Ik neem je weer mee.. in mijn telefoon!

Met meer dan duizend foto’s op mijn iPhone, besloot ik jullie weer eens mee te nemen in mijn draagbare liefde. Van sushi, NAMNAM, tot aan inspirerende pictures die ik onderweg tegenkwam en natuurlijk moest fotograferen, zodat ik de afbeeldingen zou onthouden! Ben je benieuwd wat er dit keer allemaal voorbij komt? Lees dan snel verder!

We hebben nou eenmaal onze zonnebrillen nodig met de warme zomerse dagen! Een foto van een hele lange tijd terug, waar ik de lipglosses aan het testen was van Bellápierre. Op dat moment moest ik weg, dus besloot er een zonnebril bij te pakken en dit was mijn keuze! De shenkieglasses is nog steeds mijn favoriet.

Een broek waar ik graag in rot, alleen is hij niet zo voor op de straat. Mensen zullen zeker omkijken, aangezien het niet de meest lichtste kleur is. Neon it is!

Ik bekeek de oude Super Bowl van de Packers terug op YouTube, ook op mijn iPhone en ineens kreeg ik een melding van ESPN over de NFL! Wauw, hier moest ik even een screenshot van maken.

Mijn laptop crashte midden in de nacht ineens uit het niets! Alles was weg, dacht ik. Gelukkig toen ik hem opnieuw opstartte, kwam alles weer terug. Leef nu wel een paar jaar korter, maar gelukkig stonden al mijn bestanden nog op de harde schijf.

Elke keer als ik hem zie, raak ik weer gemotiveerd!

Een canvas van Pixum.nl, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben!

 Swatchen!


Nog even snel leren voor de toets, wat niet lukte. Hierdoor raakte we even gefrustreerd, ik spoot mijn parfum te agressief op, waardoor het in mijn mond belandde en mijn nichtje net een slok water nam.. Je raadt het al, een woeste tsunami over het boek, telefoons en de stoel, inclusief de hele muur zat onder. Ja, de laatste weken samen waren erg plezant.

 Taaaart ophalen! Birthday, you know.

 De beruchte Ruftpoppentaart! Hij was tasty, maar de frambozenbol is toch het beste hoor dollfaces!

 Mijn telefoon moest opladen, helemaal leeg! Toen ik hem aanzette kwamen ineens alle felicitaties binnen + de tweets en Facebookberichten en laten we de whatsapps + smsjes niet vergeten! Mijn inbox + BeautyKoningmail stroomden beide al vroeg over! Hier had ik even een happymoment te pakken, nogmaals bedankt voor alle felicitaties, echt AMAZING!

Even proosten op een goede toekomst, salute!

Tijdens het joggen kwamen wij een konijn tegen, midden in het bos, uit het niets huppelde het beestje, genaamd Ruftpop, voorbij! Mijn nichtje besloot erop af te gaan en het konijn liep naar haar toe, tam like hel! Inmiddels heeft Ruftpop zich aan de familie toegevoegd.

 Licht uit, SPOT AAN! Mijn inloopkast krijg steeds meer vorm, jeeej.

 In de winkel ruik ik standaard aan deze kaarsen, gewoon omdat ze goddelijk ruiken, ook al zijn ze voor in de toilet. Ben je ooit in de supermarkt en zie je ze staan? Ga snel even sniffen! Amazing zeg ik je, a-mazing.

Filmpje editen!

Uploaden naar YouTube!

Ik ontving een Tweet van Deb, over mijn stukje bij de IJsprinses! Geweldig hoe zij het artikel heeft neergezet, ben er stiekem wel trots op. Even een shout out naar Jill, aangezien zij eronder staat!

Druk bezig met een project voor in mijn kamer, fletse lelijke kleuren, kortom nog maar de basis! Zodra hij af is, zie je hem vast wel hangen in één van mijn video’s.

Even een drankje nuttigentijdens het opmaken, voordat we weer uit gingen. Een kleine touch up is nooit mis!


