Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara.

Mascara’s, je hebt ze nou eenmaal nodig. Ze maken je wimpers ultra lang, voller en vaak nog mooier dan dat ze al zijn. Wil je van die long lashes waarmee je hele windhozen mee veroorzaakt? Ik ook! Vandaar dat ik eens voor een andere mascara van Max Factor ging, na de geweldige Masterpiece besloot ik mij eens te wagen aan de 2000 Calorie Waterproof Volume!

De verpakking, ik zeg wauw. Sowieso een strakke verpakking met knallende kleuren samen, dat is gewoon een geweldige combinatie, zowel in make-up producten als in looks. De kleur moet lekker poppen en dat doet hij hier ook. Daarnaast is hij ook vrij stevig, groot en makkelijk te vinden in je alledaags bakje.

Meestal ga ik voor zwart, gewoon omdat ik altijd mij wil aanpassen aan mijn eyeliner, maar het staat voor mij netter. Vandaag was het tijd om even de comfort zone buiten te gaan en voor Black Brown te kiezen. Toch nog zwart, maar het maakt niet zo hard door de bruine toon erin, amazing right?

Hier zie je de kleur pas goed, hij neigt toch echt naar de bruine kant toe. De borstel is weer iets wat ik vaak ontwijk, mijn wimpers zijn nogal moeilijk, joke. Ze zijn echt terrible als het erop aankomt, ik moet een siliconenborstel hebben, of eentje van plastic, aangezien ze anders heel messy eruit gaan zien, zo zonde. Misschien is deze wel uitstekend voor jou, want vele hebben hier ook hun voorkeur naar!

Mijn wimpers zijn vrij blond, neigen naar de bruine kant toe, maar dat kan natuurlijk ook niet anders, omdat ik blond van mijzelf ben! Toen ik de foto’s maakte had ik ook nog eens een badlashday, eerder gezegd een badlashmonth, want er kwam namelijk geen einde aan. Geen wimpers die geverfd of gekruld zijn, gewoon naked!

De mascara heb ik trouwens niet met het borsteltje aangebracht, omdat het namelijk al de vorige keer was mislukt, moeilijke wimpers.. zucht, maar dat geldt niet voor jou! Ik heb ook mijn wimpers niet gekruld en toch zie je wat volume, maar ik blij om ben. De mascaratechniek van een tijdje geleden heb ik toegepast, waardoor mijn wimpers wel netjes gesepareerd worden. Dit is nog maar één laagje!

Twee laagjes! Het staat een stuk zachter, ondanks dat er gewoon nog een zwarte waas over mijn wimpers ligt, gorgeous resultaat. Dit is gewoon de perfecte mascara als je niet teveel aan je make-up wilt doen, een beetje faken dat je make-up hebt gebruikt, niemand die het ziet!

Dit is trouwens de andere kant, let niet op mijn samengeknepen oog, de zon scheen als de neten. Je ziet dat de volume er ook hier goed in zit, mijn wimpers toch voorzien zijn van een laagje mascara, met het mascaraborsteltje! YESSIR! Het is mogelijk, alleen niet echt op mijn wimpers, maar ik heb er al veel goede reviews over gelezen, hij maakt zeker zijn volumeboost waar. Het zijn misschien geen valse wimpers, maar elke volume is mooi meegenomen.

Over naar het waterproof gedeelte, ik heb het niet zo op waterproof, you wanna know why?! Misschien in de regen, maar deze mascara loste zelfs niet op toen ik met zeep aan de slag ging. Yes, dat doe ik wel eens! Bad, I know. Waterproof? Een dikke ja! Hij is zeker geslaagd voor de test, met behulp van olie haal je hem er gemakkelijk af, maar met water, een dikke no no. Uitstekend! Ik was echt flabbergasted dat hij zo goed bleef zitten, want zodra hij is opgedroogd zit hij muur en muurvast, pluspunt!

Het is een goede waterproof mascara die toch voor wat volume zorgt, misschien niet veel, maar als je het natuurlijke effect voor de Black Brown tint wilt behouden, dan is hij uitstekend voor jou. De mascara 2000 Calorie Waterproof Volume van Max Factor is gewoon verkrijgbaar bij de drogisterijen zoals Kruidvat en de Etos voor €12,99!

