Battle of the Beautybloggers: Seven Deadly Sins!

Seven deadly sins, kortom er staat je heel wat te wachten! Eerst wilde ik voor woede gaan, maar jaloezie paste beter bij mijn thema. De bloederige wonden zijn helaas ontstaan in de bruidswinkel, op zoek naar een jurk, voor mijn fantasiehuwelijk. Ken je die sales in Amerika? Ja.. het ging er net zo aan toe. Angstaanjagend!

Gelukkig ben ik niet jaloers ingesteld en gun ik iedereen altijd alles van harte, maar niet iedereen denkt daar zo over.. de wonden zeggen genoeg toch?! Urenlang gezocht te hebben in een stadje naast LV, ging ik op zoek naar de droomjurk voor mijn fantasiehuwelijk. Van hot naar her, maar daar hing hij dan. Helemaal alleen, niemand stond eromheen en de witte jurk riep mijn naam! Het grote witte gevaarte sleepte ik mee de pashokjes in en kwam tot de conclusie dat dit mijn jurk was. Totdat iemand op mijn rug tikte en iets in het Amerikaans zei, natuurlijk kon ik het niet verstaan door haar accent, maar bedankte haar vriendelijk.

Ze heeft mij ge’Suarez’d!

Eenmaal de jurk weer uitgetrokken te hebben, verkaste ik naar de kassa om hem af te rekenen, weer die tik op mijn schouder. Een geïrriteerde prik waar al veel haat in was gestoken, maar dankzij mijn Anger Management lessen kon ik mij redelijk beheersen en draaide mij kalm om. Weer de vrouw met het Amerikaanse accent wat ik niet kon plaatsen, gelukkig zei ze niets, maar besloot ze het op te lossen met een flinke kopstoot, waardoor mijn neus brak. THANKS A LOT!

Het bloed gutste uit mijn neus, liep mijn mond in, stroomde via mij nek naar beneden, maar mevrouw was nog niet klaar. Ze haalde nog een keer uit met haar net gestylde nagels, waardoor ik nog eens een kattenkrab in mijn hals op liep en mijn bovenlip scheurde, maar dankzij het bloed wat uit mijn neus rende verbloemde dat weer. Ondanks haar agressieve tik besloot ze mij nog even te Suarezen, door haar tanden eens in mijn sleutelbeen te zetten.. again thanks a lot girl..

Maar guess who er die avond gewoon trouwden in Viva Las Vegas, moi! Genoeg fantasie, over naar het echte werk, hoe heb ik nou in godsnaam dat bloed erop gekregen? Een echte bloedneus? Gaf iemand mij serieus even een kopper? No worries, het is allemaal make-up, wimperlijm en limonadesiroop!

Als eerst bracht ik mijn standaard fullface make-up aan, lichte tint op het ooglid, donkere in de arcadeboog en een winged eyeliner om de look compleet te maken. Foundation, poeder en bronzer, daarover heen de goddelijke fixeerspray. Vervolgens pakte ik de wimperlijm erbij, eentje op een latexbasis en smeerde de rechterkant van mijn neus in, daarover heen watten en die doordrenkte ik ook weer met de wimperlijm.

Het moest een goede wond worden, maar voornamelijk er gruwelijk uitzien.  Hiervoor gebruikte ik  de matte 88 Palette! Daarom ging ik eerst met een lichtbruine tint aan de slag, waar de groene pijl naar wijst. Hiermee zette ik voornamelijk het watje mee aan, zodat er meer diepte werd gecreëerd. Vervolgens ging ik over naar de zwarte pijl, deed hier precies hetzelfde mee en daarna ging ik over naar de donkerblauwe pijl.

Tijd om mijn kwast in te wisselen voor een blending brush en herhaalde de vorige stappen. Ik probeerde het vooral smooth te houden, door steeds de oogschaduw naast mijn neusbrug, richting mijn oogkassen te blenden, naar beneden toe en onder mijn ogen. Daarbij dipte ik hem steeds in de roze pijl, soms in de rode oogschaduw, niet teveel, maar je wilt die bloederige ondertoon behouden en weer goed blenden!

