Waarom draag jij een zonnebril? + Winactie!

Voordat ik de deur uitga, check ik altijd nog even of ik mijn zonnebril bij mij heb, meestal zit hij in het vertrouwde vakje, maar tegenwoordig draag ik ze ook tijdens het hardlopen. Een zonnebril is nou eenmaal een echte must geworden in mijn leven. Ook ik word een dagje ouder, vandaar dat we juist de rimpels moeten voorkomen dan dat we ze moeten verhelpen!

Zonnebrillen, een geweldige accessoires voor in de zomer, maar ook een bescherming voor je ogen, wat belangrijk is. Niet alleen je haar of je huid moet beschermd worden, maar ook je ogen. De huid rondom je ogen is al dunner dan de rest van je gezicht, vandaar dat je in de zomer haar iets moet helpen met een zonnebril. Daarnaast krijg je niet alleen rimpels van de Uv-stralen, maar ook door het knijpen. Zodra de zon in je ogen schijnt, ga je automatisch met je ogen knijpen, waardoor weer rimpels ontstaan, draag je een zonnebril, dan heb je hier geen last van!

Mijn favoriete zonnebril is dit formaat, de zwarte glazen die wat aan de transparante kant zijn, maar net niet genoeg om van de buitenkant naar binnen te kijken. Het model lijkt op de Ray Ban zonnebrillen, die ik ook maar al te graag wil hebben. Op Zonnebrillen.com spotte ik al mijn droom Ray Ban, ik hoor hem nog steeds mijn naam roepen!

Toen ik verder ging kijken, spotte ik er nog veel meer! Mijn zonnebrillen zwakte nam maar toe, waardoor ik steeds meer zonnebrillen op mijn wishlist kon gaan schrijven. De Ray Ban heb ik inmiddels trouw toegevoegd, maar de andere Ray Ban komt daar ook nog eens bij kijken en de Polar smeekte mij ook om erbij te worden geschreven.

Het montuur vind ik gewoon echt geweldig! Strak, modern en heel classy om te zien, maar toen ik verder keek op de website, spotte ik ook iets anders. Zelf vind ik het leuk om grote zonnebrillen te dragen, je hoofd moet het net kunnen verdragen, altijd een uitdaging, maar het volgende model valt ook zeer in de smaak.

Mannelijk? Dat kan, maar zodra jij gewoon je vrouwelijke touch eraan geeft, kan hij best door voor een vrouwenbril. Mijn zonnebrillencollectie is nog niet supergroot, maar ik heb het gevoel dat ik binnenkort er een speciale kamer voor moet gaan maken..

Zonnebrillen.com is een heerlijke website waar je gewoon op je gemak kunt kijken voor een zonnebril, de bijbehorende kokers, of een bril tijdens het sporten, want ook dat is belangrijk! Niet alleen voor het hardlopen, maar ook tijdens het skiën. Bestel je voor 16:00 uur, dan heb je volgende dag je bestelling in huis, dat noem ik nou service! Daarnaast heb je ook nog eens een gratis verzending zodra je boven de €49 besteld, a-mazing!

Naast de geweldige website mag ik ook nog een kortingscode €50 weggeven aan jullie, die geldig is op de hele collectie! Dat is helemaal incredible. Lees de onderstaande regels om mee te doen aan de winactie, good luck ya’ll!

De winactie is inmiddels gesloten!

Kon jij de website al? En heb je er al eens besteld?


50 Comments

 • beautiesatwork

  14/06/2012

  ik draag nooit een zonnebril :) die van ray ban zijn mooi

  Reply
 • Laura

  14/06/2012

  In de zomer draag ik (bijna) altijd een zonnebril (:
  De ray ban zonnebrillen zijn prachtig!!
  Groetjes Laura

  Reply
 • Anoesjka

  14/06/2012

  Een zonnebril maakt elke classy outfit af! Mijn favorieten zijn dan ook klassiekers zoals Cat Eyes en Ray Bans! Daarnaast ook handig om van die niet zo charming tegen-de-zon-in-kijkende-dichtgeknepen ogen te voorkomen! ;)

  Ik doe mee!

  Reply
 • Nena

  14/06/2012

  Ik draag een zonnebril omdat het je ogen beschermt en omdat het gewoon mooi is en het in de zomer toch wel mijn favoriete accesoire is! Ik zou heel graag meedoen! ik zal mijn e-mailadres nog even vermelden: nenadebabbelkous@hotmail.com. XX

  Reply
 • kimssz

  14/06/2012

  Als er ook maar 1 straaltje zon is, zet ik gelijk mijn ray ban aviator op m’n neus!
  Een zonnebril kijkt gewoon veel lekkerder, de wereld ziet er veel ‘warmer’ uit en het heeft altijd wel iets mysterieus.
  Ik heb rondgekeken op de site en omdat ik vaak op wintersport ga om te snowboarden is dit mijn favoriete bril:
  http://www.zonnebrillen.com/zonnebrillen/jimmy-crystal/jimmy-crystal-gl1029-pink.html
  Hij is roze en heeft diamantjes! wat wil je nog meer.
  het is zo ontzettend moeilijk om een mooie sneeuwbril te vinden, en zeg nou zelf, je wil wel een beetje modieus de piste af.
  En bescherming voor je ogen in de sneeuw is heel belangrijk!

  Reply
 • Sanne

  14/06/2012

  Vanaf half maart begin ik al met een zonnebril te dragen,anders trek ik het echt niet met mijn hooikoorts…zeker tot september blijf ik deze dragen,als ik hem niet bij me heb krijg ik gelijk lasogen,ook wel bekend als “junkie ogen” mijn favoriete model is de alltime classic pilotenbril,oftewel de Aviator. Ik krijg er dat instant 80’s gevoel van,het liefst die met de spiegelglazen om me extra Miami Vice te voelen :) Enn ofcourse doe ik mee,als notoire hooikoorts lijer is een zonnebril een MUST!

  Reply
 • Esther

  14/06/2012

  Sjonge! Ik had net een heel verhaal doet wordpress moeilijk en dan kan k dus niet inloggen!! Grr nouja poging 2 dan maar want ik vind deze winactie echt super! Ik draag een zonnebril omdat ik er niet goed tegen kan om zonder in de volle zon te kijken. Ook draag ik er een voor de veroudering van je huid. Ik bezit nu een hele mooie Carrera maar ik zou heel graag een rayban aviator willen omdat ik mijn Carrera soms een beetje too mutch vind voor dagen met weinig zon maar ik heb mijzelf nog niet kunnen overtuigen dat ik het geld ervoor uit mag geven dus dit zou een mooi excuus zijn!

  Reply
 • Deb

  14/06/2012

  Supergave winactie!! Ik doe graag mee! Wat een fantastische zonnebril draag je. Staat super classy! Geeft je een filmsterren look. Ik gebruik een zonnebril uiteraard wanneer het zonnig is, mijn zonnebril heb ik altijd bij me in de auto. Zonder een zonnebril autorijden vind ik echt lastig, bijna gevaarlijk zelfs. Ik gebruik mijn zonnebril ook af en toe als diadeem om lastige krullen achter te klemmen ;-) Mijn favoriete model is altijd heel groot, net zo groot als die jij nu draagt ongeveer. Maar daarbij moet ik altijd opletten dat mijn brows wel goed uitkomen en niet voor de helft wegvallen achter de zonnebril. Ik heb nu een Guess zonnebril, maar een échte Ray-Ban Wayfarer (ik heb uiteraard nepperds gehad) staat nog altijd op mijn neverending wishlist.
  Persol vind ik ook erg mooi en classy en staat op de 2e plaats. Ik heb mijn Persol zonnebril echt helemaal afgedragen en zou daar ooit wel een nieuwe voor terug willen. Ik kende de webshop nog niet dus bedankt vd tip!!