Kon jij de mascara al? En heb jij hem ook in bezit?


40 Comments

 • Sinnerbeauty

  13/06/2012

  Mooi !
  Mijn eeuwige zoektocht naar een perfect mascara blijft maar duren…Voorlopig wint de Gosh met het serum aan :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  13/06/2012

  Deze heb ik nog niet geprobeerd maar ik vind de false lash effect mascara van Max Factor wel erg fijn !

  Reply
 • joycelysanne

  13/06/2012

  ik vind ‘m wel mooi, ik was al op zoek naar een goede waterproof dus misschien word deze het wel!

  Reply
 • Lifesplash

  13/06/2012

  Ik merk dat mijn mascara langzaamaan toch wel op raakt. En ik moet een nieuwe. Deze lijkt me fijn, maar denk toch dat ik meer dat valse effect wil. Me zoektocht gaat dus verder, ik vind hem trouwens opzich wel prima! :) Maar nee, niet wat voor mij.

  Reply
 • dppz

  13/06/2012

  Nou heb jij sowieso al killer wimpers! Ik vind het resultaat prachtig. Met mascara heb ik echt een haat liefde verhouding en heb nog steeds niet de mascara gevonden. Ik heb er momenteel 1 van clinique die bevalt opzich wel….

  Reply
 • beautiesatwork

  13/06/2012

  mijn volgende mascara wordt één met zo’n kammetje :)

  Reply
  • Sinnerbeauty

   13/06/2012

   Oh dat vind ik nergens meer ! Ik heb er ooit ook zo 1 gehad, maar kan het nergens nog vinden :(

   Reply
   • Savine

    13/06/2012

    Er is een fel oranje van essence, maar de originele telescopic lashes van l’oreal heeft echt alleen een kammetje!

    Reply
 • LottedeJ

  13/06/2012

  Ik vind ‘m erg mooi op de wimpers, als ik zo naar je foto’s kijk. Heel natuurlijk inderdaad, door die bruine kleur. I like! En kind, wat heb je toch een geweldig stel wimpers.

  Reply
 • Lesjolieschoses

  13/06/2012

  Het is een hele mooi kleur, maar inderdaad niet echt zoooo veel volume hé? Mascara’s, ik denk dat het een eeuwig dilemma voor iedereen blijft!

  Liefs

  Reply
 • Amanda

  13/06/2012

  Ik vind hem natuurlijk ogen, ziet er mooi uit!

  Reply
 • Marijke

  13/06/2012

  Wat een super mooie kleur!
  De mascara staat echt mooi op je wimpers :-)

  Reply
 • Louna Beauty

  13/06/2012

  Staat volgens mij wel goed hè :-) gebruik er nu één van Loreal.. Ook erg fijn moet ik zeggen. ;-) Was vroeger vooral van waterproof, maar nu.. doe ik dat niet meer zo vaak. Alleen wanneer ik moet zwemmen of een huildag heb. Haha ;-)

  Reply
 • Marjorie

  13/06/2012

  Ik vind het resultaat nog wel beter kunnen eigenlijk hihi. Ik had wel wat meer van deze mascara verwacht. Liefs x

  Reply
 • Maya

  13/06/2012

  Ik gebruik nooit waterproef mascara, maar deze ziet er wel goed uit :)

  Reply
 • beautybootable

  13/06/2012

  Ik vind hem ook niet zo denderend. Maar het kan inderdaad aan je moeilijke wimpers liggen, want ze lijken aan elkaar te klitten.. Nu, het borsteltje en de verpakking zien er wel heel leuk uit. Tot nu toe vind ik Telescopic van l’Oréal de beste. Die heb ik niet meer. Ik heb zelf een MaxFactor mascara en die vind ik ook wat minder.

  Reply
 • jlovesbeauty

  13/06/2012

  Ik vind hem er leuk uitzien, geeft een natuurlijk effect.

  Reply
 • happyannanas

  13/06/2012

  Ziet er mooi uit! Ik kende he,m nog neit dus heb ‘m ook niet. Zou hem wel grag willen want ik ben weer toe aan nieuw mascara. Ik vind wel dattie niet ongelofelijk veel volume geeft, maar je hebt wel lange wimpers!

  Reply
 • Esmay

  13/06/2012

  Ik háát waterproof mascara’s, gadver. Dus nee, niks voor mij!