De donkerbruine tint blendde ik samen met de oranje pijl, niet teveel, anders werd het nogal fake, maar zette de binnenkant van mijn arcadeboog aan. Blendde het ook deels langs de zijkanten van mijn neus en naar beneden toe. Een spastische beweging naar boven toe en toen schoot ik uit op mijn voorhoofd. Lalala, die ook maar even meenemen! Deels blendde ik de oogschaduw naar boven en zorgde er weer voor dat alles vervaagd werd.

Dip dip in de paarse oogschaduw en iets in de witte pijl, beetje de nadruk leggen onder mijn ogen, bij de wond zelf en naast mijn neusvleugels. Een schone blending brush zorgde voor de vervaagde uiteindes en met de paarsblauwe combinatie creëerde ik nog een blauwe plek in mijn hals en op mijn voorhoofd.

De zwarte oogschaduw zorgde voor het heftige effect van de wond, en maakte de latexranden wat donkerder en iets bij mijn binnenste ooghoek. Ook bracht ik een latex laagje aan op mijn bovenlip, bedekte die met een tissue en weer een laag wimperlijm. In de tissue maakte ik een kras, vulde die op met een zwarte oogschaduw en blendde de lijnen weg met wat overtollige oogschaduw in de blending brush.

Op mijn sleutelbeen bracht ik met een fijne concealerkwast zwarte streepjes van de tandvorm, daarover heen een donkerbruine oogschaduw in combinatie met een beetje blauw en rood, goed blenden en vervagen. Opnieuw zetten ik de tanden aan en de beet was klaar!

Het nepbloed was makkelijk te maken met aanmaaklimonade en rood + blauwe kleurstof mengde ik het goedje, net zolang totdat het op bloed leek. Omdat het nogal aan de dunne kant was, besloot ik er een aantal scheppen maizena aan toe te voegen, waardoor hij dikker werd. Dit stipte ik met een angle brush op mijn gebroken neus, een dikke klodder liep naar beneden en druppelde flinke wat rode vloeistof bij mijn neus, hierdoor ging het een “eigen leven leiden”, waardoor het effect wat realistischer werd. Dit deed ik ook bij mij onderlip en in mijn hals. Blood all over the place!

Luguber? Gniffel. Soms heb je gewoon even een klein opstootje, kopstootje, in een bruidswinkel, niemand die daar gek van op kijkt. Het gebeurd nou eenmaal, wees maar gerust! Ik heb al eens eerder vermeld dat ik het amazing vind om met schmink en nu ook nepbloed bezig te zijn, ik keer vaker terug met bloed, zeker weten!

Wil je op mij stemmen? Dan moet je hier klikken om je stem uit te brengen bij Sanaz!

Ben jij ook benieuwd naar de looks van de anderen? Neem dan een kijkje op hun blog!

Linda – Whatabeauty.nl
Sanaz – Ashotofbeauty.com
Serena – Beautylab.nl


155 Comments

 • Sanazje

  15/06/2012

  Wauw! Heel mooi gedaan cynthia! Mijn stem voor jou verhaal en creativiteit! Ziet er echt super uit!!!!

  X sanaz

  Reply
 • redhotjillypeppers

  15/06/2012

  Dat ziet er erg echt uit ! De bitemark is een leuke touch :)

  Reply
 • Louna Beauty

  15/06/2012

  Ik heb alles even bekeken, maar vind die van jou echt goed gelukt!! :)

  Reply
 • Deb

  15/06/2012

  Je bent echt freaking amazing! Ik denk dat je eigen moeder zich nog kapot schrok toen ze je zo zag hihi. Echt heel mooi gedaan. Het ziet er heel professioneel uit. Ik heb je net mijn stem gegeven want jij gaat gewoon winnen meid!!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, bedankt Deb! :D Mijn moeder keek inderdaad nogal raar op, maar ze is gelukkig al heel wat gewend, aangezien ik niet de normaalste looks creëer. :’) Bedankt voor het stemmen!

   Reply
   • Deb

    16/06/2012

    Graag gedaan meid, you deserve it!! Die moeder van jou heeft heel wat te stellen met jou hihi.

    Reply
 • Lifesplash

  15/06/2012

  Wow, heftig shopdagje hoor! Haha. Echt waar, wat een geweldige look. Praaachtig. Hij lijkt zo echt en dat bloed is zo mooi gelukt. Ook grappig dat je het met limonadesiroop hebt gedaan. Heel creatief! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Uhu Uhu, maar gelukkig trouwde ik wel, dus dat maakte alles weer goed, en ik was in Vegas.. Heaven! Binnenkort komt daar nog een artikel over. Thanks a lot girl!

   Reply
 • Paola

  15/06/2012

  Wauw! In een woord geweldig! De look is net echt en het verhaal er bij is echt top!

  Reply
 • Jorinde

  15/06/2012

  Wauw, dat ziet er gruwelijk uit. Gaaf gedaan! Ik ga ook even bij de andere kijken.

  Reply
 • LottedeJ

  15/06/2012

  Heeeel tof! Het ziet er echt heel creepy uit, haha. Dat betekent dus dat je ’t goed hebt gedaan!

  Reply
 • Marjorie

  15/06/2012

  OHMIJNGOD CYNTHIA! IK SCHROK ME DOOD! Nouja, nu ben ik wel meteen wakker..

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, I am so sorry Marjorie! xD Elk nadeel heeft zijn voordeel.. I guess. :’)

   Reply
 • Anne vdh

  15/06/2012

  Oh my god! Geweldig!!!! Net echt! Ben benieuwd naar de andere maar die hebben t moeilijk!!:D

  Reply
 • Peet

  15/06/2012

  Ik schrok ..echt goed gedaan ik stem op jouw

  Reply
 • Ruth

  15/06/2012

  Wow, mooi gedaan zeg! Het verhaal erbij is ook erg leuk, ik zie het helemaal voor me ;-) Ik heb deze ronde op jou gestemd, want beste look. Succes!

  Reply
 • Debora

  15/06/2012

  Hier heb ik maar 1 woord voor : Wauw :o

  Reply
 • Amanda

  15/06/2012

  Cyn dit is je meest gruwelijke look ook! Helemaal mijn smaak, heb zo iets al tijden in gedachten om te maken haha maar komt er steeds niet van door school. Deze look is echt de bom haha. Love it girl, ga natuurlijk op jou stemmen :D

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, thanks a lot Aman! :D Oh, het is inderdaad iets voor jou. :) Meh, school doet je nog eens de das om girl! Bedankt voor je stem. :D

   Reply
 • My god ik schrok me rot toen ik dit artikel via bloglovin zag. Zag enkel die foto va jou al bloedend, echt heel mooi gedaan!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Aho.. dat verklaarde niks goeds, I’m sorry. :) Bedankt voor je compliment!

   Reply
 • Tarlan Z.

  15/06/2012

  Wat gaafff! Echt mooit gedaan, het lijkt zo echt hahaha!

  Reply
 • beautiesatwork

  15/06/2012

  je komt precies recht uit een horrorfilm gewandeld!!!

  Reply
 • Hanna

  15/06/2012

  ieh het ziet er zo echt uit zeg! echt heel knap! ik keek naar de eerste foto en schrok me kapot en dacht: waarom maakt ze hier nou een foto van haha. dat geeft wel even aan hoe overtuigend het is! liefs.

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Oh wauw, dat is inderdaad een zeer groot compliment! Dank je wel Hanna, amazing, haha!

   Reply
 • shimmer-pie

  15/06/2012

  Wauw ik heb alles ook gelezen! Super leuk verhaaltje er ook bij!
  En echt super gedaan! Even bij de andere kijken!

  Reply
 • deijsprinses

  15/06/2012

  Wow dit is zo cool!

  Reply
 • WOW Cynthia, creepy!!! Haha wat goed gedaan!

  Reply
 • MissEvie.nl

  15/06/2012

  WOW!!! Echt heel goed gedaan!! Het is bijna misselijkmakend zo echt lijkt het hahaha!! En natuuurrrlijk heb ik op jou gestemd!! :-)

  Reply
 • Lisa

  15/06/2012

  Wauw heel erg gaaf gedaan!

  Reply
 • Riot

  15/06/2012

  Lijkt net alsof de foto gephotoshopt is. Als dat niet zo is het je het gewoon supergoed gedaan! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Nee, ik photoshop niet. Bedankt voor je compliment, that’s amazing, haha. :D

   Reply
 • Nicole

  15/06/2012

  super gedaan! heb op je gestemd :)

  Reply
 • Maya

  15/06/2012

  heel gaaf!!

  Reply
 • Liselotte

  15/06/2012

  waauw wat enorm mooi. Ik snap niet hoe je dit kan maken echt zo knap. ik vind het wel wat eng maar dat is juist de bedoeling, haha. heb natuurlijk op jou gestemd.