  Reply
 • Christel

  14/06/2012

  Oeh ik doe graag mee aangezien mijn zonnebril net kapot is gegaan.
  Ik draag een zonnebril omdat mijn ogen, net als ikzelf echte nachtbrakers zijn en ik moet als maankind natuurlijk wel een beetje fashionable verschijnen als ik tóch overdag ergens moet zijn.
  Mijn favoriete modellen zonnebril komen vaak van RayBan of van Vogue. Donkere glazen die een ombre effect of overloop hebben vind ik daarbij helemaal geweldig! (die heb ik trouwens ook al jaren, brillen met ombre effect:p)

  Reply
 • Christy

  14/06/2012

  Oeh ik doe mee!!! Ik draag zonnebrillen om natuurlijk niet verblind te worden door de zon, maar ook omdat zonnebrillen er erg leuk uitzien. Ik heb niet echt een favoriet model, maar ik hou wel van grote zonnebrillen!

  Reply
 • Anna

  14/06/2012

  Hee ik doe mee
  Ik draag zonnebrillen tegen de zon en omdat ik het leuk en zomers vind staan.
  Mijn favorite model is een piloten bril . Ik zou met deze actie een in het goud kopen.
  Liefs anna

  Reply
 • Irma

  14/06/2012

  Haai! Ik wil mee doen!
  Ik draag een zonnebril zodat ik niet mijn ogen sicht hoef te knijpen als ik tegen de zon in fiets (kraaienpootjes!) en het geeft echt zo’n zomergevoel (:
  Ik heb thuis een zonnebril die lijkt op jouw laatste favoriet, maar dan bruin.
  Maar als ik zou winnen zou ik of een Wayfarer of een pilotenbril nemen, ik zit nog te twijfelen! Maar ik heb al wel wat mooie gespot! (: X

  Reply
 • Marije

  14/06/2012

  Leuke actie, I’m in! Ik draag een zonnebril omdat ik het fashionable vind en het geeft je look net wat extra’s. En natuurlijk draag ik ze ook omdat ze je ogen goed beschermen! Mijn favoriete model is precies hetzelfde als de jouwe haha.

  Reply
 • xxxcharr

  14/06/2012

  Ik vind de zwarte Ray Ban geweldig!x

  Reply
 • Marjorie

  14/06/2012

  Wat een super gave winactie Cynthia! Ik zou graag mee willen doen. Ik ben werkelijk waar getrouwd met mijn zonnebril van de h&m. Een neppe Ray Ban (lol). Ik ben er zo dol op omdat hij vrijwel bij iedereen past, classy is en gewoon leuk is om naar te kijken. Die zwarte Ray Ban (in dit artikel) vind ik echt gaaf! Ik gebruik een zonnebril tegen de zon (natuurlijk). Maar soms ook gewoon omdat ik vind dat mijn make-up er niet zo mooi uitziet. Ook is het heel handig om snel even een zonnebril op te zetten als je de deur uit moet zodat je niet je make-up helemaal hoeft te doen. Mijn e-mail adres is marjorierozemarijnrichards@hotmail.com maar dat wist je waarschijnlijk al, hihi. -=

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  14/06/2012

  ik doe mee! Ik draag een zonnebril tijdens het zonnen, het hardlopen, in de stad, in het park! Eigenlijk altijd wel wanneer de zon schijnt! Ik draag het liefst een lekker groot model.

  Reply
 • Jorinde

  14/06/2012

  Wat leuk. Ik draag bijna dagelijks een zonnebril. In de auto sowiezo vaak, omdat ik het licht buiten vaak te fel vind. Het model zonnebril moet in ieder geval niet te groot zijn, want dat staat nooit mooi op mijn snoetje hihi.Ik doe graag mee.

  Reply
 • Annemiek

  14/06/2012

  Toffe winactie! Ik doe mee! Ik draag een zonnebril om mn outfit af te maken. En met een bril met donkere glazen kan ik lekker stiekem andere mensen bekijken, zonder dat ze het doorhebben haha :D Heerlijk andere mensen bekijken vanaf een terrasje en verhalen verzinnen over wat voor leven ze zouden leiden.
  Op het moment ben ik verliefd op het Aviator-model van Ray Ban <3

  Reply
 • MissEvie.nl

  14/06/2012

  ik draag de laatste tijd minder vaak mijn zonnebril omdat ik een gewone bril heb. Ik wil nog een zonnebril op sterkte maarja, dat kost ook weer centjes ;-) Op vakantie zal ik mn gewone zonnebril opdoen maar dan ben ik wel een schele konijn haha!