  Reply
 • Arletta

  13/06/2012

  ik gebruik altijd waterproof mascara, ik vind deze een mooi, natuurlijk effect geven!
  liefs.x

  Reply
 • MissEvie.nl

  13/06/2012

  Deze kende ik nog niet, gebruik liever een gewone dan waterproof. Het ziet er niet echt spectaculair uit. Ondanks dat heb je er wel weer een spectaculair artikel over geschreven haha! Love je schrijfstijl meid :-)

  Reply
 • Sarah

  13/06/2012

  Het lijkt een hele fijne mascara, maar toch niets voor mij denk ik :)

  Reply
 • Irma

  13/06/2012

  Ik heb het eigenlijk nooit zo op waterproof mascara’s, omdat ik ze eigenlijk altijd slechter vind werken dan de normale variant.
  Maar misschien moet ik er toch maar 1 aanschaffen voor de zomer (:

  Reply
 • Ayla

  13/06/2012

  Ik wil inderdaad ook eens voor een bruinige mascara gaan. Toch eens proberen :)

  Reply
 • Ziet er goed uit! :)

  Reply
 • xxxcharr

  13/06/2012

  Wauw supermooi!xx

  Reply
 • Jorinde

  13/06/2012

  Ziet er goed uit en fijn dat hij echt waterproof is! Ik gebruik zelf de masterpiece

  Reply
 • Steffie

  13/06/2012

  De juiste mascara vinden blijft een ellende xD

  Reply
 • mynameisblonde

  13/06/2012

  Het bruinzwart is wel een mooie tint. Moet ik ook eens proberen, zeker nu mijn haar heel erg blond is gekleurd.
  Ik zweer bij de colossal Volume mascara van Maybeline, maar misschien toch ook eens uit mijn comfortzone komen en een andere proberen! :-)

  Reply
 • Tasja

  13/06/2012

  Ik ben een trouwe fan van mijn max factor mascara: masterpiece max en xperience. Ik heb nog geen enkele mascara gevonden die aan een van die twee kan tippen. En om eerlijk te zijn.. ik heb een gruwelijke hekel aan waterproof mascara.. dat krijg je er NOOOOOOIT vanaf urg ~.~ maar ja ben wel zo ijdel dat als ik ga zwemmen toch stiekem waterproof mascara op doe. Maar kom nou een likje mascara is echt een verschil van dag en nacht… (a)

  Reply
 • germa

  13/06/2012

  ik heb de non-waterproof versie en die is echt heel fijn voor mijn wimpers, bij mij staan maxfactor masterpiece en 2000 callories beiden op nr1. ik ben trouwens nooit echt fan van waterproof, ze presteren toch altijd weer anders en zijn rot om te verwijderen. goed review! :-)

  Reply
 • Hanna

  13/06/2012

  hij is echt mooi! ik heb toch nog een nieuwe mascara nodig dus wie weet! liefs.

  Reply
 • Deb

  14/06/2012

  Deze mascara was altijd mijn favoriete mascara. Totdat ik omschakelde naar een andere.. geen idee eigenlijk waarom want dit is gewoon een top mascara! Zodra ik door mijn mascara’s heen ben ga ik deze ook weer eens halen. Je brengt me op een goed idee ;-)

  Reply
 • Marloes

  15/06/2012

  Ik was wel heel nieuwsgierig naar deze mascara. Misschien toch maar een keer proberen.

  Reply
 • Yak Man

  17/06/2012

  Ik wil eigenlijk al heel lang deze proberen maar heb hem maar steeds niet gekocht :’). -irritante Aziatische wimpers, ben bang dat ik weer te veel geld verspil aan een mascara die de krul in mijn wimpers niet houdt.

  Reply
 • Anouk

  26/06/2012

  Ik vraag me wel af waarvoor die ‘2000 calories’ staat (of heb ik er volledig over gelezen)? Verder neem ik normaal ook echt altijd zwarte mascara, maar deze meer natuurlijke is zeker niet minder mooi. Dus volgende keer ga ik denk ik ook maar eens uit mijn comfort zone stappen. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   27/06/2012

   Het staat voor de volume in de mascara, aangezien het mascara’s zijn die je wimpers volume moeten geven. :D

   Reply

Geef een reactie