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Het was op zich vrij makkelijk, maar zo dacht ik er niet over toen ik begon. :’) Dank je Liselotte, bedankt ook voor je stem!

   Reply
 • Juudith/Watevahdude

  15/06/2012

  Whoooo heavy shit cynt!! Super tof gemaaakt!! ga ook ff bij de rest kijkenn!

  Reply
 • Maud

  15/06/2012

  Wow echt respect!

  Reply
 • Rianne

  15/06/2012

  Wauw! Dat ziet er echt heel realistisch uit, als ze jou niet vragen bij die fright nights bij walibi en movie park germany en alles dan weet ik het ook niet meer, echt heel goed gelukt. Maar nou maak je me het stemmen zo moeilijk haha

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Oh, dat is inderdaad echt gaaf ja! Dank je wel Rianne, bedankt voor je lieve complimentjes. :) Succes met stemmen. ^^

   Reply
 • Esmay

  15/06/2012

  Oke Cynth. Je ziet er echt een beetje eng uit. Wel heel gaaf haha!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Ah, jammer. Wilde net even langs de deur gaan. Well Hello! xD Wat zullen mensen wel niet van mij denken. Dank je wel Esmay!

   Reply
 • Superknap gemaakt!
  Toen ik eerst de foto zag schrok ik wel even, het lijkt echt heel realistisch!
  Ook je verhaal erbij is erg leuk bedacht, dus mijn stem gaat naar jou :)

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Thank you Judith! Haha, I am so sorry. :’) Super, bedankt voor je stem!

   Reply
 • Maaike

  15/06/2012

  Whuuuut! Sprakeloos, maar ik ga voor jou!

  Reply
 • jlovesbeauty

  15/06/2012

  Wauw lijkt echt echt!! Prachtig gemaakt, ik stem zeker voor jou!

  Reply
 • mynameisblonde

  15/06/2012

  Ik schrok toen ik de eerste foto zag. Had de titel nog niet gelezen.

  Je hebt dat super goed gedaan, ziet er ongelooflijk geloofwaardig uit. Ik ben zwaar onder de indruk! :-)

  Reply
 • Linn

  15/06/2012

  Wauw, ik ben echt verbaasd! Het lijkt zó echt! Ik heb alles even bekijken, maar die van jou.. serieus, wow.

  Reply
 • Judith

  15/06/2012

  Ziet erg geloofwaardig uit! Heb je goed gedaan.

  Reply
 • Rachel

  15/06/2012

  Cynth!! Ik zeg je nu meteen, ga de visagie wereld in/special effects alles. DAMN GIRL, echt super goed!!! Je hebt talent meid.

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, I knoooow Rachel, I know! xD Ik wil het echt hoor! Bedankt voor je lieve complimenten, thank you girl. :)

   Reply
 • rebecca0191

  15/06/2012

  Zoooo creapy! Dit is echt zot! Vorige keer op Serena gestemd, maar deze keer moet jij winnen hoor!! Echt knap!

  Reply
 • Anna

  15/06/2012

  Wauw! Good job!

  Reply
 • Jiildou

  15/06/2012

  Oké, je bent echt fantastisch! Dit ziet er zo levensecht uit, ik schrok me kapot. Mijn stem heb je!

  Reply
 • Josephine

  15/06/2012

  OMG wow dat ziet er heel creepy uit, ook heel dat verhaal erbij. Mijn stem gaat naar jou uit :D

  Reply
 • Silke

  15/06/2012

  Heel gaaf gedaan! Vind alle looks heel mooi, maar ik stem toch voor jou.
  Waarom? Omdat ik gewoon misselijk word van de wond op je neus, en dat zegt genoeg denk ik. Haha! Heel tof!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, het blijft een geweldige reactie! Dank je wel Silke, echt lachwekkend, niet voor jou, maar dat is wel wat ik wilde bereiken! Dank je wel. :D

   Reply
 • Dieuwertje

  15/06/2012

  Wow! Supergoed gedaan! Mijn stem heb je! Het ziet er echt realistisch uit!! xx

  Reply
 • Liliane

  15/06/2012

  Zeg, je zou me niet meer zo laten schrikken :P
  Geweldig gedaan! Jij kan zo aan de slag als grimeur. Zo vet gedaan dit Cynth, mijn complimenten!
  Ik weet bij wie ik moet zijn voor mijn Halloween make-up ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, sorry Lil! Bedankt, echt amazing om te horen, lieve complimentjes! Ik zeg.. hou mijn blog in de gaten.. To be continued. :’)

   Reply
 • Ayla

  15/06/2012

  Ik schrok me dood toen ik zit zag! Echt heel mooi en realistisch gemaakt!

