Het is bijna zomer, dus tijd voor Jersey Shore!

Bij de zomer horen gewoon bepaalde series, programma’s die je niet in de winter kunt kijken, omdat ze nou eenmaal bij het warme weer horen. Jersey Shore is daar één van! Zodra de zelfgemaakte mixdrankjes daar te voorschijn worden getoverd, kan ik niet wachten op die van mijzelf. Heerlijk om te zien hoe ze zich opmaken voor hun avondjes uit in Karma of dat zij weer uit bed worden geschreeuwd door Pauly D vanwege hun werkdag bij de Shore Store! Ik ben gek op Jersey Shore!

Jersey Shore? Whut? Ken je het groepje vrienden nog niet? De Italiaanse guido’s en guidettes, de whut? Volgens Snooki, de kleine dame in het rode jurkje vooraan in de foto, zijn het goed uitziende Amerikaanse Italianen die graag een scene schoppen en altijd zich lopen op te doffen. Acht onbekenden worden in een huis gezet, waarvan wordt verwacht dat ze bevriend raken, samen uitgaan en de tijd van hun leven te hebben in New Jersey.

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een geweldige tijd samen, maar ook de vriendengroep lijkt uit elkaar te vallen na het tweede seizoen, Angelina, de dame in het roze jurkje aan de linkerkant verdwijnt al snel, nadat ze een goede scene heeft geschopt met de groep. Deena Nicole Cortese, vriendin van Snooki, vervangt haar in de rest van de volgende seizoenen.

Snooki en Deena.

Natuurlijk blijft het niet alleen bij bekvechten met elkaar, een groot deel wel, maar je ziet wat zij dagelijks doen, van tanning salon naar tanning salon, van kapper tot tanning salons en niet de nepnagels te vergeten, die ook tijdens een ruzie overal in de keuken zijn verspreidt. Je vindt de hairextensions op de grond, de neptattoo’s op hun arm, maar het is het allemaal waard! Zodra Jersey Shore op televisie is, weet ik dat de zomervakantie er weer bijna aankomt!

Wat maakt de serie zo leuk? Je ziet ze vanaf het begin naar elkaar toe groeien, wat ook hier en daar weer kapot wordt gemaakt door een jaloerse huisgenoot, maar negen van de tien keer wordt hersteld. De leuke uitspraken van Snooki, niet te vergeten haar avonturen met Deena, maar ook Pauly D, die wel meer dan vijf keer per dag zegt dat hij de geweldige dag van zijn leven heeft.

Daarnaast heb je nog Vinny, het moederskindje wat graag wordt vertroeteld door zijn Italiaanse moeder, wat trouwens een schat van een vrouw is! Meneer gaat op zoek naar zijn la familia in Italië, maar verlaat ook nog eens de serie als het hem teveel wordt. Een lieverd met gewaxte browsbrows, een paar mooie tattoo’s en een hart van goud.

Ook is/was er een stel in de serie, die trouwens nog steeds loopt. Ronnie en Sam zijn vanaf het begin al bij elkaar, je ziet haar eerst met iemand anders uit het huis gaan en vervolgens komt zij bij Ronnie terecht. Dit is de rode draad in de serie, bloedstollend en soms word je daar zelf ook iets te agressief van, of misschien had alleen ik daar last van. Elk seizoen is het weer raak met die twee, alleen om hun verhaal is het de moeite waard om een aflevering van Jersey Shore te gaan kijken!

JWOWW is toch wel één van mijn favorieten, samen met Deena! Niet alleen omdat zij er soms zo prachtig uit kan zien, maar omdat ze een figuur apart is. Ze komt er openlijk vooruit dat ze hier en daar haar boobs heeft laten vergroten, kan namelijk ook niet anders, zodra je de serie hebt gezien, weet je waar ik het over heb. Zodra JWOWW haar haar krult ziet ze er geweldig uit, naast Jersey Shore is ze nog model en heeft ze haar eigen kledinglijn!

Maak kennis met de man die zegt dat elke dag zijn beste dag is uit zijn leven, Pauly D! De Italiaanse DJ die muziek maakt waar je U tegen zegt, daarnaast is hij de peacemaker in het huis en zoekt hij met niemand ruzie. Lieverd? True that, hij pakt je in voordat je het weet. Binnenkort krijgt hij zijn eigen programma op MTV, The Pauly D Project!

Wow, dabuck Cynth?! Ja, sorry. Mike, beter bekend als The Situation, poseert negen van de tien keer met zijn T-shirt omhoog om zijn trots te showen. Tijdens de nachtelijke tripjes naar de plaatselijke discotheek zie je het wasbord vaker dan het shirt zelf. Zonder The Sitch zal Jersey Shore een saai programma zijn, dankzij zijn stookpartijen loopt het hoog op in huize Shore!

Ben je in voor wat vechtpartijen? Dronken en lallende verhalen? Toch nog hier en daar wat make-up tips? A lot of fake eyelashes en nepnagels? En wil je graag zien hoe bronzer werkt? Of hoe je moet workouten? Relatietherapieën? Dan raad ik je aan om de serie eens te gaan kijken! Jersey Shore wordt uitgezonden op MTV op verschillende tijden, maar thank god kan je het ook gewoon op de website terugzien! Klik hier voor de website, maak je borst maar nat, want dat wordt gieren en brullen geslagen!

Ken jij Jersey Shore? En volgde je de serie?

WordPress doet het nog niet, maar je kan wel gewoon reageren, zodra je een fake e-mailadres invult, maar wel gewoon je naam + blogurl zal hij het gewoon doen.

25 thoughts on “Het is bijna zomer, dus tijd voor Jersey Shore!

  1. Nog nooit van deze serie gehoord, maar ik kijk ook heel weinig van dit soort series.. ik zit zowieso niet zoveel achter de TV.. te weinig geduld voor ;-)

  2. Ik hou van de Jersey Shore! Mike vind ik te grappig, en tegelijkertijd zo vervelend. Snooki is mijn favoriet.. Ligt aan de naam waarschijnlijk, haha. Ik kan niet wachten tot het weer op TV komt!

  3. Haha I loooooooove Jersey Shore! Ik ben een week geleden begonnen met alles opnieuw te kijken, en wat is Mike irritant zeg. Maar I love Jwoww en Snooki! Van de mannen vind ik Pauly het leukst… WAKE UP YEAAAHHH

  4. Jaaa leuk! En dammmmn wat kan ik boos worden om sam! haha haalt echt het bloed onder mn nagels vandaan:P
    Snookie vinnie en pauly d vind ik het leukst van de serie!

  5. I loooove Jersey Shore, haha! Ik heb elke aflevering van elk seizoen gezien en ik kan er geen genoeg van krijgen. Pauly & Vinnie vind ik het leukst, wat een gewéldig duo is dat, haha! En natuurlijk Snooki en Deena, team Meatballs!

  6. Jersey Shore is mijn guilty pleasure, haha. Ik vind het leuk om te kijken, maar ergens ook ontzettend fout, maar misschien is het daarom juist zo geweldig!

  7. Dit is zo’n geweldige serie! heb het al zooo vaak terug gekeken! Echt zo naise! Enn dan vooral Snooki en Vinnie! Ik vind hun echt geweldig.. Vinnie die altijd rustig blijft en snooki met haar o zo domme opmerkingen die heel grappig zijn!! Yup dit is echt de zomer seriee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *