VIDEO: HOW TO WINGED EYELINER!

Wachtend totdat mijn nieuwe camera er was, het heeft een tijdje geduurd, inmiddels heb ik hem al meer dan een maand, bijna twee maanden in bezit, maar dat is namelijk een teken van.. YES PEOPLE! Het meest requested filmpje, de beruchte vraag, over and over again, nu denken jullie.. “wat houd je nou de spanning hoog.. het staat in de titel.” Gniffel.Inderdaad, mijn winged eyeliner is toch wel hoog aangevraagd, vandaar de video met daarin de How To Winged Eyeliner!

Een fototutorial van mijn wing trok veel bekijks, dat was nog één van mijn eerste how to’s, maar vandaag wilde ik het eens wat “echter” maken, een video met dat soort dingen is toch net iets handiger. In de video leg ik uit hoe ik hem doe, je ziet het live en welke producten ik daarvoor gebruik!

 Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

Ogen:
– Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black
– INGLOT eyelinerpenseel 23T

Het belangrijkste is dat je gewoon lekker eens de tijd ervoor neemt, binnen twee uur maak je heus niet meteen de wing van je leven. Je moet gewoon de technieken toepassen die jij wilt gebruiken, die jezelf na kan doen en die voor jou het lekkerst werken. Make-uppen moet leuk zijn, waar je al je energie in kwijt kunt en het moet je geen meh-gevoel opleveren. Geniet ervan dollfaces!

Hoe ziet jouw eyeliner eruit?


56 Comments

 • Elise

  10/06/2012

  Op dit filmpje zat ik echt te wachten! Vanmiddag ga ik weer oefenen :)

  Reply
 • Lifesplash

  10/06/2012

  Aaah, dankjewel! Dit filmpje is echt fijn. Vanmiddag ga ik oefenen. :D

  Reply
 • Nicole

  10/06/2012

  Handig filmpje! Mijn ogen zijn te klein voor zoiets. Als ik mijn ogen open heb, zie je mijn bewegend ooglid niet eens, haha. Maar erg leuk filmpje!

  Reply
 • MissEvie.nl

  10/06/2012

  Handig en leuk filmpje!! Je doet het echt perfect! Ik knal hem er meestal eigenlijk vrij snel in haha. :-)

  Reply
 • mysupersweetlife

  10/06/2012

  Handig filmpje, bij zulk soort dingen waar ik heel precies moet werken begin ik altijd zo te trillen xD
  Liefs

  Reply
  • Beauty Koning

   12/06/2012

   Heb je al een steunpunt? Dit helpt namelijk bij het trillen, hierdoor heb je een stille hand.

   Reply
 • joycelysanne

  10/06/2012

  ahh; je doet dat altijd zo perfect! een echt wing-queen!

  Reply
 • mynameisblonde

  10/06/2012

  Handig filmpje! Ondertussen, na een paar maanden oefenen, kan ik het bijna elke keer goed! (tenzij ik snel ergens naar toe moet en echt geen tijd heb om te knoeien, maar dat zal wel typisch of de wet van Murphy zijn)

  Reply
 • ValleyDoll

  10/06/2012

  Handig filmpje ! Toen ik begon met gelliner was het a disaster maar nu begint het me toch aardig te lukken.

  Reply
 • roos

  10/06/2012

  Wauw, echt supergoed!

  Reply
 • Valeria

  10/06/2012

  Super handig filmpje :) En je wimpers.. woow!

  Reply
 • BeautyGlitter

  10/06/2012

  Yeey weer een how to filmpje! Je doet het echt perfect, mij lukt het zelf nooit en ik denk dat het me ook niet staat. Toch heb ik wel zin gekregen om het te proberen na het zien van dit filmpje =)

  Reply
 • Amanda

  10/06/2012

  Leuk om het eindelijk eens te zien! Mijn rechteroog lukt nog wel, maar links niet want dan zit mn neus in de weg haha. Ik kan helemaal niets met links en doe beide ogen met rechts :P

  Reply
 • Lesjolieschoses

  10/06/2012

  Leuk filmpje seg!
  Je kan het écht supermooi, al doe ik het zelf steeds wat subtieler :)

  Liefs,
  Jolien

  Reply
 • Diana (@DianaAPBL)

  10/06/2012

  Geweldig filmpje! Vind het een leuke techniek :D

  Reply
 • Sandra

  10/06/2012

  Handig, thanks!!

  Reply
 • Aleida

  10/06/2012

  Oh, super handig dit filmpje, thanks!

  Reply
 • beautybootable

  10/06/2012

  Handig filmpje. Maar dat is echt nog even euh… prutswerk om dat met een borsteltje zo te krijgen .. oh dear.

  Reply
 • Irma

  10/06/2012

  Geweldig filmpje! Thanks a lot you dollfaces ^^
  ik ga denk ik ook maar eens een gelliner aanschaffen (:

  Reply
 • Erg handige tutorial! :)

  Reply
 • Laura

  10/06/2012

  Mooi uitgelegd! Jouw wing is altijd superstrak! Ik gebruik ook het liefst gel eyeliner. Maar dan met een schuin afgesneden plat kwastje. En ik begin in het midden van mijn ooglid. Toch leuk om verschillende manieren te zien.

  Reply
 • Esmay

  10/06/2012

  Hoevaak ik het ook geprobeerd heb, mijn ogen zijn draaaama.
  Toch ga ik het nog ’s proberen, en nog ’s en nog ‘s! Ik wil het ook kunnen!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/06/2012

   Yeaaaaa, that’s the spirit! Keep up the good work girl, oefening baart kunst!

