Kat Dennings Meets Cynthia.

Two Broke Girls, het blijft nou eenmaal een leuk programma, die je zeker een keer moet hebben gezien, je wilt niet anders meer! Geïnteresseerd keek ik naar de make-up, zocht even snel naar het Twitteraccount van de visagiste en nam zo contact op voor de secrets van Kat Dennings, beter bekend als Max in de serie. Wat kleine technieken werden doorgespeeld voor de uiteindelijke Kat Dennings Meets Cynthia!

Misschien oogt hij wat aan de simpele kant, maar de brunette draagt hem namelijk met trots! Inmiddels is het seizoen op de Nederlandse televisie afgelopen, maar tot nu toe verscheen hij elke keer weer oud en vertrouwd terug, soms in combo met de red lips!

Een vrij natuurlijke ooglook die gemakkelijk op zijn plaats bleef door de geweldige primer van Too Faced, de bekende Shadow Insurance bracht ik over mijn gehele ooglid + arcadeboog en onder mijn wenkbrauw + onder mijn oog. Eigenlijk all over the place, you know!

Ik weet het! Mijn alledaagse bakjes moeten vervangen worden, maar de Too Faced Natural Eye Palette blijft nou eenmaal van de partij. Ook dit keer is hij er weer gewoon bij en gebruikte ik Heaven like always onder mijn wenkbrauw. Voordat ik hem ook op mijn ooglid aanbracht, gebruikte ik eerst een paintpot van MAC de Soft Ochre, vervolgens depte ik Heaven daar overheen.

Kat Dennings draagt een goed aangezette arcadeboog, hiervoor gebruikte ik eerst Velvet Revolver om de kleur mee op te bouwen, maar om hem echt intenser te maken ging ik weer voor Sexpresso. De matte donkerbruine tint makes my eyes pop! Door de blendtruc kon ik hem makkelijker blenden, omhoog en niet de outer V in! Ik heb hem echt alleen in mijn arcadeboog geblend, hem niet rond aangezet, alleen het “kuiltje” achter je oogbol.

Geen oogschaduw onder het oog, maar een wit oogpotlood van de Etos op mijn waterlijn! Vervolgens een zwarte winged eyeliner, gemaakt met mijn favoriete gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black. Mijn lashes heb ik gekruld met een wimperkrultang en natuurlijk voorzien van een goede laag zwarte mascara, mede mogelijk gemaakt door de Maximum Definition Volume Mascara van Essence!

Over naar de lippen, die overigens vrij neutraal zijn, maar ik kon ook kiezen voor de rode lipstick, alleen komt die nogal vaak voorbij, dan maar nude op nude! Hiervoor heb ik de Make Up Studio lipliner gebruikt met nog steeds een onbekende naam, helaas.

De look van Kat is incredible, misschien omdat hij zo neutraal is, maar je kunt zeker met kleuren spelen als je dat wilt, maar hem nog steeds rustig houden, door middel van de felle lippen of course. Dit is een ideale look voor naar school of het werk, niet te aanwezig, maar gewoon netjes en classy!

Draag jij wel eens een heavy lipstick? En welke is dat dan?


38 Comments

 • Nicole

  09/06/2012

  Prachtig. Draagbaar, rustig en mooie kleuren.

  Reply
 • dppz

  09/06/2012

  nou meid ik vind jouw versie prachtige hoor ( eigenlijk mooier dan die van mij). Wat zit je lijn toch altijd strak! had je daar al eens een filmpje van? :)

  Reply
  • Beauty Koning

   12/06/2012

   Thank you Deb, ik was op dat moment er net mee bezig, maar hij staat in middels online!

   Reply
 • beautiesatwork

  09/06/2012

  mooi :) en eens iets totaal anders

  Reply
 • Irma

  09/06/2012

  Wauw! Je wimpers zijn echt nooit zo mooi geweest!
  Misschien een rare vraag, maar mogen we een keer je stash zien?
  X

  Reply
  • Beauty Koning

   09/06/2012

   Dank je wel Irma! Ik heb ook geen idee, maar die dag had ik een goodlashday I guess. :’) Dat is geen rare vraag hoor! Op dit moment ben ik nog deels aan het verbouwen in mijn kamer, dus mijn stash ligt deels daarin, en daar en hier,all over the place. Zodra ik daarmee klaar ben, neem ik een stash filmpje op!