Heerlijk weer om te joggen!

Filmpje opgenomen, mislukt, maar de red lips zijn gewoon incredible! Thank you Sleek.

Rottend op het strand, heerlijk die harde wind!

Bezig voor de website, swatchen en foto’s maken.

Weer aan het editen, was nog allemaal in de week voor mijn 1-jarig bestaan.

Uploaden!

Soms ben ik tot zeven uur in de ochtend aan het uploaden, maar aangezien ik dan even niets te doen heb, laptop raakt oververhit, ga ik maar rotten op 9GAG!

So true.

OMG, neonnagels met flakies!

Gniffel, ik had de producten laten inpakken. Er zat maar één cadeau bij, maar mijn producten werden ook ineens ingepakt. Geweldig om te ontvangen. Mijn fixeerspray was op en nog een ander product wat binnenkort op de site verschijnt!

SUSHAAAAAAY!

Hier was ik weer druk bezig om mij op te maken, wat een kleurrijke picture!

Toch nog heel wat foto’s, aangezien laatst mijn Instagram artikel online was gekomen! Nu ik ook gebruik maak van de App, merk ik dat ik nu veel meer foto’s maak dan ik al deed. Het is belangrijk om bepaalde momenten vast te leggen op een foto, zodat je heerlijk lang kunt nagenieten!

Maak jij al veel foto’s? En wat fotografeer je het liefst?

53 thoughts on “Ik neem je weer mee.. in mijn telefoon!

 1. Wat een leuke foto’s! Die kaarsen ruiken inderdaad a-mazing!
  Mijn instagram app deed echt raar, en nu kan ik hem niet meer downloaden argh android! Na het sparen voor de camera ga ik toch ook eens sparen voor een iphone haha :D

 2. echt prachtig. en die rode lipstick knalt!!!! en wie laat nu zo’n schattig konijntje achter in het bos :s als het zo tam was en zo groot ben ik er bijna 100% van overtuigd dat iemand z’n huisdier daar gedropt heeft

 3. Hahaha wat een naam voor een konijn, Ruftpop :D
  En wat?! EEN INLOOPKAST! Nooooo!!! You lucky lucky girl. Eindresultaat wil ik zien en vast wel meerdere met mij ;)
  Verder ontpop jij je als een ware Jackson Pollock met je kunstwerk!
  En je OMG ring is gewoon te gaaf. WANT.

 4. hihi leuk om te zien weer! :d die rode lippenstift staat je mooi.
  & die brize geuren; mijn moeder is er zo verslaafd aan dat ze een stapel van die kaarsen vroeg voor moederdag. wij gebruiken ‘m altijd om de kook-geuren weg te krijgen (: werkt geweldig.

 5. woooh dat zijn veel foto’s Cynthia!! ik vind het leuk om foto’s te maken met me telefoon alleen hij is kapot dus ik zit hier met een telefoon uit de middeleeuwen, haha! die rode lippen staan je echt geweldig.

 6. Leuk om allemaal te zien! je maakt echt foto’s van alles hihi. Die foto met zo veel kleur in je make-up vind ik echt mooi, zo’n bewerkt maar stiekem niet- bewerkt weheartit-plaatje :D #mooi
  Ik maak ook zo mega veel foto’s. Van de bloesemboom die mijn neus laat prikken en opzwellen tot de pas gewassen blonde haartjes van mijn oppaskindje. Weird, maar het is zoo leuk!

 7. Wat een leuke foto`s! Leuke foto waarin je knipoogt!
  Vind het zo jammer lees altijd blogs via bloglovin maar meer dan de helft van jouw postst verschijnt bij mij niet op bloglovin!
  Liefs

   1. Geen idee, ik dacht gewoon dat e niet iedere da een artikel had maar nu kom ik weer op e blog en zie ik allemaal artikelen die ik nog nooit eerder heb gezien, heb je blog ook al opnieuw gevolgd maar werkt ook niet ;(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *