Battle of the Beautybloggers: Uitslag eerste battle!

Twee weken geleden stonden wij voor het eerst tegen over elkaar, met de make-upkwasten in ons haar, joke, gewapend met verschillende oogschaduws, poeders, foundations en alle andere make-up producten die er inmiddels zijn gebruikt. Flinke lagen make-up werden er aangebracht, maar wie is nou eigenlijk de winnaar van de allereerste battle?

 

Geweldige looks werden er van alle kanten gecreëerd, mooie looks waar echt veel tijd in was gestoken, iedereen wilde een goede start maken, een POW-look neerzetten en meteen knallen met zijn of haar make-up inspiratie.

Een moeilijk thema, eigenlijk zijn ze dat allemaal, maar we begonnen meteen met een knaller, namelijk de Haute Couture Fashion show Inspired Look, verzonnen door Serena. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de uitslag? Laat ik het kort houden en de resultaten bekend maken!

Op nummer één is geëindigd: Serena met 1.115 stemmen.
Op nummer twee is geëindigd: Sanaz met 296 stemmen.
Op nummer drie eindigde ikzelf met: 106 stemmen.
En op nummer vier eindigde Linda met: 44 stemmen.

 Gefeliciteerd Serena, jij hebt met jouw thema meteen de eerste plek gewonnen!


20 Comments

Geef een reactie