   Reply
   • Irma

    10/06/2012

    jaaay, succes met verbouwen en thanks very much (:

    Reply
 • Lisa

  09/06/2012

  Mooie look!

  Reply
 • ValleyDoll

  09/06/2012

  Haha das idd een héérlijke serie ! Love Chestnut !

  Reply
 • Louna Beauty

  09/06/2012

  Wauwwwwwwwwiee.. weer zooo mooi meid. Staat je prachtig en deze look kan ook zeg maar gewoon normaal overdag. :) leuk !

  Reply
 • Lifesplash

  09/06/2012

  Wauw, weer een mooie look! Die kleuren staan gaaf bij elkaar. En ik ben het met Irma eens, ben wel eens benieuwd naar jou stash. :D

  Reply
 • Joyce

  09/06/2012

  Ik vind deze look echt heel erg mooi. Simpel, maar toch mooi om te zien. Zo draag ik mijn oogschaduw heel vaak! :)

  Reply
 • Erg mooi geworden! :)

  Reply
 • Heel mooie look, al had ik niks anders verwacht op je blog!

  Reply
 • Amanda

  09/06/2012

  Erg mooi gedaan Cyn!

  Reply
 • Darcy

  09/06/2012

  Erg mooi vooral je eyeliner vind ik erg mooi gedaan!

  Reply
 • LottedeJ

  09/06/2012

  Haha, jij bent net zo dol op je Natural Eye palette als ik! En terecht, want ’t is ook gewoon een geweldig palette met prachtige kleuren. Mooie look! En wat zit je eyeliner er weer flawless op.

  Reply
 • Mariska

  09/06/2012

  Wow, je wimpers zijn echt inmens lang! Erg mooie look btw

  Reply
 • Esmay

  09/06/2012

  Mooi met die gelige tint :D

  Reply
 • Kayla

  09/06/2012

  Staat je heel mooi! Prachtige lipkleur!

  Reply
 • Marjorie

  09/06/2012

  Wauw, erg mooie look. Dat gele maakt het echt speciaal.

  Reply
 • Steffie

  09/06/2012

  mooi!! Like it!!

  Reply
 • Sarah

  09/06/2012

  Prachtige look, helemaal mijn ding. het staat je ook prachtig trouwens! :D
  en je lashes zijn inderdaad mindblowing!

  Reply
 • MissEvie.nl

  09/06/2012

  Prachtige make-up weer, as usual ;-) Je wimpers zijn ook zo mooi lang, love it!

  Reply
 • joycelysanne

  09/06/2012

  wauw, het ziet er -zoals gewoonlijk- weer helemaal geweldig uit!

  Reply
 • Bernadet

  09/06/2012

  Wauw erg mooie look! :D

  Reply
 • Sandra

  09/06/2012

  Jaaaaa een prachtige look! Wat leuk dat je mijn verjaardagskaartje als inspiratie hebt gebruikt!

  Reply
 • Die look staat je erg goed! :) Héél leuk gedaan :p

  Reply
 • Lesjolieschoses

  09/06/2012

  Hi, leuk artikel om te lezen!
  Ik krijg een smile op mijn gezicht :)

  Liefs,
  Jolien

  Reply
  • Beauty Koning

   10/06/2012

   Haha, how sweet! Dank je Jolien, hiervan krijg ik een smile op mijn gezicht. :)

   Reply
 • Lisa

  09/06/2012

  ik vind de eenvoud juist echt super mooi! ik zou m zo over dag kunnen dragen. en ik moet zeggen hij staat je super ^^

  Reply
 • redhotjillypeppers

  09/06/2012

  Mooie geblend die oogschaduw !

  Reply
 • Liliane

  09/06/2012

  Max is zo foxy!
  En de look is erg mooi, ik herken haar er inderdaad in terug :)

  Reply
 • Marloes

  10/06/2012

  Prachtige look. Ik vind de lipkleur ook gorgeous!

  Reply
 • Arletta

  11/06/2012

  Wauw! Je ooglook ziet er weer stunning uit!
  Hij is ook heerlijk draagbaar! jaloers op jou skills meis.
  liefs.x

  Reply
 • Beauty Treasures

  13/06/2012

  Mooie oogschaduw combinatie

  Reply

Geef een reactie