  Reply
 • Omdat ik moeite heb met zonlicht (althans zonder bril) voor rimpeltjes niet uit te dagen en omdat het je beschermt. Vind ik super belangrijk, je ogen zjn kwetsbaar!

  Reply
 • Judith

  14/06/2012

  In de zomer draag ik bijna elke dag dat de zon schijnt een zonnebril. Dit doe ik omdat het natuurlijk je ogen beschermt. Maar ook omdat het zonlicht heel fel is en ik dan de hele tijd met mijn ogen loop te knijpen. Ik ben al een tijdje fan van de Ray Ban Wayfarer maar heb er nog steeds geen gekocht.

  Reply
 • Gave actie! Ik doe even niet mee, want ik heb net een briljante nieuwe zonnebril op sterkte van Michael Kors gekocht ;-) Dus ik ben voorzien! Ik kan écht niet zonder zonnebril. Ik draag ook al een gewone bril en omdat ik een ENORME vouw in mijn voorhoofd krijg van het samenknijpen van mijn ogen tegen de zon ben ik blij dat ik ze een beetje meer rust kan geven met mijn zonnebril. In het begin moest ik er aan wennen, nu vind ik het gewoon stoer ;-)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  14/06/2012

  Ray Ban zonne brillen zijn zoo naise! heb der zelf ook 1! draag eigenlijk niet zo vaak een zonnebril.. eigenlijk alleen met autorijden..

  Reply
 • Joyce

  14/06/2012

  Ik kende deze site nog niet! Die zonnebril staat je goed zeg! :)

  Reply
 • Allissa

  14/06/2012

  Ik draag eigenlijk altijd een zonnebril als de zon schijnt en ik op de fiets moet. Want dan heb ik ’s ochtends standaard de zon op ooghoogte staan en als ik terug moet ook :’) standaard in mijn tas dus.

  Reply
 • Liliane

  14/06/2012

  Die zonnebril past bij je hoofd! :D
  Zelf heb ik een Ray Ban en hij is gepolariseerd dus ik heb ook nooit last van reflecterende objecten, zo fijn!

  Reply
 • Lesjolieschoses

  14/06/2012

  mmmm zonnebrillen. Ik ben er verslaafd aan!
  Ouh al lang wil ik een echt rayban maar toch doe ik het niet, ik wissel te graag af en dan vind ik het zo zonde! LEUK ARTIKEL CYNTHIA! Geen zin om mijn gastblogger te zijn?

  Liefs,
  J.

  Reply
  • Beauty Koning

   14/06/2012

   Ah, echt superlief! Op dit moment heb ik het zo druk, ik kan het er echt niet bijnemen, sorry. Thank you Jolien, echt amazing haha. :D

   Reply
 • Britt

  14/06/2012

  Wat een super winactie, i’m in! :-) Ik gebruik mijn zonnebril voor de zon (DUUUH haha!), voor de rest ook voor hooikoorts, dat verminderd het toch minder. Het liefst ga ik voor zo’n Rayban, echt zooo mooi! Maarja, beetje aan de dure kant, hè haha ;’D.

  Ik volg je op bloglovin’ + geliked haha gewoon omdat het leuk is ;)

  Liefs,
  Britt!

  Reply
 • Lesjolieschoses

  14/06/2012

  Ohja, ik wil héééééél erg graag meedoen !

  Reply
 • Maud

  14/06/2012

  <3 Rayban Aviator, passen bij iedere outfit!
  Ik doe mee!

  Reply
 • sophie

  15/06/2012

  Wauw staat je goed die zonnebril!
  Omdat ik gister geslaagd ben voor rijbewijs draag ik mijn zonnebril tijdens het autorijden omdat dat een stuk veiliger is! Helaas moet ik het nu doen met een goedkoop hema modelletje dus ik doe mee aan de winactie!
  Ik hou heel erg van rayban zonnebrillen die niet te groot zijn :)

  Liefs!

