT van dieren die moeten lijden.

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Ik neem aan dat het gewoon van wol is, anders hing er wel een prijskaartje aan de eyeliner.

   Reply
 • Zahra

  04/06/2012

  Inderdaad een chique verpakking! Ik ben ook niet echt zo van de vloeibare eyeliners, maar als ik me goed concentreer lukt het wel, haha.

  Reply
 • Amanda

  04/06/2012

  Ik heb deze ook en kan er ook niet mee werken haha. Ik werk momenteel alleen met oogschaduw, maar wil gel liner binnenkort gaan proberen!

  Reply
 • Jolien

  04/06/2012

  Woaw, wat schrijf je steeds vlot en optimistisch. Leuk om te lezen!

  Liefs,
  Jolien

  Reply
 • deijsprinses

  04/06/2012

  Ik vind vloeibare eyeliner net super ;)

  Reply
 • Mariel

  04/06/2012

  Ik hou van vloeibare eyeliner!

  Reply
 • Bo

  04/06/2012

  Lijkt me een heel goede eyeliner!

  Reply
 • Ziet er goed uit!
  Zelf gebruik ik een stift eyeliner van het merk P2, die vind ik zelf het fijnste :)

  Reply
 • Malou

  04/06/2012

  Ik gebruik nooit vloeibare eyeliners, ik kan er echt niet mee omgaan..

  Reply
 • Oh nee, jammer – maar ik heb hetzelfde, kan ook niet omgaan met vloeibaar het ziet er nooit uit bij mij :D Ik gebruik al jaren de 24/7 eyepencils/liners van Urban Decay, super mooie kleuren en blijft de hele dag zitten :D

  Reply
 • Mariska

  04/06/2012

  Oooh, deze lijkt me erg fijn!

  Reply
 • happyannanas

  04/06/2012

  Hij ziet er mooi uit! ben nog steeds een beetje zoekende naar een goede eyeliner, nu gebruik ik die van de Hema en ik merk dat ik die niet zo fijn vind, het ‘stiftje’ is te dik en ik heb soms grote druppels die dan langzaam naar mijn ogen glijden. Misschien moet ik deze maar eens proberen, hij is ook hardstikke niet-duur :-D

  Reply
 • Arletta

  04/06/2012

  Sinds ik geleyeliner gebruik heb ik nooit meer naar mijn liquideyeliners omgekeken! Wat een drama was dat in vergelijking met de geleyeliner die ik heb!
  Dit is dus ook niet echt een product voor mij, liefs.x

  Reply
 • beautybootable

  04/06/2012

  De eye liner pen is echt amazing, maar de liquid eye liner … Ik heb het eens vluchtig geprobeerd, maar het lukt me echt amper. Dus ook voor mij geen liquid ..

  Reply
 • elleease

  04/06/2012

  Hoi,
  Nu het hier toch over eyeliner gaat :)
  Ik ben op zoek naar een eyeliner die niet irriteert. Mijn ogen zijn supergevoelig (ik reageer allergisch op bijna alle waterproof eye make-up) en moet het dus altijd met een oogpotlood doen, maar daar werk je niet zo mooi mee af vind ik.

  Kan er mij iemand uit de nood helpen :p

  Reply
  • Beauty Koning

   04/06/2012

   Wat voor soort eyeliner zoek je? Vaak als ikzelf meerdere laagjes aanbreng, gaat mijn huid irriteren, vandaar dat ik over ben gestapt naar een gelliner. Misschien is dat een oplossing? :D

   Reply
   • elleease

    04/06/2012

    Eentje waar je mooie wings mee kan maken, dus aangezien je daar goed in bent, is dat misschien wel een idee :)
    Dank je

    Reply
    • Beauty Koning

     04/06/2012

     Ah, thank you girl! Je moet gewoon oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Bij een gelliner zit alleen geen kwastje, of een eyelinerpenseel, die moet je er vaak apart bij kopen. :)

     Reply
 • Sinnerbeauty

  04/06/2012

  Ik kan enkel de vloeibare eyeliner van MAC gebruiken omdat dit de enige is die niet aan mijn vettige oogleden blijft kleven en mij er niet doet uitzien als een baby-panda :)
  Gel-liner heb ik van Maybelline en die werkt wel prima… En er zat een handig kwastje bij !

  Reply
  • nelly

   30/08/2012

   Die gebruik ik ook ,erg aan te bevelen en blijft goed zitten ik ben er erg over te spreken

   Reply
 • Marjorie

  04/06/2012

  Deze lijkt mij erg fijn. Ik gebruik momenteel de I <3 Stage eyeliner van Essence. Het kwastje lijkt meer op een sponsje en het is ook heel makkelijk om dikkere lijnen er mee te trekken. Hij is momenteel dus ook mijn favoriet.

  Reply
 • Sarah

  04/06/2012

  Ik heb liever een eyeliner dan een gelliner vind ik veel beter werken, mss is deze wel een optie voor mij na mij inmiddels 3 maal opnieuw gekochte maybeline eyeliner want 10 euro per liner om de zoveel maand kost wel wat. laten we eens budget proberen!

  Reply
 • Jammer dat die eyeliner niet voor je werkte. Ik heb ook een eyeliner top 3: 1-Gelliner. 2-Liqued liner en 3 – potloodje. Volgens mij zweren veel mensen tegenwoordig voor de gelliner want die zijn super handig :p

  Reply
 • Gerrianne

  05/06/2012

  Balen dat je er niet zo mee om kan gaan, want het is echt een topper! Ik gebruik hem zelf al een maandje of anderhalf, maar ik blijf hem gebruiken.. Vaak heb ik wel een kwastje in aanslag, hoor – haha! Alleen dat hoort er allemaal bij.. Soms wil je eyeliner zitten, maar soms ook niet.. Iedereen verschilt qua werk met de eyeliners. Ik kan dus totaal niet met een gel eyeliner om gaan & in dat hele potje, kwamen steeds allerlei klonten in. Dat ging niet meer goed op mijn kwastje enzovooort.. Heel jammer, maar misschien dat ik het ooit nog weer een kans wil geven! :D

  Reply
 • Emma

  06/06/2012

  balen!! Ik heb zowel een gelliner als een eyeliner met vilten tip en beide wissel ik wat af. Het is wel weer omschakelen elke keer, maar ik pak gewoon de dichtstbijzijnde variant (a)

  Reply
 • Deb

  14/06/2012

  Hihi jij kunt niet omgaan met een liquid eyeliner.. unbelievable!! Maar met een fluid eyeliner ben je zeker The Master ;-) Ieder z’n ding he. Ik kan hier op zich wel mee omgaan maar met een fluid line en een dun en stevig kwastje gaat het wel makkelijker. Ik heb deze eyeliner zelf ook en ik vind de applicator erg hard. Het is niet altijd een fijn gevoel op mijn oogleden.

  Reply

Geef een reactie