  Reply
 • Irma

  15/06/2012

  wauwie! ik vind dit echt een van de mooiste looks die je ooit gemaakt hebt! het lijkt heel echt en het is geweldig omschreven! (:
  mijn stem gaat alweer naar jou!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Thanks a lot Irma! :D Dat is heel leuk om te horen, ook omdat je mij een tijdje volgt, dank je wel. :) Bedankt voor je stem!

   Reply
   • Irma

    16/06/2012

    haha, ja klopt. maar ik ben heel blij dat ik jouw blog al wel een tijdje ken. aleen in het begin gaf ik nooit comments, maar ik merk dat je dat leuk vindt en je bent zo actief met reageren op onze comments (:
    ik vind jou echt een van de meest talentvolle beautybloggers en ik hoop dat je dit nog heeeeel lang blijft doen! dankjewel voor al je mooie looks en artikelen! X

    Reply
 • Danique

  15/06/2012

  Hoe vet is dit dan! Echt super gaaf gedaan!

  Reply
 • ilham

  15/06/2012

  Ding, ding, ding, we’ve got a winner!

  Reply
 • Lotte

  15/06/2012

  Prachtig gedaan!

  Reply
 • Monique

  15/06/2012

  Wat kan je dit toch weer mooi vertellen, heerlijk jou verhaal. Mijn eerste stem zou direct naar jou gaan, maar moet ik natuurlijk eerst wel de andere looks van de dames checken.. Maarrr Mijn stem is voor jou! echt prachtig gedaan, je steekt er voor mij met kop en schouders boven uit! helemaal top!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Haha, thank you Monique! Wauw, lieve comment, thanks girl. :)

   Reply
 • Laura

  15/06/2012

  O nee, freaking scary, maar wow, Je kunt zo film make-up gaan doen zeg. Wat een skills!

  Reply
  • Beauty Koning

   15/06/2012

   Ah, wauw! Dat is echt een amazing compliment, dank je wel Laura!

   Reply
 • Lotte

  15/06/2012

  Je hebt mijn stem! Maar oh wat ziet het er eng uit..

  Reply
 • Myla

  15/06/2012

  Woww, dat heb je echt heel vet gemaakt !!

  Reply
 • Alexandra

  15/06/2012

  Mijn stem gaat zonder twijfel naar jou. Niet enkel voor de make-up, maar het verhaal erachter is helemaal geweldig! :D

  Reply
 • Sinnerbeauty

  15/06/2012

  Ge-wel-dig !!

  Reply
 • marchingonthebeat

  15/06/2012

  Wow, dat ziet er wel heel realistisch uit. Knap gedaan zeg!

  Reply
 • Nena

  15/06/2012

  Wow cool! Ziet er toch wel een beetje eng uit! :-p

  Reply
 • Jasmine

  15/06/2012

  Haha, limonadesiroop daar was ik echt nooit opgekomen :)
  Heel geloofwaardige look, geweldig voor halloween!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/06/2012

   Ik moest even creatief zijn, meestal maak je zoiets aan met een dikkere siroop, maar dat had ik op dat moment niet in uit. :’) Dank je wel Jasmine!

   Reply
 • BeautyGlitter

  15/06/2012

  Wow dit is geweldig Cynthia! Echt super super super knap!

  Reply
 • Juliette

  15/06/2012

  Waauw echt vet gedaan!xoxo

  Reply
 • Mariel

  15/06/2012

  Ik was nog niet helemaal wakker.. zie ik dit! Whaaah schrok me dood haha! Knap gedaan! Je kan zo bij een actiefilm de make-up doen!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/06/2012

   Haha, I am so sorry Mariel. ^^ Dank je wel, wat een lief compliment!

   Reply
 • Bee

  15/06/2012

  Oh my…Geweldig!!!!!

  Reply
 • rachellestripje

  15/06/2012

  Wow heavy, maar wel onwijs cool!

  xxx!