  Reply
 • Naomi

  15/06/2012

  Ik draag een zonnebril omdat anders de zon in mijn ogen schijnt.
  Ik vind Rayban zonnebrillen erg mooi ;)
  en ik doe mee aan de win-actie!

  Reply
 • Sabine

  15/06/2012

  Wat een ontzettend mooie zonnebrillen! Ik wil heel graag meedoen met de winactie. Mijn favoriete model is een zonnebril die een beetje een cat-eye effect heeft. Zo’n beetje als jij bij de bovenste foto hebt. Niet te opvallend, maar net zo’n beetje vind ik heel erg mooi! Ik heb er zelf niet zo één, maar altijd als ik dat bij een ander zie, zoals net bij jouw foto, dan blijf ik er echt naar staren. Ik vind het effect altijd zo stoer en elegant tegelijk! Ik draag zelf eigenlijk al heel snel een zonnebril zodra het wat zonniger wordt. Overal. Als ik in de tuin zit, als ik op de fiets zit,in de auto, als ik naar de albert heijn loop, ga zo maar door. En ik draag hem niet alleen om mijn ogen te beschermen, maar ook omdat ik zo iemand ben die ‘lelijk tegen de zon inkijkt’. Ken je dat? Dat je bij tegenlicht zo’n heel raar hoofd trekt. Zo iemand ben ik dus. Dus zonnebrillen helpen mij er nog een beetje charmant uit te zien :)

  Reply
 • Kris

  15/06/2012

  Ik hb nog wel een zonnebril nodig voor als de zomer dan eindelijk komt !!
  Ray ban is m’n favoriete merk!

  Reply
  • Kris

   15/06/2012

   Ik wil daarom ook graag meedoen ;-)

   Reply
 • Rachel Janssen

  15/06/2012

  Oeehhh leuk, ik ben helemaal gek op zonnebrillen dus ik doe mee aan deze leuke winactie! Mijn favoriete model is van Rayban de Aviator 3025 & de wayfarer. Alle bij modellen die niet heel vrouwelijk zijn, dus juist heel sexy! Ik weet niet, vind het gewoon te gekke brillen.
  Ik gebruik zonnebrillen ten eerste gewoon omdat het super leuk staat! Als ik een gave zonnebril heb dan pronk ik daar graag mee! En het is gewoon fijn voor de zon. Ik denk dat het model Aviator 3025 jou ook heel gaaf zal staan!

  Reply
 • Amy

  15/06/2012

  Wat een leuke winactie. Ik gebruik mijn zonnebril vooral in de zomer, op vakantie en als het zonnetje lekker schijnt en ik op de fiets zit. Alleen een probleempje: Mijn zonnebril is opgeslokt door de zee :( In Frankrijk ging ik zwemmen in de zee met mijn zonnebril, ik had namelijk niet in de gaten dat ik hem nog op had. En ja hoor toen kwam er een golf en weg was mijn zonnebril. Ik heb nu een tijdelijke niet echt mooie zonnebril en daarom wil zo graag deze winactie winnen! Mijn favoriete modellen zijn de Rayban Wayfarer en de Rayban Aviator 3025 Arista Crystal Green.
  xoxo Amy

  Reply
 • jun'

  15/06/2012

  ik droom al jaren van een wayfarer! Wat super dat je een winactie doet :) natuurlijk doe ik mee ! :D ik wil hem zoooooo graag ! :D

  Reply
 • Chaja van Ansenwoude

  15/06/2012

  Ik doe mee ! Mijn favoriete model is de aviator, gewoon omdat het eigenlijk overal bij past en nooit uit de tijd raakt. Het is natuurlijk veel beter voor je ogen, en ook fijn om leuke jongens te bekijken zonder dat ze het weten ;)
  Xo Chaja

  Reply
 • Cindy

  15/06/2012

  Leuke winactie, want ik heb toevallig een nieuwe zonnebril nodig (:

  Ik gebruik een zonnebril wanneer de zon te hard in mijn ogen schijnt. Een favoriet model heb ik niet echt, maar die Ray Ban vind ik wel mooi!

  x

  Reply
 • Laralaurentia

  15/06/2012

  Haha lekkere bigass zonnebril daar hou ik wel van. Ik zelf zwem momenteel in het aantal zonnebrillen dus deze sla ik over.