   Reply
 • Elana

  10/06/2012

  Wat een handig filmpje! I like :)
  Liefs,
  xx

  Reply
 • redhotjillypeppers

  10/06/2012

  Leuk filmpje ! Het is inderdaad een kwestie van heel veel oefenen :)

  Reply
 • Sarah

  10/06/2012

  Leuk filmpje je wing is echt heel mooi! mij lukt het soms nog altijd niet, ik heb er ook geen geduld voor en dan blijft het gewoon bij een lijntje haha!

  Reply
 • Savannah

  10/06/2012

  Wauw staat je echt goed, je krijgt er echt een mooie vorm ogen van (dan dat je al had) haha. Super leuk filmpje!

  Reply
 • beautiesatwork

  10/06/2012

  ik ga het nog eens proberen xD speciaal voor jou hoor!

  Reply
 • Jorinde

  10/06/2012

  Handig filmpje :-). kunnen we eindelijk duidelijk zien hoe je dat doet haha!

  Reply
 • Louna Beauty

  10/06/2012

  Zie je .. er zit toch nog een heel werk achter.. haha :) .. Ben benieuwd of het mij staat!! :)

  Reply
 • Kayla

  10/06/2012

  Wat een handig filmpje! Eyeliner aanbrengen is in het begin echt heel moeilijk!

  Reply
 • Super handig, leuk dat je hier een filmpje voor gemaakt hebt =)

  Reply
 • LottedeJ

  10/06/2012

  Superhandig dit! Je doet het een beetje anders dan ik, maar dat is juist wel leuk omdat ik hier dan weer van leer. Handige tips geef je ook tussendoor! En wauw, you’ve got soms gooorgeous lashes, girl!

  Reply
 • capsidegirl

  10/06/2012

  Ik kan dit echt niet helaas

  Reply
 • Silke

  10/06/2012

  Heel leuk en handig filmpje. En wat een prachtige ooglooks maak je toch. <3

  Reply
 • dppz

  11/06/2012

  :-) wat een handig filmpje. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe iemand de wing maakt. Ik ben er zelf nog niet super handig in en ben er ook erg lang mee bezig en heb daarbij altijd ruzie met mijn linkeroog.

  Reply
 • Anne vdh

  11/06/2012

  Duidelijk filmpje:D Echt na heel veel oefenen wilde het mij ook eindelijk lukken. Mocht het nog niet lukken dan is dit filmpje wel erg duidelijk!:D

  Reply
 • Arletta

  11/06/2012

  Thanks voor de uitleg girl!
  Ik werk tegenwoordig met de eyeliner brush van Catrice, die met die gebogen achterkant, met de rechte kant gaat mijn wing tegenwoordig steeds beter!
  liefs.x

  Reply
 • Mariel

  11/06/2012

  Wauw, mooi!

  Reply
 • Myla

  11/06/2012

  Een erg handig filmpje !! Ik gebruik mijn gelliner bijna niet omdat ik er niet mee om kan gaan haha.Ik gebruik gewoon vloeibare eyeliner, maar ga zeker binnenkort even oefenen met mijn gelliner.

  Reply
  • Beauty Koning

   12/06/2012

   Thank you Myla! Het hangt er vanaf waar jij het beste mee kan werken, gewoon lekker even oefenen en makeuppen, love it!

   Reply
 • Josephine

  11/06/2012

  Ah heel handig filmpje, omdat jouw wing inderdaad perfect is, het staat je zo mooi. Ik was even weer vergeten dat je zo’n leuk accent had! Wat een handige tip van de klonten, daar heb ik inderdaad altijd last van, dus ik ga dat proberen. Ik ben alleen dat ik vergeet de restjes van mijn hand af te halen en zo naar school ga, haha! Echt een superhandig filmpje, er zitten zulke handige tips in :D

  Reply
  • Beauty Koning

   12/06/2012

   Thank you Josephine! Same here, maar gelukkig droogt de gelliner snel, dus zit het niet all over the place. xD

   Reply
 • Ruth

  12/06/2012

  Heel handig en leuk filmpje! Hier was ik al zo benieuwd naar :-) Dat Inglot-penseeltje lijkt me heel fijn, thx voor de tip! Nu jouw skills nog ;-)

  Reply
 • happyannanas

  12/06/2012

  Leuk filmpje! Ik draag weer bijna elke dag eyeliner, met natuurlijk de hoognodige wing-factor :-D
  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   12/06/2012

   Oh yeaaaa, de wing is gewoon amazing! Haha, thank you girl. :)

   Reply
 • Deb

  14/06/2012

  Geweldig filmpje!! Ben dol op winged eyeliner.. het geeft je zo’n sexy en vrouwelijke uitstraling. Love it!! Ik gebruik dezelfde eyeliner als jij en moet ook altijd mijn kwastje afvegen.. zou dat met Blacktrack anders werken.Zou die vloeibaarder blijven vraag ik me wel eens af. Ik vind dat deze van Catrice snel stug wordt. Verder kan ik niet naar beneden kijken maar kijk ik recht in de spiegel en dan zitten mijn wimperharen altijd in de weg GRR!! De wing doe ik net iets anders dan jij maar wil het ook eens zo proberen als jij doet. Die wing lukt me ook nooit elke dag exact hetzelfde maar het belangrijkste vind ik dat hij in ieder geval symmetrisch is.

  Reply
 • Esther

  16/12/2012

  Ahh! wat heb je toch een heerlijke blog en prachtige filmpjes!

  Reply

Geef een reactie