  Reply
 • Deborah

  15/06/2012

  Waauw dit is echt vet!

  Reply
 • Christel

  15/06/2012

  My oh my!
  Ik vind jouw look echt ontzettend goed!
  Sowieso vind ik het al tof dat je zowel met latex als met (zelfgemaakt) nepbloed aan de slag gaat. Daarnaast vind ik jouw look gewoon het best gelukt.
  Ik vind Serena altijd wel erg goed maar The Joker kiezen is in dit geval in mijn ogen de makkelijke uitweg kiezen.
  Sanaz vind ik ook wel heel erg tof, erg goed bij het thema passen.
  Linda is erg mooi maar in mijn ogen niet helemaal wat ik bij haar zonde voor me zie.
  Voor mij gewoon één duidelijke winnaar: jij! :)

  Reply
 • Lisa

  16/06/2012

  Whoaaa, dit is dus echt geweldig gedaan, LOVE IT! :D

  Reply
 • Cynthia

  16/06/2012

  Mijn stem gaat ook uit naar jou! Realistisch, leuk verhaal, leuke creativiteit en goed uitgevoerd!

  Reply
 • robine

  16/06/2012

  Wauw, zo cool gemaakt & dat verhaal erbij! Ik stem op jou ^^

  Reply
 • Whit

  16/06/2012

  WAW!! Prachtig!!

  Reply
 • debora

  16/06/2012

  wauwwauwwauwwauw ! echt súper mooi gedaan ! knap dat je dat zo kan maken met alleen een beetje make-up en siroop !
  liefs x

  Reply
  • debora

   16/06/2012

   mn stem heb je in ieder geval ! :)

   Reply
 • capsidegirl

  16/06/2012

  Ik vind het echt heel gaaf gedaan en onwijs mooi gelukt

  Reply
 • Gerrianne

  16/06/2012

  I say yes to the dress? Daar zal je echt een stootje kunnen krijgen, haha! Je look is echt dreadful, but amazing! De wond in je hals lijkt net echt! ^^ So gaaf, gelukt Cynth!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Haha, pas op hoor, ze komen je zo halen als je hun jurk kaapt! Dank je wel Gerrianne. ^^

   Reply
 • lois71

  16/06/2012

  Wauw, wat een look.
  Je kan zo bij de film werken, mijn stem gaat deze ronde naar jouw.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/06/2012

   Wat een lief compliment, dank je wel Lois! :) Bedankt voor je stem!

   Reply
 • inikkens

  16/06/2012

  WAUW! Dit ziet zo echt uit, ongelooflijk! Prachtig!

  Reply
 • Marije

  17/06/2012

  Inmiddels compleet overbodig, want iedereen was me al voor (klein commentprobleempje met mijn mobiel en zie nu pas een laptop van dichtbij), maar Cynthia: wat gaaf! Ik vind het echt een fantastische creatie!

  Reply
 • happyannanas

  18/06/2012

  Ik schrok best wel toen ik snel nar beneden scrolde voor emer artieklen. Ajakkie het ziet er eng echt uit :-D

  Reply
 • Germa

  18/06/2012

  Amazing!

  Reply
 • sheela

  18/06/2012

  omgg, hoe heb je dit gedaan?? teach us plzzz! ik heb op jou gestemd :) x

  Reply
  • Beauty Koning

   21/06/2012

   Thank you Sheela! Ik schrijf hem op de To Do List en zal het binnenkort uitleggen. ^^

   Reply
 • Eva

  19/06/2012

  Ik had het begin stukje niet echt door gelezen. Ik was gelijk met het verhaal begonnen. Ik dacht gewoon dat het echt was tot dat ik het eind stukje las. Hihi

  Xx

  Reply
 • dppz

  20/06/2012

  Jeetje Cynt wat heb je dit prachtig gemaakt. Je hebt echt talent!

  Reply
 • vera

  08/07/2012

  wow, ik ben een korte film aan het maken, en deze look had ik eigenlijk precies nodig voor een scene! vet gaaf gedaan!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/07/2012

   Dank je wel Vera! Oh my, dat klinkt echt amazing. :) Ga je hem ook nog uitbrengen? Want dat wil ik zien!

   Reply
 • Pingback: 3rd Degree Kit. – BEAUTY KONING

Geef een reactie