  Reply
 • Cynthia

  16/06/2012

  Hey ik doe graag mee! :-)
  Ik draag heel graag een zonnebril omdat hij een outfit kan afmaken, hij me een zomers gevoel geeft & omdat ik dan natuurlijk niet mijn ogen moet dichtknijpen tegen de zon!
  enkele favorieten:
  http://www.zonnebrillen.com/jimmy-crystal-gl944-red.html (omdat hij rood is en het model me wel staat)
  http://www.zonnebrillen.com/zonnebrillen/ray-ban/ray-ban-wayfarer-2140-multicolor-crystal-gradient-light-blue.html (omdat ik graag een ray ban wil en hij een superzomers motiefje heeft)
  http://www.zonnebrillen.com/zonnebrillen/ray-ban/ray-ban-wayfarer-2140-top-black-on-transparent-orange-crystal-brown-gradient.html (omdat hij cool is met het oranje en bruine accent!)

  Hoop dat ik win & dan nog een keuze maken, pfoe :D

  Reply
 • justsomelol

  17/06/2012

  De zonnebril staat je super, ik heb wel eens rond geneusd op de site maar nog nooit echt iets gekocht, this is my change! Dus ik doe mee:D

  Ik ben toch wel helemaal fan de RayBan zonnebrillen, ik vind ze zoo leuk!
  Mijn favo model is dan toch wel de ”Aviator Flip Out’ Een lekkere grote zonnebril vind ik altijd wel leuk! Hier heb ik even een voorbeeldje:
  http://www.bloglovin.com/m/2692835/487536392/o/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJlYXV0eWtvbmluZy5jb20lMkYyMDEyJTJGMDYlMkYxNCUyRndhYXJvbS1kcmFhZy1qaWotZWVuLXpvbm5lYnJpbC13aW5hY3RpZSUyRg==

  Iedereen succes!

  Loves,
  Anouk

  Reply
 • Sinnerbeauty

  18/06/2012

  Aan zo’n leuke acties doe ik mee hoor !
  Ik draag mijn zonnebril everywheeeeere :) Ik heb er dan ook wel een stuk of 5… Eentje voor in de auto, eentje voor in de handtas, dure designer bril, reserve voor in de handtas…
  Ik zou voor de groene pilotenbril van Sinner gaan (past lekker bij mijn blog, haha !), en omdat die maar 35 euro is, neem ik er nog een zwarte bij !

  Reply
 • Marit

  19/06/2012

  Ik draag meestal een piloten-zonnebril van de H&M. Meestal draag ik een zonnebril op de fiets. Zonder zonnebril krijg ik altijd traanogen, en dan is mijn look meteen verpest! Ook draag ik de zonnebril ter bescherming van mijn ogen.
  Zelf zou ik gaan voor dit model:
  http://www.zonnebrillen.com/polar-model-664-silver-grey-polarized.html

  Haha, ik vind pilotenbrillen gewoon mooi!

  Reply
 • maartjebubbel

  19/06/2012

  Ik had de vorige reactie geplaatst, maar ik was vergeten te vermelden dat ik graag meedoe ._.

  Reply
 • Marit

  19/06/2012

  En nu deed het raar bij het invullen van mijn naam, en was de naam van mijn oude blog ingevuld >.>

  Dus…

  Ik draag meestal een piloten-zonnebril van de H&M. Meestal draag ik een zonnebril op de fiets. Zonder zonnebril krijg ik altijd traanogen, en dan is mijn look meteen verpest! Ook draag ik de zonnebril ter bescherming van mijn ogen.
  Zelf zou ik gaan voor dit model:
  http://www.zonnebrillen.com/polar-model-664-silver-grey-polarized.html

  Haha, ik vind pilotenbrillen gewoon mooi!

  En ik doe graag mee met de actie!

  Reply

Geef een reactie